Bu adam neden küçümsensin ki?
-
Автор темыAnton-goremyka
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 3 years
Bu adam neden küçümsensin ki?
Neden bir adam genç bir güzeli anal seks yapmaya zorlarsa hapse gönderilecek ve sonra görmezden gelinecek? Ancak kurbanı kadın olmayacak, en önemli hazinesini kaybetmeyecek ve dolayısıyla psikolojik travma yaşamayacaktır. Bu adam neden küçümsenecek?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Orientation: biseksüel
Re: Bu adam neden küçümsenecek?
Bence 16 yaşına kadar genç! İşte Antosha! Bu piç hapiste çürümeli!!! Veya onu kimyasal hadımdan sonra serbest bırakın! Yani hamamböceği gördüğünde bile penisi dikleşmiyor! Ve hiçbir neden ya da ne için olmadan!!!!!!
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 4):
- Kakenti, Anadolu, Legolar, Şalun70
-
Автор темыAnton-goremyka
- heyecanlanıyorum
Bir firavun faresi ve on sekiz yaşında yaşlı bir kadın falan mı? Hayır, benim için on dokuz yaşında bir kız çok genç. Peki, yirmi yaşında bir kadın anal seks yapmaya zorlandıysa sorun olur mu?
3 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Mongoose, size özel bilgi: "Yaş dönemlendirmesinde ergenlik dönemi 15 (16) yaşta başlar ve 20 (21) yaşına kadar devam eder. Geleneksel olarak 15-17 yaş arası erken ergenlik ve 18-21 yaş arası geç gençlik olarak da ikiye ayrılabilir."
3 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Mongoose, size özel bilgi: "Yaş dönemlendirmesinde ergenlik dönemi 15 (16) yaşta başlar ve 20 (21) yaşına kadar devam eder. Geleneksel olarak 15-17 yaş arası erken ergenlik ve 18-21 yaş arası geç gençlik olarak da ikiye ayrılabilir."
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
Anton - (ve) ne olduğu umurumda değil sence! Yaşınızı bir kez belirtin, cümle yazmayı bilmiyorsanız konu oluşturmaya zahmet etmeyin! Astar size yardımcı olacaktır! 11...17-18 yaş arası gençlerBir firavun faresi ve on sekiz yaşında yaşlı bir kadın falan mı? Hayır, benim için on dokuz yaşında bir kız çok genç. Peki, yirmi yaşında bir kadın anal seks yapmaya zorlandıysa bu sorun olur mu?
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- Şalun70
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 9 months
Gerçekten az gelişmiş misin!? )) Ve eğer öyleyseniz - böyle bir adam sizi anal yapmaya zorlayacak ve sizi sikine veya paspasına saplayacak, bu normal mi, kabul edecek misiniz?))Neden, eğer bir adam genç bir güzeli anal seks yapmaya zorlarsa hapse gönderilir
-
Автор темыAnton-goremyka
- heyecanlanıyorum
1 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Ben heteroseksüelim ve şiddet içeren bir eşcinsel eylemi psikolojik travmadır. Kızlar için ise durum farklıdır.
17-18 yaşına kadar, 16 yaşına kadar değil!Mongoose: ↑09 Aug 2022, 20:17Anton - (ve) ne olduğu umurumda değil sence! Yaşınızı bir kez belirtin, cümle yazmayı bilmiyorsanız konu oluşturmaya zahmet etmeyin! Astar size yardımcı olacaktır! 11...17-18 yaş arası gençlerMongoose ve on sekiz yaşında yaşlı bir kadın falan mı? Hayır, benim için on dokuz yaşında bir kız çok genç. Peki, yirmi yaşında bir kadın anal seks yapmaya zorlandıysa bu sorun olur mu?
1 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Gunter:09 Aug 2022, 20:38Gerçekten önceden gelişmiş değil misin!?)) Ve eğer onun gibi bir adam seni anal seks yapmaya zorluyor ve seni kazığa oturtuyor Sikeyim mi sikeyim mi, bunu kabul etmen normal mi?))Anton talihsiz: ↑09 Aug 2022, 19:38 Neden bir adam genç bir güzeli anal seks yapmaya zorlarsa hapse gönderilir
Ben heteroseksüelim ve şiddet içeren bir eşcinsel eylemi psikolojik travmadır. Kızlar için ise durum farklıdır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 9 months
Ne kadar kurnazsın... Ve kimse sana seksin yalnızca iki partnerin karşılıklı rızasıyla olması gerektiğini söylemedi... Ne tür bir seks olduğu önemli değil, bir öpücük bile, sadece karşılıklı rıza ile.Sefil Anton: ↑09 Aug 2022, 20:54 Ben heteroseksüelim ve şiddet içeren bir eşcinsel eylemi psikolojik bir travmadır. Kızlar için her şey farklıdır.
