Neredeyse teyzemle yatıyordum
-
Автор темыM
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 4 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel

Kız kardeşimle birlikte evine geldik, orada oturduk, güzel bir içki içtik ve kart oynadık, sonra arkadaşları onu aradı ve yürüyüşe davet etti. Onun evinde kaldım ve yan odada uyuyan bir teyze vardı. Gece yarısı kocasıyla birlikte su içmek istedim. Mutfağa çıktım ve onun uyandığını ve mutfağa gittiğini duydum (10 günlük tatile yeni gelmiştim, askerden izin aldım sonra). sikişmek istedim, peki, 1 yıldır çıplak bir kız görmedim) sutyensiz ve külotsuz bir tişörtle içeri girdi, az önce baktım ve öyle sertleştim ki, "arkadaşın" diye sordu Bana öyle karşı çıktılar." Çok düşünmedim ve "evet" dedim, oturup konuşalım dedi ve askere kız istediklerini söylediler. Peki 1 saat kadar konuştular ve odama gönderin dedim, benimle gelmez diye düşündüm ama içeri girince gitti. Tişörtünü çıkarmaya başladım, göğüslerini gördüm ve başladım. külotumu çıkardım ama amcam uyandı ve her şey kesintiye uğradı. Ertesi sabah bana gülümsedi ve onu daha sık aramamı söyledi. Şimdi bunun bir hata olup olmadığını merak ediyorum.
- These users thanked the author M for the post (total 4):
- İvannavi, Sibiryak89, Maks10, Vik.ruba80
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Re: Teyzemle neredeyse yatıyordum
evet, bu bir serseri((((ve davranışlarına bakılırsa teyzeniz taşaklarınızı boşaltmaktan çekinmedi!
- These users thanked the author annem adam yaptı for the post (total 2):
- Anastasya, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 4 years 2 months
-
Автор темыM
- Flört etmek
annem beni erkek yaptı, ben de öyle düşündüm ve sabah ona güzel bir penisim olduğunu ve bana ne vereceğini söylediğini söylediler
47 saniye sonra gönderildi:
vektör, ancak tüm heyecan mahvoldu
47 saniye sonra gönderildi:
vektör, ancak tüm heyecan mahvoldu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
-
Автор темыM
- Flört etmek
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Şu düşünceyle başlayın: Ne istiyorsunuz?
- These users thanked the author eliza for the post (total 4):
- Nikk, annem adam yaptı, Sibiryak89, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
Автор темыM
- Flört etmek
eliza, askerdeyken sahip olduğum öyle aptalca fanteziler aklıma giriyor ki))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359

Last edited by Köpük kauçuk on 14 Jun 2021, 15:26, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 2):
- Avare, annem adam yaptı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 4 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыM
- Flört etmek
Porolon, sanmıyorum, ne kadar kısa olursa zamanın yavaş yürüdüğü dönem (
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
İkinci şanslar üzerinde çalışmam gerektiğini düşünüyorum. :)’yi kesinlikle umursamıyor
-
Ve eğer oturuyorsa, bu bir şey beklediği anlamına gelir. Erkeklerin bu gibi durumlarda gerçekten daha cesur olmaları gerekiyor. Utanma, olduğu gibi söyle ve çok lezzetli olduğunu ve gerçekten heyecanlandığımı söyle.
Ve eğer karşılık olarak gülerse ve anlamazsa kızgınsan o zaman bunu aynen yapman gerektiği anlamına gelir, sana masaj yapabilir miyim?
Ve cevap beklemeden arkadan gel ve önce boynunu okşamaya başla. Sonra omuzlar ve yavaşça popoya inin. Ve asıl önemli olan gecikmemek. Sırtınızın alt kısmını ovun, buna bayılıyorlar. Bu yere tıbbi olarak lordos denir. Bir kadın heyecanlanırsa, lordolarına baskıyla vurduğunuzda karşılık olarak eğilir. Bu onun heyecanlandığının kesin bir işareti. Ve lordolarına (belinizin alt kısmına) ne kadar çok ve güçlü vurursanız, o da sizin hareketlerinize o kadar çok eğilecektir.
Ve bu, daha da ileri giderek elini onun külotunun içine sokmanın ve nezaket adına önce kıçını yoğurmanın zamanının geldiği anlamına geliyor. Önce yarısı, sonra diğeri. Daha sonra çok fazla geciktirmeden vajinasının büyük dudaklarına dokunun. Ve aynı zamanda çığlık atmıyor, bağırmıyor ve sizi öldürmeye çalışmıyorsa, o zaman yavaşlamayın ve parmağınızı amının içine sokmaya çalışmayın. Çok heyecanlıysa, kedinin tamamen ıslak olması gerekir.
Ancak örneğin bir arzusu olabilir, ancak kedi yeterince ıslak değildir, hatta kuru değildir. Ama önemli değil. Önemli olan, ellerini amından çekmemesi.
O halde onu heyecanlandırmanın en iyi yolu elini alıp külotunun içine koymak. Ve onun elinin sikinle ilgilenmesine izin ver. Bir şekilde tahrik edilip edilmeyeceğine nihayet karar vermek ona kalmıştır. Çoğu zaman kadınlar, romantik eğilimlere sahip olsalar bile karar veremezler ve buna göre rahatlarlar ve sadece kendi duygularına teslim olurlar. Vücudunun hisleri ve arzuları.
Fakat bir kadına eline bir penis verilirse, o zaman bir şekilde bir karar vermesi gerekecektir - ya da bu penise masaj yapar ve ona mümkün olan her şekilde dokunur ve buna göre , sonra kendisi de sonucu görüyor - penis sertleşmeye başlıyor ve genel olarak buna benzer bir şey onun eylemlerine yanıt veriyor.
Ve penisi ne kadar çok çekerse o kadar çok etkileneceğini anlıyor. Bu penisi bir yere koyma isteğim var. Ve kendisi de penisi sarsarak onu daha sonra kendisine girmesi için hazırladığını anlıyor. Ancak çoğu zaman bir kadın penise dokunma, onu yoğurma ve sonra onun başına gelen dönüşümleri gözlemleme isteğine karşı koyamaz. Eğer kadın olsaydım birinin penisini dudaklarım ve dilimle okşamaya karşı koyamazdım. Ama ben bir erkeğim ve amcığı penisle değil dilimle okşamayı tercih ederim.
Genel olarak, parmaklarınız amınızın dışına çıkmazsa ve sonra, Penisinize dokunma davetinden sonra bu daveti kabul edersiniz, sonra bu Bu, artık görevinizin bir kadının sonuna kadar uyarılmasına yardımcı olmak olduğu anlamına gelir. Kendi tükürüğünüzle yağladıktan sonra göğüslerindeki meme uçlarına dokunun. Yani meme uçlarının bir çeşit yağlayıcı ile yağlanması gerekir. Tükürük gayet iyi olacak. Daha sonra yağladıktan sonra önce parmaklarınızla durulayın. Ama dikkatli bir şekilde, çaba harcamadan ve sıkmadan. Daha sonra bu meme uçlarına önce dudaklarınızla, sonra dilinizle dokunun. Tüm bunların dikkatli ve acısız bir şekilde yapılması gerekiyor.
O halde klitorisine iyi bak. Ama bunca zaman senin penisinle meşgul olmalı. Yani, dikkatini şu anda yaptığı işten uzaklaştırmadan, her yerine dikkatlice dokunmanız gerekiyor. Sanki şans eseriymiş gibi.
Sonuçta, kendisi senin ona gitmeni isteyene kadar bekle. Bu olduğunda bunu hissedeceksiniz.
