Kısacası beyler, işte bir soru...
Beş gündür mastürbasyon yapmadım ve kaka yaptığımda sperm veya kayganlaştırıcı salgılandığını fark etmeye başladım...
Yapabiliyorum Bunun neyle bağlantılı olduğunu anlamıyor musun? Bu prostat salgısı olabilir mi? Ama bu kadar kolay çıkıyor mu?
Kısacası beyler, işte bir soru... Beş gündür mastürbasyon yapmadım ve kaka yaptığımda sperm veya kayganlaştırıcı salgılandığını fark etmeye başladım... Yapabiliyorum Bunun neyle bağlantılı olduğunu anlamıyor musun? Bu prostat salgısı olabilir mi? Ama bu kadar kolay çıkıyor mu? :(
[quote=Masha12 post_id=109519 time=1662914344 user_id=9348] Bunu erkeklere değil, uzmanlara sormanız gerekiyor [/quote]evet dostum, bir uzmana gitmek daha iyi
Hangi yaşta gerçek, tam teşekküllü sperminiz oldu ve bu durumdan memnun muydunuz? Orgazmınızın beyaz ve kıvamlı bir sperm çeşmesiyle sona erdiğini gördüğünüzde ne yaşadınız?
Last post
Genel olarak konu ilginçtir, tam yaş önemli değildir ancak anılar Nasıl şeffaftan beyazımsıya dönüştüğünü hatırlıyorum. Gerçekten bir olaydı, her şeyi işaretleyip başkalarına göstermek istedim....
Bir kızın oral seksten sonra spermimi ağzıma dökeceğini düşünmek çok heyecan verici. Bu deneyimi yaşayan var mı? Kızlar bu sizi tahrik ediyor mu?
Last post
Bu, bir kızın ağzı spermle dolu olduğunda yapılır, o zaman erkeğin bir kadın gibi sırtüstü, yüzü yukarıya yatması en iyisidir. Daha sonra üstteki kız, erkeği öperken, ağzından boşalmak ve tüm spermi...
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet:
Bu forumun kadın yarısına bir soru. Penisin küçüklüğü sizi güldürür mü ve bir erkeğin minik amını gördüğünüzde tepkiniz ne olur?
Last post
Öyle bir adam vardı, kısa ve kalındı, mantar gibi) Bunu hiç komik bulmadım, hatta beni orgazma ulaştırmayı bile başardı)) Ama yine de büyük sikleri severim, onlarla daha ilginç) )