Dün kocamın ailesine yardım ettim.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Dün kocamın ailesine yardım ettim.
Kocam beni bahçede ailesine yardım etmeye ikna etti. Bunu siz de biliyorsunuz; kazmak, dikmek, gevşetmek ve daha birçok şey.
Ben bu konuda profesyonel değilim. Ama anne babanıza, hatta kocanızınkine bile saygı duymalısınız.
Dün öğle yemeğinde yola çıktık. Yardımcı oldu. ’Anne’ ile birlikte bir şeyler ekiyorlardı, Leshka, kardeşleri ve babası toprağı kazıyordu.
Yoruldum, özellikle ben. Göğüslerimi yakaladılar, kıçımı sıktılar ve bana tokat attılar. Kardeşlerden biri bana kot pantolonumu çıkarmamı söylediğinde herkes hep birlikte güldü çünkü bükülmek rahatsız ediciydi.
Herkese inat ben de pantolonumu çıkardım. Ilık. Nedense mayo almadım. Basit ama güzel bir sutyen ve beyaz külotla kaldı. Tartışmıyorum, başardılar ama kocası yakında.
Evet, aynı zamanda kardeşlerin en küçüğü Irina’nın karısı da vardı. Hemen mayoyla çalıştı.
Çalıştık, şimdi hamamı su basacağız.
Önce ateşleri düştüğünde erkekler kendilerini yıkadılar ve Ira ve ben.
Normalde buhar banyosu yapardım (bu ısı benim için yeterliydi). Konuşmaya başladık.
Benim için şok oldu. Kardeşlerin ve yakın arkadaşların her şeyin ortak olduğu ortaya çıktı. Bir gömleğe ihtiyacınız varsa, modaya uygun bir pantolon alın, bir arkadaşa, özellikle de erkek kardeşe yazık değil. Karımı istiyorsan kullan!!!!!!.
Eşim büyüğümü terk etti, dayanamadı. Ira, "Seni neden hep birlikte beceriyorlar?" diye sordu. Evet, diye yanıtladı, özellikle de içki içtiklerinde. Bazen de arkadaşlarıma veriyorum.
Kocamın beni ne kadar çabuk önce küçük kardeşine, sonra da birkaç gün bizimle yaşayan bir arkadaşına vereceğini fark ettim.
Ve ben , bir aptal, aferin, kocamı yeniden eğitti. Şimdi.
Bulaşıkları yıkadık. Giyinmeye gittim. Ira-Nika, bir çarşaf ser, yine de seni soyarlar.
Ne? Erkeklerden korkuyor muyum? Sadece üç.
Bir çarşaf serip dışarı çıktım. Temiz, vücudun her yeri buharda pişirilmiş.
Masa zaten bahçede, tentenin altında kurulmuş. Bira kızları mı? Bu içeceğin hayranı değilim. Leshka yaygara kopardı - Nika, en sevdiğin, yarı kuru, soğuk.
Oturuyoruz, konuşuyoruz, içiyoruz. Çarşaflar zaten uylukların üzerine kaymış, göğüsler dışarı çıkmış ve ben neden utanayım ki? Irina gibi üçünde de bu durum birden fazla kez yaşandı.
Irina’yı yere seren ilk kişi Leshka olacak. En büyüğü banka oturdu, oldukça büyük olan penisini çıkardı, daha önce anlatmıştım. Çok çalışın. Diz çöktüm, onu ağzıma aldım ve...
Uzun zamandır beklediğim üyenin temiz vajinama hücum ettiğini, iç dudaklarımı yaydığını hissettim. İçgüdüsel olarak kendimi onun derinliklerine ittim.
Güzeldi.
Anne ve babasının yaklaştığını duydum. İyi bir gelinimiz, bir asistanımız var.
Uzun süre bizi becerdiler, değiştiler. Daha sonra kendimizi hala sıcak olan bir banyoda yıkadık.
Ayrılırken kayınpederim kıçıma tokat attı, çok güzelsin, daha genç olmaz mıydın?
Aile gibi vedalaştık. Daha fazla misafirin olacağını düşünüyorum. Ama istediğim yere veririm ve benim de umurumda değil.