Evet, bir saat boyunca mutfakta bir şey hakkında konuşmamalıydı ama hemen ondan mutfağa gitmesini istedi. oda. Belki düzeni sağlamak adına beş dakika kadar konuşabiliriz. Ve bir şey istediği açıkça belli olduğunda, aksi takdirde yatağa giderdi.
Ve eğer oturuyorsa, bu bir şey beklediği anlamına gelir. Erkeklerin bu gibi durumlarda gerçekten daha cesur olmaları gerekiyor. Utanma, olduğu gibi söyle ve çok lezzetli olduğunu ve gerçekten heyecanlandığımı söyle.
Ve eğer karşılık olarak gülerse ve anlamazsa kızgınsan o zaman bunu aynen yapman gerektiği anlamına gelir, sana masaj yapabilir miyim?
Ve cevap beklemeden arkadan gel ve önce boynunu okşamaya başla. Sonra omuzlar ve yavaşça popoya inin. Ve asıl önemli olan gecikmemek. Sırtınızın alt kısmını ovun, buna bayılıyorlar. Bu yere tıbbi olarak lordos denir. Bir kadın heyecanlanırsa, lordolarına baskıyla vurduğunuzda karşılık olarak eğilir. Bu onun heyecanlandığının kesin bir işareti. Ve lordolarına (belinizin alt kısmına) ne kadar çok ve güçlü vurursanız, o da sizin hareketlerinize o kadar çok eğilecektir.
Ve bu, daha da ileri giderek elini onun külotunun içine sokmanın ve nezaket adına önce kıçını yoğurmanın zamanının geldiği anlamına geliyor. Önce yarısı, sonra diğeri. Daha sonra çok fazla geciktirmeden vajinasının büyük dudaklarına dokunun. Ve aynı zamanda çığlık atmıyor, bağırmıyor ve sizi öldürmeye çalışmıyorsa, o zaman yavaşlamayın ve parmağınızı amının içine sokmaya çalışmayın. Çok heyecanlıysa, kedinin tamamen ıslak olması gerekir.
Ancak örneğin bir arzusu olabilir, ancak kedi yeterince ıslak değildir, hatta kuru değildir. Ama önemli değil. Önemli olan, ellerini amından çekmemesi.
O halde onu heyecanlandırmanın en iyi yolu elini alıp külotunun içine koymak. Ve onun elinin sikinle ilgilenmesine izin ver. Bir şekilde tahrik edilip edilmeyeceğine nihayet karar vermek ona kalmıştır. Çoğu zaman kadınlar, romantik eğilimlere sahip olsalar bile karar veremezler ve buna göre rahatlarlar ve sadece kendi duygularına teslim olurlar. Vücudunun hisleri ve arzuları.
Fakat bir kadına eline bir penis verilirse, o zaman bir şekilde bir karar vermesi gerekecektir - ya da bu penise masaj yapar ve ona mümkün olan her şekilde dokunur ve buna göre , sonra kendisi de sonucu görüyor - penis sertleşmeye başlıyor ve genel olarak buna benzer bir şey onun eylemlerine yanıt veriyor.
Ve penisi ne kadar çok çekerse o kadar çok etkileneceğini anlıyor. Bu penisi bir yere koyma isteğim var. Ve kendisi de penisi sarsarak onu daha sonra kendisine girmesi için hazırladığını anlıyor. Ancak çoğu zaman bir kadın penise dokunma, onu yoğurma ve sonra onun başına gelen dönüşümleri gözlemleme isteğine karşı koyamaz. Eğer kadın olsaydım birinin penisini dudaklarım ve dilimle okşamaya karşı koyamazdım. Ama ben bir erkeğim ve amcığı penisle değil dilimle okşamayı tercih ederim.
Genel olarak, parmaklarınız amınızın dışına çıkmazsa ve sonra, Penisinize dokunma davetinden sonra bu daveti kabul edersiniz, sonra bu Bu, artık görevinizin bir kadının sonuna kadar uyarılmasına yardımcı olmak olduğu anlamına gelir. Kendi tükürüğünüzle yağladıktan sonra göğüslerindeki meme uçlarına dokunun. Yani meme uçlarının bir çeşit yağlayıcı ile yağlanması gerekir. Tükürük gayet iyi olacak. Daha sonra yağladıktan sonra önce parmaklarınızla durulayın. Ama dikkatli bir şekilde, çaba harcamadan ve sıkmadan. Daha sonra bu meme uçlarına önce dudaklarınızla, sonra dilinizle dokunun. Tüm bunların dikkatli ve acısız bir şekilde yapılması gerekiyor.
O halde klitorisine iyi bak. Ama bunca zaman senin penisinle meşgul olmalı. Yani, dikkatini şu anda yaptığı işten uzaklaştırmadan, her yerine dikkatlice dokunmanız gerekiyor. Sanki şans eseriymiş gibi.
Sonuçta, kendisi senin ona gitmeni isteyene kadar bekle. Bu olduğunda bunu hissedeceksiniz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Harika faydalı ipuçları! Herkese faydalı olabilir!

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- annem adam yaptı, SergeiKa
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Bunu yapabilirsiniz:
Bir şey istedi veya bir şeye ihtiyacınız var, diyelim ki annenize hediye olarak 500 ruble borç aldınız,
bir hafta içinde geri ödeyeceksiniz ve para gerçek hayatta orada.
Geliyorsun ya da arıyorsun, amcan evde, ona bir şey sormak istedin, hayır diyor
ok.
Sonra gidiyorsun ona, merhaba, açtı, merhaba der gibi dudaklarından öpersiniz ya da orada durup bir şeyler söyler, onu kaldırır, ona sarılır ve tepkisine bakar. Gerçi göğüsleri gördüysen öpücük işe yarayacaktır, sanırım
sarılırsan, sonra öpersin, tekrar sarılırsın, sakıncası yoksa boynunu öpebilirsin, vb.
Bir şey istedi veya bir şeye ihtiyacınız var, diyelim ki annenize hediye olarak 500 ruble borç aldınız,
bir hafta içinde geri ödeyeceksiniz ve para gerçek hayatta orada.
Geliyorsun ya da arıyorsun, amcan evde, ona bir şey sormak istedin, hayır diyor
ok.
Sonra gidiyorsun ona, merhaba, açtı, merhaba der gibi dudaklarından öpersiniz ya da orada durup bir şeyler söyler, onu kaldırır, ona sarılır ve tepkisine bakar. Gerçi göğüsleri gördüysen öpücük işe yarayacaktır, sanırım
sarılırsan, sonra öpersin, tekrar sarılırsın, sakıncası yoksa boynunu öpebilirsin, vb.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- SergeiKa
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
Kusursuz çalışıyor, arkadan sarılma.
Ellerin bir kadının vücudunun her yerine serbestçe erişmesi. Erojen bölgelerine. En azından koyun derisi bir paltoyla paketlensin.
Bir kadının gerçek anlamda kulaklarıyla sevdiğini bilmek önemlidir. Ve arkadan sarılmak elbette kulağa ulaşıyor. Fısılda, siktir, ne kadar muazzamsın... Ve öyle leziz bir şey ki, her yerini yalayabilirim... Ya da- Beni çok heyecanlandırıyorsun, ya da bu senin feromonlu parfümün... Yaramaz , sen!.. . Bu beni gerçekten deli ediyor... Vesaire, yakınlaşma eğilimi yönünde.
Dilinle ve dudaklarınla kulak memesini tutup hafifçe ısırıp emmeyi unutma. . Kulak arkasının dil ile uyarılması da gereklidir. Bu, kesinlikle her yaşta, her kadın için gerçek bir tahriktir. Ve eğer başarısız olmazsak, hafif, ıslak öpücükler kulaktan boyuna, omuza ve sırta düşecek. Bir kadının cildi kesinlikle titreyecek ve birkaç saniyeliğine "kazlı" hale gelecektir. Bu, onun heyecanlandığı anlamına gelir. Bu anda, düzensiz nefes alıp vermesini duyabilirsiniz. Ya da dudaklarının ve dilinin dokunuşuyla donacaktır. Tek bir kadın bile direnmeyecek ve az bilinen biri bile hayattan sınanacak.
