altın duş
-
Автор темыPetrtmn
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
altın duş
Konuyla ilgili deneyiminizi ve bu konudaki fantezilerinizi paylaşın
- These users thanked the author Petrtmn for the post (total 2):
- Li Zun7, Seks tavuğu
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Altın duş
Konu ilginç. Denemek istiyorum ama bana verecek kimseyi bulamıyorum. Bunu herkese teklif edemezsiniz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Karısı verir. Ama çok değil, azar azar. Oral seks sırasında, alttayken. Sık sık değil ve benim isteğim üzerine. banyoda[/url] şunu da yazdı: hacim olarak daha fazlasını verdi.
- These users thanked the author Romalılar for the post (total 4):
- Gami, Esinti, Misha040, SashaBishka
-
Автор темыPetrtmn
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Öyleydi, gerçekten hoşuma gitti) Kız ağzına işedi)
- These users thanked the author jacksparrow for the post (total 4):
- Romalılar, Esinti, Anatolik, seksforumu_
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 2 years 7 months
İlk deneyim Yetişkin bir kadınla birlikteydim, bir tanışma sitesinde tanıştık, onu ziyarete geldik, bir şeyler içtik ve ona “Hadi duşa girelim, seksten önce beni yıka” dedim ve o da şöyle cevap verdi: “Yıkayayım altın yağmurlu.”... Böyle bir deneyimim olmadı ama uzun zamandır arzum vardı. Kabul ettim. Tabi ki kalbinin derinliklerinden üzerime döktü, yüzüme, açık ağzıma döktü... Hoşuma gitti!!!
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Karımın ağzına işemesi hoşuma gidiyor, özellikle de benim onu yalamam. Banyodayken bile kasıklarınıza dokunduğunuzda güçlü bir basınçla her şey dışarı akar.
- These users thanked the author Benzmaster for the post (total 6):
- Gami, Diana itaatsizlik etti, Esinti, Bravo61, Kız Alla, ils64
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
Eşim ilk kez bir fantezi ifade ettiğinde, seks sırasında birisinin vajinasına işemesini istiyorum) Denedik, pek işe yaramadı!) Ama sonra banyoda birbirimizi ıslattık
Çok heyecan verici) Artık nadiren oluyor ama bazen bel ağrısı oluyor) Aniden elinizden tutup sizi banyoya götürebilir ve kendinize işeyebilir)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Gerçekten almayı seviyorum, eşim sık sık üzerime işiyor. Yataktayken, yutmaya zamanı olsun diye küçük porsiyonlar halinde doğrudan ağzıma işiyor ve banyoda bazen üzerime çıkıp her yerimi ıslatıyor. Özellikle dizlerimin üzerinde ağzımla bir akıntıyı yakalamaya çalışmamdan hoşlanıyor
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
- Registered for: 2 years 8 months
1711933879.jpg208859507.jpg903226700.jpg1884957737.jpg
- These users thanked the author Herurg for the post (total 14):
- Korsan, Sasha.trofimov, Ded, Fargal94, Nick1979, Sibiryak89, frenk, Yağmurcu, Mihaaaa 4, VitalyMeth, Kostiai72, Ahah, Gami, Seks tavuğu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
Bir defasında eski eşimle duşta yüz yüze dururken denedim, içine girdim ve içeri boşalmaya başladım ve o da aynı pozisyonda karşılık vererek rahatladı)
Güzeldi)
Güzeldi)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
Bir zamanlar altın yağmurun bir damlasını bile dökmeden tam porsiyon alma arzusuyla tam anlamıyla parçalanmıştım. Banyo zeminine uzandım. Eşim başımın üstüne oturdu ve yüzü penisime dönüktü. Klitorisini dilimle okşadım. Ve küçük porsiyonlar halinde doğrudan ağzıma bir akıntı verdi.
Bu arada, ilk kez biraz içtiğinde, bir kafedeydik ve ikimiz de tuvalete gittik. Ben yazıyordum, o da eğilip bir yudum aldı.
