Arkadaşlarıma bir soru.
-
Автор темыVikaDomina
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Arkadaşlarıma bir soru.
Pedofiliye karşı tavrınız nedir? Bu ankete erkekler de katılabilir. Soru, birçok kişinin sözlerindeki belirsizlik nedeniyle ortaya çıkıyor. Çoğu kez "Pedofili kötüdür! Yak onu!" diyen insanlarla karşılaştım. Ve sonra kendileri, çeşitli forumlarda ve telgraf kanallarında, yüzlerinde gülümsemelerle, çocuklarla çifte penetrasyona kadar her türlü sapkınlığı nasıl yaptıklarını izliyorlar.
- These users thanked the author VikaDomina for the post (total 4):
- Nikk, MaksMaks, KseniaPony, SERG!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kız arkadaşıma bir soru.
Her şey görecelidir.
- These users thanked the author Andrey57115 for the post (total 2):
- Nikolay., KseniaPony
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 3 years 8 months
Bunu izlemek bir şey, kimse fantezileri yasaklamadı. Benim nacizane fikrime göre
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Ahlaki yönü var, yasal yönü var. Ahlaki açıdan bakıldığında kimseye zarar vermeden iletişim kuruyoruz yani... Hukuk açısından hepimizin kayıt altına alınması gerekiyor... Pedofili ince bir çizgi, yanında kim var? Sen.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 4):
- Anbel, Mart, SERG!!, Tapkin
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Güzel soru! Bir tek sen nedense kendi tavrına sessiz kaldın...VikaDomina: ↑22 Mar 2022, 08:05 Pedofiliye karşı tavrınız nedir? Bu ankete erkekler de katılabilir. Soru, birçok kişinin sözlerindeki belirsizlik nedeniyle ortaya çıkıyor. Çoğu kez "Pedofili kötüdür! Yak onu!" diyen insanlarla karşılaştım. Ve sonra kendileri de çeşitli forumlarda ve telgraf kanallarında, yüzlerinde gülümsemelerle, çocuklara çifte giriş dahil her türlü sapkınlığı nasıl yaptıklarını izliyorlar.
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыVikaDomina
- heyecanlanıyorum
Pedofili fantezileri kurmayı seviyorum ama bu fikirleri uygulamaya koymayacağım. Geçmiş paylaşımlara bakılırsa fantezi kurmayı ve bu fantezileri insanlarla paylaşmayı seven bir sapık olduğumu doğal olarak saklamayacağım. Sadece internetteki insanların bu ikiyüzlülüğü kafamı karıştırıyor; internette bu tür insanların, özellikle isimsiz bir biçimde ve filan forumda sert bir şekilde kınanması pek mümkün değil.
- These users thanked the author VikaDomina for the post (total 8):
- Sibiryak89, Aion2012Ölü, Eskimiş, buldum, Fan, Fargal94, Mart, SERG!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 141
- Registered for: 3 years 10 months
Konuyla ilgili fantezilerimi kişisel bir
’de paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

- These users thanked the author MaksMaks for the post:
- VikaDomina
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 4 years 1 month
Benim için geçerli değil. Tam tersine aynı yaştaki, hatta biraz daha büyük kadınlardan hoşlanıyorum.
-
Автор темыVikaDomina
- heyecanlanıyorum
Fantezilerinizi bekliyorum, tercihen en kaba ve müstehcen olanları.
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
MaksimumMaks,
Peki paylaşabilir misiniz?)
1 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
MaksimumMaks,
Peki paylaşabilir misiniz?)
- These users thanked the author VikaDomina for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 141
- Registered for: 3 years 10 months
kişisel :oops’ta yazdı:VikaDomina: ↑23 Mar 2022, 01:21 Fantazilerinizi, tercihen en kaba ve müstehcen olanları bekliyorum.
1 dakika 42 saniye sonra gönderilir:
MaksimumMaks,
Peki paylaşalım mı?)