Ellerin iradesi yalnızca sizin takdirinize bağlı olacaktır. pençe.
Ama en iyisi, arkadan sarıldığınızda doğrudan göğüslere ve vajinaya gitmeyin, ancak yalnızca üst uyarımdan sonra (yukarıda açıklanmıştır) tek elle sarılın. mide, göbek deliği, diğeri meme uçlarının hemen üstünde, ön kısmın açılması.
Ellerle manipülasyonlar, kendi takdirinize bağlı olarak. Baştan çıkarmak için ilk öpücükleri ve hassas cümleleri gerçekleştirdiniz.
Örneğin: 1) göğsünüz yükselecek, 2) kalp atışınız hızlanacak ve güçlenecek, 3) meme uçlarınız. Gergin ve sert hale gelirseniz, bunu elbisenizin ve üstünüzün kumaşından bile hissedeceksiniz. 4) elleri avuçlarınızı kadının vücudunun daha hassas bölgelerine bastıracak....
Peki, sessiz rızayla, oyuncu ellerin "oyununa" başlıyoruz ... Uzanarak biri, kıyafetlerin altındaki göğüslere hafifçe yoğurun ve diğeriyle dönüşümlü olarak göbek deliğine ve olası karın kıvrımlarına masaj yapın, aşağı inin ve göğüslere dönün. dinleyicilerden ders vermek için çok fazla açıklamaya gerek yoktu.
Bir kadının tepkisi böyle bir kucaklaşmanın ilk saniyelerinden itibaren kendini gösterir.
Bunu fizikte de alabilirsiniz... Ya da alabilirsiniz. Hem bu kadar basit bir ön sevişmeden hem de sonraki yakınlıktan zevk.
Ellerin bir kadının vücudunun her yerine serbestçe erişmesi. Erojen bölgelerine. En azından koyun derisi bir paltoyla paketlensin.
Bir kadının gerçek anlamda kulaklarıyla sevdiğini bilmek önemlidir. Ve arkadan sarılmak elbette kulağa ulaşıyor. Fısılda, siktir, ne kadar muazzamsın... Ve öyle leziz bir şey ki, her yerini yalayabilirim... Ya da- Beni çok heyecanlandırıyorsun, ya da bu senin feromonlu parfümün... Yaramaz , sen!.. . Bu beni gerçekten deli ediyor... Vesaire, yakınlaşma eğilimi yönünde.
Dilinle ve dudaklarınla kulak memesini tutup hafifçe ısırıp emmeyi unutma. . Kulak arkasının dil ile uyarılması da gereklidir. Bu, kesinlikle her yaşta, her kadın için gerçek bir tahriktir. Ve eğer başarısız olmazsak, hafif, ıslak öpücükler kulaktan boyuna, omuza ve sırta düşecek. Bir kadının cildi kesinlikle titreyecek ve birkaç saniyeliğine "kazlı" hale gelecektir. Bu, onun heyecanlandığı anlamına gelir. Bu anda, düzensiz nefes alıp vermesini duyabilirsiniz. Ya da dudaklarının ve dilinin dokunuşuyla donacaktır. Tek bir kadın bile direnmeyecek ve az bilinen biri bile hayattan sınanacak.
Ellerin iradesi yalnızca sizin takdirinize bağlı olacaktır. pençe.
Ama en iyisi, arkadan sarıldığınızda doğrudan göğüslere ve vajinaya gitmeyin, ancak yalnızca üst uyarımdan sonra (yukarıda açıklanmıştır) tek elle sarılın. mide, göbek deliği, diğeri meme uçlarının hemen üstünde, ön kısmın açılması.
