Geçmişten gelen bölümlerden biri, hoş anılar
-
Автор темыçoban
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Geçmişten gelen bölümlerden biri, hoş anılar
Bu hikaye uzun zaman önce başımıza geldi, geçmiş bir yaşamda diyebiliriz. Tabii ki burada bazı şeyleri değiştirdim, süsledim ama genel olarak her şey böyleydi, bir anın sonunda eşimin bir başkasıyla ilk kez seks yapması değildi, bu tam olarak benim kurgum. Bu metni sonuna kadar okuyabilen varsa mutlu okumalar. Yazım kurallarına dikkat etmemenizi şimdiden rica ediyorum, çok fazla hata olacağını biliyorum. O zamanlar ikimiz de 20 yaşına giriyorduk. Seks sırasında her türlü fanteziyi seviyorduk, ancak onun başka biriyle seks yapmasına dair farklı varyasyonlarda giderek daha fazla fantezi kurduğumuzu fark ettik. Konuştuktan sonra ikimizin de bunu istediğini anladık, konuştuk ama bu konuda herhangi bir plan yapmadık. Akrabaların ve birçok akraba ve arkadaşın Misha Amca’nın evinde toplandığı bir düğün gününü daha kutlarken, başka yerlerden birkaçı geldi. yer. Yeni gelenleri akrabaları arasında dağıtmaya başladıktan sonra ben de amcamın arkadaşını bize davet ettim. Orada yeni tanıştık ve içki içerken pek çok ortak tema bulduk, kendisinden çok daha yaşlı olmasına rağmen 48 civarındaydı. Murmansk’tan geldi, adı Igor’du, bir balıkçı teknesinde tamirci olarak çalışıyordu, ailesi yoktu, kendi deyimiyle mesleğin aşırılıkları. Lena aldırmadı ve yürüdük. Biz onun yanında yürüdük, karısı da önden yürüdü ve herkes şunun hakkında konuşuyordu, ben hala ona “sen” demekten kendimi alamadım ama o ısrar etti, sigara içmek için durduk ve biraz arkasına düştük ve o söyledi Çok güzel ve çok seksi bir karım olduğu için şanslı olduğumu düşünüyorum. Eğer çok fazla konuştuysa hemen özür diledi. Eve geldik ve sırayla duş almaya, kendimizi yıkamaya ve başka bir odada ona bir yatak yapmaya karar verdik. Yatmadan önce duşa koştu ve külot giymeden battaniyemin altına uzandı ve tam anlamıyla aç bir kadın gibi üzerime saldırdı. Külotumu yırttıktan sonra sikimi yuttu (ki bu onun başına çok nadiren geldi), sonra aniden sikimin tadını çıkardı, kelimenin tam anlamıyla bir dakika sonra geldi, sonra birkaç kez üst üste, daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştık. Amının nasıl titreştiğini hissettim, sırtı ve poposu tüylerim diken diken oldu, yüksek sesle inledi ve eğilip kulağıma fısıldadı: sik beni, sevgilim, aldatan karını sik, sürtük ve ben sadece bu tür şeylerdim. Biraz nefesimizi toparladıktan sonra ona neden bu kadar heyecanlandığını sordum ve cevabını aldığında biraz şaşırdım. Meğer ben duştayken, onlar mutfakta çay içerken, avucuyla eşimin avucunu kapatmış ve ona çok güzel ve inanılmaz seksi bir kız olduğunu, eğer genç olsaydı kesinlikle deneyeceğini söylemiş. ona "vurmak" için. Ve gülümseyerek sarhoş açıklamaları için af diledi, ama kafası karışmıştı ve ona korkuyla baktı, gevezelik ederek teşekkür etti ve hızla yatak odasına gitti. Orada, sanki trans halindeymiş gibi kapıyı arkasından zar zor kapatarak elini külotunun içine soktu ve klitorisine zar zor dokundu, öyle geldi ki, onu kapıya doğru bastırarak düşmemek için zar zor direnebildi. Daha sonra duşta da aynı şey tekrar oldu, hafif bir dokunuş orgazma neden oldu. Onun sözlerinden ve dokunuşundan heyecanlandım, dedi, başına gelenleri kendisi de anlamıyor. Ben bir süre sustum, o da sustu, sonra sordum, onu