Bir gün mefa kokusu aldım; iç çamaşırım evdeydi. Onu giydirmek istedim, çok heyecanlandım, titreyecek kadar ve uzun süre kendimi okşadım, ne yazık ki anlatacak kimse yoktu ve güçlü bir adamın onu giydiği resmi kafamda dönüyordu. Ben. Uzun zamandır benzer durumlarla karşılaşmadım ama bu düşünce beni rahatsız ediyor. Sizce bir psikiyatriste ihtiyacım var mı? Peki bunu ona nasıl anlatabilirim?
Bir gün mefa kokusu aldım; iç çamaşırım evdeydi. Onu giydirmek istedim, çok heyecanlandım, titreyecek kadar ve uzun süre kendimi okşadım, ne yazık ki anlatacak kimse yoktu ve güçlü bir adamın onu giydiği resmi kafamda dönüyordu. Ben. Uzun zamandır benzer durumlarla karşılaşmadım ama bu düşünce beni rahatsız ediyor. Sizce bir psikiyatriste ihtiyacım var mı? Peki bunu ona nasıl anlatabilirim?
Ama nasıl? Buna herkesle yaklaşamazsınız ve hepsi biraz pahalı, karmaşık ve tuhaf. Anlıyorsunuz ya ben sıradan bir adamım, yakında bir bebeğim olacak ama bu düşünce aklımdan çıkmıyor, o durumu titreyene kadar hatırlıyorum. Teşekkür ederim, konuşabileceğiniz bir forum var.)
Ama nasıl? Buna herkesle yaklaşamazsınız ve hepsi biraz pahalı, karmaşık ve tuhaf. Anlıyorsunuz ya ben sıradan bir adamım, yakında bir bebeğim olacak ama bu düşünce aklımdan çıkmıyor, o durumu titreyene kadar hatırlıyorum. Teşekkür ederim, konuşabileceğiniz bir forum var.)
Maalesef bunu nasıl yapacağınızı söylemeyeceğim)
Fakat genel olarak bir erkekle seks yapma arzusu sizi anormal yapmaz. Ve tahmin edin ne oldu, bu sizi eşcinsel bile yapmaz)
These users thanked the author Guguk kuşu for the post:
Maalesef bunu nasıl yapacağınızı söylemeyeceğim) Fakat genel olarak bir erkekle seks yapma arzusu sizi anormal yapmaz. Ve tahmin edin ne oldu, bu sizi eşcinsel bile yapmaz)
Hafta sonundan önceki Cuma günüydü. İşin son saatinde iki iş arkadaşım Dasha ve Marina (31 ve 33 yaşında) ile oturuyordum ve onlar istedikleri gibi aptalı oynamayı teklif ettiler. Aptalca kabul ettim...
Last post
Vika, görünüşe göre çok itaatkar) penisi dikleşmiş bir köpek yavrusu gibi, onları takip etmeye hazır)
Hamileyim, 9 aylık oldum bile... Her zaman sikişmek istiyorum. Neredeyse her saat başı mastürbasyon yapıyorum. Daha önce düşünmekten bile korktuğum en derin fantezilerim uyandı. Kalabalığın içinde...
Merhaba. Uzun süre su dökmeyeceğim. Beyler sizin için en ideal kız hangisidir, tabii bu mümkünse. Sizce bu doğanın sahip olması gereken tüm avantajlarını, en kişisel olanları bile açıklayın. Görünüm,...
Last post
Bi yönlendirme. Seçeneklerden biri heteroseksüel deneyimin olmamasıdır. Kafkas ya da Tatar gibi görünüşünü seviyorum.
Annemle harika seks yaptım. Annem o zamanlar 45 yaşlarındaydı, eve biraz sarhoş geldi, yatağına yatırmasına yardım ettim, önce öyle sarıldım, sonra sol memesini tuttu, “seni bu memeyle besledim”...