Arkadaşlarınızın kalabalıkta annenizi sikmesini ister misiniz?
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Arkadaşlarınızın kalabalıkta annenizi sikmesini ister misiniz?
Annem 37 yaşında, 2+ büyük göğüslü, sıkı bir kalçalı ve genel olarak güzel olan atletik bir esmer.
Arkadaşlarım\sınıf arkadaşlarım geldiğinde her zaman cimri giyinir. Bukhaya onlarla flört ediyor. Dans ederken kendisine dokunulmasına izin verir. Aynı zamanda sadece flört ettiğini de söylüyor.
İlk başta kızgındı ve şimdi sarhoş olmak ve sonuncusu gibi olabildiğince kaba bir şekilde masada zorla sikilmek için çılgın bir istek var * ****. Arkadaşları sürekli onu tartışıyor, tek düşünebildikleri onun külotunu nasıl çıkarıp onu sertçe sikebilecekleri. Şu ana kadar arkadaşın onu bacaklarının arasına sürmeyi başardı mı? göğüsleri elbisenin altında ama daha ileri gitmiyor, tekme atıyor.
Ne yapmalı? Onu nasıl toplu tecavüze sürükleyebilirler?
Arkadaşlarım\sınıf arkadaşlarım geldiğinde her zaman cimri giyinir. Bukhaya onlarla flört ediyor. Dans ederken kendisine dokunulmasına izin verir. Aynı zamanda sadece flört ettiğini de söylüyor.
İlk başta kızgındı ve şimdi sarhoş olmak ve sonuncusu gibi olabildiğince kaba bir şekilde masada zorla sikilmek için çılgın bir istek var * ****. Arkadaşları sürekli onu tartışıyor, tek düşünebildikleri onun külotunu nasıl çıkarıp onu sertçe sikebilecekleri. Şu ana kadar arkadaşın onu bacaklarının arasına sürmeyi başardı mı? göğüsleri elbisenin altında ama daha ileri gitmiyor, tekme atıyor.
Ne yapmalı? Onu nasıl toplu tecavüze sürükleyebilirler?
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Re: Arkadaşınızın kalabalıkta annenizi sikmesini ister misiniz?
Crossey’li bir erkek arkadaşım var. Annesi sekse takıntılı bir nemfomandır. Crossy, annesinin huzurunda karısıyla seks yapar. Bazen annem de onlara katılıyor. Crossy’nin hayatında iki kadın var; annesi ve karısı.
Annesi ve eşiyle periyodik olarak görüşüyoruz. Ve karısıyla birlikte.
Annesi ve eşiyle periyodik olarak görüşüyoruz. Ve karısıyla birlikte.
Last edited by Tpoo on 06 Sep 2022, 00:28, edited 1 time in total.
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Benimki de “seni heyecanlandıracağız ve sana izin vermeyeceğiz” dizisinden…ta ki o gelene kadar sarhoş...
-
- Orgazm!
Kocasının kuzeyde bir yerde ikinci bir ailesi var. Para getirdiği sürece umursamıyor. Ama eğer seks istiyorsa onu durduramazsınız. onunla yattı ki, kompleksleri ve sınırları olmayan son fahişe gibi özgürleşebilsin.
Ayda bir, hatta altı ayda bir sekse ihtiyaç duyan bir aseksüelle çıktım. Ancak mandakeler bir kez geldiğinde durdurulamaz.
Kocasının kuzeyde bir yerde ikinci bir ailesi var. Para getirdiği sürece umursamıyor. Ama eğer seks istiyorsa onu durduramazsınız. onunla yattı ki, kompleksleri ve sınırları olmayan son fahişe gibi özgürleşebilsin.
- These users thanked the author Tpoo for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Yalnızca anne Flört ediyor ama bunu olabildiğince kışkırtıcı yapıyor... Sanki sonunun nasıl olacağını anlamıyormuş gibi..Tpoo: ↑06 Sep 2022, 00:27 Ayda bir, hatta altı ayda bir sekse ihtiyaç duyan bir aseksüelle tanıştım. Ancak mandakeler ilerledikçe durdurulamaz.
Kocasının kuzeyde bir yerde ikinci bir ailesi var. Para getirdiği sürece umursamıyor. Ama eğer seks istiyorsa onu durduramazsınız. onunla yattı, böylece karmaşıklıkları ve sınırları olmayan son fahişe gibi özgürleşebilsin.
- These users thanked the author JoyMen99 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
Az önce forumda yeğenimin teyzesiyle ilişkisi hakkında yazdım. İlk başta onunla oynadı. O 19 yaşında ve neredeyse kırk yaşında. Bundan sonra kızları onunla tanıştırdı bile. Bundan sonra kendisi daha da yakın bir iletişimden sonra aldırış etmedi. Beni de yarı çıplak kışkırttı.