nasıl seviyorsun? Bakışlarını kaçırdı ve muhtemelen babasıyla aynı yaşta olduğu için ondan biraz korktuğunu söylemeye başladı ama yakışıklı bir adamdı ve zaten ellili yaşlarında olmasına rağmen çok çekiciydi. Adam. Dirseğimin üzerinde doğruldum ve gözlerinin içine baktım ve sordum: "Ya da belki bu bizim denemek için bir şansımızdır, çünkü uzun zamandır bunu istiyorduk, o zaman yarın ya da yarından sonraki gün Murmansk’a gidecek." ve onunla bir daha karşılaşamayabiliriz!?” Lena beklenmedik bir şekilde beni sırt üstü yatacak şekilde itti ve tüm bu konuşmalardan sonra ereksiyon halindeki penisimi hissederek tekrar oturdu ve bana doğru eğildi ve fısıldayarak sordu: “Öyleyse , şimdi gidip onun sikinin üzerine oturmamın bir sakıncası var mı? "Evet tatlım, umurumda değil, hatta bunu gerçekten istiyorum, başka bir üyenin sana girmesini istiyorum, böylece beni aldatırsın!" . Korkuyorum: Helen dedi ki, çok korkuyorum ama gerçekten istiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum!? Onu sırtına attım ve amının içinden çıkıp ona doğru daldım ve ıslak amını öptüm, ona fısıldadım, aldattığın için seni kutsuyorum! Tekrar bana baktı ve dedi ki, o zaman şart şu ki, kendini ele verme, bize gelme, hayal ettiğimiz gibi gerçek bir ihanet olsun! "Kabul ediyorum Lenochka" dedim. "Ben duş alacağım" dedi ve kaçtı. Bir süre sonra geldi, dolabı karıştırdı, ipek bir elbise çıkardı ve üzerine attı, üç kez nefes aldı ve nefes verdi, peki canım, ne olursa olsun, kapıyı kapatıp gitti. Yatakta yatıyordum ve aşırı duygulardan titremeye başladım, önce titredim, sonra ateşim çıktı, penisim fabrika bacası gibi durdu. Sakinleşmeye çalıştım ve dinledim, ortalık hâlâ sessizdi. Ayağa kalktım ve bir hırsız gibi önce kapıya doğru süründüm, sonra uzun bir süre gereksiz ses çıkarmamaya çalışarak kapıyı açtım, bana öyle geldi ki kalbimin çarpması ve dişlerimin şakırdaması sadece evin sessizliğinde bir connonade gibi geliyordu. Uzun süre kapı eşiğinde durdum, adım atmaya cesaret edemiyordum. Ve hayal gücüm birbirinden güzel resimler çizdi, karımın bu Igor’la olduğu, elleriyle onu okşadığı ya da onun penisini okşadığı... Ya şimdi onu oradan kovarsa ve hepsi bu... Ama sonra, Lenochka’nın uzun süren iniltisi gecedeki gökgürültüsünü andırıyordu, "Ah Iiiiigoor, aaahh, ooohhhh!" Ve öyle bir kargaşa çıktı ki, hiç yaltaklanmadan odanın içinde koşabiliyordum. Ama ben hâlâ kapı eşiğinde durup bu müziği dinledim, diğer odada karımın bugün yeni tanıştığımız bir adam tarafından nasıl sikildiğini dinledim ve seslere bakılırsa, bundan hoşlandı! Penisimi külotumdan çıkardıktan sonra karımın inlemeleri karşısında mastürbasyon yapmaya başladığımı ve sadece bir düzine sürtüşme yaptıktan sonra kapıya nasıl bolca geldiğimi ben de fark etmedim. Ve kapının dışında her şey yirmi dakika daha devam etti, sonra tempo yavaşlamaya başladı, sonra Lenochka yeniden nefesini tuttu ve Igor kısa bir süre homurdandı. Kapıyı sessizce kapattım, battaniyenin altına girdim ve Lena’yı beklemeye başladım ama o hala gelmedi... Hatta uyuyakaldım ve sonra kapı kolunun tık sesiyle sanki haşlanmış gibi ayağa fırladım ve baktım. gözleri şişmiş karısı baktı ve başka bir adamın siktiğinin sadece kendisi olduğuna inanmadı. Ve kapıyı kapattı, sırtını kapıya yasladı ve elleriyle gözlerini kapattı, vücudunun her yeri titredi ve hıçkırarak fısıldadı: “Ne yaptık ve şimdi benim hakkımda ne düşünecek? Ya yarın sana söylerse? amca, yeğeninin karısının bir fahişe olduğunu mu söyledi??’’ Yaklaştım ve onu kucağıma aldım ve onu öpmeye başladım ve her şeyin yoluna gireceğini ve kimseye söylemeyeceğini fısıldamaya başladım, alışılmadık bir kokuya sahipti, başka bir adamdan, seksten. dudaklarında penis ya da sperm kokusu var. "Peki şimdi ne yapacaksın? Beni düşün?" diye sordu. Artık seni daha da çok seveceğim sevgili Lenochka, bundan hiç şüphen olmasın, ben diye fısıldadı, onu yatağa indirdi ve bacaklarını açtı. Bana baktı ve gevezelik etti: "Andryusha, beni becerdi." ve bu hoşuma gitti, içeri gel tatlım! Başkaları tarafından sikilen amıma girmeni istiyorum!" Girdim ve boğuldum, çok ıslak ve ferahtı ama aynı zamanda sikim için çok rahattı." Andryusha, sadece daha sessiz ol lütfen, kalmamı istedi , ama uyuyup uyumadığını kesinlikle kontrol etmemiz gerektiğini söyledim çünkü çok fazla gürültü yapıyorduk": Lena fısıldadı, "Ona gelmek için hala uyuyor musun diye sordu, ben de düşüneceğime söz verdim." Aşırı duygu yoğunluğundan başım dönüyordu, boşalmaya başladığım anı zar zor yakaladım, sikimi karımdan çıkarmayı başardım ve karnına ve göğsüne bol miktarda sperm serptim. Onun üzerinde asılı dururken fısıltıyla sordum: "Peki düşündün mü?" "Evet, düşündüm tatlım, ona bir kez daha gidebilir miyim, seni bir kez daha aldatıp geri dönebilir miyim lütfen!!??" diye fısıldadı bana, beni öperek. Öpücüklerine yanıt vererek şöyle dedim: “Elbette Lenchik, daha fazlasını istiyorsan git ama bu sefer kapıyı kapatıp gece ışığını açma, en azından beni nasıl aldattığını görmek istiyorum. ” Beni tekrar öptü ve duşa kaçtı. Çıplak ve yalınayak duştan çıkıp doğrudan Igor’un onu beklediği odaya yürüdü. Yine yattım ve bu durumdan sessizce korktum, karımın başka biri tarafından sikilmesine ben de katkıda bulundum ve bu hoşuma gitti, üstelik o da hoşuna gitti. Tekrar ona gitti çünkü daha fazlasını istiyordu ve ben de onu tekrar bıraktım ve kendimi iyi hissediyorum! Sonra aklımı başıma toplayarak yatak odamızın kapısına gidip dikkatlice açtım ve koridora baktım. Lena dediğimi yaptı, bulundukları odanın kapısı hafif açıktı, kalbim yeniden alarm zilini çalmaya başladı ve o gece karımın beni ikinci kez aldattığı o değerli kapıya doğru yavaşça parmak uçlarıma doğru ilerledim. Odada bir gece lambası yanıyordu ve onun ışığında her şey çok net bir şekilde görülüyordu; gördüklerim nefesimi kesti ve bayılacağımı sandım. Igor kanepede sırt üstü uzanıyordu ve bacaklarının arasında dizlerinin üzerinde oturan Lenochka’m özenle penisini emdi! Ağzını onun çok kalın penisinin üzerine nasıl koyduğunu ve patlama sesleri çıkardığını açıkça gördüm. Ve elleri başının arkasında yatıyordu ve sessizce onun ne kadar akıllı olduğunu övüyordu. Lenochka başını üyeden kaldırıp şöyle dedi: "Sen ne kadar lezzetli bir Igor amcasın!" Ve ayağa kalktı, penisini biraz ileri geri hareket ettirerek amına koydu ve gözlerini kapatarak dikkatlice hareket etmeye başladı. onun üzerine otur. Ve ellerini beline koyan Igor, ona bu konuda yardım etmeye başladı ve şöyle dedi: "Ne kadar tatlı bir kızsın, ne kadar ateşli bir amın var, Lenochka!" Ve onu tamamen sikinin üzerine yerleştirdikten sonra, onu aktif olarak dövmeye başladı, böylece eğildi, önce sessizce başladı ve sonra nefesi kesildi ve giderek daha yüksek sesle inledi ve şöyle dedi: “evet, evet, evet, ne kadar