Kısmen evli kadınlara yönelik bir soru!!!!

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Yolcu 161
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kısmen evli kadınlara yönelik bir soru!!!!

Unread post by Yolcu 161 »

Hoş ve güzel kızlar ve kadınlar!!!! Söyle bana, seni hile yapmaya nasıl ve ne itti? Nasıl hissettin? O zaman vicdanınız sizi rahatsız etmedi mi? Kocanızla birlikteyken aşktan daha fazla zevk aldınız mı? Kocanıza itiraf edecek gücünüz var mıydı? Erkekler için yeni bir saç modeli edinmek aygır gibidir; bir kadını sikmek öyle heyecan vericidir ki, evli bile olsa, yeterince sikilmediğini, kocasının sikinin daha küçük olduğunu hissedersiniz, erkeklerin %90’ında bunlar vardır. düşünceler. Evli kadınlar bazen kocalarını emmezler ama sizi böyle emerler. Onu tuzağa düşürmenin zamanı geldi, onu am ve kıçına sokmanı seviyorlar. Ve benim kocama izin vermediğim bir şeye kendilerinin izin verdiğini söylüyorlar. Bu sorular böyle doğdu.
These users thanked the author Yolcu 161 for the post:
Fargal94
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 7 months
 Yanıt: Bazı evli kadınların sorusu!!!!

Unread post by Şalun70 »

Putnik 161,
Yaş 40 + ama saçma sapan konuşuyorsun... nedenlerini saymanın hile yapmak için bir nedeni yok....
Автор темы
Yolcu 161
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Yolcu 161 »

Shalun70, iyi günler!!! Saçmalığın ne anlamı var? Bazen alkole aşırı düşkünlüğü ve sonra yaptığı şey yüzünden kendine eziyet etmesi mi? Yoksa buna ihtiyacı olan ve bu tür ekstrem sporlardan tahrik olan kadınsı bir öz mü? Kadınların görüşleriyle ilgileniyorum. Bizim düşüncemiz, evli olmanızın sözde daha iyi olduğu yönünde.
These users thanked the author Yolcu 161 for the post:
Fargal94
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by Vasyavasilek »

Putnik 161: 07 Nov 2022, 14:08 Putnik 161
Heyecanlanıyorum

Evli kadınlara yönelik bir sorunun parçası!!!!ŞikâyetKısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Bugün, 16 :08

Sevimli ve güzel kızlar ve kadınlar!!!! Söyle bana, seni hile yapmaya nasıl ve ne itti? Nasıl hissettin? O zaman vicdanınız sizi rahatsız etmedi mi? Kocanızla birlikteyken aşktan daha fazla zevk aldınız mı? Kocanıza itiraf edecek gücünüz var mıydı? Erkekler için yeni bir saç modeli edinmek aygır gibidir; bir kadını sikmek öyle heyecan vericidir ki, evli bile olsa, yeterince sikilmediğini, kocasının sikinin daha küçük olduğunu hissedersiniz, erkeklerin %90’ında bunlar vardır. düşünceler. Evli kadınlar bazen kocalarını emmezler ama sizi böyle emerler. Onu tuzağa düşürmenin zamanı geldi, onu am ve kıçına sokmanı seviyorlar. Ve benim kocama izin vermediğim bir şeye kendilerinin izin verdiğini söylüyorlar. Böylece bu sorular doğdu.
Kocamınkinin daha kısa olduğu bir gerçek değil
Birçok faktör var, örneğin kalınlık, kavis ve şekil doğru pozisyon Kadından gerçekten hoşlanıyorum.
Bu arada kocalar ne emmeye ne de anal izin vermeyebilir..
Bir de cinsel ilişki süresi.. Her zaman 30+ dakika eklerler, bir buçuk saatse kimse yok gitmene izin verecek

Kuni öpücükleri, göğüs uçlarını okşamak ve daha birçok şey
Kocası bunu yapmayabilir veya biraz yapabilir
Yine, koca aynı pozlardaki yavaş standart seksten bıktı.... Hatta bir veya iki
.. Belki kocası küçük ama bayan büyük adam

Çok fazla seçenek var
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Putnik 161: 07 Nov 2022, 14:37 Shalun70, iyi günler!!! Saçmalığın ne anlamı var? Bazen alkole aşırı düşkünlüğü ve sonra yaptığı şey yüzünden kendine eziyet etmesi mi? Yoksa buna ihtiyacı olan ve bu tür ekstrem sporlardan tahrik olan kadınsı bir öz mü? Kadınların görüşleriyle ilgileniyorum. bizim düşüncemiz evli bir kadına sahip olmanın güya daha iyi olduğu yönünde.
Dostum, öyle saçma sapan şeyler yazmışsın ki kadınlar sana cevap bile vermek istemiyorlar. ... Sebebini bilmek ister misiniz?
Kibar olmanıza rağmen aynı zamanda kadınlar hakkında size cevap vermek bile istemedikleri aşağılayıcı bir açıklama yaptınız... ayy... :)
Her şeyden önce herhangi bir kadın.. . Bir kişi ve ancak ondan sonra penisinin uzunluğunu düşünen şehvetli bir orospu... kürek çekme becerisini düşünür... alkol döker. .. odada bir yatağın bulunması... ve her kadın ekstrem sporlardan etkilenmez... ve öyle olsa bile Sateenova’nın sonuçları onu durdurur...
Yapın. kadınların sadakatsizliğinin nedenini bilmek istiyorsunuz...bir kadına doğru soru sormayı öğrenin...
https://youtu.be/zvZAo6g5ndM
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Putnik 161: 07 Nov 2022, 14:08 Sevgiler ve güzel kızlar ve kadınlar!!!! Söyle bana, seni hile yapmaya nasıl ve ne itti? Nasıl hissettin? O zaman vicdanınız sizi rahatsız etmedi mi? Kocanızla birlikteyken aşktan daha fazla zevk aldınız mı? Kocanıza itiraf edecek gücünüz var mıydı? Erkekler için yeni bir saç modeli edinmek aygır gibidir; bir kadını sikmek öyle heyecan vericidir ki, evli bile olsa, yeterince sikilmediğini, kocasının sikinin daha küçük olduğunu hissedersiniz, erkeklerin %90’ında bunlar vardır. düşünceler. Evli kadınlar bazen kocalarını emmezler ama sizi böyle emerler. Onu tuzağa düşürmenin zamanı geldi, onu am ve kıçına sokmanı seviyorlar. Ve benim kocama izin vermediğim bir şeye kendilerinin izin verdiğini söylüyorlar. Böylece bu sorular doğdu.
https://youtu.be/zvZAo6g5ndM
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Paul Oakenfold
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”