Ben ve oğlum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Nat70
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Ben ve oğlum

Unread post by Nat70 »

Herkese iyi günler. Her şeyin nasıl olduğunu yazıyorum. Adım Natalia, 52 yaşındayım, evli değilim. Oğlumla yalnız yaşıyorum, oğlum evli değil, 17 yaşında. Bir de büyük kızımız var ama uzakta yaşıyor ve çok nadir görüşüyoruz. Son zamanlarda oğlumun geceleri tuvalete ya da başka bir yere gitmek için sıklıkla kalktığını fark etmeye başladım. Odalarımız yan yana, rahat uyuyorum, böylece her şeyi duyabiliyorum. Her zaman çıplak uyurum, bazen de battaniyesiz. Geçtiğimiz günlerde işyerinde kurumsal bir parti vardı, organizasyonun 10. yılını kutluyorduk ve öyle oldu ki eve her zamankinden geç ve sarhoş döndüm. Oğlum evdeydi, her şey her zamanki gibiydi, odama gittim, soyundum ve yattım. Gece yakınlarda birinin yüksek sesle nefes alma sesiyle uyandım. O benim... oğlumdu. Yatağımın yanında durdu ve penisine mastürbasyon yaptı. Büyük ihtimalle önceki gün kutlama yaptığım için sabaha kadar uyanamayacağımı düşünüyordu. Gözlerim yarı açık yatıyordum, penisine bakıyordum, çok utanıyordum ama aynı zamanda ona dokunmak için büyük bir arzu duyuyordum. Başımı kaldırdım, hemen sarsıldı ve yürüdü, yanıma gelmesini söyledim. Başı aşağıda, penisi bir sütun gibi dikilerek yaklaştı. Ona doğru eğildim ve hemen onu ağzıma aldım ve açgözlülükle emmeye başladım, neredeyse anında çığlık attı ve sıcak sıvısından bir akıntı boğazıma hücum etti, neredeyse kusuyordum ama her şeyi yuttum. Hızla odasına gitti, ben de uzandım ve bunu daha önce hiç yapmamış olmama rağmen elimle kendimi orgazma ulaştırmaya başladım. Artık birbirimizin gözlerine bakmaya utanıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onunla konuşmak, sanki hiçbir şey olmamış gibi demek istiyorum ama yapamıyorum, nereden başlayacağımı bilmiyorum.
These users thanked the author Nat70 for the post (total 6):
Sibiryak89, HATA, Şalun70, kaptan63, Garik, alexvigner
psişele
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Ben ve oğlum

Unread post by psişele »

Yeni bir hesaptan yazılmış güzel bir peri masalı :)
Dirk
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Dirk »

İnanmıyorum, inanmıyorum) İnanmıyorum)
These users thanked the author Dirk for the post (total 3):
Piero, Andy Panda, Kostiai72
Автор темы
Nat70
İlgi gösteriliyor

Unread post by Nat70 »

İster inanın ister inanmayın bu sizin işiniz. Her şeyi olduğu gibi yazdım.
These users thanked the author Nat70 for the post (total 4):
Endişeli, Süleyman, Sergey.v, annem adam yaptı
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

Nat70: 06 Aug 2022, 18:58 Herkese iyi günler. Her şeyin nasıl olduğunu yazıyorum. Adım Natalia, 52 yaşındayım, evli değilim. Oğlumla yalnız yaşıyorum, oğlum evli değil, 17 yaşında. Bir de büyük kızımız var ama uzakta yaşıyor ve çok nadir görüşüyoruz. Son zamanlarda oğlumun geceleri tuvalete ya da başka bir yere gitmek için sıklıkla kalktığını fark etmeye başladım. Odalarımız yan yana, rahat uyuyorum, böylece her şeyi duyabiliyorum. Her zaman çıplak uyurum, bazen de battaniyesiz. Geçtiğimiz günlerde işyerinde kurumsal bir parti vardı, organizasyonun 10. yılını kutluyorduk ve öyle oldu ki eve her zamankinden geç ve sarhoş döndüm. Oğlum evdeydi, her şey her zamanki gibiydi, odama gittim, soyundum ve yattım. Gece yakınlarda birinin yüksek sesle nefes alma sesiyle uyandım. O benim... oğlumdu. Yatağımın yanında durdu ve penisine mastürbasyon yaptı. Büyük ihtimalle önceki gün kutlama yaptığım için sabaha kadar uyanamayacağımı düşünüyordu. Gözlerim yarı açık yatıyordum, penisine bakıyordum, çok utanıyordum ama aynı zamanda ona dokunmak için büyük bir arzu duyuyordum. Başımı kaldırdım, hemen sarsıldı ve yürüdü, yanıma gelmesini söyledim. Başı aşağıda, penisi bir sütun gibi dikilerek yaklaştı. Ona doğru eğildim ve hemen onu ağzıma aldım ve açgözlülükle emmeye başladım, neredeyse anında çığlık attı ve sıcak sıvısından bir akıntı boğazıma hücum etti, neredeyse kusuyordum ama her şeyi yuttum. Hızla odasına gitti, ben de uzandım ve bunu daha önce hiç yapmamış olmama rağmen elimle kendimi orgazma ulaştırmaya başladım. Artık birbirimizin gözlerine bakmaya utanıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onunla konuşmak, hiçbir şey olmadığını söylemek istiyorum ama yapamıyorum, nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Söylemeyeceğim buna inanmıyorum, şüpheli, ama konuşmamız lazım, yeter ki oğlumun kibirine, müsamahakarlığına dönüşmesin...
Johnny depp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Johnny depp »