- These users thanked the author Günter for the post:
- Firavun faresi
-
- Orgazm!
Ebeveynlik yöntemlerinin çoğunu sosyal ağlarda yayınladıslavik.neskaju: ↑09 Aug 2022, 20:34 yarışçı,
İnternette bazılarını okudum, görünüşe göre kızlarını uygunsuz şekilde büyüttükleri için hapse atılmış olabilecekleri için Letonya’ya kaçtılar. Yaşayan bir günlük tuttu ve evde ne yaptıklarını anlattı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
yarışçı, adlarının ne olduğunu hatırlıyor musun? Uzun zamandır buralardayım, Google görsellerden buldum, üzerinden 3-4 yıl geçti.
-
- Orgazm!
Hatırlamıyorum. Bana göre olay başlangıçta Letonya’daydı ve birkaç fotoğraf internete sızdırıldı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
slavik.neskaju, bu LJ’deki değil günlükler, kendi günlüklerinizi yayınladınız mı? Dzhinzhik’iniz hakkında yazmayı sevdiniz mi?

-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Ama aptal yasalar yüzünden Afrika’da bir yerlerde ve 10 yaşında çingeneler gibi uyuyabiliyorlar.
Evet, hatırladığım kadarıyla bir ülkede bir yasa vardı, eğer düğün varsa önce baba kızını mahrum eder ve nerede - evlenmeden önce
baba, kızına deneyimli bir eş olmayı öğretir.
Ve elimizde olan da bu, baba hemen kenara çekilir ve eğer bölgede öldürülmezse.
Evet ve tabii ki zorla almıyorum, gerekli değil, bizim okulda biri sınıf arkadaşından doğum yapmış.
Ve hatırlıyorum ki bir arkadaşı yanına geldi ve orada 14-16 yaşlarında bir kız vardı ama bana siktir et gibi imalarla,
bu bir heyecanmış gibi vs. diyor ve ben de 14 yaşındaydım, gitti, birlikteydik ve onu yatağına yatırmak istedim ama cesaret edemedim.
Sonra geri geldi ve dedi ki, sen 16 yaşındasın, hadi ona söyleyelim o da verir kendini sana vermek istedim, ama bir şekilde
korktum, o zaman taşrada yaşadım, bir ahır vardı, elbette gece arabayla gezerdim ama yapmadım, siktim o mu yoksa
Bilmiyorum ve paket lastiğim de yoktu.
Yani 14 yaşındaki bir kız için bir makalem olmazdı, ama eğer 5 yıl sonra bana, beni baştan çıkardığını söylemişti
sonra da benim erkek olduğumu, onun da genç olduğunu söyledi.
Ve hemen bir arkadaşıma bir makale yazdım.
Sonra, hatırladığım kadarıyla Asya’da pek çok insan evlenmeden önce seks istemiyor, bu yüzden kızlar oral seks ve anal yapıyor.
Ama açıkçası makaleyi hatırlamıyorum, bir şekilde bunu rızayla yapıyorlar , ancak rızanız olmadan her yerde hapis cezası alabilirsiniz.
Evet, hatırladığım kadarıyla bir ülkede bir yasa vardı, eğer düğün varsa önce baba kızını mahrum eder ve nerede - evlenmeden önce
baba, kızına deneyimli bir eş olmayı öğretir.
Ve elimizde olan da bu, baba hemen kenara çekilir ve eğer bölgede öldürülmezse.
Evet ve tabii ki zorla almıyorum, gerekli değil, bizim okulda biri sınıf arkadaşından doğum yapmış.
Ve hatırlıyorum ki bir arkadaşı yanına geldi ve orada 14-16 yaşlarında bir kız vardı ama bana siktir et gibi imalarla,
bu bir heyecanmış gibi vs. diyor ve ben de 14 yaşındaydım, gitti, birlikteydik ve onu yatağına yatırmak istedim ama cesaret edemedim.
Sonra geri geldi ve dedi ki, sen 16 yaşındasın, hadi ona söyleyelim o da verir kendini sana vermek istedim, ama bir şekilde
korktum, o zaman taşrada yaşadım, bir ahır vardı, elbette gece arabayla gezerdim ama yapmadım, siktim o mu yoksa
Bilmiyorum ve paket lastiğim de yoktu.
Yani 14 yaşındaki bir kız için bir makalem olmazdı, ama eğer 5 yıl sonra bana, beni baştan çıkardığını söylemişti
sonra da benim erkek olduğumu, onun da genç olduğunu söyledi.
