En sevdiğin oral seks
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
En sevdiğin oral seks
Forumda oral seksle ilgili üç sayfa konu var ama merak ediyorum hangi oral seksten hoşlanıyorsunuz? Lütfen ortamdan başlayarak, poz vererek ve teknikle bitirerek ayrıntılı olarak açıklayın)))
Bana en sevdiğiniz oral seksten bahsedin.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: En sevdiğiniz oral seks
Uzun emme, pozisyonum yatıyor. Bitirmesi uzun zaman alırsa, kız sırt üstü yatar ve ben onu yukarıdan sikimle ağzından sikerim.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Nasıl bu uzun sürüyor mu?) Ah, pozisyonunuzu hızla değiştirdikten sonra boşalıyor musunuz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Dilleri ve dudaklarıyla kafayı, taşakları, gövdeyi nazikçe okşamaları, zaman zaman penisi yutmaları ama tüm hareketi sürtünmelere odaklamamaları hoşuma gidiyor. En iyi ayakta durma pozisyonu, kızın dizlerinin üzerinde olduğu veya 69 yaşında kızın üstte olduğu pozisyondur. Ve tabii ki final ağızda ya da yüzde)
Dudaklarını penisin etrafına sıkıca sarmaları ve elektrikli süpürge gibi emmeleri hoşuma gitmiyor
Hiç zevk almıyorum)
Dudaklarını penisin etrafına sıkıca sarmaları ve elektrikli süpürge gibi emmeleri hoşuma gitmiyor
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- Geçit, Fargal94
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
nOnun için daha da çok üzülüyorum!))))) ))
Marinka ..bu vücut hareketleriyle onu senin üzerinde nasıl hayal edebilirim...))))
nOnun için daha da çok üzülüyorum!))))) ))

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
))) Ahah. Bir ısırık falan alacağımı mı sanıyorsun?))) Hiç kimseyi ısırmadım, sadece sen sorarsan)))
-
- En güçlü orgazm!
https://i.postimg.cc/Jn7nSpNr/12.jpg
bir kişiye karşı şiddete maruz kalmayı kabul ediyor musunuz?) )))
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Какое же это насилие?))) Даже делать ничего не надо, только рот открыть и всё. Остальное он всё сам)))Tapkin: ↑04 Apr 2023, 12:25bir kişiye karşı şiddete maruz kalmayı kabul ediyor musunuz?) )))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Sibiryak89, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
.....ВЫЕЗЖАЮ!))))
Marinka: ↑04 Apr 2023, 12:34Какое же это насилие?))) Даже делать ничего не надо, только рот открыть и всё. Остальное он всё сам)))bir kişiye karşı şiddete maruz kalmayı kabul ediyor musunuz?) )))
.....ВЫЕЗЖАЮ!))))

-
- Orgazm!
bıkana kadar uzun sürmeyecek) ve yapabilirsin birkaç dakika içinde sikiştiğinde boşalmak)
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
ve iki...Harflerle nasıl ifade edeceğimi bile bilmiyorum, bu süreci beğendim...genel olarak uygun sıfatları bulamadım!)))
n :ayyy:
Muhtemelen genel izleyici kitlesine bu tür açıklamalar yapmaya hazır değilim.. bu sefer)) )
ve iki...Harflerle nasıl ifade edeceğimi bile bilmiyorum, bu süreci beğendim...genel olarak uygun sıfatları bulamadım!)))
n :ayyy:
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
https://klike.net/uploads/posts/2021-03 ... 8828_1.jpg
Hazır olup onu alır almaz seni bekliyorum)
https://klike.net/uploads/posts/2021-03 ... 8828_1.jpg
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Ve saksodan hoşlanmam
Bunun ana nedeni cephanenin sınırlı olması ve ana hedefe gitmesi gerektiği

