kocası için strapon

Hakimiyet ve gönderim[/url]
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 kocası için strapon

Unread post by Venüs »

Sevgilimizle açık açık konuştuk ve bana strapon denemek istediğini ima etti. Onun fantezisini gerçekleştireceğime söz verdim ama bir sorun var, hangi kayışı seçeceğimi bilmiyorum? Kendini seçmek istemedi. Bana tamamen güvendiğini söyledi. Kafam karıştı, ya yanlış olanı seçersem?
Şimdi yazacağım ama hoşuna gitmeyecek ve parayı boşa harcadığım ortaya çıkacak. Onu yapay penisimle bağlamak istedim ama boyutunun çok büyük olmasından ve kıçına zarar verebileceğimden korkuyorum. Ve hijyenik değil. Bence belki de bir fiş takmalı, kendisine uymasına izin vermeli ve eğer hoşuna giderse kayışa geçmeli. Başka bir kırbaç sipariş etmek istiyorum ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Onu kırbaçlamaya başlamak istiyorum ve ona zarar verecek ama zarar vermeyecek bir taneye ihtiyacım var. Ve kelepçeler. Ona şaplak attığımda elleriyle bana müdahale etmemesini istiyorum. Muhtemelen hareket edememesi için bacaklarınıza da bir şey koymanız gerekir. Ve çığlık atmaman için ağzına bir tıkaç. Onu var gücümle dövmek istiyorum. Hala onun toplarına basmak istiyorum. Bunun tehlikeli olmadığını mı düşünüyorsun? Onları sıkmam hoşuna gidiyor.
Ne önerirsiniz?
Oral seks sırasında zaten parmağımı onun kıçına soktum. Hoşuna gitti. Ancak kayış bir parmak değildir.
These users thanked the author Venüs for the post (total 10):
Turbo94, Fargal94, Lexa55, Bravo61, Yağmurcu, Alexey 997, vesaire, andylee, Allexx, Gami
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Re: Kocasına strapon

Unread post by zıt »

Yumurtalara bastıktan sonra ne tavsiye edersiniz? Onu o yumurtalardan asmayı deneyin. Beğenmiyorsan mengeneye koy...
These users thanked the author zıt for the post (total 2):
Alex020362, Stas99rus
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

malon: 13 Mar 2023, 10:08 Onu bu toplarından asmayı dene. Hoşunuza gitmediyse mengeneye sıkıştırın
Benim mengenem yok ve onu asmaya dayanamam. Yumurtalarını mengeneye kendin mi koydun? Evde kimsenin kötü alışkanlığı yok - muhtemelen iş yerinde bundan muzdarip oldunuz mu? Bu fikri kendiniz mi buldunuz yoksa arkadaşlarınız mı size fikir verdi?
These users thanked the author Venüs for the post:
Ahah
Andrewv
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 404
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Andrewv »

Strecoza: 13 Mar 2023, 09:39 Sevgilimizle açık açık konuştuk ve bana strapon denemek istediğini ima etti. Onun fantezisini gerçekleştireceğime söz verdim ama bir sorun var, hangi kayışı seçeceğimi bilmiyorum? Kendini seçmek istemedi. Bana tamamen güvendiğini söyledi. Kafam karıştı, ya yanlış olanı seçersem?
Şimdi yazacağım ama hoşuna gitmeyecek ve parayı boşa harcadığım ortaya çıkacak. Onu yapay penisimle bağlamak istedim ama boyutunun çok büyük olmasından ve kıçına zarar verebileceğimden korkuyorum. Ve hijyenik değil. Bence belki de bir fiş takmalı, kendisine uymasına izin vermeli ve eğer hoşuna giderse kayışa geçmeli. Başka bir kırbaç sipariş etmek istiyorum ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Onu kırbaçlamaya başlamak istiyorum ve ona zarar verecek ama zarar vermeyecek bir taneye ihtiyacım var. Ve kelepçeler. Ona şaplak attığımda elleriyle bana müdahale etmemesini istiyorum. Muhtemelen hareket edememesi için bacaklarınıza da bir şey koymanız gerekir. Ve çığlık atmaman için ağzına bir tıkaç. Onu var gücümle dövmek istiyorum. Hala onun toplarına basmak istiyorum. Bunun tehlikeli olmadığını mı düşünüyorsun? Onları sıkmam hoşuna gidiyor.
Ne önerirsiniz?
Oral seks sırasında zaten parmağımı onun kıçına soktum. Hoşuna gitti. Ancak strapon parmak değildir.
eşim ve ben 15x3 cm boyutunda küçük bir fallusla başladık, asıl önemli olan her şeyi cömertçe yağlamak ve ilk defa herkes beğendi ve hiç acı olmadı. Artık bu beden bana heyecan vermiyor o yüzden biraz daha büyük bedene geçtim. Bazen ısınmak için üzerime kayıştan biraz daha küçük çaplı bir tıkaç takıyor.
These users thanked the author Andrewv for the post:
Esinti
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Andrewv: 13 Mar 2023, 11:45 eşim ve ben 15x3 cm boyutunda küçük bir fallusla başladık, asıl önemli olan her şeyi cömertçe yağlamak
Teşekkür ederim. Uzunluk konusunda endişelenmiyorum. Tamamen sokmanıza gerek yok, eğer rahatsızlık hissederse yarıya kadar veya çok az yapabilirsiniz, ancak kalınlığa gelince, aslında daha ince yazmak daha iyidir. Anal yağımız var. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Bunun her türden onanist ve uygulayıcıya yönelik bir forum olduğunu hemen fark etmedim, burada neredeyse hiç yok. İlk bakışta burada cinsel deneyimi zengin insanlar toplanmış gibi görünüyordu, sonra forumu dolaştım. Konuları okudum. Sadece fanteziler ve hayalperestler.
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Esinti, Fargal94, Lexa55, Alex020362
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Süleyman »