Ve hemen bir arkadaşıma bir makale yazdım.
Sonra, hatırladığım kadarıyla Asya’da pek çok insan evlenmeden önce seks istemiyor, bu yüzden kızlar oral seks ve anal yapıyor.
Ama açıkçası makaleyi hatırlamıyorum, bir şekilde bunu rızayla yapıyorlar , ancak rızanız olmadan her yerde hapis cezası alabilirsiniz.
-
- En güçlü orgazm!
slavik.neskaju, ayrıntıları hatırlamıyorum , Oradaki karısının da aynı derecede deli olduğunu hatırlıyorum. Görünüşe göre kızlarını büyütmek ve genel olarak doğayla birlik içinde yaşamak vb. hakkında bir teorileri vardı.
Notlarını okumak çok eğlenceliydi.
Ama sanırım sakallıydı ve sanki öyle görünüyordu onu hapse at ya da hapse at diye karşılık verdi. Uzun zaman önce olmasına rağmen çoktan unutuldu. Ama dzhinzhik kelimesi hafızamda kaldı
Notlarını okumak çok eğlenceliydi.
Ama sanırım sakallıydı ve sanki öyle görünüyordu onu hapse at ya da hapse at diye karşılık verdi. Uzun zaman önce olmasına rağmen çoktan unutuldu. Ama dzhinzhik kelimesi hafızamda kaldı

-
- En güçlü orgazm!
slavik.neskaju, yerel vizyonerlerin öğrenmesi gerekiyor :wink:
Bir erkeğin mastürbasyon yapması, oturup hikayeler uydurması ve işeyip de bir şeyler yapmaması kolay değildir
Bir erkeğin mastürbasyon yapması, oturup hikayeler uydurması ve işeyip de bir şeyler yapmaması kolay değildir

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 8 months
Biraz psikoloji. Dört kişilik ve üzeri her grupta bir lider ve bir yabancı bulunur. Toplumun geri kalanı lidere saygı duymalı ve itaat etmelidir, aksi takdirde sosyal merdivenden atılacaklar.
Bir damla fizyoloji. Bütün yetişkin erkeklerin cinsel serbestliğe ihtiyacı var. Otuzbir çekmek utanç vericidir ve prestijli değildir. Birisini sikeyim - bir yabancıyı. Diğerleri de bu kaderden kaçınmak için lidere itaat etmek zorunda kalıyor.
Bir damla meşruiyet. Dikkatsizce ve konseptlere uygun olmayan bir şekilde sikiştiğiniz için sizi aşağılayabilirler bile. Burnunuza müdahale etmenin ve liderin oluşturduğu sosyal rütbeleri kırmanın hiçbir anlamı yok.
Ve işte burada bir kadına, zayıf bir kişiye, sebepsiz bir çocuğa tecavüz, ör. kanunsuzca. Ayrıca kurban, yüksek statüye sahip birinin akrabası da olabilir. Evde garantili bir aşağılamanın ve işemek için bir deliğin bulunmadığını da ekleyin. Öyle diyorlar; makale boşluklarla dolu. Bu arada, tecavüz[/url] "horozlar" bile çocuğu dövüyor.
Bir damla fizyoloji. Bütün yetişkin erkeklerin cinsel serbestliğe ihtiyacı var. Otuzbir çekmek utanç vericidir ve prestijli değildir. Birisini sikeyim - bir yabancıyı. Diğerleri de bu kaderden kaçınmak için lidere itaat etmek zorunda kalıyor.
Bir damla meşruiyet. Dikkatsizce ve konseptlere uygun olmayan bir şekilde sikiştiğiniz için sizi aşağılayabilirler bile. Burnunuza müdahale etmenin ve liderin oluşturduğu sosyal rütbeleri kırmanın hiçbir anlamı yok.
Ve işte burada bir kadına, zayıf bir kişiye, sebepsiz bir çocuğa tecavüz, ör. kanunsuzca. Ayrıca kurban, yüksek statüye sahip birinin akrabası da olabilir. Evde garantili bir aşağılamanın ve işemek için bir deliğin bulunmadığını da ekleyin. Öyle diyorlar; makale boşluklarla dolu. Bu arada, tecavüz[/url] "horozlar" bile çocuğu dövüyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 8 months
Bu nasıl psikolojik travmaya neden olmasın? Eğer kıçından sikilirsen nasıl hissedeceksin? Böyle ucubeler taşaklarını ve siklerini birlikte doğramalı. Veya doğrudan elektrikli sandalyeye gidin ki bu canavarlar toplumumuzda kalmasın
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 463 Views
-
Last post by sergey.petruhin
-
- 12 Replies