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Komik olan şey, birden fazla kişiyi kışkırtması ama içerken birden fazla erkeğin dikkatini çekmesi! Adamların karşısına kısa bir cübbeyle çıktıklarını, bir gün dayanamayıp ona tecavüz ettiklerini anlamıyor mu?Tpoo: ↑06 Sep 2022, 00:46 Az önce forumda yeğenimin teyzesiyle olan ilişkisi hakkında yazdım. İlk başta onunla oynadı. O 19 yaşında ve neredeyse kırk yaşında. Bundan sonra kızları onunla tanıştırdı bile. Bundan sonra kendisi daha da yakın bir iletişimden sonra aldırış etmedi. Ayrıca yarı çıplak olarak kendisini kışkırttı.
-
- Orgazm!
Muhtemelen bir nemfoman.
Bir kız arkadaşım vardı. Kızı, Letonyalı üvey babasını ziyaret etmek için Riga’dan geldi. Bana Marra de. Kız arkadaşım onu bisiklet konserine götürmemi istedi. Onlar birayı içmeden önce yerini Marra almıştı. Soğuk bir kızdan topaç haline geldiler. Bacaklarını önüme açtı. Arkasını dönmeden önce çoktan bisikletçilerin önüne çıkmıştı. Tanrıya şükür ki adamlar birbirini tanıyordu ve ona bakmaya yardım ediyordu. Eve taksiye bindiğimizde elimi eteğinin altına soktu. Eve geldiğimizde onu becermek zorunda kaldık. Bırakmadı.
Kız söylemek istemedi ama şaşırmadı. Sabah Marra alkolden kendisinin olmadığını söyledi. Bu yüzden nadiren içiyor. Kız arkadaşım rahatsız olmadı. Tam tersine kendisini izlediği için mutlu olduğunu söyledi. Bırakın seks olsun.
Ve annem hakkında. Onun arkadaşı ol. Bayanı bulmana da yardım edecek. Ama aynı zamanda yatmak da isteyebilir. Bir masajla başlayın; siz onun için, o da sizin için. Çocukluğumdan beri çaprazım annesiyle aynı yatakta uyuyor. O onun ilk kadınıydı. Şahsen karşımda karısı kucağında oturuyordu ve o da her iki göğsünü okşuyordu.
Bir kız arkadaşım vardı. Kızı, Letonyalı üvey babasını ziyaret etmek için Riga’dan geldi. Bana Marra de. Kız arkadaşım onu bisiklet konserine götürmemi istedi. Onlar birayı içmeden önce yerini Marra almıştı. Soğuk bir kızdan topaç haline geldiler. Bacaklarını önüme açtı. Arkasını dönmeden önce çoktan bisikletçilerin önüne çıkmıştı. Tanrıya şükür ki adamlar birbirini tanıyordu ve ona bakmaya yardım ediyordu. Eve taksiye bindiğimizde elimi eteğinin altına soktu. Eve geldiğimizde onu becermek zorunda kaldık. Bırakmadı.
Kız söylemek istemedi ama şaşırmadı. Sabah Marra alkolden kendisinin olmadığını söyledi. Bu yüzden nadiren içiyor. Kız arkadaşım rahatsız olmadı. Tam tersine kendisini izlediği için mutlu olduğunu söyledi. Bırakın seks olsun.
Ve annem hakkında. Onun arkadaşı ol. Bayanı bulmana da yardım edecek. Ama aynı zamanda yatmak da isteyebilir. Bir masajla başlayın; siz onun için, o da sizin için. Çocukluğumdan beri çaprazım annesiyle aynı yatakta uyuyor. O onun ilk kadınıydı. Şahsen karşımda karısı kucağında oturuyordu ve o da her iki göğsünü okşuyordu.
- These users thanked the author Tpoo for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Komik olan da bu, onun bana davranması mümkün olduğu kadar bir oğul. Ve deli gibi adamlarla flört ediyor. Onu sarhoş halde sikerlerse duracağını mı düşünüyorsun, yoksa doğası gereği öyle mi?Tpoo: ↑06 Sep 2022, 01:12 Nemfomani.
Bir kız arkadaşım vardı. Kızı, Letonyalı üvey babasını ziyaret etmek için Riga’dan geldi. Bana Marra de. Kız arkadaşım onu bisiklet konserine götürmemi istedi. Onlar birayı içmeden önce yerini Marra almıştı. Soğuk bir kızdan topaç haline geldiler. Bacaklarını önüme açtı. Arkasını dönmeden önce çoktan bisikletçilerin önüne çıkmıştı. Tanrıya şükür ki adamlar birbirini tanıyordu ve ona bakmaya yardım ediyordu. Eve taksiye bindiğimizde elimi eteğinin altına soktu. Eve geldiğimizde onu becermek zorunda kaldık.