Evet, ama bu sadece kendi insanları için işe yarar, yabancılar için bir gram bile işe yaramaz.
https://i.postimg.cc/SRfTC0bp/IMG-20220626-114922.jpg
Ben bu konuda profesyonel değilim. Ama anne babanıza, hatta kocanızınkine bile saygı duymalısınız.
Dün öğle yemeğinde yola çıktık. Yardımcı oldu. ’Anne’ ile birlikte bir şeyler ekiyorlardı, Leshka, kardeşleri ve babası toprağı kazıyordu.
Yoruldum, özellikle ben. Göğüslerimi yakaladılar, kıçımı sıktılar ve bana tokat attılar. Kardeşlerden biri bana kot pantolonumu çıkarmamı söylediğinde herkes hep birlikte güldü çünkü bükülmek rahatsız ediciydi.
Herkese inat ben de pantolonumu çıkardım. Ilık. Nedense mayo almadım. Basit ama güzel bir sutyen ve beyaz külotla kaldı. Tartışmıyorum, başardılar ama kocası yakında.
Evet, aynı zamanda kardeşlerin en küçüğü Irina’nın karısı da vardı. Hemen mayoyla çalıştı.
Çalıştık, şimdi hamamı su basacağız.
Önce ateşleri düştüğünde erkekler kendilerini yıkadılar ve Ira ve ben.
Normalde buhar banyosu yapardım (bu ısı benim için yeterliydi). Konuşmaya başladık.
Benim için şok oldu. Kardeşlerin ve yakın arkadaşların her şeyin ortak olduğu ortaya çıktı. Bir gömleğe ihtiyacınız varsa, modaya uygun bir pantolon alın, bir arkadaşa, özellikle de erkek kardeşe yazık değil. Karımı istiyorsan kullan!!!!!!.
Eşim büyüğümü terk etti, dayanamadı. Ira, "Seni neden hep birlikte beceriyorlar?" diye sordu. Evet, diye yanıtladı, özellikle de içki içtiklerinde. Bazen de arkadaşlarıma veriyorum.
Kocamın beni ne kadar çabuk önce küçük kardeşine, sonra da birkaç gün bizimle yaşayan bir arkadaşına vereceğini fark ettim.
Ve ben , bir aptal, aferin, kocamı yeniden eğitti. Şimdi.
Bulaşıkları yıkadık. Giyinmeye gittim. Ira-Nika, bir çarşaf ser, yine de seni soyarlar.
Ne? Erkeklerden korkuyor muyum? Sadece üç.
Bir çarşaf serip dışarı çıktım. Temiz, vücudun her yeri buharda pişirilmiş.
Masa zaten bahçede, tentenin altında kurulmuş. Bira kızları mı? Bu içeceğin hayranı değilim. Leshka yaygara kopardı - Nika, en sevdiğin, yarı kuru, soğuk.
Oturuyoruz, konuşuyoruz, içiyoruz. Çarşaflar zaten uylukların üzerine kaymış, göğüsler dışarı çıkmış ve ben neden utanayım ki? Irina gibi üçünde de bu durum birden fazla kez yaşandı.
Irina’yı yere seren ilk kişi Leshka olacak. En büyüğü banka oturdu, oldukça büyük olan penisini çıkardı, daha önce anlatmıştım. Çok çalışın. Diz çöktüm, onu ağzıma aldım ve...
Uzun zamandır beklediğim üyenin temiz vajinama hücum ettiğini, iç dudaklarımı yaydığını hissettim. İçgüdüsel olarak kendimi onun derinliklerine ittim.
Güzeldi.
Anne ve babasının yaklaştığını duydum. İyi bir gelinimiz, bir asistanımız var.
Uzun süre bizi becerdiler, değiştiler. Daha sonra kendimizi hala sıcak olan bir banyoda yıkadık.
Ayrılırken kayınpederim kıçıma tokat attı, çok güzelsin, daha genç olmaz mıydın?
Aile gibi vedalaştık. Daha fazla misafirin olacağını düşünüyorum. Ama istediğim yere veririm ve benim de umurumda değil.
Evet, ama bu sadece kendi insanları için işe yarar, yabancılar için bir gram bile işe yaramaz.
https://i.postimg.cc/SRfTC0bp/IMG-20220626-114922.jpg
- These users thanked the author Veronika for the post (total 10):
- Vik.ruba80, Maxim......, sptlh, Endişeli, Sibiryak89, Wolffr, mega saniye, Tolkala, Fargal94, Tapkin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Dün eşimin ailesine yardım ettim.
Büyüleyici bir hikaye. Okumak ve izlemek güzel. Kuzey işaretlenmediği anda dudaklarınızı öpebilirsiniz.
- These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
- Maxim......
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Aklıma başka bir şey geldi. Siz forum üyeleri bunu beğeneceksiniz.
Sevdiklerinize (cinsel açıdan) karşı bu kadar uygun bir tutum olduğundan, sakıncası yoksa bu süreçte beni de filme almanızı rica ediyorum. Ve internette yayınlayın.
Bırakın yazıya sevinsin - bu benim karım. Kıskançlık, onu ve yakın arkadaşlarımı sikiyorum. Ben kötüyüm.
Garajdan geldiğinde ona soracağım.
Sevdiklerinize (cinsel açıdan) karşı bu kadar uygun bir tutum olduğundan, sakıncası yoksa bu süreçte beni de filme almanızı rica ediyorum. Ve internette yayınlayın.
Bırakın yazıya sevinsin - bu benim karım. Kıskançlık, onu ve yakın arkadaşlarımı sikiyorum. Ben kötüyüm.
Garajdan geldiğinde ona soracağım.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 5):
- Endişeli, Sibiryak89, Alex_Tash, Wolffr, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
harika, şahsen bunu beğendim. Evet, eğer beğendiyseniz neden olmasın diye düşünüyorum. Ve sonradan pişman olmamak için bundan keyif almalısınız))!Veronika: ↑01 May 2023, 14:39 Düşündüğüm bir şey daha var. Siz forum üyeleri bunu beğeneceksiniz.
Bırakın yazıya sevinsin - bu benim karım. Kıskançlık, onu ve yakın arkadaşlarımı sikiyorum. Kızgınım.
Garajlardan döndüğünde ona soracağım.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Yüzünü silebilirsin. Ve bir yerlerde yüzümün bir videosu var ve bu pek iyi bir video değil çünkü üniversiteyi bırakmamın nedeni bu.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Registered for: 3 years
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Sadece bir fotoğraf, henüz benimkini almadım ama almaya kararlıyım. Bir video vardı. Bir yerlerde var ama o zamanlar 17 yaşında bir kızdım. Beni her yerde gördüler ve gördüler, ama asıl önemli olan mutlu yüzüm.
Beni arkadaşlarının yanına aldığı için kocamla konuşacağım - neden halka açık olmasın?
Beni arkadaşlarının yanına aldığı için kocamla konuşacağım - neden halka açık olmasın?
- These users thanked the author Veronika for the post (total 5):
- Sibiryak89, Wolffr, Tolkala, Tapkin, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Hayatta neler olmaz...
Hayır, buna tamamen inanıyorum. Ben de her şeyle karşılaştım.
Peki, iyi şanslar. Videolardan veya fotoğraflardan çok, ayrıntılı hikayeler isterim.
Hayır, buna tamamen inanıyorum. Ben de her şeyle karşılaştım.
Peki, iyi şanslar. Videolardan veya fotoğraflardan çok, ayrıntılı hikayeler isterim.
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Bu 30 yılda böyle mi oldu? İnanmayacaksınız ama bu doğru. Evsizler tarafından nasıl esir tutulduğumu, annemin siyahiler tarafından nasıl becerildiğini, kızımın sınıf arkadaşlarının beni nasıl sekiz saat boyunca seks kölesi olarak tuttuğunu. İnsanların önünde, trende, çöpçatanların önünde, çocukların (kızım ve eşimin oğlu) önünde kendini ele verdi. Yolda kondüktör neredeydi? Evet pek çok şey vardı. İnanmıyor musun? İnanmayın. Ama ben buyum.
6 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Hepsi değil. 18 yaşındaki bir kız ve diğer beş kişi, bütün gece sınıf arkadaşları tarafından 22 pislik tarafından nasıl sikildi? İnanamıyorum, kızgınım, bilmiyorsun hayatı. Bunu ben de yaşadım.
Buna inanıp inanmamak da senin hakkın. Ayrıca Maresyev’in bacaksız uçtuğuna da inanmıyorlar. Ama babamın kız kardeşinin kocası olan büyük amcam da onunla birlikte hastanedeydi.
Çıplaklardan kimin patron olacağına ya da güvenliği biz sağlayacağımıza karar verirken sen yanımızda değildin.
br/> Sizin işletmeniz.
6 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Hepsi değil. 18 yaşındaki bir kız ve diğer beş kişi, bütün gece sınıf arkadaşları tarafından 22 pislik tarafından nasıl sikildi? İnanamıyorum, kızgınım, bilmiyorsun hayatı. Bunu ben de yaşadım.
Buna inanıp inanmamak da senin hakkın. Ayrıca Maresyev’in bacaksız uçtuğuna da inanmıyorlar. Ama babamın kız kardeşinin kocası olan büyük amcam da onunla birlikte hastanedeydi.
Çıplaklardan kimin patron olacağına ya da güvenliği biz sağlayacağımıza karar verirken sen yanımızda değildin.
br/> Sizin işletmeniz.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
- Wolffr, Tolkala, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 4 months
Veronika, hikaye kesinlikle ayaklarınızı yerden kesecek, ateş . Bunlar akrabalar arasındaki karşılıklı garantilerdir... ama bunu ilk defa okudum...))) :evet:
-
Автор темыVeronika
- Nirvana’dayım
Bunun olacağını bile düşünmemiştim ama her zamanki gibi şanslıyım.
Bu konuya her zaman giriyorum. Bu adam evli değil mi yani kartında 700.000 ruble var. Öyleydi. Nasıl kur yaptın? Her gün kuponlarla gidiyordum - Veronika Alekseevna... vb., vb.
Peki boşanacağımı mı düşünüyorsun? Şu anda. Sana para teklif etti mi, giyineceğim. Kızımı giydireceğim. Mobilya ve tamirat yapacağım. Harcayacağım. Bunu yabancılara vermeye ne dersiniz? Bu yüzden 25 yıl veriyorum.
Her zamanki gibi kızgındı ama sitede sakinleşti. Çok iyi. Geçenlerde parkta onu aldattım, vicdanım beni kemiriyordu. Şimdi sakinleştim. Ve şimdi kocam iş gezilerine çıkacak. Mendilimi sallayacağım, gözyaşlarımı sileceğim ve hemen teslim olacağım, ayrılığın acısını hafifletmem lazım.
Bu konuya her zaman giriyorum. Bu adam evli değil mi yani kartında 700.000 ruble var. Öyleydi. Nasıl kur yaptın? Her gün kuponlarla gidiyordum - Veronika Alekseevna... vb., vb.
Peki boşanacağımı mı düşünüyorsun? Şu anda. Sana para teklif etti mi, giyineceğim. Kızımı giydireceğim. Mobilya ve tamirat yapacağım. Harcayacağım. Bunu yabancılara vermeye ne dersiniz? Bu yüzden 25 yıl veriyorum.
Her zamanki gibi kızgındı ama sitede sakinleşti. Çok iyi. Geçenlerde parkta onu aldattım, vicdanım beni kemiriyordu. Şimdi sakinleştim. Ve şimdi kocam iş gezilerine çıkacak. Mendilimi sallayacağım, gözyaşlarımı sileceğim ve hemen teslim olacağım, ayrılığın acısını hafifletmem lazım.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 6):
- Wolffr, Ricardomom, Tolkala, Fargal94, Vik.ruba80, İskender
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Veronica, Sen harika bir kızsın! Dürüst verici! Eğer seksi seviyorsan, utanma! Adamlar
senden ve forumdakilerden de çok memnunlar. Harika hikayelerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum!
senden ve forumdakilerden de çok memnunlar. Harika hikayelerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum!

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 2 years 3 months
:günümüz: :günümüz: Bugün sizin için tatlı bir gün. İyi bir ruh haliniz olsun.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post