Strecoza: 13 Mar 2023, 13:39
Eşim ve ben 15x3 cm boyutunda küçük bir fallusla başladık, asıl önemli olan her şeyi cömertçe yağlamak
Teşekkürler Sen. Uzunluk konusunda endişelenmiyorum. Tamamen sokmanıza gerek yok, eğer rahatsızlık hissederse yarıya kadar veya çok az yapabilirsiniz, ancak kalınlığa gelince, aslında daha ince yazmak daha iyidir. Anal yağımız var. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Bunun her türden onanist ve uygulayıcıya yönelik bir forum olduğunu hemen fark etmedim, burada neredeyse hiç yok. İlk bakışta burada cinsel deneyimi zengin insanlar toplanmış gibi görünüyordu, sonra forumu dolaştım. Konuları okudum. Sadece fanteziler ve hayalperestler.
Evet, burada yeterli ve gerçek deneyime sahip çok az insan var, özellikle de doğru anlayabilenler, kendi fikirlerine göre tavsiyelerde bulunabilenler deneyimleyin ve aptalca eleştirmeyin ve soluk soluğa kalmayın, inleyin, burada ne tür sapkınlar var.
These users thanked the author Süleyman for the post (total 2):
Esinti, Tsverg
rüyada doğmuş
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by rüyada doğmuş »

Strap-on’u denemedim ama temelde kemere bağlanan dildolar için ilki 16x4’tü, sonra çok küçük geldi ve 18x5 aldım))) ikisi de gerçekçi.
These users thanked the author rüyada doğmuş for the post (total 2):
Esinti, Gami
Gera645
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 3 years

Unread post by Gera645 »

Öncelikle tabiri caizse kocanın yeteneklerini öğrenmeniz gerekiyor. Farklı kalibrelerde en ucuz fişlerden oluşan bir set satın almak ve gelecekteki kayış için bilimsel olarak en uygun çapı seçmek daha iyidir. Peki hijyen konusunda bu doğru, herkesin kendi oyuncağına ihtiyacı var, paylaşımda durum böyle değil
These users thanked the author Gera645 for the post:
Kisik1
Megapup’lar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123
Registered for: 3 years

Unread post by Megapup’lar »

Strecoza: 13 Mar 2023, 09:39 Sevgilimizle açık açık konuştuk ve bana strapon denemek istediğini ima etti. Onun fantezisini gerçekleştireceğime söz verdim ama bir sorun var, hangi kayışı seçeceğimi bilmiyorum? Kendini seçmek istemedi. Bana tamamen güvendiğini söyledi. Kafam karıştı, ya yanlış olanı seçersem?
Ne önerirsiniz?
Oral seks sırasında zaten parmağımı onun kıçına soktum. Hoşuna gitti. Ancak strapon parmak değildir.
Bizim durumumuzun nasıl olduğunu size anlatabilirim. Tıkaçlar ve prostat masaj aletleriyle başladık, yavaş yavaş kemerli bir kayışa ulaştık, oldukça rahat ve çok keyifli
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Ne önerirsiniz?
Oral seks sırasında zaten parmağımı onun kıçına soktum. Hoşuna gitti. Ama strapon parmak değildir.
Onun sikine benzer bir tane satın al. Siktir et onu ve sana ne diyorsa onu söyle 😆
Goriler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by Goriler »