Bu arada, ilk kez biraz içtiğinde, bir kafedeydik ve ikimiz de tuvalete gittik. Ben yazıyordum, o da eğilip bir yudum aldı.
- These users thanked the author Analizci for the post (total 6):
- Diana itaatsizlik etti, Esinti, Yağmurcu, Anatolik, Seks tavuğu, ils64
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Birlikte duş aldığımızda neredeyse her zaman birbirimizin üzerine işiyoruz. Çoğunlukla birbirlerinin göğüslerinde. O otururken ben ayaktayım. Eşim bana yalan söylüyor.
Karım aldırış etmiyor ama ben beğendim. Fetişin köklerinin çocuklukta olduğunu düşünüyorum; akranlarının idrarını yaparken cinsel organların ilk gözlemlenmesiydi.
Karım aldırış etmiyor ama ben beğendim. Fetişin köklerinin çocuklukta olduğunu düşünüyorum; akranlarının idrarını yaparken cinsel organların ilk gözlemlenmesiydi.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 5):
- Herurg, Fargal94, Gami, Esinti, Seks tavuğu
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Kız arkadaşıma çok sık sordum ama çok utangaçtı ve sonunda hiçbir şey söylemedi, yüzüme maske takıp beni bir yere götürdü, banyoda yatmamı emredip doğrudan ağzıma verdi. .
Sana karşı dürüst olacağım o kadar güzeldi ki bunu her gün tekrarlıyordum. Tadı çok hoştu, çok tatlıydı, hiç koku yoktu (bir litre elma şarabından sonra).
Elimdekiler bunlar ilk deneyim
Sana karşı dürüst olacağım o kadar güzeldi ki bunu her gün tekrarlıyordum. Tadı çok hoştu, çok tatlıydı, hiç koku yoktu (bir litre elma şarabından sonra).
Elimdekiler bunlar ilk deneyim

-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Şimdi 30 yaşındayım. Yaklaşık 5 yıl önce, arkadaşlarımla ve arkadaşlarımın arkadaşlarıyla büyük bir kır evinde bir partide, çok fazla alkol içtikten sonra kendimi benden büyük bir kızla kapattım, o da bütün akşam orada kaldı. ben ve şimdi tutkulu seks yaptık, pozisyonlarımızı değiştirdik. Yüzüme oturuyor ve ben onun her yerini yalamaya başlıyorum ve bir noktada ellerimi tutuyor ve bana ZZ vermeye başlıyor. İlk başta çılgınca şok oldum, ama sonrasında çılgınca seks yaptık.. bu benim tek zamanımdı...
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Sıcak konu! Seni çok seviyoruz!
- These users thanked the author Sasha.trofimov for the post:
- Esinti
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
Birkaç kez farklı kızlarla oldu, banyoda, üstüme oturdular ve göğsüme, karnıma işediler...
10 yıl önce olmasına rağmen hiç ağzıma koymadım bu konu beni gerçekten heyecanlandırdı.
Ve ne yazık ki en son ne zaman sorun yaşadığımı bile hatırlamıyorum.
10 yıl önce olmasına rağmen hiç ağzıma koymadım bu konu beni gerçekten heyecanlandırdı.
Ve ne yazık ki en son ne zaman sorun yaşadığımı bile hatırlamıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 6 months
Ama eşim ve ben şanssızdık. Çok nadiren üzerime işemeyi kabul ediyor ve ben ondan ağzına işemesini istemememe rağmen, akıntıyı ağzından alıp sadece yüzüne ve vücuduna döküyor. Elbette ağzımla akıntıyı yakalamaya çalışıyorum ama nadiren onu yenmeyi başarabiliyorum. Ama işedikten sonra sık sık onu yalamama izin veriyor. Genellikle sabahları banyodan sonra gelir, ben hâlâ yataktayım ve onun yukarıya çıkıp bornozunu kaldırdığını görürsem bana lezzetli bir şeyler getirdiklerini zaten bilirim. Islak amın tadı beni deli ediyor.