Ellerle manipülasyonlar, kendi takdirinize bağlı olarak. Baştan çıkarmak için ilk öpücükleri ve hassas cümleleri gerçekleştirdiniz.
Örneğin: 1) göğsünüz yükselecek, 2) kalp atışınız hızlanacak ve güçlenecek, 3) meme uçlarınız. Gergin ve sert hale gelirseniz, bunu elbisenizin ve üstünüzün kumaşından bile hissedeceksiniz. 4) elleri avuçlarınızı kadının vücudunun daha hassas bölgelerine bastıracak....
Peki, sessiz rızayla, oyuncu ellerin "oyununa" başlıyoruz ... Uzanarak biri, kıyafetlerin altındaki göğüslere hafifçe yoğurun ve diğeriyle dönüşümlü olarak göbek deliğine ve olası karın kıvrımlarına masaj yapın, aşağı inin ve göğüslere dönün. dinleyicilerden ders vermek için çok fazla açıklamaya gerek yoktu.
Bir kadının tepkisi böyle bir kucaklaşmanın ilk saniyelerinden itibaren kendini gösterir.
Bunu fizikte de alabilirsiniz... Ya da alabilirsiniz. Hem bu kadar basit bir ön sevişmeden hem de sonraki yakınlıktan zevk.
- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 4):
- annem adam yaptı, alex503311, Vik.ruba80, güle güle
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
SergeiKa, однако!!)
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 4):
- George, Tolkala, Sibiryak89, SergeiKa
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 3 years 9 months
Teyzemle seks yapmadım ve gençliğimde bile seks hayatım zayıftı ve onsuzdu.
Fakat bir vaka vardı, o zamanlar 17 yaşındaydım ve babamın kız kardeşi (boşanmıştı) O sırada) bizi ziyaret ediyordu. O benim odamda, yatağımda uyutuldu ve ben de geçici olarak katlanır yatağa taşındım.
Yani yatmadan önce odanın içinde kıyafetlerini değiştirmeyi seviyordu. Yeni yattığımı, hala uyanık olduğumu ve karanlıkta her şeyi gayet iyi görebildiğimi anladım. Ama hayır, külotuna kadar soyundu, sutyenini çıkardı, gömleğini giydi ve yatağa gitti. Ve tüm bunları yavaş yavaş, acele etmeden yaptı.
Benimle seks yapmak mı istediğini yoksa sadece genç bir adamın önünde gösteriş yapmak mı istediğini bilmiyorum.
Bir yıl önce ben Bunu ona hatırlattım, bunu ne amaçla yaptığını sordum, cevap olarak sadece güldü ve "Ne oldu, hoşuna gitmeyen bir şey mi oldu?" diye sordu.
Fakat bir vaka vardı, o zamanlar 17 yaşındaydım ve babamın kız kardeşi (boşanmıştı) O sırada) bizi ziyaret ediyordu. O benim odamda, yatağımda uyutuldu ve ben de geçici olarak katlanır yatağa taşındım.
Yani yatmadan önce odanın içinde kıyafetlerini değiştirmeyi seviyordu. Yeni yattığımı, hala uyanık olduğumu ve karanlıkta her şeyi gayet iyi görebildiğimi anladım. Ama hayır, külotuna kadar soyundu, sutyenini çıkardı, gömleğini giydi ve yatağa gitti. Ve tüm bunları yavaş yavaş, acele etmeden yaptı.
Benimle seks yapmak mı istediğini yoksa sadece genç bir adamın önünde gösteriş yapmak mı istediğini bilmiyorum.
Bir yıl önce ben Bunu ona hatırlattım, bunu ne amaçla yaptığını sordum, cevap olarak sadece güldü ve "Ne oldu, hoşuna gitmeyen bir şey mi oldu?" diye sordu.