Bunun ana nedeni cephanenin sınırlı olması ve ana hedefe gitmesi gerektiği

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 2 months
Bunu en çok yatarken ve 69 yaşındayken seviyorum.
Çok fazla tükürük olduğunda ve her şeyin aşağı akmasını seviyorum)) 69 yaşında bir dezavantajı var: hiçbir şey görünmüyor, ama hoşuma gidiyor izlemek için, bir kızın bana bakması, tükürüğünden ve anüsünden ıslak eliyle testislerini okşaması hoşuma gidiyor. Elbette ağza boşalmak ve sonra onu biraz daha okşamasını sağlamak daha keyifli.
Çok fazla tükürük olduğunda ve her şeyin aşağı akmasını seviyorum)) 69 yaşında bir dezavantajı var: hiçbir şey görünmüyor, ama hoşuma gidiyor izlemek için, bir kızın bana bakması, tükürüğünden ve anüsünden ıslak eliyle testislerini okşaması hoşuma gidiyor. Elbette ağza boşalmak ve sonra onu biraz daha okşamasını sağlamak daha keyifli.
- These users thanked the author Doktor_sexy for the post (total 2):
- Fargal94, Geçit
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
Büyük aynaların güzelliği budur

- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Bir arkadaşımla yurtta yaşıyordum ve o benden iki yaş büyüktü. Emdi sevgili anne ve sonuna kadar yuttu. Her pozisyonda oral seks harikaydı ve genel olarak onunla seks harikaydı. Eh Tanyukha
- These users thanked the author Yağdaki hamsi!!! for the post (total 3):
- Sibiryak89, Geniş, güle güle
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Tanrı bir hafta boyunca yalnızca on tane verir :lütfen:
- These users thanked the author Yün for the post:
- Bay Hamsterrr
-
- En güçlü orgazm!
Ve sonu daha yoğun, dudaklarınızı saracak kadar sıkı, elinizle yardım edebilir ve dönüşümlü olarak dilinizle kullanabilirsiniz. Gorlovka bazen oldukça iyidir, ancak özel olarak eğitilmiş bir kız olmasına rağmen herkes bunu yapamaz))
https://i.ibb.co/r0cq0RB/cdbnytdf.gif
Diş olmadığı sürece herhangi biri. )) Pozları tartışmak gibi, herkes bir bakıma iyidir, tek bir favori olamaz. Bir arkadaşın ne yaptığını anlaması iyidir, aksi takdirde yeni başlayanlar sadece yalayabilir ve hafifçe vurabilir. Çeşitlilik açısından da iyidir, ancak sonuçlara yol açmaz.

