İnşaatçılar anneme dudaklarını yalıyor, onu zorla sikebilirler mi?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 İnşaatçılar anneme dudaklarını yalıyor, onu zorla becerebilirler mi?

Unread post by JoyMen99 »

Annem 38 yaşında, güzel kalçalı ve göğüslü, güzel, ince bir esmer. Birçok erkek onun hakkında rüya görüyor. Evde sürekli kısa elbiseler/eteklerle dolaşıyor, üstelik derin yakayı da küçümsemiyor.
Bir grup işçi evin inşaatında çalışıyor, tıpkı bunun gibi, derin çalışkanlar, bazıları videodaydılar.
Annem onlarla çok iyi iletişim kuruyor, onlara her zaman yiyecek ve alkol ikram ediyorlar. Ama o gittiğinde, onun ortalıkta dolaşmasına nasıl izin vereceklerini tartıştıklarını duydum.
Yalnız kaldığında ona bir şeyler karıştırıp kalabalığın içinde onu becerme ihtimalleri var mı..? Yoksa bu sadece onların fantezisi mi?
Böyle bir kadını ancak hayal edebilirler ve anneleri de onlara kesinlikle vermez.
These users thanked the author JoyMen99 for the post:
ile
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: İnşaatçılar anneme dudaklarını yalıyor, onu zorla sikebilirler mi?

Unread post by Arıyor »

Bu büyük ölçüde ona bağlı...
Annenin kocası var mı?
Ve evet... Soru neydi? Korkuyor musun yoksa istiyor musun?
These users thanked the author Arıyor for the post:
artmen88
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Allah 1974 »

Bunun için Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’nun bir maddesi var.
These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 2):
artmen88, evet peki
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Arayan: 06 Sep 2022, 08:03 Bu büyük ölçüde ona bağlı....
Annenin kocası var mı?
Ve evet... Soru neydi? Korkuyor musun yoksa bunu istiyor musun?
Hayır, kocam artık burada değil. Evet, burada karışık duygular var. Bir erkek olarak onlara üzülüyorum, kadınsız oldukları ve annelerinin bazen onlarla flört ettiği açık. Sanki kışkırtıyormuş gibi geliyor. Sorun şu ki, onu gönüllü olarak seks için baştan çıkarabilirler mi? tecavüz etmeden mi?
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Dün arkadaşlar vardı, şimdi inşaatçı oldular. Adamım, rüyanda sarhoş annenin aynı anda mümkün olduğu kadar çok insan tarafından sikileceğini gördüğünü söyle.)
These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post (total 3):
Allah 1974, Süpürme, Endişeli
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206

Unread post by Arıyor »

JoyMen99,
Şimdi devamına gelin ayrıntılar... Modaya uygun ve PM yoluyla.. Kaç yaşındasın? Annenin erkek arkadaşı var mı? Ne istiyorsun ya da neden korkuyorsun? Ve evet... Annemin bir fotoğrafını görmek isterim...
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

LustFromBeyond: 06 Sep 2022, 08:12 Dün arkadaşlar vardı, şimdi inşaatçı oldular. Dostum, rüyanda annenin sarhoşken aynı anda mümkün olduğu kadar çok kişi tarafından sikileceğini gördüğünü söyle)
Dostum, onları kışkırtıyor kendini içerek. Bu münferit bir durum değil, sürekli bir durum. Bu beni kızdırıyor.
Böyle bir davranışla bir gün onun ortalıkta dolaşmasına izin vermeyeceklerini mi sanıyorsun...? Yoksa bir kadın için bu normal mi?
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382

Unread post by Lazobay »

Annem de bir insandır ve her kadın gibi onun da seks yapması gerekir, onu sikip hem kendilerine hem de ona zevk vermelerinde bir sakınca yoktur, endişelenmeyin.
These users thanked the author Lazobay for the post:
PavelNokia
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830

Unread post by çapkın »

JoyMen99: 07 Sep 2022, 21:13 Bu münferit bir durum değil, her zaman geçerli. Bu beni sinirlendiriyor
Bu münferit bir olay değilse ve seni sinirlendiriyorsa, onlar orada değilken onunla konuş! Bana bakış açınızı söyleyin, bu sizi korkutuyor, endişelendiriyor. Her ne kadar onu anlayabilsek de, uzun süredir seks yapmayan genç bir kadındır (inşaat işçileriyle flört ettiği için). Belki uzun zamandır MFM istiyordur, işte buradave birkaç kişiyle flört ediyor. Ya da belki birinden hoşlanıyor? Ve evet, kaç yaşındasın, hala cevap vermedin mi?
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Debauchee: 07 Sep 2022, 21:24 Bu münferit bir vaka değilse ve sizi çileden çıkarıyorsa, onlar orada değilken onunla konuşun! Bana bakış açınızı söyleyin, bu sizi korkutuyor, endişelendiriyor. Her ne kadar onu anlayabilsek de, uzun süredir seks yapmayan genç bir kadındır (inşaat işçileriyle flört ettiği için). Belki uzun zamandır MFM istiyordur, işte buradave birkaç kişiyle flört ediyor. Ya da belki birinden hoşlanıyor? Ve evet, kaç yaşındasın, hala cevap vermedin mi?
22 yaşındayım. Sana 15 kez söyledim. Ayık olsa bile ilgiden hoşlandığını ve başka bir şey olmadığını söylüyor.
Yalnız olmam umurumda değil. Ama orada öyle adamlar var ki, biri sikişecek, gerisi belli ki katılmak isteyecek...
MZHM normal ama ne zaman değil, kaç kişi sikişecek bilmiyorum...
Anlamıyorum, gerçekten sarhoş olup tam bir fahişeye dönüşüyor, yoksa bu sadece onun oyunları mı?
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

JoyMen99: 07 Sep 2022, 21:29 22 yaşındayım. 15 kez söyledim.
Yukarıda yaşınızla ilgili tek kelime yok. Siz 22 yaşındaysanız ve o da 38 yaşındaysa, onun erken seks yapmaya başladığını (16 yaşında sizi doğurdu) ve bundan hoşlandığını (hatta nemfoman olduğunu) düşünmek için nedenler vardır. İşte bu yüzden (uzun bir seks yokluğundan sonra) etrafındaki herkes onu becerebilsin diye artık bir erkek kalabalığının üzerine bile atlamaya hazır.
MZHM normaldir
Ve MZHM’nin olduğu yer, MMFMM’den uzak değildir! :wink:
JoyMen99: 07 Sep 2022, 21:29 Sarhoş bir kadın tam bir fahişeye dönüşür
Sarhoş bir sürü kadın var - 3.14 burada ev kadınları!
These users thanked the author çapkın for the post:
Endişeli
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Debauchee: 07 Sep 2022, 21:37 Yukarıda yaşınızla ilgili tek kelime yok. Siz 22 yaşındaysanız ve o da 38 yaşındaysa, onun erken seks yapmaya başladığını (16 yaşında sizi doğurdu) ve bundan hoşlandığını (hatta nemfoman olduğunu) düşünmek için nedenler vardır. İşte bu yüzden (uzun bir seks yokluğundan sonra) artık yakındaki herkesin onu becerebilmesi için bir grup erkeğin üzerine bile atlamaya hazır.
Bu genel olarak normal mi? Bu yüzden ucuz fahişeleri işe alıyorlar. Ve burada güzel, yetişkin bir kadın var.
En çılgın fantezilerimde bile, başka bir çalışkan onu ele geçirirken onun inleyip ciyaklayacağını hayal edemiyorum...
Doğrudan panele gitmek daha kolay...
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

JoyMen99: 07 Sep 2022, 21:42 En çılgın fantezilerimde bile, başka bir çalışkan onu ele geçirirken onun inleyip ciyaklayacağını hayal edemiyorum...
Doğrudan panele gitmek daha kolay...
Peki, nereye gideceğine karar vermek ona kalmış: panelde mi yoksa evde sikişmek için mi (evde olsanız da olmasanız da). O, senin fikrini sormayan yetişkin bir kadın. Ama sizi ancak bu inşaatçılardan memnun olmadığınızı betonarme argümanlarla anlatırsanız dinleyebilir! Ama aynı zamanda, neden onunla (onlarla) bulaşmak istediğini size açıklıyorsa da onu anlamalısınız.
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Debauchee: 07 Sep 2022, 21:46 Nereye gideceğine karar vermek ona kalmış: bara mı yoksa evde sikişmek için mi (evde olsanız da olmasanız da). O, senin fikrini sormayan yetişkin bir kadın. Ama sizi ancak bu inşaatçılardan memnun olmadığınızı betonarme argümanlarla anlatırsanız dinleyebilir! Ama aynı zamanda, neden onunla (onlarla) bulaşmak istediğini size açıklıyorsa da onu anlamalısınız.
Öyleymiş gibi davranıyor bir aptal, sanki bu doğru.
İçimde her şeyin sarhoşunun aslında arkadaşım tarafından tecavüze uğramasıyla başladığına dair bir his var.
Endişeli
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

JoyMen99: 07 Sep 2022, 21:52 sarhoş kız aslında arkadaşım tarafından tecavüze uğradığında
Bunun tecavüz olması pek olası değil. Bu rızaya dayalıydı. O genç, ateşli bir erkek; seks istiyor. O da seks istiyor; uzun zamandır seks yapmıyor. Size zayıf fikirli gibi görünse bile onu değiştiremezsiniz. Bununla ilgilen. Eğer bir kadın MFM’yi istiyorsa, o da isteyecektir. MMFMM’yi istiyorsa yapacaktır. Bir atasözünü hatırlayın: "Orospu (burada orospuyu kastediyoruz - köpek) isteyene kadar köpek zıplamaz!"
These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
StepanGG, PavelNokia
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Debauchee: 07 Sep 2022, 21:56 Tecavüz olması pek olası değil. Bu rızaya dayalıydı. O genç, ateşli bir erkek; seks istiyor. O da seks istiyor; uzun zamandır seks yapmıyor. Size zayıf fikirli gibi görünse bile onu değiştiremezsiniz. Bununla ilgilen. Eğer bir kadın MFM’yi istiyorsa, o da isteyecektir. MMFMM’yi istiyorsa yapacaktır. Bir atasözünü hatırlayın: "Kaltak (burada kaltak - köpeği kastediyoruz) isteyene kadar köpek zıplamaz!"
n Böylece içkiyi çöpe attı. O şişman, korkutucu ve bu kadar güzel bir annem olduğu için beni her zaman kıskandı.
Arkadaşından sarhoş ve sarhoş olarak döndü, odada oturuyorduk. Sonra uzaklaştı ve endişelenip bakmaya gittiğimde, onu yakaladığını, onun altında inlediğini ve karşılık vermeye çalıştığını gördüm... Bacaklarını zorla ayırdı ve son fahişe gibi onu becerdi... Beni görünce onu daha sert sikmeye başladı, ta ki bitirene kadar... Sonra uludu, teriyle kaplıydı...
Ve çılgınca mutluydu, sanki ona vermeyeni sikmiş gibi serbest bir el...
Endişeli
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

JoyMen99: 07 Sep 2022, 22:08 Böylece onu sarhoş halde çöpe attı. O şişman, korkutucu ve bu kadar güzel bir annem olduğu için beni hep kıskandı.
Kısacası, konuşacak kimsen olmadığını görüyorum! Konuşma zaten işe yaramaz - sadece bir şeyler yazmak için söylüyorum, annenin ne yaptığını kabul et! Ve bu konu hakkında konuşmayı bırakın artık! Ben de onu 38 yaşındayken sikerdim! 35 yaşındayım, genç ve ateşliyim, ayrıca bekarım! Eğer o meyve suyuysa neden onu becermiyorsun, ha? Söyle bana? Ve sonra onu bir arkadaşımla birlikte sikmeye karar verebilirim! Eğer aldırış etmezse, o zaman bu olacak - HİÇBİR ŞEY YAPMAYACAKSINIZ, HEPSİ BU! O halde konuyu kapatın ve sızlanmayı bırakın!
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Debauchee: 08 Sep 2022, 01:20
Böylece onu sarhoş halde çöpe attı. O şişman, korkutucu ve bu kadar güzel bir annem olduğu için beni hep kıskandı.
Kısacası, konuşacak kimsen olmadığını görüyorum! Konuşma zaten işe yaramaz - sadece bir şeyler yazmak için söylüyorum, annenin ne yaptığını kabul et! Ve bu konu hakkında konuşmayı bırakın artık! Ben de onu 38 yaşındayken sikerdim! 35 yaşındayım, genç ve ateşliyim, ayrıca bekarım! Eğer o meyve suyuysa neden onu becermiyorsun, ha? Söyle bana? Ve sonra onu bir arkadaşımla birlikte sikmeye karar verebilirim! Eğer aldırış etmezse, o zaman bu olacak - HİÇBİR ŞEY YAPMAYACAKSINIZ, HEPSİ BU! O halde - konuyu kapatın ve sızlanmayı bırakın!
Çoğunluk onun aptal bir fahişe olduğunu ve herkesin onu sikeceğini söylüyor...
nVe sarhoş olsaydı ama direnseydi bacaklarını zorla açar mıydı...?
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

JoyMen99: 08 Sep 2022, 01:32 Ve eğer sarhoş olsaydı ama direnseydi, bacaklarını zorla ayırırdım
Bu başka bir sohbet konusu! 3.14 için burada yeni bir konu oluşturun! Tekrar söylüyorum bir atasözü vardır: Kaltak istemezse köpek zıplamaz! Bu cümleyi anlıyor musunuz ve size ne iletmek istiyorum?
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Debauchee: 08 Sep 2022, 01:36 Bu da konuşulacak başka bir konu! 3.14 için burada yeni bir konu oluşturun! Tekrar söylüyorum bir atasözü vardır: Kaltak istemezse köpek zıplamaz! Bu cümleyi anladınız mı ve size ne iletmek istiyorum?
Yalan olsaydı. Görünüşe göre sarhoş ve güzel bir kadının ne olduğunu bilmiyorsun.
Anlıyorum, bu onun gerçekten bir fahişe olduğu ve sarhoş kimse...
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

JoyMen99: 08 Sep 2022, 01:37 Anlıyorum, bu onun gerçekten bir fahişe olduğu ve herkese sarhoş muamelesi yapacağı anlamına geliyor..
Şükürler olsun! Sonunda bir kadının bir şeye ihtiyacı varsa onu alacağını anladınız! MFM veya Anal seks veya oral seks herkesin görmesi için veya Bukkake veya FFM veya MFF, birinin görmesi için... vb. Ne olursa olsun, yapacak! Ve bir yandan senin fikrin umurunda bile olmayacak!
Endişeli
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Debauchee: 08 Sep 2022, 01:41 Şükürler olsun! Sonunda bir kadının bir şeye ihtiyacı varsa onu alacağını anladınız! MFM veya Anal seks veya oral seks herkesin görmesi için veya Bukkake veya FFM veya MFF, birinin görmesi için... vb. Ne olursa olsun, yapacak! Ve bir yandan da senin fikrin umrunda değil!
Ama ben onu her zaman çok sevdiğim bir anne olarak algıladım.. ((Ayık ve ayık biri) yeterli..
Yani şehrin yarısı onu becerecek ve sonunda panele gidecek...
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

JoyMen99: 08 Sep 2022, 01:44 Böylece şehrin yarısını becerecek ve sonunda panele gidecek...
Bunu bir erkek gibi kabul et ve bir erkek gibi davranma sarsmak! Bu senin annen! Sen ailende yalnız kalan adamsın! Annenize bir noktada destek olun! Belki siz de bir şeyler elde edersiniz (eğer aniden isterseniz!) Ama şimdilik - sızlanmayı ZATEN BIRAKIN! Sen zaten yetişkin bir adamsın!
These users thanked the author çapkın for the post (total 2):
PavelNokia, Endişeli
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

Debauchee: 08 Sep 2022, 01:47
Yani şehrin yarısı onu becerecek ve sonunda panele gidecek...
Bunu bir erkek gibi kabul et ve yapma aptallık etme! Bu senin annen! Sen ailende yalnız kalan adamsın! Annenize bir noktada destek olun! Belki siz de bir şeyler elde edersiniz (eğer aniden isterseniz!) Ama şimdilik - sızlanmayı ZATEN BIRAKIN! Sen zaten yetişkin bir adamsın!
Bunu nasıl kabul edebilirsin? Arkadaşlarım, tanıdıklarım var ve artık herkesin onun üstüne çıkabileceğini anlıyorum...((Lanet bir makine gibi..((
Ve herkes ona düzgün bir kadın olarak bakmadan önce(( İçkinin ona bunu yapacağı hiç aklıma gelmezdi.
çapkın
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by çapkın »

JoyMen99: 08 Sep 2022, 01:51 içki bunu ondan yapacak
İçki başka bir şey yapabilir!
JoyMen99: 08 Sep 2022, 01:37 Sarhoş, güzel olmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun anlaşılan kadın n
Ve bu arada, ne kadar sarhoş ve güzel bir kadın olduğunu biliyorum! Erkekler ne yapacaksa ben de onların yerinde yapardım!

