Yoldaşlar, erkek ve kadın, bana annelerinizin kaç yaşında olduğunu yazın, isterseniz istediğiniz fotoğrafı çekebilirsiniz
anneleriniz hakkında aklınıza gelen en güzel şeyleri, ne düşündüğünüzü yazın gerekli yazma... bu arada, uv Pok ile bunu takdir edecektir!!!
24 dakika 19 saniye sonra gönderildi: [/siz
annen kaç yaşında
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 6 months
Cevap: Anneniz kaç yaşında?
pok, Eh, annem 91 yaşında olacaktı şimdi eğer bugün hayatta olsaydı. Onun bu yaştaki fotoğrafları forum kullanıcılarının büyük çoğunluğunun ilgisini çekmeyecektir (gerontofil olmadıkları sürece). Ama annem pek çok güzel sözü hak ediyor! Ona hayatım boyunca minnettarım ve onu mezarıma kadar minnetle anacağım! Annem olduğu için değil, 10+ yıldır benim kadınım olduğu için! Cennetin Krallığı! (Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız sayfa 24’teki "Ensest" konusuna gidin)
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Piero, bilgi için teşekkürler, cesursun, Kısa ve öz yazılmış hikayenizi beğendim, fotoğraf no, bu sizin kişisel meseleniz, tebrikler, yakında ilk beğendiğim sizsiniz (50 mesajım var, konu açacağım yeni konu olacak, kadınların fotoğrafları 5-8 yıl sikiştim, şimdilik bu kadar)) Şu ana kadar 23 SMS’im var
yani sen cesur bir arkadaşsın
:şampuan:
yani sen cesur bir arkadaşsın

Last edited by temiz on 08 Aug 2022, 16:13, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
Siz nereden geliyorsunuz? Kendim hakkında tek kelime etmedim. Belki bir yetimdir?
güle güle: ↑08 Aug 2022, 15:43 Yoldaşlar erkek ve kadın, bana annelerinizin kaç yaşında olduğunu yazın, isterseniz istediğiniz fotoğrafı çekebilirsiniz
anneleriniz hakkında aklınıza gelen en güzel şeyleri, ne düşündüğünüzü yazın gerekli olduğunu düşünüyorum, yazın .. .ve bu arada takdir edecektir .. .s uv Pok!!!
24 dakika 19 saniye sonra gönderildi: [/siz
Siz nereden geliyorsunuz? Kendim hakkında tek kelime etmedim. Belki bir yetimdir?
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
slavik.neskaju, beni dikkatlice oku sonra yazacağım . ... anneniz hakkında, gerekli olduğunu düşündüğünüz şeyler hakkında yazın, mutlaka seks, yemek pişirme, ne kadar pahalı olduğu vb. hakkında değil, bir fotoğrafı olabilir ve kaç yaşında olduğu, sevgilileriniz hakkında yazmak istiyorsanız yazın. senin isteğin, öyle bir şey yok, hepimiz insanız, sanırım tüm kullanıcılar benimle aynı fikirde, buna eminim.!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies