Kızlar, nasıl beğendiniz mi? Belki oyuncağımı değerlendirebilirsin? Arkadaşlar sizin fikriniz de ilginç ama sadece oyuncakla ilgili.
Daha önce de oyuncak almıştım ama bu kadar dayanıklı bir kasada değildi. O oyuncak sadece bir parça lateks, kauçuktu. Veya neyden yapılmıştır? Ve bu iyi bir "sürtük", sağlam, ellerinizde sümük gibi sallanmıyor, rahatça tutabilirsiniz, iki yastığın arasına koyabilirsiniz, genel olarak kaliteli! https://i.postimg.cc/dkX6XH3s/WIN-20220905-00-53-12-Pro.jpg
Kızlar, nasıl beğendiniz mi? Belki oyuncağımı değerlendirebilirsin? Arkadaşlar sizin fikriniz de ilginç ama sadece oyuncakla ilgili. Daha önce de oyuncak almıştım ama bu kadar dayanıklı bir kasada değildi. O oyuncak sadece bir parça lateks, kauçuktu. Veya neyden yapılmıştır? :) Ve bu iyi bir "sürtük", sağlam, ellerinizde sümük gibi sallanmıyor, rahatça tutabilirsiniz, iki yastığın arasına koyabilirsiniz, genel olarak kaliteli! [url=https://postimg.cc/dkX6XH3s] [img]https://i.postimg.cc/dkX6XH3s/WIN-20220905-00-53-12-Pro.jpg[/img][/url]
[attachment=1]Ekran görüntüsü_2022-09 -05-20-39-06-007_org.telegram.messenger.jpg[/attachment] [attachment=0]1662385198.jpg[/attachment]Bir koboltun koynu.. Evet, ben de eğlenmeyi sevenlerdenim Arta tüylü ve oyuncağı aynı fiyata aldım konusu)
Eh, onun da vibratörü var! Bazen onu sikmeyi severim ve sonra titreşimi maksimuma çıkararak onu penisimin tabanına bastırırım ve oyuncağın içine boşalırım!
[quote=Nadin35 post_id=106920 time=1662383660 user_id=10152] Onu yastıkların arasında nasıl gördüğünü görmek isterim [/quote] Hiç şüphe yok. Skype’a gir, sana istediğin her şeyi göstereceğim! :wink: :roll:
[size=85] [color=green]12 dakika 51 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ quote=Nadin35 post_id=106920 time=1662383660 user_id=10152] yalnızca vibratörle [/quote] Eh, onun da vibratörü var! Bazen onu sikmeyi severim ve sonra titreşimi maksimuma çıkararak onu penisimin tabanına bastırırım ve oyuncağın içine boşalırım! :roll:
Ben de muhtemelen pek teşhirci değilim, forumda buna benzer bir şey görmedim, o yüzden eğlencemi anlatacağım.
Bazen (sık olmasa da) alışveriş merkezlerine gitmeyi severim. çok sayıda danışmanın...
Last post
Bir olaydan sonra insanların seks sırasında bana bakmasından keyif aldığımı fark ettim:
Bir kızı ziyaret ediyordum. Yurt odası. Küçük kız kardeşi geceyi onunla geçirdi. Saklanacak hiçbir yerimiz...
Bir adam hayatta büyük zirvelere ulaştığında hâlâ bir şeyler eksiktir. Alışılmışın dışında, olağanüstü bir şey. Birisi bir ada satın alır, birisi Hindistan’ın gecekondu mahallelerine...
Anonim.
Vay be, bu gruptaki erkeklerin çoğu benim paylaşımımdan bombalandı (Şehvetli yaşlı sapıklar hakkındaki gönderi Yaşlı adamların beni kulüpte bir araya getirmeye çalışmaları ne kadar sinir...
Last post
Teyzenin kendisi kışkırtıyor.
Çok yakında 50 olacak, bu yüzden dolaşıma girmesi çıldırtıcı.
Evet, 50 yaşın üzerindeki artı veya eksi erkeklere kulüp fahişeleri her zaman ihtiyaç duymaz; ve nesnel...
Я очень люблю вашу группу) Ни раз уже знакомилась благодаря вам!
На этот раз, я ищу партнера для вирта) видео или в чате, никогда раньше не было, и хочу попробовать
Кто...
Last post
Sen neyi hayal ediyorsun ve traşlı amcığın ne istiyor... Belki benim traşlı filim rüyasındadır?)
у меня есть парень, но с ним мне не нравится сэкс. Поэтому ищу пока что для несерьезных отношений мужчину) Пока что анонимно
а потом может и брошу своего парня) он просто очень...
Last post
Меня зовут Сюзана N
у меня есть парень, но с ним мне не нравится сэкс. Поэтому ищу пока что для несерьезных отношений мужчину) Пока что анонимно
а потом может и брошу своего парня) он просто очень...