Genel olarak beni ZD ile ilk kez bir arkadaşım tanıştırdı. O en iyisiydi ve sık sık farklı varyasyonlarla oynuyorduk ama bir gün ZD’yi denememi önerdi ve ben de kabul ettim. Bu yüzden banyoya oturup üzerimde onun amını gördüğümde çoktan heyecanlanmıştım. Ve üzerime işemeye başladığında, penisime bile dokunmadan boşaldım. Daha sonra işimin bittiğini fark ettiğinde ilk defa bir adamın kendisine kızdığı için geldiğini söyledi.
Genel olarak beni ZD ile ilk kez bir arkadaşım tanıştırdı. O en iyisiydi ve sık sık farklı varyasyonlarla oynuyorduk ama bir gün ZD’yi denememi önerdi ve ben de kabul ettim. Bu yüzden banyoya oturup üzerimde onun amını gördüğümde çoktan heyecanlanmıştım. Ve üzerime işemeye başladığında, penisime bile dokunmadan boşaldım. Daha sonra işimin bittiğini fark ettiğinde ilk defa bir adamın kendisine kızdığı için geldiğini söyledi.
- These users thanked the author Diana itaatsizlik etti for the post (total 3):
- Fargal94, Anatolik, Ahah
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Tema harika. Bir metresi vardı ve o da memnuniyetle kabul etti ve verdi. Şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum. :lütfen:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Çok heyecan verici bir şey! Birkaç kez denedim ve gerçekten beğendim! Ama sanki kafamda bir tür blok varmış gibi bunu veremiyorum, yakınlarda herhangi bir cinsiyetten biri varken işeyemiyorum. Bu nedenle tuvaletlerde sadece duraklara gitmeniz gerekiyor.
- These users thanked the author Mishanja11 for the post:
- Esinti
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
69 yaşında... sikini boğazının derinliklerine soktuğunda... karın spazmlardan dolayı biraz ıskalıyor... süper)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
Altın Duş üç bayandan yarım!al.
Eşim bundan pek hoşlanmadı ve ikna etmesi zor oldu. İlk kez böyle oldu, o yüzden farkına bile varmadı. 69. pozisyondaydık ve bir noktada bunu biraz kaçırdılar. Bu beni fena halde tahrik etti! Daha sonra bilinçli olarak yapsın diye eşime saldırdım. İlk kez duşta aletimin üzerine işedi. Sonra onu göğsüme vermesi için ikna ettim. Ben banyodaydım ve eşim ayaklarını ve ellerini küvetin kenarına koydu. Başlaması uzun zaman aldı ama sonra arzu edilen akıntı giderek güçlenerek göğsüme doğru akmaya başladı. Ve ağzımı onun akıntısına soktum. Eşim hemen görmedi ama görür görmez dereyi çekti ve işemeyi bıraktı. Ve eşimden asla böyle bir şey almadım. Banyo veya hamamda üye başına maksimum.
İkinci vaka evli bir çiftte yaşandı. MFM formatında tanıştık. Ve hanımefendi bu işi seviyor. Yazışma sırasında bunu tartıştık ve tanıştığımızda, kovboy kız pozisyonunda üstümdeydi, sonra sikimi bıraktı, amını göğsüne kadar kaldırdı ve yatağımın üzerine güçlü bir akış sağladı. Bu bir şeydi!
Üçüncü kadın şu anda ilişki içinde olduğum metresim. İkimiz de altın duş oyunlarını seviyoruz. Nadiren karşılaşmamız üzücü! Onunla çok şey denedik. Ve tekrar denemeyi sabırsızlıkla bekliyorum))!