- These users thanked the author -demokrat- for the post (total 6):
- Evgeniy-Spb, Yün, Sibiryak89, Vik.ruba80, güle güle, acımasız
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
Evgenii-SPb, Yine de... İmzalıyoruz. Ancak...)))
- These users thanked the author SergeiKa for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
- Registered for: 3 years
Devam edin ve en önemlisi bugün becerebileceğiniz şeyi yarına ertelemeyin
-
Sen gerçekten harika bir adamsın.
BÜTÜN BİR SAATLİK BAŞLIK#İŞ
Böyle bir Kadın tamamen onun emrindedir.
Nasıl
BÜTÜN BİR SAATLİK BAŞLIK#İŞ
Böyle bir Kadın tamamen onun emrindedir.
Nasıl
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months

Demobilizasyon akorunuzM: ↑25 May 2021, 20:52 Kız kardeşimle onun evine geldim, oturup güzelce içtim ve ona kartlar attım, sonra arkadaşları onu aradı ve yürüyüşe davet etti, ben onun evinde kaldım ve yan odada bir teyze gece yarısı kocasıyla uyuyor, su içmesini istedim ve mutfağa gittim ve uyanıp mutfağa gittiğini duydum (10 günlük tatile yeni gelmiştim, askerden askerlik izni almıştım) sonra sikişmek istedim, peki, 1 yıldır çıplak bir kız görmedim) sutyensiz ve külotsuz bir tişörtle içeri girdi, sadece baktım ve öyle bir sertleştim ki, sordu, “Senin arkadaşım karşıma öyle çıktı” Çok düşünmedim ve “Evet” dedi, oturup konuşalım ve askere kız istediklerini söylediler. 1 saat kadar konuştular, odama gönderin dedim, benimle gelmez diye düşündüm ama içeri girince gitti. Tişörtünü çıkarmaya başladım, göğüslerini gördüm ve başladım. külotumu çıkardım ama amcam uyandı ve her şey kesintiye uğradı. Ertesi sabah bana gülümsedi ve onu daha sık aramamı söyledi. Şimdi bunun bir hata olup olmadığını merak ediyorum.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Xxx.Pentayion, güle güle
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 8 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 2 years 7 months
telefonla çekinmeden konuşun, işe yaramazsa özür dileyin, sarhoş olduğunuzu söyleyin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Evet, mutfakta belirsiz bir şey hakkında bir saat boyunca konuşmamak gerekiyordu,
Amcam bir saat boyunca uyuyormuş gibi yaparak delirdi. Böyle bir adayla yulaf lapası yapılamayacağını anladım ve "uyandım".
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- Alex7515, Meloman Almatı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Yoshkar-Ola’dan bir teyzem var, benden 18 yaş büyük, bu yüzden kocamı görmeye değmez ve onlara geldiğimde, hamamı ısıttıktan sonra teyzem etrafımda dolaşmaya devam ediyor ve ben de oraya gittim. buharlandım, buhar banyosu yaptım, bağlanmadan çırılçıplak sokağa çıktım, dostum ben evdeydim, teyzem hamama gelip bira isteyip istemediğimi sordu, sonra beni çıplak gördü ve çok sevecenleşti. , birayı masanın üzerine koydu ve geçerken sikimi yakaladı, yani, hemen sertleşti, gördü ve kendi ana dilinde utanmadı. Teyze ayağa kalktı, ilk başta utandım, ben. tedirgin oldum, yanıma geldi, penisimi okşadı ve eve girdi, o kadar heyecanlandım ki dayanamadım ve oracıkta mastürbasyon yaptım. Ama seks teklif etmekten utanıyordum, aksi halde nedenini anlayacaktır ve ben de onu becermemin bir sakıncası yok, sanırım hâlâ onu köpek stilinde döveceğim anlar olacak.
- These users thanked the author Maks10 for the post (total 2):
- Vik.ruba80, 3xxxxxx
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 1375 Views
-
Last post by fildişi