Ensest
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
Yanıt: Ensest
Ben de 3 yaşındaydım ve her yazı köyde teyzemin yanında geçirirdim. O bir duldu ve 42 yaşındaydı, ben de o zamanlar sadece 16 yaşındaydım. Ve 16 yaşımdan itibaren bana seks dünyasını açtı ve beni gerçek bir erkek yaptı... İlgilenen olursa detaylı olarak yazabilirim. Geçmiş yılların meselesi zaten mümkün ve onunla olan sırrımız ortaya çıkabilir...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 3 years 11 months
İki teyzeyle ensest ilişki yaşadım. İlkinde tamamen tamamlanmadığı doğrudur. 7 yaşındayken sarhoş uyurken her yerini elledim. Hayatımdaki ilk kedi. Seks hakkında gerçekten hiçbir şey anlamadım ve hiçbir şey bilmiyordum, sadece ilginç ve heyecan vericiydi. İçgüdülerim beni yönetiyor gibiydi, sikim tüm gücüyle ayakta duruyordu. Ve ikincisini çok sonra becerdim.Seksgigant: ↑03 Jul 2022, 10:24 Erkekler, kendi teyzeleriyle ensest ilişki yaşayanlar mı yoksa tek ben miyim?
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
Peki bu nasıl oldu ve kim kimi seks için baştan çıkardı ve o zaman kim kaç yaşındaydı?
23 dakika 3 saniye sonra gönderilir: Annem her yaz beni köye, teyzeme ev işlerinde yardım etmem için gönderirdi çünkü o yalnız yaşıyordu ve duldu. Ve 16 yaşımdayken çok sayıda bahçe işi yaptım ve hayvanlara baktım ve boş zamanlarımda bütün yazı yerel adamlarla nehirde geçirdim. Ve sonra bir gün nehirde bulutlar bulduk ve şiddetli yağmur yağmaya başladı. Zamanından önce eve çekilmek zorunda kaldım. Teyzemin evine geldiğimde ahıra gittim ve orada şok edici bir resim gördüm... Teyze köpek stilinde dizlerinin üzerinde duruyordu ve Bars adlı küçük Labrador köpeği de onun yanında kıç kıçlı duruyordu. ve penisinin tamamı teyzenin amının içindeydi. Hemen eve koştum ve 20 dakika sonra teyzem eve geldi ve ahırda gördükleri konusunda sessiz kalmam için bana yalvarmaya başladı. Kimseye söylemeyeceğime dair söz verdim. Ve bir gün sonra hamamı ısıttıktan sonra buhara gittim. Buhar odasından çıktığımda teyzemi soyunma odasında çıplak gördüm. Yine şok oldum. Bana korkma dedi, amımı zaten gördün... beni karşısındaki bankta oturttu ve ovmayı teklif etti, ben de sustum. Sonra her yerimi sabunlamaya başladı, özellikle penisimi sabunlamaya başladı ve hızla taşlaştı, sonra sessizce dizlerimin üzerine oturdu ve eliyle penisimi yönlendirerek hepsini kedisinin içine soktu ve üzerine binmeye başladı. ve kelimenin tam anlamıyla birkaç dakika içinde başımın her yerinde bir orgazm dalgası geçti ve onu spermle doldurmaya başladım.. ve bu olaydan sonra bütün yaz birlikte uyuduk ve sonsuz seks yaptık ve bu, ben gelene kadar üç yaz boyunca sürdü. ders çalışmak için ayrıldım, yani bazen onu görmeye gelirdim...
23 dakika 3 saniye sonra gönderilir: Annem her yaz beni köye, teyzeme ev işlerinde yardım etmem için gönderirdi çünkü o yalnız yaşıyordu ve duldu. Ve 16 yaşımdayken çok sayıda bahçe işi yaptım ve hayvanlara baktım ve boş zamanlarımda bütün yazı yerel adamlarla nehirde geçirdim. Ve sonra bir gün nehirde bulutlar bulduk ve şiddetli yağmur yağmaya başladı. Zamanından önce eve çekilmek zorunda kaldım. Teyzemin evine geldiğimde ahıra gittim ve orada şok edici bir resim gördüm... Teyze köpek stilinde dizlerinin üzerinde duruyordu ve Bars adlı küçük Labrador köpeği de onun yanında kıç kıçlı duruyordu. ve penisinin tamamı teyzenin amının içindeydi. Hemen eve koştum ve 20 dakika sonra teyzem eve geldi ve ahırda gördükleri konusunda sessiz kalmam için bana yalvarmaya başladı. Kimseye söylemeyeceğime dair söz verdim. Ve bir gün sonra hamamı ısıttıktan sonra buhara gittim. Buhar odasından çıktığımda teyzemi soyunma odasında çıplak gördüm. Yine şok oldum. Bana korkma dedi, amımı zaten gördün... beni karşısındaki bankta oturttu ve ovmayı teklif etti, ben de sustum. Sonra her yerimi sabunlamaya başladı, özellikle penisimi sabunlamaya başladı ve hızla taşlaştı, sonra sessizce dizlerimin üzerine oturdu ve eliyle penisimi yönlendirerek hepsini kedisinin içine soktu ve üzerine binmeye başladı. ve kelimenin tam anlamıyla birkaç dakika içinde başımın her yerinde bir orgazm dalgası geçti ve onu spermle doldurmaya başladım.. ve bu olaydan sonra bütün yaz birlikte uyuduk ve sonsuz seks yaptık ve bu, ben gelene kadar üç yaz boyunca sürdü. ders çalışmak için ayrıldım, yani bazen onu görmeye gelirdim...
