Kızım, güzel kız

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Baabaa
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 5 months
 Kızım, güzel kız

Unread post by Baabaa »

Merhaba arkadaşlar, 37 yaşındayım, 15 yaşında bir kızım var, çok güzel bir kız, yani eşimin bir iş gezisine çıkmasının üzerinden çok zaman geçmedi, eve sarhoş geldi, kızı okuldan eve geldi, onunla ileri geri konuştuk, kucağıma oturdu ve bir şekilde kendini bana ovuşturdu ki bunu gerçekten yapmak istiyordu, yani saklamaya çalıştım, kendisi nasıl hissettiğini söyledi ve sordu: sen beni istedin, ben sustum ve sonra o onun bakire olmadığını açıkladı, peki, o beni istedi ve öpüşmeye başladık ve seks yaptık ve kahretsin o kadar tahrik oldum ki onu çok sert becerdim, yüzümün üstüne geldim ve odama gittim ve uykuya daldım, sabah utandım ve hatırlamıyormuş gibi yaptım ama bacaklarını ve amını yaladım ve ağzına verdim ve külotunu kokladım ve yerleri yaladım. tüm seti beğenmiş gibi görünüyordu ve daha fazlasını isterdi, ama korkarım ki bu psikolojimi etkileyecek, eşim kıskanacak, ben bağlanacağım ve ben de oğlanları kıskanacağım bunun gibi bir şey ve karımın dediğine göre keşke bir ay daha tayt giymeye başlamayacak vs., aslında çıplak, ama ona senin fikrin hakkında her şeyi söylemedim
These users thanked the author Baabaa for the post (total 6):
Maxim......, INVAR, Mosiya, Aion2012Ölü, Sibiryak89, Marik :)
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Kızı

Unread post by frenk »

Bence şanslısın!
Onunla konuş ve gerçekten ikisini de istiyorsan siktir et onu)
These users thanked the author frenk for the post:
Aion2012Ölü
EVLER
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by EVLER »

Yuhhh-hhhhhhhhhhhhh! :obmorok:
Tatsız
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Tatsız »

Kendiniz karar verin, burada birçok danışman olacak!
VladBlack
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by VladBlack »

Papa333, Şanslısın :)
İkiniz de beğendiyseniz devam edin.
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Tavşan »

VladBlack: 03 Jan 2022, 18:23 Papa333, Şanslısın :)
İkiniz de beğendiyseniz devam edin.
yakanızın altından çıkan sigara izmaritindense bir dosyayla daha iyidir)
These users thanked the author Tavşan for the post (total 3):
Tolkala, nikolj202, Marik :)
busel66
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145

Unread post by busel66 »

İkiniz için de iyiydi, kızınız sizi istiyor, öyleyse neden ilişkinizin çarklarını karıştırıyorsunuz ki, boşuna.
These users thanked the author busel66 for the post (total 2):
nikolj202, Aion2012Ölü
Tavşan
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 594
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Tavşan »

busel66: 03 Jan 2022, 18:52 Siz ikiniz iyi vakit geçirdiniz. Kızınız sizi istiyor, öyleyse neden ilişkinizin çarklarını karıştırıyorsunuz ki bu boşuna.
dedikleri gibi rahatlayın ve eğlenin)))
These users thanked the author Tavşan for the post:
Aion2012Ölü
Anonim
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Anonim »

Bence sen bir ibnesin
These users thanked the author Anonim for the post (total 2):
Kırk beşinci, alex1
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kırk beşinci »

Anonim: 03 Jan 2022, 20:34 Bana gelince, sen bir amcıksın
Kesinlikle, üstelik 25 yıl oldu bile. krch.
Ama kibardı, merhaba dedi
These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
Kasım
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