Onunla ne hakkında konuşmalıyım? Tekrar hakkında mı? Evet yine de seks yapacaksın
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: eşcinsel

Unread post by Duvar »

Ben de seks olacağını düşünüyorum. Muhtemelen önce bunu kabul etmeniz ve ardından oğlunuza endişelenmemesini, bunun iyi ve hoş bir şey olduğunu söylemeniz gerekir.
These users thanked the author Duvar for the post:
Endişeli
Автор темы
Nat70
İlgi gösteriliyor

Unread post by Nat70 »

Hoş olduğu gerçeği - evet yalan söylemeyeceğim, ilahiydi. Ama bu iyi mi? Yapılanlardan dolayı çok endişeliyim.
These users thanked the author Nat70 for the post (total 2):
Esinti, annem adam yaptı
Duvar
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: eşcinsel

Unread post by Duvar »

Nat70, Bu harika! Sadece bunu kabul etmeniz, endişelenmemeniz ve işe yaradığının tadını çıkarmanız gerekiyor!)
These users thanked the author Duvar for the post:
Esinti
Johnny depp
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by Johnny depp »

Benim için bariyer çöktü ve istesem de istemesem de geri dönüş yok, :))
Acaba bu durum oğlumun bir kız bulmasını engelleyecek mi? gelecekte? Bana öyle geliyor ki annesi her zaman listesinde bir numara olacak.
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Esnek »

Nat70: 06 Aug 2022, 18:58 Herkese iyi günler. Her şeyin nasıl olduğunu yazıyorum. Adım Natalia, 52 yaşındayım, evli değilim. Oğlumla yalnız yaşıyorum, oğlum evli değil, 17 yaşında. Bir de büyük kızımız var ama uzakta yaşıyor ve çok nadir görüşüyoruz. Son zamanlarda oğlumun geceleri tuvalete ya da başka bir yere gitmek için sıklıkla kalktığını fark etmeye başladım. Odalarımız yan yana, rahat uyuyorum, böylece her şeyi duyabiliyorum. Her zaman çıplak uyurum, bazen de battaniyesiz. Geçtiğimiz günlerde işyerinde kurumsal bir parti vardı, organizasyonun 10. yılını kutluyorduk ve öyle oldu ki eve her zamankinden geç ve sarhoş döndüm. Oğlum evdeydi, her şey her zamanki gibiydi, odama gittim, soyundum ve yattım. Gece yakınlarda birinin yüksek sesle nefes alma sesiyle uyandım. O benim... oğlumdu. Yatağımın yanında durdu ve penisine mastürbasyon yaptı. Büyük ihtimalle önceki gün kutlama yaptığım için sabaha kadar uyanamayacağımı düşünüyordu. Gözlerim yarı açık yatıyordum, penisine bakıyordum, çok utanıyordum ama aynı zamanda ona dokunmak için büyük bir arzu duyuyordum. Başımı kaldırdım, hemen sarsıldı ve yürüdü, yanıma gelmesini söyledim. Başı aşağıda, penisi bir sütun gibi dikilerek yaklaştı. Ona doğru eğildim ve hemen onu ağzıma aldım ve açgözlülükle emmeye başladım, neredeyse anında çığlık attı ve sıcak sıvısından bir akıntı boğazıma hücum etti, neredeyse kusuyordum ama her şeyi yuttum. Hızla odasına gitti, ben de uzandım ve bunu daha önce hiç yapmamış olmama rağmen elimle kendimi orgazma ulaştırmaya başladım. Artık birbirimizin gözlerine bakmaya utanıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onunla konuşup hiçbir şey olmadığını söylemek istiyorum ama yapamıyorum; nereden başlayacağımı bilmiyorum.
O halde artık konuşmanın zamanı geldi tam teşekküllü yakınlığa geçin.
rmt
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 340
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by rmt »

