İlk buluşmada seks
-
Автор темыhelikopter9
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
İlk buluşmada seks
Bunu yaşadım!
Genel olarak seks hakkında çok şey duydum ve okudum ilk randevu. Bazıları bunun norm olduğunu söylerken, diğerleri bunun olmadığını söylüyor. Kişisel olarak bunun normal olduğunu düşünüyorum. Ne düşünüyorsun? Bu herhangi bir şeyi etkiler mi? Belki bunların hepsi stereotiplerdir?
Genel olarak seks hakkında çok şey duydum ve okudum ilk randevu. Bazıları bunun norm olduğunu söylerken, diğerleri bunun olmadığını söylüyor. Kişisel olarak bunun normal olduğunu düşünüyorum. Ne düşünüyorsun? Bu herhangi bir şeyi etkiler mi? Belki bunların hepsi stereotiplerdir?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 4 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: İlk buluşmada seks
Bunu 5 kez yaşadım ve her durumda böyle bir şey planlamadım. Kimya ortaya çıktı ve her şey kendi kendine çözüldü. Önemli olan anı kaçırmamak ve partnerinizi doğru bir şekilde "okumak"tır. Şimdi, deneyimlerin doruğundan, gerçekte şansın çok daha fazla olduğunu anlıyorum.
- These users thanked the author sptlh for the post (total 2):
- Barmaleykin_47, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
Bana gelince, bir kadını ilk buluşmada seks yapmaya ikna etmek genellikle neredeyse imkansızdır ve hemen yatağa atlamak da ilginç değildir...
nBaşkaları bunu nasıl yapıyor hiçbir fikrim yok!

nBaşkaları bunu nasıl yapıyor hiçbir fikrim yok!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
Birkaç kez randevum oldu, bir restorana gittim, seks yaptım.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 3 months
Bir kereden fazla oldu)
- These users thanked the author misafirler for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 3 years 5 months
20 yaşımdayken, genellikle ilk buluşmada bu tamamen iletişim vb.ydi. Yaşlandıkça herkes gevezeliğin faydasız olduğunu anlar. Ama 20 yaşımdayken zaman ve yetiştirilme tarzı farklıydı.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 9 months
19 yaşındaydık. Ortak arkadaşlarımız tarafından tanıştırıldık. Bir kafeye oturduk, sonra arabayla nehre gidip yürüyüşe çıktık. Arabaya binip öpüşmeye başladılar. Ve bunu o kadar çok istedim ki, gerçekten fena halde. Yavaşça fermuarımı açtım, penisimi çıkardım ve sessizce başını aşağı eğmeye başladım. Artık %100 göndereceğimi düşünmüştüm))) ama hayır, eğildim ve konuşmadan ağzıma aldım. O kadar istedim ki hemen geldim. Çekilmedi, yutkundu. Tabii ki delirdim. Oturup sohbet ettik, ben de tabii ki çok güzel olduğunu, çok beğendiğimi söyledim. Tekrar öpüşmeye başladılar, penis tekrar ayağa kalktı, konuşmadan tekrar ağzına aldı. İkinci seferde tabii ki makul bir süre emmek zorunda kaldım, yorulduğum açıkça görülüyordu, mola verdim ama sonunda yine güzelce geldim.
Ne güzel bir ilk buluşma)))
17 yıldır evliyim, hiçbir şeyden pişman değilim
Ne güzel bir ilk buluşma)))
17 yıldır evliyim, hiçbir şeyden pişman değilim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Evet, bir restoran, yarışmadan sonra taraftarlar, hala bilmiyorum, sikiştiler, takım görkemli Omsk şehrine uçtu ve hepsi bu... Bir tripper ile oldu, her türlü şey oldu
-
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Evet, bu sıklıkla olur, iletişime ve atılganlığa bağlıdır, pislik olmaya değil, aynı zamanda sümük çiğnememeye de bağlıdır. Kendine güvenerek iletişim kuruyorsun sevgili Ch.Yu. düzgünlük, zeka ve anlaşma neredeyse çantada. Tabii ki, fıstıklı bira aldığınız ve kutunun sonunda bacakları zaten açılmış olan fahişeler var, ama ilginç değiller.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Kadınların bu konuda yazması zor. Bu, kolay erişilebilirlik ve rastgele karışıklığa ilişkin pek de olumlu olmayan bir karakterizasyon sağlar. ama gelecekteki kocamla tam olarak böyle tanıştım. Toplantıdan yatağa kadar yaklaşık 30 veya 40 dakika.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Sibiryak89, sptlh, Fan, aryamari
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Bunda yanlış bir şey görmüyorum. Çoğu durumda insanlarla sadece seks için tanışıyorum. Buluştuk, konuştuk, bir bardak çay içtik, sonra kızı soyup kendim soymaya başlıyorum, sonra kızın itirazlarına rağmen sikimi kesinlikle ağzına itiyorum, hatta çoğu durumda ona tecavüz ediyorum. ağızdan ve sonunda kızı klasik bir şekilde trakromda veya masada sikiyorum...