-
Автор темыVikaDomina
- heyecanlanıyorum
Pedofili hakkında ne düşünüyorsunuz?
- These users thanked the author VikaDomina for the post:
- Ted_2023
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 5 months
Eski zamanlarda seni ilk regl döneminden sonra yani 12 yaşında evlendirirlerdi.
Şiddet yoksa benim için sorun değil, genç kızlar harika oral seks yapar.
Şiddet yoksa benim için sorun değil, genç kızlar harika oral seks yapar.
- These users thanked the author Andrey57115 for the post (total 2):
- bir yunus, Veronika
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 4 months
Acaba hiç deneyiminiz oldu mu?
- These users thanked the author Anbel for the post (total 2):
- Sibiryak89, bir yunus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Pedofili, baştan çıkardığınız ve cinsel zevk aldığınız zamandır. Peki, bira satın almak istediğinde ve bunun için sana teşekkür ettiklerinde bu nasıl bir pedafellidir?)))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Tapkin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 3 years 2 months
Bir şey için "teşekkür ederlerse" böyleyse bu zaten fuhuştur. Pedofillere karşı tutum da net değil. Her şey özel duruma bağlıdır. Kendisi bu konuyla ilgilenmeyen ve kendini eğitmeye çalışmayan bir çocuğu özellikle baştan çıkarırsanız, o zaman bu olumsuzdur. Ancak bir çocuk cinsel organlarında "macera arıyorsa", cinsel yaşamın bahçedeki çalılıklarda değil, deneyimli bir akıl hocasıyla başlaması daha iyidir. Yaşlı aile üyeleri bu rol için daha uygundur.Sibiryak89: ↑25 Mar 2022, 13:53 Pedofili, baştan çıkarmanız ve cinsel zevk almanızdır. Peki, bira almak istediğinde sana teşekkür ederlerse bu nasıl bir pedafellidir?)))
- These users thanked the author Fedot for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, Guguk kuşu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Fedot,
Kesinlikle katılıyorum. Aile içinde gönüllü ensestin cinsel eğitimin en iyi yolu olduğuna inanıyorum. Bir kız için ancak samimi eğitiminin babası, amcası veya ağabeyinin yanında olması daha iyi olacaktır. Önemli olan her şeyin karşılıklı ve zorlama olmadan olmasıdır. Ve ebeveynlerin çocuklarına olan sevgilerini samimi bir şekilde ifade edebilmeleri için neden artık bu tür yasaların ve cezaların olduğunu anlamıyorum. Sonuçta, eğer bir genç bunu bir akranına yaparsa, o zaman kimse suçlanamaz. Çocuklar şakalar yapar ve birbirlerini tanırlar, ancak her ikisi de deneyimsizse aptalca şeyler yapabilirler. Ve ilk cinsel deneyimi benden büyük, deneyimli bir partnerle yaparsam çok daha iyi olur.
Ergenlik çağındayken küçük kız kardeşimle yakın bir deneyimim oldu. Ve konu seks olmasa da harikaydı. Ama açıkça her şeyi beğendi ve başlatıcıydı. Ancak daha sonra yaşı ilerledikçe ve bu tür ilişkilerin sapkınlık olarak kabul edildiğini anlayınca bu tür şeylere soğudu ve bu tür ilişkilere şiddetle karşı çıktı. Kamu ahlakını norm olarak kabul ettim ve farklı düşünmeye başladım. Uzun süre onu ikna etmeye çalıştım, bayağı şeyler diledim ama o çok kararlıydı ve ben de arkamda bırakmak zorunda kaldım. Onunla oynadığımız oyunlardan pişman değilim, sadece bittiği için. Ve eğer toplumsal ahlak dogmalarını ön plana koymamış olsaydı, şimdi hala birbirlerine zevk verebilirlerdi.
