Denize Temmuz ayının sonunda birinci kattaki komşumuz annem ve iki arkadaşıyla birlikte. Ve biz döndükten sonra masaj terapisti olan bu arkadaşımız anneme evlenme teklif etmeye başladı. Annem onu 10 kez reddetti ama o tekrar teklif ediyor. Pencerelerin altında bağırmaya devam etti. “Çık dışarı, seni seviyorum, seni özlüyorum vb.). Cumartesi sabahı geldi, aradı, kapıyı açtım, beni apartmandan dışarı itip kapıyı kapattı. annesiylebirlikte olduklarını söyledi. e sohbet etmemiz gerekiyor. Yaklaşık iki saat sonra dışarı çıktı ama annesi onu reddetti.
Bu durumda ne yapmalı? Annem mutlu değil ve onu kendisiyle iletişim kurmaya zorladığı ortaya çıktı. Hatta deniz kenarında Anneme bu şekilde açıkça yaklaşmadım
2 saat 1 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Bu mücadelelerden zaten bıktı. Annem onu görmek istemiyor ama tam tersine itiyor
Annemin nişanlısının onu terk etmesini nasıl sağlayabilirim? Annem onu reddetti ama o ona tekrar evlenme teklif etti
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Annemin nişanlısını nasıl terk edebilirim? Annem onu reddetti ama o ona tekrar evlenme teklif etti
Annesi onu neden iki saat boyunca reddetti? Peki reddetti mi?
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Re: Annemin nişanlısını nasıl terk edebilirim? Annem onu reddetti ama o ona tekrar evlenme teklif etti
Bana öyle geliyor ama aslında orada ne hakkında konuştuklarını bilmiyorum
Görünüşe göre onu ikna etmiş. Ama yine de onunla evlenmeyeceğini söyledi
Bana öyle geliyor ama aslında orada ne hakkında konuştuklarını bilmiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 10 months
Şu andan itibaren açık olmalı davranışı ister ısrarı onu rahatsız etsin ister tam tersi ilgiyle algılanıyor. Sonuçta onunla doğrudan ve hiçbir ipucu vermeden konuşabilirsiniz, onlar birbirlerine yabancı değillerMobileIndefinet: ↑29 Aug 2022, 21:28 Bana öyle geliyor ama aslında orada ne konuştuklarını bilmiyorum
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Rahatsız ediyor o. Daireye bile girmesine izin vermiyor. Benim yüzümden geldi, aklımı kaybettimLustFromBeyond: ↑29 Aug 2022, 21:58 Davranışlarından onun ısrarından mı rahatsız olduğu, yoksa tam tersine ilgiyle mi algılandığı anlaşılmalıdır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 338 Views
-
Last post by Allah 1974
-
- 5 Replies