Eşim bundan pek hoşlanmadı ve ikna etmesi zor oldu. İlk kez böyle oldu, o yüzden farkına bile varmadı. 69. pozisyondaydık ve bir noktada bunu biraz kaçırdılar. Bu beni fena halde tahrik etti! Daha sonra bilinçli olarak yapsın diye eşime saldırdım. İlk kez duşta aletimin üzerine işedi. Sonra onu göğsüme vermesi için ikna ettim. Ben banyodaydım ve eşim ayaklarını ve ellerini küvetin kenarına koydu. Başlaması uzun zaman aldı ama sonra arzu edilen akıntı giderek güçlenerek göğsüme doğru akmaya başladı. Ve ağzımı onun akıntısına soktum. Eşim hemen görmedi ama görür görmez dereyi çekti ve işemeyi bıraktı. Ve eşimden asla böyle bir şey almadım. Banyo veya hamamda üye başına maksimum.
İkinci vaka evli bir çiftte yaşandı. MFM formatında tanıştık. Ve hanımefendi bu işi seviyor. Yazışma sırasında bunu tartıştık ve tanıştığımızda, kovboy kız pozisyonunda üstümdeydi, sonra sikimi bıraktı, amını göğsüne kadar kaldırdı ve yatağımın üzerine güçlü bir akış sağladı. Bu bir şeydi!
Üçüncü kadın şu anda ilişki içinde olduğum metresim. İkimiz de altın duş oyunlarını seviyoruz. Nadiren karşılaşmamız üzücü! Onunla çok şey denedik. Ve tekrar denemeyi sabırsızlıkla bekliyorum))!
- These users thanked the author Stepan Rodnoy for the post (total 8):
- Bob2390, Fargal94, Saf seks, Esinti, Anatolik, Turp, Seks tavuğu, Ahah
-
- Total posts: 23
- Orientation: aseksüel
Aniden bir deneyim yaşadım. Uygulamada bir bayanla tanıştım, beni yürüyüşe davet etti, yolda beni görmeye geldiler, sohbet sağlığa döndü, kendisi böyle
-ilgileniyor musun?
n-ilginç.
-hadi ama?
-hadi.
Hadi onu duşa götürelim, oturdum, ayarladı ve göğsüne, yüzüne ve ağzına verdi, bu sırada onu periyodik olarak yaladım ve neredeyse yutuyordum . Serin.
-ilgileniyor musun?
n-ilginç.
-hadi ama?
-hadi.
Hadi onu duşa götürelim, oturdum, ayarladı ve göğsüne, yüzüne ve ağzına verdi, bu sırada onu periyodik olarak yaladım ve neredeyse yutuyordum . Serin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Göğüslerine işememden hoşlanan adamlarım vardı ve onlar da üzerime işediler. Duygu hoş, idrar çok sıcak.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 18):
- Gami, Nick1979, Fargal94, Çift 33, Bay x, Esinti, Lizkkka616, Sibiryak89, Romannaich, Val85, Diana itaatsizlik etti, Yağmurcu, vlasm, Dal, Ahah, Dima D, Denchik42, Seks tavuğu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
-
- Total posts: 10
Bir kez masaj için geldiğimde takviyeleri sordum, ZD olduğunu söyledim, gözlerimde her şey karardı, masajı unuttum. Yere muşamba serdi, diliyle 15 dakika kadar cilaladı ve sonra her tarafıma döktü, ilk başta alışık olmadığım için öğürme refleksi hissettim, sonra içine girdim. Birkaç kez daha geri döndüm)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
Altın duşu gerçekten seviyorum. Eşim ve ben sürekli antrenman yapıyoruz. Bu beni çok tahrik ediyor, özellikle de sikime, göğsüme işediğinde. Beni kovboy kız pozisyonunda gezdirmesi ve sonra beni vurması gerçekten hoşuma gidiyor.
- These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
- Gami, Fargal94, Seks tavuğu
-
- Total posts: 10
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
5-6 adam bizi hortumla yıkarken ben ve eşimin dizlerimizin üzerinde durmasını istiyorum.