Kesinlikle katılıyorum. Aile içinde gönüllü ensestin cinsel eğitimin en iyi yolu olduğuna inanıyorum. Bir kız için ancak samimi eğitiminin babası, amcası veya ağabeyinin yanında olması daha iyi olacaktır. Önemli olan her şeyin karşılıklı ve zorlama olmadan olmasıdır. Ve ebeveynlerin çocuklarına olan sevgilerini samimi bir şekilde ifade edebilmeleri için neden artık bu tür yasaların ve cezaların olduğunu anlamıyorum. Sonuçta, eğer bir genç bunu bir akranına yaparsa, o zaman kimse suçlanamaz. Çocuklar şakalar yapar ve birbirlerini tanırlar, ancak her ikisi de deneyimsizse aptalca şeyler yapabilirler. Ve ilk cinsel deneyimi benden büyük, deneyimli bir partnerle yaparsam çok daha iyi olur.
Ergenlik çağındayken küçük kız kardeşimle yakın bir deneyimim oldu. Ve konu seks olmasa da harikaydı. Ama açıkça her şeyi beğendi ve başlatıcıydı. Ancak daha sonra yaşı ilerledikçe ve bu tür ilişkilerin sapkınlık olarak kabul edildiğini anlayınca bu tür şeylere soğudu ve bu tür ilişkilere şiddetle karşı çıktı. Kamu ahlakını norm olarak kabul ettim ve farklı düşünmeye başladım. Uzun süre onu ikna etmeye çalıştım, bayağı şeyler diledim ama o çok kararlıydı ve ben de arkamda bırakmak zorunda kaldım. Onunla oynadığımız oyunlardan pişman değilim, sadece bittiği için. Ve eğer toplumsal ahlak dogmalarını ön plana koymamış olsaydı, şimdi hala birbirlerine zevk verebilirlerdi.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- İsveç125, Veronika, Fan
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 4 years
Bu oldukça zor bir soru, kaç kişinin bu kadar çok fikri var, kişisel olarak fantezilerimde beni tahrik ediyor, ama daha fazlası değil.
- These users thanked the author Frodo for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Kızın tek ebeveynli olduğu aileler var babası ya da ağabeyi yok Ve bu durumda akıl hocası bulmak daha zordur.Aion2012Dead: ↑09 Jun 2022, 06:30 Kesinlikle katılıyorum. Aile içinde gönüllü ensestin cinsel eğitimin en iyi yolu olduğuna inanıyorum. Bir kız için ancak samimi eğitiminin babası, amcası veya ağabeyinin yanında olması daha iyi olacaktır. Önemli olan her şeyin karşılıklı ve zorlama olmadan olmasıdır. Ve ebeveynlerin çocuklarına olan sevgilerini samimi bir şekilde ifade edebilmeleri için neden artık bu tür yasaların ve cezaların olduğunu anlamıyorum. Sonuçta, eğer bir genç bunu bir akranına yaparsa, o zaman kimse suçlanamaz. Çocuklar şakalar yapar ve birbirlerini tanırlar, ancak her ikisi de deneyimsizse aptalca şeyler yapabilirler. Ve ilk cinsel deneyimi benden büyük, deneyimli bir partnerle yaparsam çok daha iyi olur.
Ergenlik çağındayken küçük kız kardeşimle yakın bir deneyimim oldu. Ve konu seks olmasa da harikaydı. Ama açıkça her şeyi beğendi ve başlatıcıydı. Ancak daha sonra yaşı ilerledikçe ve bu tür ilişkilerin sapkınlık olarak kabul edildiğini anlayınca bu tür şeylere soğudu ve bu tür ilişkilere şiddetle karşı çıktı. Kamu ahlakını norm olarak kabul ettim ve farklı düşünmeye başladım. Uzun süre onu ikna etmeye çalıştım, bayağı şeyler diledim ama o çok kararlıydı ve ben de arkamda bırakmak zorunda kaldım. Onunla oynadığımız oyunlardan pişman değilim, sadece bittiği için. Ve eğer toplumsal ahlak dogmasını ön plana koymasaydı, şimdi bile birbirlerine zevk verebilirlerdi
- These users thanked the author Fedot for the post (total 2):
- İsveç125, Aion2012Ölü
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Bir yıl önce cevap verseydim bunların farelere yedirilmesi gerektiğini söylerdim.