-
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 8 months
İlk buluşmada seks normaldir. Kızlar da seks ister ve eğer sizden hoşlanıyorsanız ne beklemelisiniz?)))) Ancak cinsiyet tutumları nedeniyle kızlar kendilerini dizginlemeye çalışırlar ve üçüncü randevuya kadar seks yapmaya çalışırlar, eğer beşinci randevuda seks olmazsa, o zaman neyin yanlış olduğuna bakmalısın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 11 months
İlk buluşmada neredeyse her zaman seks vardır, çünkü bir şey sana uymuyorsa titremenin bir anlamı yok
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 11 months
İlk buluşmada hazır olan, hatta yalama amacıyla ilk buluşmaya hazır olan kızlar var mı acaba? Tamamen yalanmaları için ve hepsi bu. Varsa kendinize gösterin

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 2 years 1 month
Zaten tüm yaygın seks konularını ve çevrimiçi fetişleri inceledikten sonra, birbirinizin cinsel organlarının fotoğraflarını her açıdan gördünüz ve zaten birbirinize olan arzudan yoruldunuz - neden kediyi taşaklarından çekiyorsunuz?) özellikle de eğer ilk olarak seks yapma hedefiyle tanıştınız ve aranızda kimya ve güven gelişti.
ir kişi için çok fazla zaman harcıyorsunuz, tüm nezaket kurallarına uyuyorsunuz ve ... görünüşe göre seks konusunda uyumsuzsunuz ve bu zamanı boşa harcadılar.
İlk seksten sonra, daha ciddi bir ilişkiye dönüşen karşılıklı tutku ve şefkat başladı - özellikle de ondan önce sadece seks konularını değil, aynı zamanda dikkati seksten uzaklaştıran ilgi alanlarını da tartışmayı başardılarsa ve orada hayata dair görüşlerimizde çok fazla tesadüf var
daha gençleşmiyoruz, öyleyse neden utanalım ki?)
ir kişi için çok fazla zaman harcıyorsunuz, tüm nezaket kurallarına uyuyorsunuz ve ... görünüşe göre seks konusunda uyumsuzsunuz ve bu zamanı boşa harcadılar.
İlk seksten sonra, daha ciddi bir ilişkiye dönüşen karşılıklı tutku ve şefkat başladı - özellikle de ondan önce sadece seks konularını değil, aynı zamanda dikkati seksten uzaklaştıran ilgi alanlarını da tartışmayı başardılarsa ve orada hayata dair görüşlerimizde çok fazla tesadüf var
daha gençleşmiyoruz, öyleyse neden utanalım ki?)
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 2):
- sikikamerlik, aryamari
-
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 1 month
Birkaç kez oldu, çoğunlukla kıza bağlıydı. Kendini sana atanlar var, atmayanlar da var
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Modası geçmiş nezaket kavramları.ilovebiboys: ↑03 Aug 2023, 13:10ir kişi için çok fazla zaman harcıyorsun, tüm nezaket kurallarına uyuyorsun ve... seks konusunda uyumsuz olduğun ortaya çıkıyor ve o zamanı boşa harcamışsın.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
İlk randevuda bile değildi, hepsi bir günde oldu - tanışma, iletişim ve sonra seks. Bu tür yaklaşık on vaka vardı. Bu davaların neredeyse tamamı devamı olmayan yani tek seferlik davalardır.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Anastasya 2005
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 208 Replies
- 2914 Views
-
Last post by Pierro