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 4):
- Saf seks, Esinti, Ahah, Seks tavuğu
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Kıskancım! Benimkinden oturup ağzıma işemesini istiyorum. Ya yapamıyor ya da yapmak istemiyor. Ama fışkırttığında sonuna kadar kızıyor! Her şeyi yutmaya vaktim yok. Kovboy kız pozisyonunda ayrıca karnını ve aletini boşaltıyor ve bulaştırıyor! Ve onun amının altına uzanıp ağzına boşalma ve ondan sonra yalama arzusu.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 6 months
Eşim bir keresinde beni banyoda 31 çekti, sonra üstüne çıktı, oral seks istediğini sandım, amıma uzandım ve yüzüme işemeye başladı, yeni geldim. Sonra ne olduğunu sordum, iş yerindeki bir arkadaşım bana kocasının bunu yapmasını istediğini, kendisinin de çok beğendiğini ve denemeye karar verdiğini söyledi.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 4 months
Bilmiyorum bile
Bu konu hakkında bir şekilde tereddüt ediyorum
Ve ben de istiyorum ve dedikleri gibi kendime enjekte ediyorum)))
Belki bir gün ben’ Eşime sormaya karar vereceğim ama sormazsam sorun olmaz diye düşünüyorum)
Bu konu hakkında bir şekilde tereddüt ediyorum
Ve ben de istiyorum ve dedikleri gibi kendime enjekte ediyorum)))
Belki bir gün ben’ Eşime sormaya karar vereceğim ama sormazsam sorun olmaz diye düşünüyorum)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373

9 saniye sonra gönderildi:
En iyi deneyim bir şeyi önceden haber vermeden yapmaktır, aksi takdirde tüm bu sözleşmeler önceden yapılır, ön sevişme ve hazırlık yapılır. Yalnızca efekti bulanıklaştırırlarkingdoom: ↑10 Feb 2023, 11:12 Karım bir keresinde banyoda beni öptü, sonra üstüne tırmandı, oral seks istediğini sandım, amıma uzandım ve yüzüme işemeye başladı, yeni geldim. Sonra ne olduğunu sordum, iş yerindeki bir arkadaşımın bana kocasının bunu yapmasını istediğini anlattığını, kendisinin de çok beğendiğini ve denemeye karar verdiğini söyledi.

9 saniye sonra gönderildi:
En iyi deneyim bir şeyi önceden haber vermeden yapmaktır, aksi takdirde tüm bu sözleşmeler önceden yapılır, ön sevişme ve hazırlık yapılır. Yalnızca efekti bulanıklaştırırKarım bir keresinde banyoda beni öptü, sonra üstüne çıktı, oral seks istediğini sandım, amıma uzandım ve yüzüme işemeye başladı, yeni geldim. Sonra ne olduğunu sordum, iş yerindeki bir arkadaşımın bana kocasının bunu yapmasını istediğini anlattığını, kendisinin de çok beğendiğini ve denemeye karar verdiğini söyledi.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Bir şekilde öyle bir fantezim vardı, eşimden denemesini istedim. Reddetti ve hiçbir şey yapmadı. Sonra beni bıraktı, gerçekten istediğim hiçbir şey yok...
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 8 months
Mishanja11, kocam da utangaçtı ama şimdi her şey iyi! Sık sık pratik yapıyoruz. Sıcak bir akıntının ağzıma girmesi hoşuma gidiyor. Önce o bana, sonra ben ona. O da yükselir.....
- These users thanked the author Saf seks for the post (total 8):
- Fargal94, Esinti, Sibiryak89, Diana itaatsizlik etti, Mihaaaa 4, Ahah, Gami, Yağmurcu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
Bu çok ilginç bir konu) karım bana ihanet ediyor ama ben ereksiyon halindeki penisimle ona ihanet edemem ((o da istiyor olsa da)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 329 Views
-
Last post by Sergey Ebor
-
- 4 Replies