Ve bir şey daha var dostum! Zaten bu konunun o kadar çok kopyasını yaptın ki, görünüşe göre buradaki herkesi zaten mahvettin
Allah 1974
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Merkez »

Yazar, sakinleşmeli ve annenin çekici olduğunu ve yaşına göre iyi göründüğünü kabul etmelisin. Bırakın işçiler onu becersin, bunda korkunç bir şey yok.
Bir tür gözlem pozisyonu alıp ne olacağını izlemek daha iyi olur. çok şey öğreneceğim (teori) ve aynı zamanda her türlü aptalca ve aşağılık spekülasyon ve önyargılar ortadan kalkacak.
These users thanked the author Merkez for the post:
Endişeli
artmen88
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by artmen88 »

JoyMen99: 06 Sep 2022, 07:47 Annem 38 yaşında, güzel bir kalçası ve göğüsleri olan, güzel, ince bir esmer. Birçok erkek onun hakkında rüya görüyor. Evde sürekli kısa elbiseler/eteklerle dolaşıyor, üstelik derin yakayı da küçümsemiyor.
Bir grup işçi evin inşaatında çalışıyor, tıpkı bunun gibi, derin çalışkanlar, bazıları videoda onlar vardı.
Annem onlarla çok iyi iletişim kuruyor. Size her zaman yiyecek ve alkol ikram ediyorlar. Ama o orada olmadığında, onun bir daire içinde dolaşmasına memnuniyetle izin vereceklerini tartıştıklarını duydum.
O yalnız kaldığında ona bir şeyler karıştırıp onu becerme şansları var mı? kalabalık..? Yoksa sadece fantezileri mi?
Böyle bir kadını ancak hayal edebilirler ve anneleri onlara kesinlikle böyle bir şey vermez.

Eğer onu sikmek istiyorlarsa, yapacaklar! Eğer kendisi istiyorsa onu yine de becerecekler! :cat2:
fırçalamak
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 609

Unread post by fırçalamak »

Umurumda değil!! O zaman onu betona yuvarlamanız gerekecek)
Автор темы
JoyMen99
ön sevişme
ön sevişme

artmen88: 29 Sep 2022, 13:49 Eğer onu sikmek istiyorlarsa, onu sikecekler! Eğer kendisi isterse onu yine de becerecekler!
Dürüst olmak gerekirse? Bana öyle geliyor ki bir gün onu kalabalığın içinde sikecekler...
Onu bir hamamın içine sürükleyip bacaklarını ayıracaklar..

41 saniye sonra gönderildi:
Brossigor: Dün, 15:55

Sakın sikişme!! O zaman onu betona yuvarlamanız gerekecek)
Daha iyi sikiş, elbette..
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by PavelNokia »

Evet, sarhoş annen şehvetli bir fahişeye dönüşüyor ve erkekleri kendisi kışkırtıyor.
Ve büyük olasılıkla çalışkanlar tarafından becerilecek

Genel olarak, işçiler ve müşterilerle ilgili konu seks dolu, bu sıklıkla oluyor
These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
Pol66, Endişeli
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Endişeli »

JoyMen99: 07 Sep 2022, 22:08
Tecavüz olması pek olası değil. Bu rızaya dayalıydı. O genç, ateşli bir erkek; seks istiyor. O da seks istiyor; uzun zamandır seks yapmıyor. Size zayıf fikirli gibi görünse bile onu değiştiremezsiniz. Bununla ilgilen. Eğer bir kadın MFM’yi istiyorsa, o da isteyecektir. MMFMM’yi istiyorsa yapacaktır. Bir atasözünü hatırlayın: "Kaltak (burada kaltak - köpeği kastediyoruz) isteyene kadar köpek zıplamaz!"
n Böylece içkiyi çöpe attı. O şişman, korkutucu ve bu kadar güzel bir annem olduğu için beni her zaman kıskandı.
Arkadaşından sarhoş ve sarhoş olarak döndü, odada oturuyorduk. Sonra uzaklaştı ve endişelenip bakmaya gittiğimde, onu yakaladığını, onun altında inlediğini ve karşılık vermeye çalıştığını gördüm... Bacaklarını zorla ayırdı ve son fahişe gibi onu becerdi... Beni görünce onu daha sert sikmeye başladı, ta ki bitirene kadar... Sonra uludu, teriyle kaplıydı...
Ve çılgınca mutluydu, sanki ona vermeyeni sikmiş gibi serbest bir el...
Tanrım, ne kadar bir annene sahip olduğun için şanslısın! Güzel ve aynı zamanda bir fahişe. Senin yerinde olsaydım, şişman arkadaşımın hemen ardından onu da sikerdim ve sonra onu bir araya getirirdim.
Ve inşaatçılar da onu kesinlikle becerecek; onun bunu istediği açık.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”