Kızınızı sikmeye başladıysanız, sadece baba-kız düzeyinde değil, aynı zamanda arkadaş düzeyinde de bir ilişkiniz olmalı ve size her konuda destek ve danışman olacağını bilmeli. Kızımın iyi eğitimli olması gerektiğini düşünüyorum. Kızım içki ve sigara içmiyor. Onu içki ve sigarayla ilgilenmeyecek şekilde yetiştirdim. sikişmek, çünkü bu doğanın doğasında var. Seksle ilgili tüm sorular için annesine değil bana danışır. Eğer bir şeyi yasaklarsan, o zaman sana danışmayı bırakıp uzaklaşır. Ona akıllıca rehberlik etmelisin. Doğru yönde. Kızımın bir erkek arkadaşı var. Onunla ilişkileri hakkında konuştuk. Eşimin sadece bizim evde olması gerektiğini söyledim. Evde artık kendine daha çok güveniyor ve adam bu kadar küstah olmayacak.
4 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Eğer inşa edersen uzaklaş ve belki de onun sikişmesine izin vermeyi bırak. Ve eğer onu gerçekten zorlar ve zorbalık yaparsanız, o zaman ona şantaj yapabilirsiniz. Her şey yumuşak, sevgi ve şefkatle olmalıdır.
These users thanked the author Tolkala for the post (total 7):
Sibiryak89, frenk, Nikk, nikolj202, Timuryai, Marik :), Mart
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Andrey Petrov »

Papa333Sessizce sikişmeye devam et! Bire bir ilişki sevgililerinki gibidir, eşle, baba kız gibidir. Hiçbir şeyden şüphe etme. İşimiz: Eşimden ve halktan "Kapa çeneni!" Ben de 15 yaşındayken en büyüğümü istedim, istedim ve çıktısını aldım. Benden önce sağlamdı. Üçüncü yıldır sanki büyülü bir cinsel ilişki gibiydi! O değil, ben değil, hiçbir şeyden pişman değiliz! Damatlar zaman zaman ortaya çıkıyor, ancak 3 haftadan fazla bir süredir yeterli sayıda yok. Onlarla uğraşmadığını ve niyetinde olmadığını söyledi. En cesur olanı birkaç kez sutyeninin altına girdi. Kıskançlık yok. Sonbaharda üniversiteye gideceğini ve kesinlikle orada sevişeceğini biliyorum. Ama en küçüğüm bana yetişiyor, tıpkı seninkinin sikimin üstüne oturmaya çalışması gibi!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 7):
Vladimir69, frenk, nikolj202, Marik :), SERG!!, Mart, Tolkala
Vladimir69
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by Vladimir69 »

Papa333 Huzur içinde sevişmeye devam edin! Bire bir ilişki sevgililerinki gibidir, eşle, baba kız gibidir. Hiçbir şeyden şüphe etme. İşimiz: Eşimden ve halktan "Kapa çeneni!" Ben de 15 yaşındayken en büyüğümü istedim, istedim ve çıktısını aldım. Benden önce sağlamdı. Üçüncü yıldır sanki büyülü bir cinsel ilişki gibiydi! O değil, ben değil, hiçbir şeyden pişman değiliz! Damatlar zaman zaman ortaya çıkıyor, ancak 3 haftadan fazla bir süredir yeterli sayıda yok. Onlarla uğraşmadığını ve niyetinde olmadığını söyledi. En cesur olanı birkaç kez sutyeninin altına girdi. Kıskançlık yok. Sonbaharda üniversiteye gideceğini ve kesinlikle orada sevişeceğini biliyorum. Ama en küçüğüm hızlanıyor, tıpkı seninkinin sikimin üstüne oturmaya çalışması gibi!
ve gerçekten burada henüz bir fotoğraf raporu yok mu? düzensizlik)))
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Andrey Petrov »

Vladimir69, Vladimir69, bunu nasıl hayal ettiğini merak ediyorum: Ben Marinka’yı sikiyorum ve karım ya da Lariska’yım yakınlarda bir fotoğraf çekimi mi çekiyorsunuz? Ya da televizyon izliyorum, Lariska dizlerimin üstünde, göğüsleri ve amı ellerimin altında ve Marinka fotoğraf çekiyor!? Yaptıkları her şey annelerinden ve birbirlerinden büyük bir gizlilik içinde yapılıyor! Selfie çekmeyi hayal bile edemiyorum, akıllı telefonumu alacaklar ve bir daha ne onu ne de kızımın çıplak vücudunu göremeyeceğim!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
nikolj202
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