Ve şimdi şunu söyleyeceğim, kızlar ne kadar erken düzülürse o kadar iyi.
Ve şimdi şunu söyleyeceğim, kızlar ne kadar erken düzülürse o kadar iyi.
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 3 years
South Park karikatüründen İsa’ya alıntı yapmak gerekirse; buna 12 metrelik bir sopayla bile dokunmam
-
Автор темыVikaDomina
- heyecanlanıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
VikaDomina, ne kadar erken olursa o kadar iyi
n
2 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
VikaDomina, ne kadar erken olursa o kadar iyi Gezgin 64, kısacası tüm bunların "iyi, mütevazı bir kız ol" olduğu bir zamanda büyüdüm , sevdiğiniz biri için kendinize iyi bakın."
Sonra birçok yılımı kaybettiğimi fark ettim.
n
2 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
VikaDomina, ne kadar erken olursa o kadar iyi Gezgin 64, kısacası tüm bunların "iyi, mütevazı bir kız ol" olduğu bir zamanda büyüdüm , sevdiğiniz biri için kendinize iyi bakın."
Sonra birçok yılımı kaybettiğimi fark ettim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
Katılıyorum, yaşa bağlı. Ve rızasıyla olsun ya da olmasın. 11-12 yaşlarımda ağabeyim beni kıçımdan sikti, ben de kızlara beni siktiklerini söylemek istedim. 14 yaşında şefkatle, şefkatle kadın oldu. Çocukları kaçıran ve tecavüz eden piçler de cevap vermeli ve onların bölgede doğru şekilde yetiştirildiklerini söylüyorlar.
7 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Bir nakliye şirketinde çalışıyorum, bir defasında bir şoförle yattım, bana uçuşta bir şeyler atıştırmak için durduğunu söyledi. 11-15 yaş arası kızlar geldi ve bana saçma sapan paralar karşılığında oral seks yapmayı teklif etti. Reddettiğini söylüyor.
7 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Bir nakliye şirketinde çalışıyorum, bir defasında bir şoförle yattım, bana uçuşta bir şeyler atıştırmak için durduğunu söyledi. 11-15 yaş arası kızlar geldi ve bana saçma sapan paralar karşılığında oral seks yapmayı teklif etti. Reddettiğini söylüyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
Evet, sanırım pek çok kişi reddederdi. Ve istemedikleri için değil. Ancak bunun bir tuzak olduğu ortaya çıkabilir ve ardından şantaj başlayabilir veya daha kötü bir şey olabilir.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Veronika
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years 1 month
Evet, sanırım bunun gibi kızların dondurma için para kazandığını düşündüm. İnternette yeterince gördük. Zaten bunu yapabilecek durumda değildik.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
nastya, neden bir yıl içinde fikrini değiştirdin? ? Sebebi neydi?
4 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
nastya, var mı kızım kendin mi?
4 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
nastya, var mı kızım kendin mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 9 months
Rıza olmadan yapılan herhangi bir seks, pedo veya hayvanat bahçesi benim için kabul edilemez.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
Pedofeliye kategorik olarak karşıyım... kişinin hayatını mahvediyor... tımarhaneye ya da intihar noktasına kadar!
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Cennet elmaları
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 8 months
Kayıtsız. Üstelik bu konu tam bir karışım: manyaklar, ephebofiller, nemfofiller, pedofillerin kendisi - hepsi bir yığın halinde bir araya getirilmiş. Aslında şiddet olmadan her şey yolundadır.
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, Vova
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 66 Replies
- 3646 Views
-
Last post by Yeni
-
-
New post Eşimi arkadaşlarıma vermek istiyorum.
by Araç Çubuğu » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 8 Replies
- 902 Views
-
Last post by Kadın
-
-
- 10 Replies
- 1517 Views
-
Last post by Anadolu
-
- 16 Replies