Bir kez oldu.
Geceleri sık sık uyanıyorum ve karımın kıçından sikiyorum.
İş yerinde sık sık tuvalete koşmak zorunda kalması nedeniyle bundan pek hoşlanmadığını bana sürekli söylüyor.
Ama bu sefer kendime bir soru sordum, cevabını bu forumda bulmaya karar verdim.
Her zaman olduğu gibi, bir Cuma akşamından sonra gece saat iki ya da üç civarında uyandım.
Yanımda yatarken kalçalarını tuttum ve vücudunu kendime doğru çektim, böylece anal deliği penisimle aynı hizada
oldu.
İnanılmaz bir sertleşmeyle uyandım. Bu neredeyse her zaman alkollü fırtınalı bir akşamın ardından olur.
Üye, içindeki kanın basıncından patlıyordu. Bu sadece bir kazık değildi, aslında vücudumdaki başka bir kemikti.
Her zamanki gibi gözlerimi açmadan, zifiri karanlıkta, hindistancevizi yağı içeren bir menekşe hissettim.
İki parmağımı içine daldırdım ve onun anüsünü ve penisimi yağladım. .
Sikimi kıçına girdiğinde onu uyandırmayı seviyorum.
Bazen, filmlerdeki gibi, insanlar donduktan veya kola içtikten sonra,
sanki daha önce nefes almamışlar gibi büyük bir hava yutarak uyanıyor.
Bu sefer tamamen aynıydı.
Onu kıçından sikmeye başladım. İnanılmaz bir gerginlik hissettim, buna penisimdeki kanın baskısından kaynaklanan ağrı da eşlik ediyordu. Her zamanki gibi sikişmek güzeldi ve kıçının derinliklerine girdim.
Fakat daha sonra olanlar beni şaşırttı. Geldikten sonra sikim onun kıçındayken uyuyakaldım.
Sanırım uykuya dalmak yerine uyuyakalmışım. Çünkü uyandığımda elimle kalçasını tuttuğumu hissettim ve penisim orgazm halinde olmasa da tamamen onun kıçının içindeydi.
Kahretsin, böyle uyanmanın sadece zevk olmadığını, aynı zamanda
kıçta olduğunun tam farkındalığı olduğunu söyleyebilirim. Güzel, sıcak, elastik bir kıçıyla.
Uyanıp ne durumda olduğumu fark ederek leğen kemiğimle hafif hareketler yapmaya başladım.
Penisim çok beklemedi ve anüsünde büyümeye başladı.
Ve tüm bunlar sikişmenin devamı haline geldi. Bu sefer kıçı özellikle yumuşak ve ıslaktı.
Bu benim için muhtemelen sadece sufle ile karşılaştırılabilir.
Anüsünün duvarları penisimin girişine hiç direnmedi, sadece sarıldılar.
Ve orasının ne kadar ıslak ve sıcak olmasından keyif aldım. Bu sefer zevkten inlemeye başladı.
Kıçını ne kadar güzel becerdiğimi ve ne kadar hoş aktığını düşünerek ikinci kez boşalmayı başardım.
Ama öyle ya da böyle düşünceler bunlardı.
Kıçının mümkün olduğunca derinine girdim ve seks sırasında amına boşalırken çıkardığı seslerin aynısını çıkardı.
Sabah bunu gerçekten beğendiğini söyledi.
Ve daha sonra bu "vakayı" beğendiğini defalarca dile getirdi.
İşte soru şu.
Madem anal seksten hoşlanmıyor o halde neden bunu beğendi?
Peki neden bu özel eylemden birkaç kez bahsetti?
Bir kez oldu.
-
Автор темыTopçik
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Bir kez oldu.
- These users thanked the author Topçik for the post (total 4):
- Mart, Ded, Sibiryak89, Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 3 years 3 months
Re: Bu bir kez oldu.
Çünkü kıç rahatlamış ve olması gerektiği gibi yağlanmış. Yağlama ve sperm işini yaptı ve kıçın içindeki kademeli genişleme, ereksiyon halindeki penisi hemen itmekten daha kolaydır. Yani hoşuna gitti! Ve genel olarak, anal seks şefkat ve şefkat gerektirir. İyi işler yapmaya devam edin!)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bu bir kez oldu.
Beğendiyseniz devam edin))). Sorunun amacı nedir? Belki başka bir şey bulabilirsin. Şimdiye kadar keşfedilmemiş zevk fırsatlarını bulmak için seks konusunda daha sık deneyler yapmaya çalışmalısınız.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Similar Topics
- Replies