Kız ona söylemek istemedi ama şaşırmadı. Sabah Marra alkolden kendisinin olmadığını söyledi. Bu yüzden nadiren içiyor. Kız arkadaşım rahatsız olmadı. Tam tersine, kendisini izlemesinden memnun olduğunu söyledi.
Ve annem hakkında. Onun arkadaşı ol. Bayanı bulmana da yardım edecek. Ama aynı zamanda yatmak da isteyebilir. Bir masajla başlayın; siz onun için, o da sizin için. Çocukluğumdan beri çaprazım annesiyle aynı yatakta uyuyor. O onun ilk kadınıydı. Şahsen karşımda, karısı kucağında oturuyordu ve o da her iki göğsünü okşuyordu.
-
- Orgazm!
Hayattan kopup her şeyi denemek istiyor. Eğer isterse külotunun içinden nasıl fırlayacağını bile fark etmeyeceksin.
Crossie, annesini taliplerinden nasıl uzaklaştırdığını ve onu yarı çıplak yatağa götürdüğünü anlattı. Onun yanına yatağa gitti. Onun önünde mastürbasyon yaptı. Ve sonra o da. İşte o zaman ilk sekslerini yaptılar. Ama o ve annesi çok iyi arkadaşlar ve karısının ona karşı hiçbir şeyi yok.
Crossie, annesini taliplerinden nasıl uzaklaştırdığını ve onu yarı çıplak yatağa götürdüğünü anlattı. Onun yanına yatağa gitti. Onun önünde mastürbasyon yaptı. Ve sonra o da. İşte o zaman ilk sekslerini yaptılar. Ama o ve annesi çok iyi arkadaşlar ve karısının ona karşı hiçbir şeyi yok.
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Bir keresinde o kadar sarhoş zamanlar geçirmişti ki benim “ arkadaşım” zorla bacaklarını ayırdı ...((
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
ah hayalperestler
peki, nemfomanyakın annesinin veya arkadaşların tartıştığı annesinin fotoğrafı nerede :wink:

peki, nemfomanyakın annesinin veya arkadaşların tartıştığı annesinin fotoğrafı nerede :wink:
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Onun fotoğrafı nerede nemfoman değil, daha çok alkol ve dikkat çekmeyle ilgili. Beni çileden çıkaran da bu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Fotoğrafı bakmak, değerlendirmek ve belki de kıskanmak için gönderin
-
- Penetrasyon
Alkol kullanıyorsanız burada tedaviye ihtiyacınız var! biraz daha fazla yaparsan anneni kötü bir şekilde tanımayacaksın, burada uyumalısın ve grup seksini nasıl ayarlayacağını düşünmemelisin
ve nemfoman hakkında, bu başka bir yazının konusu!

ve nemfoman hakkında, bu başka bir yazının konusu!
-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Tedavi etmenin faydası yok. Arkadaşı onu becerdikten sonra 4 yıl boyunca içki içmedi. Ve şimdi bir kez daha onu becersinler; beynini dağıtacaklar.
-
- Penetrasyon
yani burada her şey açık
burası bir klinik... kelimenin tam anlamıyla ve mecazi olarak

-
Автор темыJoyMen99
- ön sevişme
Burası klinik değil, şok terapisi. Beni arkadaşlarımın önünde küçük düşürüyor, eğlenmek için flört ediyor..)) O halde bırakın onu eğlensinler diye siksinler..))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 3 years
Keşke her şey cezai sonuçları olmadan gelişse.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
- Registered for: 2 years 9 months
Hımmm, annenin nasıl sikildiğini izlemek için tuhaf bir arzu, bu bir anne ve bir anne kutsaldır!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
JoyMen99,
Siz kendiniz yanıtladınız soru. Alkolle ilgili. Bir süre tam tersini yapmayı deneyin. İçtiğiniz miktarı sınırlamaya çalışmayın, ancak onu mümkün olduğu kadar içmeye teşvik edin. Açık kıyafet seçimine müdahale etmeyin, ancak kıyafetleriyle mümkün olduğu kadar çıplak görünmesine destek olun (kışkırtın). Köşede durup öfkeden cezve gibi şişirmeyin; arkadaşlarınız, anneniz ve içkiniz evdeyken kendinizi atmosfere bırakın.
Aynı arkadaşlara şöyle birkaç sıradan söz: "Kardeşim, bugün herkesi ikna edebilirsin, uzun zaman önce fark ettim, o seks istiyor, bu yüzden kimin bunu yapmasının belirsiz olmasından daha iyi," Sana güveniyorum..." Bunun gibi bir şeyi dile getirmen gerekir, ister tek bir kişiye ister tüm kalabalığa, fark etmez. Ancak 10 dakika içinde herkes, yalnızca umursamadığınızı değil, aynı zamanda onları "yükseklikleri fethetme" konusunda onayladığınızı da bilecek
Daha doğrusu, "derinliklere" bile. İnanın bundan sonra çocukların cesareti ve kararlılığı +100500 kat artacak.