Gerçekçi :oops: :wink: 21/4
These users thanked the author Goriler for the post:
Mihaaaa 4
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by Lyaxander »

Strecoza: 13 Mar 2023, 09:39 Hâlâ onun toplarına basmak istiyorum
Ve eğer onun toplarını bırakmazsan, o zaman onunla ne istersen yapabilirsin bu sefer *x ) *x) *x) Bu sefer onu gerçekten sikseler bile inanın bana, o bile yapmayacak sızlanmadığı sürece bir göz at :evet: :evet: :evet:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Veya belki de taşaklarını hemen koparın... Acı çekmemek için... :voprosy:
Turbo94
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 181
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Turbo94 »

Strecoza ve ayrıca onu çizmeni istiyorum tırnaklar ve tırnaklar ne kadar uzun ve parlaksa o kadar iyi
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by zıt »

niqk: 13 Mar 2023, 19:49 Ya da toplarını hemen koparın... Acı çekmemek için... :voprosy:
nEğer onları hemen koparırsanız, o zaman adamla alay etme fırsatını kaybedersiniz)) Ve böylece, lütfen...yumurtalar mevcut olduğu sürece, "onlara sıkıca tutunabilirsiniz"!
These users thanked the author zıt for the post:
Nikk
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Bu konu hakkında tavsiyelerde bulunan herkese teşekkür ederim. Askılı takma sorunu şimdilik açık kalıyor, ancak biz zaten ilk adımı attık. Ona bir fiş taktılar, arkadaşlık olsun diye bana da bir fiş taktılar ve klasik seks yaptılar. Bundan önce ona normal bir kemerle şaplak atmıştım ve testislerini normal bir saç tokasıyla bağlamıştım. O çok sevinmişti, ben de. Belki hiçbir şey yazmamıza gerek kalmayacak ama elimizdekiyle yetineceğiz)
These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
Diana itaatsizlik etti, Fargal94, Lexa55, andylee
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Serge12345 »

These users thanked the author Serge12345 for the post (total 10):
Yağmurcu, Lexa55, Dmitry 723, Mihaaaa 4, Niko13, gerz13, John John, Ded, Oleg64, A.AN
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991

Unread post by Serge12345 »

These users thanked the author Serge12345 for the post (total 7):
andylee, Lexa55, Mihaaaa 4, gerz13, Ded, Oleg64, A.AN
serbest
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 91
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by serbest »

Çok ilginç bir konu. denemek istiyorum)
These users thanked the author serbest for the post:
andylee
zincirler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by zincirler »

Strecoza: 15 Mar 2023, 19:17 Bu konuyla ilgili tavsiyelerde bulunan herkese teşekkürler. Askılı takma sorunu şimdilik açık kalıyor, ancak biz zaten ilk adımı attık. Ona bir fiş taktılar, arkadaşlık olsun diye bana da bir fiş taktılar ve klasik seks yaptılar. Bundan önce ona normal bir kemerle şaplak atmıştım ve testislerini normal bir saç tokasıyla bağlamıştım. O çok sevinmişti, ben de. Belki hiçbir şey yazmana gerek kalmayacak ama elimizdekiyle yetineceğiz)
Kıçını üç parmağına kadar uzat ve birini kullan (sahipseniz) Beğendiyseniz daha fazlasını ve daha kalınını satın alın) Başka bir acıya, çok acı verici hislere katlanabilirsiniz 🤗
Ağız genişletici de ilginç bir konu, kayışı kıçından ağzına çekiyor ve bu arada yutamadığı için çenesi salyayla kaplı😉
These users thanked the author zincirler for the post:
Venüs
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by İsimsiz9 »

Bağla ve hiçbir yere gitmeyecek
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896

Unread post by Mihaaaa 4 »

Bu, ne tür bir kayış istediğinize bağlıdır; çift taraflı mı yoksa sadece kayışlı mı? Penisinin boyutunu al. 16-18 cm x 3-3,5 cm Önemli olan sert olmamasıdır. Ve yağlayıcı.