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 2 years 10 months
Bu arada ağabeyim ve karısı yan odada uyuyorlardı. Peki, ne büyük bir adrenalin patlaması. Yakalasa bir daha kapıdan içeri sokmaz, büyükanneye gitme))
Bu arada yeğenim sadece becerikli değil, aynı zamanda dayanıklı da çıktı... Önce onu battaniyenin altından, sonra zaten battaniyesiz ağzımla okşadım. Sırt üstü yattım ve o beni ilk kez becerdi. Dinlendikten sonra onu okşadım ve o da bana köpek gibi davrandı, odanın ortasında durup ellerimin üzerine yaslandım (tam olarak neden aklıma bu geldi bilmiyorum). Sonra biraz daha dinlendik ve ben çoktan kovboy kız pozisyonuna geçmiştim. Genel olarak, testisler tamamen boşalana kadar genç, dayanıklı bir organizmayı sürdüm))
Hiçbir şeyden pişman mıyım? Evet, prensipte hayır
Ve son olarak, ensest bir aile meselesidir )))
Ben de aynı teyzeydim, ağabeyimin oğlu da uygunsuz, kışkırtıcı derecede iyi. Ama bu eylem tek seferlikti, yine de bana asmaya çalıştı ama nedense ikinci kez riske girmedim. Durumunun iyi olduğunu, sevgi dolu ve sevilen bir karısı ve üç çocuğu olduğunu biliyorum.
Bu arada ağabeyim ve karısı yan odada uyuyorlardı. Peki, ne büyük bir adrenalin patlaması. Yakalasa bir daha kapıdan içeri sokmaz, büyükanneye gitme))
Bu arada yeğenim sadece becerikli değil, aynı zamanda dayanıklı da çıktı... Önce onu battaniyenin altından, sonra zaten battaniyesiz ağzımla okşadım. Sırt üstü yattım ve o beni ilk kez becerdi. Dinlendikten sonra onu okşadım ve o da bana köpek gibi davrandı, odanın ortasında durup ellerimin üzerine yaslandım (tam olarak neden aklıma bu geldi bilmiyorum). Sonra biraz daha dinlendik ve ben çoktan kovboy kız pozisyonuna geçmiştim. Genel olarak, testisler tamamen boşalana kadar genç, dayanıklı bir organizmayı sürdüm))
Hiçbir şeyden pişman mıyım? Evet, prensipte hayır
Ve son olarak, ensest bir aile meselesidir )))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 5):
- Adam07, Denis881, Al Admin Rutovich, Duster1979, Mart
-
- Penetrasyon
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
ElenaLukina, Bu yüzden şimdiden pişman değilim 16 yaşındayken gerçek bir erkek oldu ve kolaylıkla ve neredeyse profesyonelce bir kadını tamamen tatmin edebilir ve onu tam orgazma ulaştırabilirdi. Ayrıca yaptıklarımı da sapkınlık olarak görmüyorum. Size kim verirse versin, herkese parlak orgazmlar dilerim..
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
ElenaLukina, şans eseri yeğenim sadece cesur ama çok fazla konuşmayacak kadar akıllı ve olgun

-
- ön sevişme
- Registered for: 2 years 10 months
O gerçekten akıllı, incelikli bir adam)) Belki de "şimdi bu" ifadesi Seninle sırrımızın önemli bir rol oynadı" )) Ve teyzemi tekrar iyi becerme arzusu))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 2):
- Adam07, Denis881
-
- Penetrasyon
Lena Teyze, hikayelerin beni heyecanlandırıyor ve heyecanlandırıyor. Yeniden genç ve deneyimsiz olmak ve Lena Teyze’nin yanımda olmasını istiyorum.
- These users thanked the author Adam07 for the post:
- Elena Lukina
-
Автор темыSeks devi
- Penetrasyon
-
- ön sevişme