Neden? Öncelikle bu durumda TV’nin ona nasıl davranacağına kendiniz karar vereceksiniz. Öfke duygusuyla, onun bir liman fahişesi gibi parçalanmasını istersiniz, yoksa bir utanç duygusu uyanır ve onu yanlış adımlardan korumak ve tek kullanımlık her şeyi kesmek için tek bir arzu kalır. " sikikleri". Bu bir gerçek değil elbette, ama büyük olasılıkla annem istediğini fazlasıyla yerine getirdi, yani biraz içmek ve yakacak odunla uğraşmak flört etmek değil, bulanıklığın aralıksız değiştiği bir gece. karakterler birbiri ardına sırayla onu beceriyor, böylece sabahları yürümek acı veriyor. Ve eğlencenin tüm karşılık gelen ve sonuçları. Böyle iki veya üç gece ve o da sonuçlar çıkaracak, ancak bunların ne olacağını hayal edemiyorum.
Bu sadece tavsiyedir, kullanıp kullanmamak size kalmış. Ben sadece seçeneklerden birini tanımladım, bir eylem kılavuzu değil.
Siz kendiniz yanıtladınız soru. Alkolle ilgili. Bir süre tam tersini yapmayı deneyin. İçtiğiniz miktarı sınırlamaya çalışmayın, ancak onu mümkün olduğu kadar içmeye teşvik edin. Açık kıyafet seçimine müdahale etmeyin, ancak kıyafetleriyle mümkün olduğu kadar çıplak görünmesine destek olun (kışkırtın). Köşede durup öfkeden cezve gibi şişirmeyin; arkadaşlarınız, anneniz ve içkiniz evdeyken kendinizi atmosfere bırakın.
Aynı arkadaşlara şöyle birkaç sıradan söz: "Kardeşim, bugün herkesi ikna edebilirsin, uzun zaman önce fark ettim, o seks istiyor, bu yüzden kimin bunu yapmasının belirsiz olmasından daha iyi," Sana güveniyorum..." Bunun gibi bir şeyi dile getirmen gerekir, ister tek bir kişiye ister tüm kalabalığa, fark etmez. Ancak 10 dakika içinde herkes, yalnızca umursamadığınızı değil, aynı zamanda onları "yükseklikleri fethetme" konusunda onayladığınızı da bilecek
Daha doğrusu, "derinliklere" bile. İnanın bundan sonra çocukların cesareti ve kararlılığı +100500 kat artacak.
Neden? Öncelikle bu durumda TV’nin ona nasıl davranacağına kendiniz karar vereceksiniz. Öfke duygusuyla, onun bir liman fahişesi gibi parçalanmasını istersiniz, yoksa bir utanç duygusu uyanır ve onu yanlış adımlardan korumak ve tek kullanımlık her şeyi kesmek için tek bir arzu kalır. " sikikleri". Bu bir gerçek değil elbette, ama büyük olasılıkla annem istediğini fazlasıyla yerine getirdi, yani biraz içmek ve yakacak odunla uğraşmak flört etmek değil, bulanıklığın aralıksız değiştiği bir gece. karakterler birbiri ardına sırayla onu beceriyor, böylece sabahları yürümek acı veriyor. Ve eğlencenin tüm karşılık gelen ve sonuçları. Böyle iki veya üç gece ve o da sonuçlar çıkaracak, ancak bunların ne olacağını hayal edemiyorum.
Bu sadece tavsiyedir, kullanıp kullanmamak size kalmış. Ben sadece seçeneklerden birini tanımladım, bir eylem kılavuzu değil.
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Registered for: 2 years 5 months
Garip arzu
Sadece bir kabusta annemin bir daire içinde gitmesine izin verebileceklerini hayal edebiliyorum((
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Bu arzunun tuhaflığı sadece grup anneyi sikiyor ama sarhoş, çaresiz bir kadına tacizde bulunan bir grubu izlemenin zevki içinde. Umarım ilgisi forumlarla sınırlıdır) Diyelim ki benim durumumda annemi bir toplantıya katılırken görsem şok olurdum. toplu tecavüz, ama eğer onu çaresiz bedeninin kalabalık tarafından aptalca sikildiğini görseydim (küfür için özür dilerim ama buradaki en uygun kelime bu), o zaman kesinlikle müdahale ederdim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 29 Replies
- 1797 Views
-
Last post by Nickitor
-
- 13 Replies