3 saat 28 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Strecoza: 15 Mar 2023, 19:17 Bu konuyla ilgili tavsiyelerde bulunan herkese teşekkürler. Strapon sorunu şimdilik açık kalıyor ama biz zaten ilk adımı attık. Ona bir fiş taktılar, arkadaşlık olsun diye bana da bir fiş taktılar ve klasik seks yaptılar. Bundan önce ona normal bir kemerle şaplak atmıştım ve testislerini normal bir saç tokasıyla bağlamıştım. O çok sevindi, ben de. Belki hiçbir şey yazmamıza gerek kalmayacak ama elimizdekiyle yetineceğiz)
Hayır, kayış şart. Gerekli. İkiniz de uçacaksınız. Buradaki şaka fizyolojide değil, psikolojide.
These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Miha3324: 21 Oct 2023, 18:38 Ne tür bir kayış istediğinize bağlı; çift taraflı mı yoksa sadece kayışlı mı? Penisinin boyutunu al. 16-18 cm x 3-3,5 cm Önemli olan sert olmamasıdır. Ve yağlayıcı.

Strecoza: 15 Mar 2023, 19:17 Bu konuyla ilgili tavsiyelerde bulunan herkese teşekkürler. Strapon sorunu şimdilik açık kalıyor ama biz zaten ilk adımı attık. Ona bir fiş taktılar, arkadaşlık olsun diye bana da bir fiş taktılar ve klasik seks yaptılar. Bundan önce ona normal bir kemerle şaplak atmıştım ve testislerini normal bir saç tokasıyla bağlamıştım. O çok sevindi, ben de. Belki hiçbir şey yazmamıza gerek kalmayacak ama elimizdekiyle yetineceğiz)
Hayır, kayış şart. Gerekli. İkiniz de uçacaksınız. Buradaki şaka fizyolojide değil psikolojide.
Tavsiyeniz için teşekkürler, ancak uzun zaman önce ayrıldık ve konunun konuyla alakası yok şu anda bana. Ama belki birisi için faydalı olacaktır.
These users thanked the author Venüs for the post:
Fargal94
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 21 Oct 2023, 19:12
Ne tür bir kayış istediğinize bağlıdır; çift taraflı mı yoksa sadece kayışlı mı? Penisinin boyutunu al. 16-18 cm x 3-3,5 cm Önemli olan sert olmamasıdır. Ve yağlayıcı.

Hayır, kayış şart. Gerekli. İkiniz de uçacaksınız. Buradaki şaka fizyolojide değil psikolojide.
Tavsiyeniz için teşekkürler, ancak uzun zaman önce ayrıldık ve konunun konuyla alakası yok şu anda bana. Ama belki birisinin işine yarar.
bu biraz üzücü. İlginç bir hikaye duymak ve senin adına sevinmek istedim.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Miha3324: 21 Oct 2023, 19:16
Miha3324: 21 Oct 2023, 18:38 Bu, ne tür bir kayış istediğinize bağlıdır; çift taraflı mı yoksa yalnızca kayışlı mı? Penisinin boyutunu al. 16-18 cm x 3-3,5 cm Önemli olan sert olmamasıdır. Ve yağlayıcı.

3 saat 28 dakika 3 saniye sonra gönderildi: Hayır, kayış takmak gerekiyor. Gerekli. İkiniz de uçacaksınız. Buradaki şaka fizyolojide değil psikolojide.
Tavsiyeniz için teşekkürler, ancak uzun zaman önce ayrıldık ve konunun konuyla alakası yok şu anda bana. Ama belki birisinin işine yarar.
Ayrılmamızda üzücü bir şey yok. Onu seviyordum ve o da benden faydalanıyordu. Böylece benim adıma mutlu olabilirsin.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Ahah, Fargal94
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 21 Oct 2023, 19:21
Miha3324: 21 Oct 2023, 19:16
Strecoza: 21 Oct 2023, 19:12 Tavsiyeniz için teşekkür ederim, ancak uzun zaman önce ayrıldık ve konu şu anda beni ilgilendirmiyor. Ama belki birisinin işine yarar.
Ayrılmamızda üzücü bir şey yok. Onu seviyordum ve o da benden faydalanıyordu. Yani benim adıma mutlu olabilirsin.
O zaman ben de senin adına mutluyum, eğer ilişki karşılıklı değilse, o zaman ne olursa olsun ne olursa olsun daha iyi olur nasıl olacak. Peki özgür müsün?
SvetlanaSS
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by SvetlanaSS »