harika, beni daha sert becer , Tanrım, ne fahişeyim ben, siktir et beni!" Koridorda dururken gördüklerim karşısında şaşkına dönmüştüm, genç, kırılgan kızım yetişkin bir adam tarafından sikine saplanıyordu, kendini onun penisinin üzerinde sürüklüyordu. dick ve ben de bundan zevk aldık, karımı nasıl siktiğini görmek hoşuma gitti....! Bu "yarışlardan" birkaç dakika sonra, Lenochka’yı dikkatlice sırtına çevirdi, bacaklarını açtı ve kedisini öpmeye başladı, titredi ve süngerini ısırdı, geldi, titreyerek geldi, altındaki çarşafı yumruklarıyla ezdi Koridorun karanlığında durdum ve penisimi sallayarak onunla birlikte yere sperm sıçrattım, Igor, nefes almasına izin vermeden, onun üzerinde gezinerek yavaşça ona girmeye başladı, bacaklarını kaldırdı, açtı. önce yanlara doğru ve tamamen ona girdiğinde bacaklarını çaprazladı ve ona olabildiğince derin bir şekilde girmesi için ona kuvvetle bastırdı, karanlıkta dururken tüm bunlara hayran kaldım. Sık sık gerçekleşmesini hayal ettiğimiz şey, başka bir adam tarafından düzülüyordu, onu bizim evimizde beceriyordu, ne yazık ki o zamanlar bunu filme alacak cep telefonları yoktu. Bir süre sonra telefonu eline aldı. Hızla ve sikini daha da sertleştirmeye başladı ve karısı tekrar onun altına boşalmaya başladı, uludu ve bacaklarını yanlara doğru açtı. Igor aniden ondan çekildi ve sikini ileri doğru çekerek göğsüne ve yüzüne boşalmaya başladı. , sperm düştü, hatta onu açık ağzına koydu ve Lena onu açarak onunla buluşmak için yaklaştı ve ağzına aldı ve Igor zevkle hırlayarak geri kalanını ağzına döktü. Şu anda Lena’yı gerçekten öpmek istiyordum ama birkaç adım geri çekilip odaya geri döndüm ve kapıyı sessizce kapattım. Ve hemen kapının önünde durup gözlerini kapattı, sertleşmiş penisini kuvvetle sıktı ve ayak sesleri duyulduğunda dondu. Lenochka bir fare gibi sessizce kapıdan içeri girdi ve benim ereksiyon halindeki penisimi sıktığımı gördü ve fısıldayarak şöyle dedi: "Onu duşa gönderdim." Sonra sordu: "Her şeyi gördün mü? Her şey yolunda mı?" Onu kendime çektim ve cevap vermeden onu öpmeye başladım, dudaklarında ve yüzünde hala taze spermi hissederek ıslak göğüslerini öfkeyle öptüm ve yaladım ve duramadım. "Sevgilim, daha sessiz lütfen," diye fısıldadı ve kucağımdan aşağı kaydı ve diz çöktü, aletimi ağzına aldı ve eliyle testislerimi okşarken zevkle emmeye başladı, tam anlamıyla bir dakika sonra boşalmaya başladım ağzının içinde, elimle onu kasıklarına doğru bastırıyorum. Kendimi tamamen boşalttığımda, hâlâ dikkatle sikimi emen Lena ayağa kalktı ve uzun süre öpüştük. Sonra şöyle dedi: "Sen yat, ben birazdan orada olacağım, hemen yüzümü yıkayıp geleceğim, sen sessiz ol!" Ve tekrar kapıdan dışarı çıktı. Uzandım, çalar saate baktım, saat sabah üç buçuktu ve görünüşe göre deneyimlerden dolayı bir şekilde aniden fark edilmeden uykuya daldım, kendimden geçtim. Bir süre sonra aniden uyandım, eşim ortalıkta yoktu, ilk başta birkaç saniyenin geçtiğini ve sözümü kesildiğini sandım. Ama çalar saate doğru eğildiğimde iki saatin geçtiğini gördüm, saat zaten beş buçuktu!!! Lena nerede? Dikkatlice yataktan kalktı ve dinledi, ortalık sessizdi. Parmaklarımın ucunda bir casus gibi kapıyı tekrar açtım, tekrar dinledim ve karımın sessiz inlemesini duydum, ancak şimdi mutfaktan geliyorum, sessizce adım atarak kapıya doğru ilerledim ve şafaktan önceki alacakaranlıkta Igor’u gördüm. sırtı kapıya