Bende şöyle bir durum var: Eşimle boşanmanın eşiğindeyiz, henüz yarım yıldır evliyiz ama...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Bende şöyle bir durum var: Eşimle boşanmanın eşiğindeyiz, henüz yarım yıldır evliyiz ama...

Unread post by Anonim »

Bende şöyle bir durum var: Eşimle boşanmanın eşiğindeyiz, henüz yarım yıldır evliyiz ama son bir buçuk yıldır çok kötü bir ilişkimiz var (düğünümden gerçekten pişmanım). İşyerinde aşık olduğum bir kız belirdi. Eşime gideceğimi söylediğimde nadide bir orospudan sevgi dolu bir kıza dönüştü, tıpkı ilişkinin ilk ayındaki gibi, her şeye hazırdı, o kadar tatlı, arkadaş canlısı, şefkatliydi ki hiç olmadığı kadar. . Daha önce arkadaşlarımla görüştükten sonra sohbetlerimizi ve sırlarını paylaşmadığımda ona karşı korkunç tavrımdan bahsediyordu ama şimdi aşık olduğum bir meslektaşımla yazışmalarımı gördü (tamamen arkadaşça bir iletişim var, hiçbir şey yok) devamı), benden onun olduğumu duydu Sevmiyorum, istemiyorum, düğünümüzü diliyorum, karım her şeyin geçeceğini söylüyor, sana ihtiyacım var, seni seviyorum ve sana izin vermeyeceğim herhangi bir yere git. Ne yapmalıyım gerçekten beni bırakmıyor, ağlıyor, hıçkırıyor, kalbini tutuyor, ayrılığı duymanın onu ne kadar üzdüğünü söylüyor ama bırakmıyor. Kızlar, fikrinizi paylaşın, nasıl oluyor da daha önce size yeterince sarılmayıp bitirmiştim ve şimdi ona sıfır ilgi ve ilgi varken, doğrudan size acıdığım için konuşuyorum ve o bir bandrlog gibi takılıyor ???
P. S.İşten gelen kızı seviyorum ama arkadaşlık dışında hiçbir şeye izin vermiyorum, ilk önce eşimle aklıma getirmek istiyorum.
Mitler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
 Yanıt: Şöyle bir durumum var: Eşimle boşanmanın eşiğindeyiz, henüz yarım yıldır evliyiz ama...

Unread post by Mitler »

Onunla tanışayım. Bütün dikkatler bana dönecek
1111
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Şöyle bir durumum var: Eşimle boşanmanın eşiğindeyiz, henüz yarım yıldır evliyiz ama...

Unread post by 1111 »

Evet, onu bir erkek olarak bırak
Sümbül
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Sümbül »

Erkekler değil, yanılıyorsunuz, kadınlar (kadınlar, kızlar, eşler) terk edilemez. Sen onu bıraktın ama ben aldım, acı çekiyorum. Onu aldıktan sonra öğretin ve olması gerektiği gibi yapmasını sağlayın. Ve sonra onu uzaklaştır.
Sümbül
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Sümbül »

Neden boşanmanın eşiğindesin? Sana uymayan, hoşlanmadığı şey. Kızların bir sorunu var, umurumuzda değil. Hayır, hepimiz birer palayız ama buna saplandık ve havaya uçtuk. Kızlar, bu bir semaver, paketi yakarken yedi ter akacak ama söndürmek imkansız. Ve oğlanlar bir ampul gibidir; parladı, bitti, yandı, uykuya daldı. Peki biz ne istiyoruz, ne yapabiliriz, o kendi karısını sikmiyor, sen onun karısını sikerken onun arkadaşı da onu sikmeli.
Zavazxc123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Zavazxc123 »

Arzularınızı tatmin etmeye çalışmak konusunda sizinle iki kez saunada
Benimle
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123

Unread post by Benimle »

Boşanmamız gerektiğini düşünüyorum. Hayat artık normal olmayacak. O zaman neden tüm hayatın boyunca acı çekiyorsun ve ona eziyet ediyorsun? Sadece bu adımı atmaya karar vermeniz gerekiyor. Bunu ben de yaşadım. Buna karar vermek benim için çok zor oldu. Ancak bunu yaptığımda bunun doğru bir karar olduğunu anladım. Dedikleri gibi zaman iyileştirir. Bu durumda sadece boşanma olduğuna inanıyorum.
These users thanked the author Benimle for the post (total 4):
Gudgeon, Fargal94, Vladtsst, Juravl
Gloria777
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by Gloria777 »

Önce ilişkiyi bitirmeyi isteyebilirsiniz)
Karınızın ağlamasına izin verin, boşanma davası açın ve şöyle deyin: annene git (daire seninse), kilitleri değiştirdiğinden emin ol)))