Arkadaşım bana hadım edilmiş bir travesti ile seks yaptığını söyledi. Onu sikti ve bu oturumu düzenleyen başka bir adam tarafından da sikildi. İlginç olmadığı için videoyu izlemeyi reddettim ama hikaye beni çok heyecanlandırdı. Benzer bir şeyi olan var mı?
These users thanked the author SvetlanaSS for the post (total 3):
Mihaaaa 4, Fargal94, seksforumu_
gerz13
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 2 years

Unread post by gerz13 »

Gelecek için, erkeğini kıçından sikmek isteyen tüm kızlara! Anüsünüzü dilinizle okşayarak başlayın, ardından oral seks sırasında parmağınızla okşayın ve içeri sokun. Ve sonra yapay bir fallus kullanın!))
These users thanked the author gerz13 for the post:
Fargal94
vlasm
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by vlasm »

Strecoza: 21 Oct 2023, 19:12 uzun zaman önce ayrıldık
Vay canına! Bu kalbinizin özgür olduğu anlamına mı geliyor? Hangi şehirden? PM atabilirsiniz :wink:
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

SvetlanaSS: 03 Dec 2023, 01:35 Arkadaşım bana hadım edilmiş bir travesti ile seks yaptığını söyledi. Onu sikti ve bu oturumu düzenleyen başka bir adam tarafından da sikildi. İlginç olmadığı için videoyu izlemeyi reddettim ama hikaye beni çok heyecanlandırdı. Benzer bir şey yaşayan var mı?
Arkadaşınız askıyı beğendi mi? Nasıl bir kayıştı bu?
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689

Unread post by 0dlb0 »

Tema zorlu. Sadizm kokuyor.
These users thanked the author 0dlb0 for the post:
Sidor
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!

Neden sadizm? Misyoner pozisyonu dışındaki herhangi bir seksin sadist olduğunu düşünüyor musunuz?
gevşemek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by gevşemek »

malon: 13 Mar 2023, 10:08 yumurtalara bastıktan sonra tavsiye ederim...
Strecoza, yumurtalara basmak hakkında bize daha fazla bilgi verebilir misin? Veya çok ilginç bir konunun bağlantısı.
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by slavik.meshalkin »

gerz13: 03 Dec 2023, 03:14 Gelecek için erkeğinin kıçından sikmek isteyen tüm kızlara! Anüsünüzü dilinizle okşayarak başlayın, ardından oral seks sırasında parmağınızla okşayın ve içeri sokun. Ve sonra yapay bir penis kullanın!))
Herkes kıç yalamak istemez.
gerz13
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 2 years

Unread post by gerz13 »

slavik.meshalkin: 03 Dec 2023, 13:43
gerz13: 03 Dec 2023, 03:14 Gelecek için erkeğinin kıçından sikmek isteyen tüm kızlara! Anüsünüzü dilinizle okşayarak başlayın, ardından oral seks sırasında parmağınızla okşayın ve içeri sokun. Ve sonra yapay bir penis kullanın!))
Herkes kıç yalamak istemez.
eğer bir adamın kıçından sikmek istiyorsanız, onu sevin ve kıçını yalayın!))
These users thanked the author gerz13 for the post:
seksforumu_
Paratuk
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Paratuk »

Ancak bu ilk seferinizse trafik sıkışıklığından başlamak daha mı iyi?
VitalyMeth
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145

Unread post by VitalyMeth »

Strecoza: 13 Mar 2023, 13:39
Eşim ve ben 15x3 cm boyutunda küçük bir fallusla başladık, asıl önemli olan her şeyi cömertçe yağlamak
Teşekkürler Sen. Uzunluk konusunda endişelenmiyorum. Tamamen sokmanıza gerek yok, eğer rahatsızlık hissederse yarıya kadar veya çok az yapabilirsiniz, ancak kalınlığa gelince, aslında daha ince yazmak daha iyidir. Anal yağımız var. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Pekala, 3 cm ile başlayın ve sonra onu uzatıp daha fazlasını alabilirsiniz. Zaten sakince her biri 3 cm olan 2 fallusu kendime itiyorum.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440

Unread post by Mart »

SvetlanaSS: 03 Dec 2023, 01:35 Arkadaşım hadım edilmiş bir travestiyle seks yaptığını söyledi
Orijinal, orijinal...
Bunun gibi bir şeyi nerede bulabilirsin? bizim zamanımız mı?
Ixa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Ixa »

These users thanked the author Ixa for the post (total 4):
Fargal94, 0dlb0, Ahah, ViktorPetrov
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply