Yaratıcı mezar (KatyaO’ların anısına)

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Cenazeci
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 9 months
 Yaratıcı mezar (KatyaO’ların anısına)

Unread post by Cenazeci »

"Bu yüzden kendi omurgası olmayan ve kendi fikirleri olmayan insanlardan hoşlanmıyorum!", — KatyaO’lar

Evet arkadaşlar, belki burada çok az kişi bu büyük yazarın kişiliğinin boyutunu biliyordu... Ve bilenler - kendinizi hazırlayın! Ne yazık ki birçok insan, yeteneklerini keşfetmeye vakit bulamadan genç yaşta ayrılıyor. Bu kadar genç yaşta aramızdan sonsuza dek ayrılacağı kimin aklına gelirdi...
Bir dakikalık saygı duruşuyla onun anısını onurlandırmayı öneriyorum. En sadık hayranlar için böyle bir olay elbette büyük bir kayıptır, dolayısıyla onun anısını bir günlük saygı duruşuyla onurlandırabilirler veya bir dakika yetmezse sonsuza kadar sessiz kalabilirler. Ama önce arkadaşlar, onun hakkında güzel bir şey hatırlamaya çalışalım, çünkü yaratıcılığıyla kalplerimizde silinmez bir iz bıraktı ve aramızdan bu kadar erken ayrılmamış olsaydı, şüphesiz hafızamızda bu izi bırakırdı. KatyaOs gibi parlak bir insanın tüm hayranlarının karanlık yüzlerini görünce üzüleceğinden eminim, o yüzden onun yaratıcı mezarının yanında daha sık şaka yapmaya ve eğlenmeye çalışalım. Sizi temin ederim ki Katya bunun için herkese en sıcak sözlerle teşekkür edecektir. Yıllardır gizlice üzerinde çalıştığı, ilk bakışta kendisine yabancı gelen türlerde başarılı olabileceğini herkese göstermeyi planladığı son masalını bitirmeye vakti bulamamış olması üzücü. ensest, zina, BDSM ve eşcinsellik gibi. Artık bizimle olmadığına inanamıyorum. Dostlar, bu olağanüstü yazarın yaratıcı mezarına gelmeyi ve onunla ilgili anılarınızı paylaşmayı unutmayın.
Ne yazık ki, bu kadar seçkin bir insanın memleketinde vandalizm çok yaygın, bu nedenle onun haklarının ihlal edilmesini önlemek için Kutsal hatıra, Katya’nın yaratıcı mezarının buraya taşınmasına karar verildi
Yeni evinizde huzur içinde uyuyun KatyaOs :cry:

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”