Uzun süre sikişmeyi seviyorum. Sürecin kendisi. Okşa. Öpücükler, sarılmalar. Cooney, 69, oral seks. Sevişme. Ve en tatlı an, dudaklarını başınla ayırıp ona girdiğin zamandır.
Süreçteki arzu, heyecan ve gerginlik. Bu sefer boşalıp boşalmamam benim için önemli değil. Aksine, bitirmezsem, kısa bir süre sonra devam etme isteği kalır.
15 - 20 sürtüşme, arkamı döndüm ve horlamaya başladım - bu benimle ilgili değil.
Nasıl ilgileniyorsunuz?
Hedef mi yoksa süreç mi?
-
Автор темыuzun
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Hedef mi, süreç mi?
Ben de uzun süre sevişmeyi seviyorum ama kesinlikle sekste sümük kabul etmiyorum. ön sevişme sürecinde, konuşma, iletişim, sıradan şeyler - kendimi içsel olarak geliştiriyorum, yani partnerimle (partnerimle) ne ve nasıl yapmak istediğimi hayal ediyorum. vücut - örneğin, eşofmanlı havalı bir adamın kıçına bakmak, pantolonun altında sadece harika, kıllı bir kıç olduğunu fark ederek onu kullanacağım... aynı şekilde bir partnerin veya partnerin kendini geliştirmesi gibi... sonra istemsizce. bu kafa ikisinden de kaçmaya başlar....anlayışlı bir partner bulmak daha da zordur.Öğretmen gerekir...Standart seksten hoşlanmam, önce berbat olmaları. Kahretsin, başlangıçta siki sürmeyi tercih ediyorum ve diğer her şey zaten çiftleşme sürecinde. Ben de çok yüksek sesle homurdanıyorum. , örneğin - Siktir et sürtüğü, benim doyumsuz sikim sikişiyor.. .hayatta baskın ve sekste baskın.ama partnerlerimin kendilerini ifade etme, beni baştan çıkarma arzularını bastırmıyorum....eklemeyi unuttum. Ben sadece ayakkabılarla sikişiyorum.combat botlar.sneakers.macos.polis botları.partnerin ve partnerin de ayakkabıları olmalı.Çünkü açık ayaklar ve topuklu ayakkabılar anında vızıltıyı kesiyor.) Siktir et kelimesini kabul etmiyorum. amcık ve diğer saçmalıklar... hayatta çoğunlukla edebi diller konuşuyorum ve küfürlerin uygunsuz bir şekilde kullanılmasından nefret etmiyorum, cinsel arzum olduğunda anında küfüre geçiyorum...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 618 Views
-
Last post by Aleshkailn
-
- 3 Replies