Ve sonu daha yoğun, dudaklarınızı saracak kadar sıkı, elinizle yardım edebilir ve dönüşümlü olarak dilinizle kullanabilirsiniz. Gorlovka bazen oldukça iyidir, ancak özel olarak eğitilmiş bir kız olmasına rağmen herkes bunu yapamaz))
https://i.ibb.co/r0cq0RB/cdbnytdf.gif
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Geçit
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Onunla evlenmeliydin)Yağdaki çaça!!!: ↑04 Apr 2023, 16:10 Yurtta bir arkadaşımla birlikte yaşıyordum ve o benden iki yaş büyüktü. Emdi sevgili anne ve sonuna kadar yuttu. Her pozisyonda oral seks harikaydı ve genel olarak onunla seks harikaydı. Eh Tanyukha
-
- heyecanlanıyorum
Marinka, Gerekliydi, gençtim ve yapmadım Evlenmeyi ciddi olarak düşün, dirsek artık yakın ama ısırmayacaksın. Etrafta bir sürü kız var ama sadece birkaçı iyi berbat.
- These users thanked the author Yağdaki hamsi!!! for the post (total 2):
- Esinti, Merkez
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Peki bu kadar iyi olanı nereden buldun
Çünkü onu ne yapar oral seks iyi mi?Marinka: ↑04 Apr 2023, 16:43Onunla evlenmeliydin)Yağdaki hamsi!!!: ↑04 Apr 2023, 16:10 Yurtta bir arkadaşımla birlikte yaşıyordum ve o benden iki yaş büyüktü. Emdi sevgili anne ve sonuna kadar yuttu. Her pozisyonda oral seks harikaydı ve genel olarak onunla seks harikaydı. Eh Tanyukha
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Artık bunu kocası için yapıyor)))) Ve bunu yapan herkes yavaş yavaş parçalara ayrılıyor)))Yağdaki çaça!!!: ↑04 Apr 2023, 16:54 Marinka, Gerekliydi, gençtim ve evliliği ciddi olarak düşünmüyordum ama şimdi dirsek yakın ama ısırmayacaksın. Etrafta bir sürü kız var ama sadece birkaçı iyi berbat.
Uygulamalı eğitimde kapsamlı deneyim))) Beceri deneyimle mi gelir, yoksa yetenek mi)))Sibiryak89: ↑04 Apr 2023, 16:56Çünkü onu ne yapar oral seks iyi mi?Peki bu kadar iyi olanı nereden buldun
![]()
-
- Orgazm!
çoğunlukla yetenek olduğunu düşünüyorum)Marinka: ↑04 Apr 2023, 16:59Artık bunu kocası için yapıyor)))) Ve bunu yapan herkes yavaş yavaş parçalara ayrılıyor)))Marinka, Gerekliydi, gençtim ve evliliği ciddi olarak düşünmüyordum ama artık dirsek yakın ve ısırmayacaksın. Etrafta bir sürü kız var ama sadece birkaçı iyi berbat.
Uygulamalı eğitimde kapsamlı deneyim))) Beceri deneyimle mi gelir yoksa yetenek mi)))Sibiryak89: ↑04 Apr 2023, 16:56İyi bir oral seks yaptığı için mi?Peki bu kadar iyi olanı nereden buldun
![]()
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Bana birden fazla kez söylendi erkekler tarafından yeteneğim olduğu söyleniyor)) Onlar sadece hangi deneyime sahip olduğumu bilmiyorlar ve tahmin bile edemiyorlar)))Byutiful: ↑04 Apr 2023, 17:05çoğunlukla yetenek olduğunu düşünüyorum)Artık bunu kocası için yapıyor)))) Ve bunu yapan herkes yavaş yavaş parçalara ayrılıyor)))Marinka, Gerekliydi, gençtim ve evliliği ciddi olarak düşünmüyordum, ama şimdi dirsek yakın ama ısırmayacaksın. Etrafta bir sürü kız var ama sadece birkaçı iyi berbat.
Uygulamalı eğitimde kapsamlı deneyim))) Beceri deneyimle mi gelir yoksa yetenek mi)))Sibiryak89: ↑04 Apr 2023, 16:56 İyi bir oral seks verdiği için mi?Peki bu kadar iyi olanı nereden buldun
![]()
-
- heyecanlanıyorum
Marinka, Artık kader bir kötü adam. Her şey beceri ve eğitim gerektirir. Pratik yapmadan hiçbir yere varamazsınız
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Elbette eğitime ihtiyacınız var. Spor yapanlar, yalnızca yetenekle idare edilemeyeceğini biliyor. Birinciliği kazanmak istiyorsanız yedi ter dökmeniz gerekir)))Yağdaki çaça!!!: ↑04 Apr 2023, 17:13 Marinka, Artık kader bir kötü adamdır. Her şey beceri ve eğitim gerektirir. Pratik yapmadan bir yere varamazsınız
-
- En güçlü orgazm!
Şaka yapmıyorum, bir veya iki kez partneri oldu ve yanlış anladı, ama eşi benzeri olmayan bir berbat tecrübeli kadın.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
En sevdiğim oral seks, partnerinize tarif edilemez bir zevk vermenizdir!"
- These users thanked the author Esinti for the post:
- vpl satın al
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Evet, elbette bir veya iki partner))) Bu arada, benim için de durum aynı ))) Erkekleri üzmemek için her zaman sayılarını azaltırım)) )FUCKYAMATERITY: ↑04 Apr 2023, 17:28Şaka değil, bir veya iki kez partnerim oldu ve yanlış anladım, ama o hiçbir tecrübeli kadın gibi berbat değil. nveya yetenek de değil)))
-
- En güçlü orgazm!

Bu son genç zanaatkar kadınla tamamen bağlayıcı olmayan bir ilişkimiz vardı, sayı hakkında ona yalan söylemenin bir anlamı yoktu ve bu konuyu tartışmadık bile. . En egzotik pozlara ya da yeni hislere şaşırmadım; mesafenin kısa olduğu belliydi. )) Ama sihirli bir şekilde emdi.
Teyzeler genellikle başarıları küçümsemeyi severler, onsuz değil)) deneyimsizlik hakkında sonuçlar çıkarabilirsiniz. Sayaç yok ama her şey belli ki oluyor.

Bu son genç zanaatkar kadınla tamamen bağlayıcı olmayan bir ilişkimiz vardı, sayı hakkında ona yalan söylemenin bir anlamı yoktu ve bu konuyu tartışmadık bile. . En egzotik pozlara ya da yeni hislere şaşırmadım; mesafenin kısa olduğu belliydi. )) Ama sihirli bir şekilde emdi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Marinka, ama bence boşuna! Hanımın muazzam bir
cinsel deneyim yaşamasını isteyen pek çok erkek var...
cinsel deneyim yaşamasını isteyen pek çok erkek var...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 9 months
Marinka: ↑04 Apr 2023, 11:48 Forumda oral seksle ilgili üç sayfalık konu var ama hangi oral seksten hoşlandığınızı merak ediyorum. Lütfen durumdan, pozdan başlayıp teknikle biten ayrıntılı bir şekilde açıklayın)))
Vermelerini seviyorum bana vahşi bir boğaz ve özgürce boynumu sikmeme izin ver, ya da nasıl yapacağını bilmiyorsa, o zaman eliyle mastürbasyon yaparken sikini emer ve diğer eliyle taşakları okşar ya da eliyle sikimi gerizekalı ve berbat taşaklarım, yalıyor ve analımı diliyle okşuyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 9 months
Frenulumu çok nazikçe ve diliyle okşaması hoşuma gidiyor) Genel olarak hayatımda sadece bir kez böyle bir oral seks oldu ve neredeyse içinden geliyordum. Belki uzun süreli yoksunluktan
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Tecrübe ve deneyimsizlik hakkında sonuç çıkarmak nankör bir iştir. Bir kişinin hiçbir sanatsal yeteneği yoksa, kelimenin tam anlamıyla, o zaman tahmin etmeye çalışabilir ve sadece gökyüzünü işaret edebilirsiniz.
53 saniye sonra gönderildi:
Evet, erkeklerin partner sayısını abartmaktan, kadınların ise olduğundan az göstermekten hoşlandığına inanılıyor. Üstelik ortalama olarak kadınların erkeklerden iki kat daha fazla partneri var. Bence en mütevazı olanları işe alıyorlar.FUCKYAMATERITY: ↑04 Apr 2023, 18:07Teyzeler genellikle başarıları küçümsemeyi severler, o olmadan olmaz)) Ben deneyimsizlikle ilgili sonuçlar çıkarabileceğiniz durumlar hakkında konuşmak. Sayaç yok ama her şey belli ki oluyor.
Bu son genç zanaatkar kadınla tamamen bağlayıcı olmayan bir ilişkimiz vardı, sayı hakkında ona yalan söylemenin bir anlamı yoktu ve bu konuyu tartışmadık bile. . En egzotik pozlara ya da yeni hislere şaşırmadım; mesafenin kısa olduğu belliydi. )) Ama sihirli bir şekilde berbattı.
Tecrübe ve deneyimsizlik hakkında sonuç çıkarmak nankör bir iştir. Bir kişinin hiçbir sanatsal yeteneği yoksa, kelimenin tam anlamıyla, o zaman tahmin etmeye çalışabilir ve sadece gökyüzünü işaret edebilirsiniz.
53 saniye sonra gönderildi:
Bunu istiyorlar ama yapmıyorlar’ evlenmek istemiyorum Herkese mütevazı bir tane verin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Marinka, peki, seks ve evliliği anlıyorsun - Bazen örtüşen iki büyük fark!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post