dönük bir sandalyede oturuyordu ve sessizce inleyen karısı penisinin üzerinde kayarak yüzü bana dönüktü. Gözleri kapalı, ağzı açıktı, zevk aldığı belliydi. Ayağa kalktım ve hayran kaldım, tekrar gelip onu başka birinin penisinin üzerinde otururken öpmek istedim. Görünüşe göre bakışlarımı hissetti ve gözlerini açarak önce gözlerini genişletti, ama sonra gülümsedi ve parmağını dudaklarına götürdü, sessiz olmamı işaret etti ve gitmem için el sallayarak penisini daha sert itmeye başladı. Yerimde durup odaya dönmeye karar verdim. Yatağa uzandı ve bir nedenden dolayı anında tekrar uykuya daldı. Sevgilimin bana sarılıp beni öpmeye başlayarak fısıldayarak uyandım: “Andryusha, teşekkür ederim canım, bunu yapmama izin verdiğin için teşekkür ederim, çok mutluyum. çok yorgunum, beni iki kez daha yakaladı.” Önce duşta, sonra mutfakta... O hâlâ hazırdı ama ben yeter dedim, yakında sabah uyanabilirsin dedi. korkarım her şey aramızda kalacak ve böyle bir "hediye" için bana minnettar olduğunu, çok tutkulu olduğumu ve benim gibi biriyle hiç tanışmadığını söyledi!". Ona baktım ve gerçekten mutlu olduğunu gördüm ve yüksek sesle şöyle dedim: “Tatlım, ben de mutluyum, ayrıca bir başkasının sana nasıl sahip olduğunu, penisinin üzerinde nasıl zarif bir şekilde kaydığını, onu ağzına aldığını görmek gerçekten hoşuma gitti. , spermin kokusu ve tadı Bu anlarda çok güzelsin, istediğin zaman, istediğin kişiyle bu tür şakalara izin vereceğim, sen benim seks kraliçemsin, en sevdiğim sürtük!" Kahvaltıda Igor sanki bütün gece uyumuş gibi davrandı, şaka yaptı, güldü ve geceyi ağırladığımız için bize teşekkür etti. Utanan Helen gözlerini sakladı ve biraz çay koydu. Ben de ona hiçbir sorun olmadığını ve Misha Amca’yı ziyarete gelirse onu tekrar "barındırmaktan" her zaman mutluluk duyacağımızı söyledim.
- These users thanked the author çoban for the post (total 14):
- Onizm, Allah 1974, Mazih, YeniDim, Fargal94, Artemka022, Kuklacılık, deen-don, İskoç, Tolkala, mega saniye, Vik.ruba80, Sasha1127, Manfred
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Registered for: 3 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыçoban
- ön sevişme
Re: Geçmişten bir bölüm, hoş anılar
Onism, teşekkürler, buna benzer pek çok hikaye var Geçmiş, hatırlanacak bir şey olduğunda güzeldir!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 10 months
Ayrıca benimkinin başkasının sikine binmesine de izin verirdim))
-
- Orgazm!
- Total posts: 558
- Registered for: 3 years
-
Автор темыçoban
- ön sevişme
İlham gelir gelmez yazacağım! Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Harika bir hikaye. Nihai rüya...
- These users thanked the author Kuklacılık for the post:
- çoban
-
- ön sevişme
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Harika bir hikaye. Süper
- These users thanked the author mega saniye for the post:
- çoban
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 11 months
Çok heyecan verici bir hikaye, gerçekten karakterlerin yerinde olmak istiyorsunuz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 116
Aferin yazar! Etkilenmiş! Heyecan verici! Başka hikayeler varsa onları da ilgiyle okuyacağım.
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
Harika bir hikaye, devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. İyi şanslar ve ilham.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
-
- Oral stimülasyon