Vladimir69 , Vladimir69, bunu nasıl hayal ettiğinizi merak ediyorum: I Ben Marinka’yı sikiyorum ve karım ya da Lariska yakınlarda bir fotoğraf çekimi çekiyor!? Ya da televizyon izliyorum, Lariska dizlerimin üstünde, göğüsleri ve amı ellerimin altında ve Marinka fotoğraf çekiyor!? Yaptıkları her şey annelerinden ve birbirlerinden büyük bir gizlilik içinde yapılıyor! Ve bir selfie hayal bile edemiyorum, akıllı telefonumu alacaklar ve onu ya da kızımın çıplak vücutlarını bir daha asla göremeyeceğim!
Bunu zaten bir yerde okumuştum
Vladimir69
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81

Unread post by Vladimir69 »

Vladimir69 , Vladimir69, bunu nasıl hayal ettiğinizi merak ediyorum: I Ben Marinka’yı sikiyorum ve karım ya da Lariska yakınlarda bir fotoğraf çekimi çekiyor!? Ya da televizyon izliyorum, Lariska dizlerimin üstünde, göğüsleri ve amı ellerimin altında ve Marinka fotoğraf çekiyor!? Yaptıkları her şey annelerinden ve birbirlerinden büyük bir gizlilik içinde yapılıyor! Ve bir selfie çekmeyi hayal bile edemiyorum, akıllı telefonumu alacaklar ve onu ya da kızımın çıplak vücutlarını bir daha asla göremeyeceğim!
eh, her şeyi öğrenmem gerekiyor! Kızınızın, ud çaldığı için yetişkin olduğu gerçeğiyle hemen yüzleşin ve yetişkin olmanın ne kadar kötü olduğunu biliyorsunuz - er ya da geç göğüsleriniz düşmeye başlayacak - bunu göstermekten memnuniyet duyacaksınız, ancak hariç Bu arada, erkeklerin fotoğraflarınızı farklı açılardan gerçekten istedikleri seks forumu için, burada sarkık vücutları seven çeşitli sapıklar olması ve orada ne tür bir hafıza olması dışında kimse size bakmayacak) ))))))))
Şaka yapıyorum elbette) ya da değil mi?
yoksa arkadaşım açgözlü Edik gibi olacak: genç bir metresi vardı, normal göğüsleri, figür, fahişe (meslek), toplantılarının o aralıklarında bile bir Alman kalabalığı İbiza’da onu anal yoldan becerebildi, sonra Türkiye’de uyuşturucu kullanan Türkler, sonra burada bir sürü insan var... ama bu değil asıl mesele... Ona ve arkadaşı Edik’e, açgözlü olmayın, metresini paylaşın diyoruz! ve biraz mısır tükürüyor, salyaları akıyor, ona çılgın solucanlar diyor... biz ona iyi davranıyoruz, o zaman güzel bir karınız var (ince, 3 göğüs, meme uçlarında büyük koyu renkli areolalar), eğer paylaşmıyorsanız onu paylaşın karınızı paylaşmak istiyorsanız, o zaman eskisinden daha güzel O bize deli diyor ama biz kaybolmadık - o zaman kayınvalidenizle paylaşın! O sevinçle - evet, kabul et, ama biz, ama hayır, sen onu teslim olmaya ikna ettin ve o alçak yine hiçbir şekilde...
daha sonra hikaye devam etti, onunla oturduk ve karısı mutfaktan ayrılırken karısını daha yüksek sesle söylemeye ikna etti: EDIC!!! Açgözlü olmayın - ARKADAŞLARINIZLA PAYLAŞIN!!! (Gülerek neredeyse masanın altına düşüyordum)!
asıl sonuç olarak - boşandılar, ahlak - Edik gibi açgözlü biri olmayın - paylaşın fotoğraf ve videoları izleyerek hobi arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirin genç periler!) :cat1:
These users thanked the author Vladimir69 for the post (total 3):
Tolkala, Evgeniy-Spb, şekil
Fedot
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 3 years
 Cevap: Kızım güzel kızım

Unread post by Fedot »

Papa333: 26 Dec 2021, 00:56 Merhaba arkadaşlar, 37 yaşındayım, 15 yaşında bir kızım var, kendisi çok güzel bir kız, dolayısıyla karım iş gezisine çıkalı çok uzun zaman olmadı, eve sarhoş geldi , kızı okuldan eve geldi, onunla ileri geri konuştuk, kucağıma oturdu ve bir şekilde kendini bana ovuşturdu. Gerçekten istedim, saklamaya çalıştım, kendisi nasıl hissettiğini söyledi ve beni isteyip istemediğini sordu, sustum ve sonra onun bakire olmadığını açıkladı, yani beni istedi ve öpüşmeye başladık, seks yaptık ve kahretsin o kadar tahrik oldum ki onu çok sert becerdim ve üzerime çıktım yüzüme baktım ve odama gittim ve uykuya daldım, sabah utandım ve bunu hatırlamıyormuş gibi yaptım ve orada bacaklarını ve amını yaladım ve onu ağzıma verdim ve külotunu kokladım ve yaladım kat, tüm seti beğenmiş gibiydim ve daha fazlasını isterdim, ama korkarım ki bu psikolojimi etkileyecek, benim bağlanacağımı kıskanacak ve ben de oğlanları böyle bir şekilde kıskanacağım ve bana göre eşimin isteği, bir ay daha taytla yürümeye başlamayacak vb., genelde çıplak, ona senin fikrin hakkında her şeyi söylemedim
Kendi zevkin için sikiş ve kimsenin fikrini sorma
These users thanked the author Fedot for the post:
Aion2012Ölü
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years

Unread post by İsveç125 »

birçok danışman! bir sürü düşünce! Her kız babasını ister! sen ağ geçidindeki birinden daha iyisin!!!! :melek:
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 3):
nikolj202, Marik :), kaptan63
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Sarhoş olman kötü. Ama öyle olsun. Sen ve o zaten her şeye sahiptiniz. Üstelik bunu kendisi de istiyordu. Yaş oldukça normal.
Gereksiz ahlaki acılarla kendinize ve ona eziyet etmeyin. Bir ilişkiyi sürdürmekten vazgeçmek, onu sürdürmekten çok daha travmatik olacaktır.
Sadece yaşayın ve birbirinizin tadını çıkarın.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
Fedot, nikolj202
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by şefkatli »

Papa333, Korkma, olmayacak’ Ruhunu etkilemedi, inisiyatifi kendisi aldı ve sen zaten her şeyi yaptın... Eğer onu gerçekten bu kadar arzuluyorsan ve o da seninle birlikte yuvarlanmaktan çekinmiyorsa, onun ruhu ve kıskançlık duyguların için acısız bir şekilde devam edebilirsin. ..!
These users thanked the author şefkatli for the post (total 4):
Sibiryak89, nikolj202, Aion2012Ölü, İsveç125
yediprott812
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by yediprott812 »

Papa333, nasılsın?
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Süleyman »

Mutlu olurum, endişelenme, beni affet, baba, arkadaş ve akıl hocası ol
These users thanked the author Süleyman for the post:
Sibiryak89
Jony890
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Jony890 »

Onu nasıl becermeye başladığını bana daha detaylı anlat. Neden, neden hareket sarhoş oldu?
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Timuryai »

İşte o yakında. kendimi kıskanıyorum
These users thanked the author Timuryai for the post (total 5):
İsveç125, Sibiryak89, nikolj202, İvannavi, Tolkala
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

Timuryai: 23 Aug 2022, 05:17 İşte o yakında. Kendimi kıskanıyorum
Peki göğüsleri nasıl görebilirim? Ve böylece güzellik👍
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Elf Kedisi »

Timuryai: 23 Aug 2022, 05:17 İşte o yakında. Kendimi kıskanıyorum
İnternetteki resimler her zaman yakındadır.
Amcıkların saflarına kaydoldum.

https://i.ibb.co/2ZYD3JC/IMG-20220823-120304.jpg
These users thanked the author Elf Kedisi for the post (total 6):
Maxim......, Korsan, Byk, kaptan63, Vladtsst, Süleyman
SERG!!
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by SERG!! »

İşte küçük adam bu şekilde açığa çıktı; iç zeka müthiş bir şekilde çalışıyor) :zeki: :muza:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”