Anormal arzu

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Seksodrom
Potansiyel seks nesnesi
 Anormal arzu

Unread post by Seksodrom »

Bir gün mefa kokusu aldım; iç çamaşırım evdeydi. Onu giydirmek istedim, çok heyecanlandım, titreyecek kadar ve uzun süre kendimi okşadım, ne yazık ki anlatacak kimse yoktu ve güçlü bir adamın onu giydiği resmi kafamda dönüyordu. Ben. Uzun zamandır benzer durumlarla karşılaşmadım ama bu düşünce beni rahatsız ediyor. Sizce bir psikiyatriste ihtiyacım var mı? Peki bunu ona nasıl anlatabilirim?
Guguk kuşu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
 Re: Anormal arzu

Unread post by Guguk kuşu »

Bence sadece fantezilerini gerçekleştirmen gerekiyor))
Seksodrom
Potansiyel seks nesnesi

Ama nasıl? Buna herkesle yaklaşamazsınız ve hepsi biraz pahalı, karmaşık ve tuhaf. Anlıyorsunuz ya ben sıradan bir adamım, yakında bir bebeğim olacak ama bu düşünce aklımdan çıkmıyor, o durumu titreyene kadar hatırlıyorum. Teşekkür ederim, konuşabileceğiniz bir forum var.)
Guguk kuşu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Guguk kuşu »

Maalesef bunu nasıl yapacağınızı söylemeyeceğim)
Fakat genel olarak bir erkekle seks yapma arzusu sizi anormal yapmaz. Ve tahmin edin ne oldu, bu sizi eşcinsel bile yapmaz)
These users thanked the author Guguk kuşu for the post:
artmen88
Seksodrom
Potansiyel seks nesnesi

Bunun için teşekkür ederim, umarım beynimi geliştirebilirim) Bir yıldır kafamda yarışıyordum, daha kolay yazdım, teşekkürler.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”