Kocamla köpek pozisyonunda seks yaptığımda...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kocamla köpek pozisyonunda seks yaptığımda...
Kocamla köpek pozisyonunda seks yaptığımda patronumun bana sahip olduğunu hayal ediyorum. Bana açıkça ilgi işaretleri gösteriyor ve ben de ona boyun eğmeyi düşünüyorum. Sonuçta evlilik yatağındaki bu "taklitler" son derece heyecan verici. Kocam bile fark etti. Çok ıslandığımı ve bacaklarımdan aşağı aktığını söylüyor. Hile yapmaya karar vermek korkutucu ama arzu daha güçlü.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Re: Kocamla köpek pozisyonunda seks yaptığımda...
Peki nasıl? Patronunuzla her şey yolunda gitti mi? Herkes ilgileniyor.

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
- Çivit mavisi, Vahşi, sapık
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kocanıza kıskançlıkla eziyet etmektense ondan ayrılmak daha iyi değil mi? Yoksa ona gerçeği söylemek mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
Görünüşe göre hayır! Konu zaten uzun zaman önce yazıldığı için! Konunun yazarı zaten burada farklı bir takma adla oturuyor :)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Kadının kafasında bu tür düşünceler varken patronun seks yapması çok uzun sürmedi. Zaten muhtemelen patronun sandalyesinde, her iki delikte de düzenli olarak köpek stili yapıyor.)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Benimki de bu konuda farklı değil, bazen oradan bir dere gibi akıyor, sonra orasının kuru olduğunu hissediyorum.
Sanırım bunu her ikinci eşle, seks yaparken söylersem yanılmayacağım. kocası, kocasının yerinde başka bir erkeği hayal ettiğini hayal ediyor.Guest: ↑06 Nov 2019, 19:32 Kocamla köpek pozisyonunda seks yaptığımda patronumun bana sahip olduğunu hayal ediyorum. Bana açıkça ilgi işaretleri gösteriyor ve ben de ona boyun eğmeyi düşünüyorum. Sonuçta evlilik yatağındaki bu "taklitler" son derece heyecan verici. Kocam bile fark etti. Çok ıslandığımı ve bacaklarımdan aşağı aktığını söylüyor. Aldatmaya karar vermek korkutucu ama arzu daha güçlü.
Benimki de bu konuda farklı değil, bazen oradan bir dere gibi akıyor, sonra orasının kuru olduğunu hissediyorum.
- These users thanked the author 12345 for the post (total 4):
- Sibiryak89, Cidden, sapık, Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Ama bu doğru, özellikle de onunla seks sık değilse ve hatta bazen sıkıcıysa, o zaman kendinizi her türlü fikirden uzaklaştırmaya başlarsınız, özellikle de içinde bir şey varsa. hafızanın kıvrımları.12345: ↑12 Oct 2022, 05:55Sanırım bunu her ikinci eşle, seks yaparken söylersem yanılmayacağım. kocası, kocasının yerinde başka bir erkeği hayal ettiğini hayal ediyor.Kocamla köpek pozisyonunda seks yaptığımda patronumun bana sahip olduğunu hayal ediyorum. Bana açıkça ilgi işaretleri gösteriyor ve ben de ona boyun eğmeyi düşünüyorum. Sonuçta evlilik yatağındaki bu "taklitler" son derece heyecan verici. Kocam bile fark etti. Çok ıslandığımı ve bacaklarımdan aşağı aktığını söylüyor. Aldatmaya karar vermek korkutucu ama arzu daha güçlü.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 7):
- 12345, Sibiryak89, Mart, Diana itaatsizlik etti, Sergey.v, sapık, Stas99rus
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Her insanın hatırlayacak bir şeyi olduğunu düşünüyorum....
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Mart, Diana itaatsizlik etti
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
Evet! Katılıyorum… bu pozisyonda olduğunuzda her zaman seks ve görünüşünüzle ilgili bir şeyler düşünürsünüz…
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
- Sergey.v, sapık
-
- En güçlü orgazm!
Karım bir defasında benden kendisiyle yaptığımız seks hakkında bir video yapmamı istedi. Motivasyon - Şu anda dışarıdan nasıl göründüğümü görmek istiyorum.
- These users thanked the author Mart for the post (total 2):
- Diana itaatsizlik etti, sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
Aynanın karşısında kanser gibi durmak yeterli.....
-
- En güçlü orgazm!
Evet, ayrıca yan tarafa ve arkaya da ayna koyun. Aynada ve videoda bir kişinin dışarıdan göründüğü gibi görünmediğini fark etmediniz mi? Karısı bunu anladı. Diğer her şeye ayrıntılı olarak baktı.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Kadınlar genellikle kendisinden veya kocasından daha yüksek statüdeki erkeklere dikkat etme eğilimindedir; bu nedenle birçok insanın patronlarla ilgili fanteziler kurduğuna ve prensip olarak yöneticilerin astlarını alt etmesinin daha kolay olduğuna inanıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Bunu patronunuza verdiğinizden emin olun, dar bir etek, çoraplar ve o gün en iyi iç çamaşırlarını giyin, köpek gibi durun ve sizi alması için onu arayın - peki. Seni siktikten sonra maaşında iyi bir artış olacak.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
Karımı birlikte sikmek ya da onun sikilmesini izlemek gibi bir rüya fantezim var. Onu nasıl okşayacaklar, parmaklarıyla masaj yapacaklar ve kediyi gerecekler, penisi nasıl yalamaya başlayacaklar, sonra onu her iki taraftan da sikecekler, Sonra zaten sikilmiş sıcak ve sulu kedinin başka bir üyesinden sonra ona ne zaman girecekler, ve daha da iyisi, sperminin içeri ve dışarı sızması. Ve onu içine soktuğumda her şey ıslaktı, spermler susuyor ve dışarı akıyordu. Tahmin edebileceğim gibi işin sonu şimdiden duman oluyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
Alex431, ben bunu rüya olarak anlıyorum. Aynı çöp bende de var, sadece katılımım minimum düzeyde. Bunu Başbakan’da mı yoksa TG’de mi tartışmak istiyorsunuz?
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 3):
- Alex431, Cidden, sapık
-
- Penetrasyon
Kişisel bir mesaj yazın, tartışalım
2 saat 9 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Birkaç hikaye daha Arkadaşlarla çocuksuz denizdeydik ve masaj için striptiz için kart, çiftler için çiftler oynuyorduk. Ve değiştiler, ben onun karısıydım, o da bendim, o bir arkadaştı ve o da oydu. Kendi adıma konuşayım, karısı beni biraz salladı ve ona masaj yaptığımda parmaklarımla amının içine girdim ve o zaten akıyordu, dayanamadım ve fazla yalamadım, neredeyse patlayacaktım heyecandan. Yan tarafta bir arkadaşıyla karısı hareketsizken, kim bilir orada ne vardır ve aniden içeri girip sizi yakalarlar.
’yi hatırladığım anda çok heyecanlanıyorum.
2 saat 9 dakika 50 saniye sonra gönderilir:
Birkaç hikaye daha Arkadaşlarla çocuksuz denizdeydik ve masaj için striptiz için kart, çiftler için çiftler oynuyorduk. Ve değiştiler, ben onun karısıydım, o da bendim, o bir arkadaştı ve o da oydu. Kendi adıma konuşayım, karısı beni biraz salladı ve ona masaj yaptığımda parmaklarımla amının içine girdim ve o zaten akıyordu, dayanamadım ve fazla yalamadım, neredeyse patlayacaktım heyecandan. Yan tarafta bir arkadaşıyla karısı hareketsizken, kim bilir orada ne vardır ve aniden içeri girip sizi yakalarlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Girişteki kız ve ben Geldiğimde hep büyük bir aynanın önünde durdular, çıkardım ve göğüslerini yoğurdum, onu aynaya doğru çevirdim ve o da aynada kendine bakarak beni cilalamaya başladı, ve kaldırdığımda eğildiğimde o zaten akıyordu, monoton bir şekilde kaydım ve ikimiz de kendimize baktık, bu ikimizi de heyecanlandırdı.lanaaas341: ↑13 Oct 2022, 13:13 ŞikayetKısa AlıntıTeşekkürler
lanaaas341’in mesajı » 13 Ekim 2022, 13:13
Mart: ↑13 Ekim 2022, 13:11
lanaaas341: ↑ 13 Eki 2022, 10:54
ve görünüşüm....
Karım bir keresinde benden kendisiyle yaptığımız seksin bir videosunu yapmamı istedi. Motivasyon - Şu anda dışarıdan nasıl göründüğümü görmek istiyorum.
Aynanın karşısında kanser gibi durmak yeterli....
-
- Penetrasyon
Bir de hikaye daha var, o da deniz kenarındaydı, kafeden doğal olarak sarhoş geldik, diğeri karısına kızıp yattı, odayı kapattı, bir türlü ulaşamadık ona. Biraz daha grileştikten sonra üçümüz yatağa gittik, karımın daha erken uykuya dalmasını umarak ortasına uzandım. Ama öyle olmadı, eşim beni kenara çekti ve ortasına uzandı. Arkadaşımın karısının da üzgün olduğu ortaya çıktı ama ben yine de ne yapacağımı şaşırmadım. Karısı uykuya dalıncaya kadar bekledi ve sessizce koluyla ona sarıldı ve dikkatlice arkadaşının külotunun içine tırmandı. Uyuyor gibiydi, yavaş yavaş parmaklarımla okşamaya başladım, kedisi çok suluydu, üç parmağımı teker teker içine soktum ve biraz çalıştım. O kadar heyecanlandım ki sikim kendiliğinden geldi. Arkadaşımın karısı uyanmamış gibi görünüyordu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Ve amcasını düşündüğünü itiraf etti. Annesinin erkek kardeşi, küçükken onun ilkiydi ve ona her şeyi öğretmişti, şok olmuştum.
Dostum, %100 haklısın, benimki de öyle hatta sarhoşken seviştik ve o da bir tutkuyla seviştiğimizde kimi düşündüğünü itiraf etti, o da bu fantezilerin boşalmasına yardımcı olduğunu söyledi.
Ve amcasını düşündüğünü itiraf etti. Annesinin erkek kardeşi, küçükken onun ilkiydi ve ona her şeyi öğretmişti, şok olmuştum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post