Ne kadar hızlı bitirirseniz, sizin için o kadar kolay olur ve işyerindeki kız sizin ve eşinizin işleri halletmesi için fazla beklemez))
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279

Unread post by Gudgeon »

Anonim: 01 Dec 2019, 11:07 karım boşanmanın eşiğinde, sadece yarım yıldır evliyiz
oh, daha fazlasını okumayacağım bile. Evliliğinizin hiçbir değeri yok. Boşan, daha iyi bir şey bul. İlk kriz yaklaşık 5-8 yaşlarında ortaya çıkmalıdır. Ama birbirinizi tanımıyordunuz ve aptalca evlendiniz (tanıştıktan en fazla bir yıl sonra bahse girerim). Kısacası zamanınız ve emeğiniz boşa gitmeden dağılın. Aksi takdirde çocuklar, günlük yaşam, ortak mülkiyet... Yine de boşanacaksınız ama bu daha zor olacak.

1 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Sümbül: 19 Jun 2022, 02:17 Aldıktan sonra öğretin ve doğru yapmasını sağlayın
Evet, bütün hayatın boyunca aptalla acı çek, arada bir gelir, kendi kendine yok olana kadar devam et! :-D
mega saniye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Orientation: biseksüel

Unread post by mega saniye »

Evet muhtemelen çoktan boşanmıştır. O kadar çok zaman geçti ki
These users thanked the author mega saniye for the post:
Fargal94
dim6600
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by dim6600 »

Daha sonra jöle olacaksın...
Satna666
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Satna666 »

Onunla böyle yaşıyor, bütün hayaller, ah, bu hayalperestler
Rüya Kız
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Rüya Kız »

Kadın bir erkek bulup bu paçavrayı bırakmalı, işyerindeki kız alsın.
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by Ahtung »

Anonim: 01 Dec 2019, 11:07 ağlar, hıçkırır, yüreği sıkışır
Bence burası Baba Fisa’nın tiyatrosu. Daha önce takdir etmediyseniz, duygularınız soğuduysa vb., o zaman tüm bu tiyatro geçicidir, yeni ilişkiyi keser kesmez her şey geri gelecektir. Sevilmeyen biriyle yaşamak çok zordur, sonradan pişman olursunuz. Şimdi sadece seni kaybettiğini hissederek, terk edildiği için aptalca sinirlendi, hepsi bu. Yeni duygular karşılıklıysa, o zaman bu iyidir, ancak yalnızca meşgul erkeklere ihtiyaç duyan bir kadın türü de vardır. Mesela başkasına aitse iyi demektir, ama başkasına aitse kimsenin buna ihtiyacı yok demektir.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Rüya Kız: 23 Jul 2023, 20:28 Karısı bir erkek bulmalı ve bu paçavrayı atmalı, bırakalım da işyerindeki kız alsın.
ve paçavranın neden doğru olduğu uzakta mı?

2 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
n
altı ay içinde orospu oldun mu, yoksa önceden de zaten orospu muydun? :bilinmiyor:
Rüya Kız
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Beluga balinası, çünkü eğer bir adam karar veremezse kadınları ise omurgasız ve paçavradır. Karısı rahat, işten gelen kız seks yapıyor. Ama eşimden ayrılmaya cesaretim yok çünkü işyerindeki kız çamaşır yıkmıyor.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Rüya Kız: 04 Aug 2023, 20:32 Belukha Çünkü bir erkek, kadınları hakkında karar veremiyorsa o, omurgasızdır ve paspastır. Karısı rahat, işten gelen kız seks yapıyor. Ve karısını terk edecek cesareti de yok çünkü işyerindeki kız kıyafetlerini yıkamıyor
bu yüzden sahip olduğu tek şey pislikler şu ana kadar çalışıyorum ve seçim yapmak çok zor, oluyor
evet ve ayrılmıyor, çünkü karısına acıdığından yazıyor
Rüya Kız
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Belukha, bir kadının acınmaya ihtiyacı yoktur, o böyle düşünen bir adam. Burada kolaylık var
These users thanked the author Rüya Kız for the post:
seksforumu_
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Rüya Kız: 04 Aug 2023, 20:58 Belukha Bir kadının acınmaya ihtiyacı yoktur, öyle düşünen bir erkektir. Burada kolaylık
acıma ve şefkat kimseye zarar vermez (IMHO)
Kim rahatlığı reddeder ki?
vpl satın al
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Orientation: biseksüel

Unread post by vpl satın al »

İki kişiyi sikebilirim ve asla kederi tadamam. Sorun ne?
These users thanked the author vpl satın al for the post:
alex503311
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717

Unread post by Vladtsst »

Yaklaşık olarak aynı durumda boşandım, tek farkla altı ay değil 18 yıl evli kaldık. Boşandım ve pişman değilim. Şimdi yeni bir eş ve iki çocuk büyüyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”