Sevgili erkekler. Yani bu sitede gördüğüm gibi sorular soruyorsunuz! Burada gerçek kadınlar var mı? Bu siteyi ve diğerlerini kişisel deneyimime dayanarak analiz ettikten sonra size kısaca cevap vereceğim flört burada veya daha doğrusu buluşma girişiminde bulunuyor, burada hiç kadın yok ve kesinlikle olmayacak ve onların neden burada olmadıkları ve olmayacaklarının nedeni basit olmak. Çünkü bu tür bir siteye giren herhangi bir kadın, yazdığınız saçmalıkları sağlıklı OLMAYAN bir zihinle okur. O zaman herhangi bir kadın burada buluşacak kimsenin olmadığını anlar. Zavallı fantezileri ve beş parasız ruhları olan Sanal Anistler dışında burada neredeyse hiç erkek yok.
Kendi örneğimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki, bir erkek veya bir kızla ilişki kurmak için yaptığım flört reklamına yanıt olarak, Ciddi ve uzun vadeli bir ilişki düşündüğümü, küçük çocuklarım olduğunu ve bu nedenle düzenli maddi desteğin olduğu bir ilişkiyle ilgilendiğimi belirttim. Ve yakınımda olacak, ilgimi çekecek biriyle hazır olduğumu ve tabuların olmadığı sekse hazır olacağımı....
Ve bu sitede ve diğer sitelerde bana sadece pedofililer yazdı! En önemlisi, pratikte insanların beyni yok, insanlar eğer çocuklarım olduğunu ve tabuların olmadığı sekse hazır olduğumu belirtirsem, bunun tabular yoksa çocuklarla sevişeceğim anlamına geldiğini düşünüyorlar.
Sevgili erkekler, eğer bir kız kedisi, köpeği, tavşanı, kanaryası ve çocukları olduğunu söylerken aynı zamanda tabu olmadan sekse hazır olduğunu söylüyorsa! Bu onun bir tavşan ve bir kanaryayla sevişeceği anlamına gelmiyor.
Tabusuz seks, bu sadece benim bir erkekle veya bir kızla yaptığım seks. Çocuklarla ilgilenmek benim için iğrençti... Hepiniz pedofil misiniz yoksa size ne diyeceğimi bile bilmiyorum.
Ben de diğerleri gibi bu siteden ayrılıyorum. Olumsuzluğun yanı sıra, bu flört internette. Herkese iyi şanslar.
Sitelerdeki ilişkiler için flört deneyimim! Bu sitelerde neden hiç kız yok?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sitelerdeki ilişkiler için bu flört deneyimi! Bu sitelerde neden hiç kız yok?
Cevabım şu: Web sitelerinde ve gerçek hayatta iletişim kurma deneyimime göre, sağlıklı zihinlere sahip OLMAYAN çok sayıda kız ve kadın var... yani sizden pek de farklı değiliz... ve bir süre sonra bu normal görünüyorsa kendini tüm görkemiyle ortaya koyuyor : muza: :zeki: ....yani burada bize çamur atmaya gerek yok, kadınlarla ve kızlarla çalışmak daha iyi) ))
- These users thanked the author SERG!! for the post:
- Andrey57115
-
Автор темыsahte
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Sitelerdeki ilişkiler için bu flört deneyimi! Bu sitelerde neden hiç kız yok?
Ortaya çıkmaktan kastınız nedir? Ya çocukları varsa, o zaman onları küçük çocuklarıyla dalga geçsinler diye açarsınız? Kusura bakmayın ama kesinlikle inanmıyorum, belki binde birkaçı bulunur ama her şeyin sizin söylediğiniz gibi olduğuna da inanmıyorum, bunlar sadece sizin sonraki fantezileriniz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 11 months
Sapık forumunda ciddi ilişkiler arayın. Sadece sapıklar yazar. Ne yanlış gitti?
- These users thanked the author Kotofeicheg for the post:
- Fan
-
- Penetrasyon
sveta.ponamarenko,
sonra ne olacak sen bizim cennetsel meleğimizin bu cehennemi bayağılığın içinde mi olduğunu düşünüyorsun??? "vanilya anneleri" forumuna veya "yazh anne" forumuna gidin, ama inanın bana, bu anneler arasında bile pek çok cehennem şeytanı var.
sonra ne olacak sen bizim cennetsel meleğimizin bu cehennemi bayağılığın içinde mi olduğunu düşünüyorsun??? "vanilya anneleri" forumuna veya "yazh anne" forumuna gidin, ama inanın bana, bu anneler arasında bile pek çok cehennem şeytanı var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 1 month
İnsan “anne” kelimesini hatasız yazamıyorsa, o zaman ne biçim flört var... Sakın geri dönmeyin!

Last edited by nz_alex on 18 Aug 2022, 09:34, edited 1 time in total.
-
- Penetrasyon
Bu benim bahçem için bir taş mı????
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post