Nat70: 06 Aug 2022, 22:48 Keyifli olduğu gerçeği - evet yalan söylemeyeceğim, muhteşemdi. Ama bu iyi mi? Yapılanlar konusunda çok endişeliyim.
Devamı ne kadar keyifli olursa olsun. Ve sonra inisiyatif onun tarafındaydı. Konuyu mantıksal sonucuna getirdiniz. Bu, yarı yolda uğraşmaktan çok daha iyidir. Ve şimdi hiperseksüelliği ve kafasındaki hamamböcekleri ile buna ihtiyacı var.
Katia
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 3 years

Unread post by Katia »

Nat70: 06 Aug 2022, 22:48 Keyifli olduğu gerçeği - evet yalan söylemeyeceğim, muhteşemdi. Ama bu iyi mi? Yapılanlar konusunda çok endişeliyim.
Endişelenme. İnan bana, utanç ve korku yakında geçecek. Şansınızı kaçırmayın ve bunun hayatınızda başınıza gelen en iyi şey olduğunu anlayacaksınız.
These users thanked the author Katia for the post (total 3):
Sergey.v, Esinti, annem adam yaptı
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Büyük oğlan »

Nat70: 06 Aug 2022, 18:58 Ne yapacağımı bilmiyorum. Onunla konuşup hiçbir şey olmadığını söylemek istiyorum ama yapamıyorum, nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Aslında ne oldu? Evet, her şey yolunda. Kendini hırpalamana gerek yok. Ve eğer karşılıklıysa, o zaman kendinizi inkar etmenize gerek yok. Tek sen değilsin.
These users thanked the author Büyük oğlan for the post:
Esinti
Skf
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 299

Unread post by Skf »

Bir oğlunun annesine ilgi duyması ve utanılacak bir şey olmamasının normal bir olay olduğunu düşünüyorum.
These users thanked the author Skf for the post:
Esinti
Vadik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 624
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Vadik »

Skf: 18 Aug 2022, 15:42 Bir oğlunun annesine ilgi duyması ve utanılacak bir şey olmaması durumunda bunun normal bir olay olduğunu düşünüyorum
Bırakın anneleri çocuksuz yaşasın adam utansın. Seks yapmayan kadın yok olup gider. Ve eğer onun için bir erkek olabilseydim, o zaman bunda utanılacak bir şey yok.
These users thanked the author Vadik for the post (total 2):
SergeiKa, Esinti
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by rakı »

Evet, ben bir anne olarak kahramanın yerindeydim. Her şey fantezi değil diyebilirim, bazen hayal edilenler gerçeklikten çok daha lokumdur
These users thanked the author rakı for the post (total 5):
Bulkin, kaptan63, Sergey.v, annem adam yaptı, fötr şapka_1986
Maxik90
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269

Unread post by Maxik90 »

rakia: 18 Aug 2022, 16:17 Evet, kadın kahramanın yerini almış bir anne gibiyim. Herşeyin fantezi olmadığını söyleyebilirim, bazen icat edilenler gerçeklikten çok daha şekerdir
ve olanlardan pişman mısın?
Автор темы
Nat70
İlgi gösteriliyor

Unread post by Nat70 »

Bugün oğlumun doğum günü, misafirler gelecek, kutlamadan sonra sanırım tek başıma hareket edeceğim, artık yapamıyorum, sürekli sadece seksi, o geceyi düşünüyorum.
These users thanked the author Nat70 for the post (total 8):
Vadik, 160’ı kaldır, Bulkin, SergeiKa, kaptan63, Sergey.v, Esinti, annem adam yaptı
Vadik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 624
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Vadik »

Nat70: 18 Aug 2022, 18:03 Bugün oğlumun doğum günü, misafirler gelecek, kutlamadan sonra sanırım tek başıma hareket edeceğim, artık yapamıyorum, sürekli düşünceler sadece seksle ilgili, o geceyle ilgili.
Elimizde var annemle de doğum gününden sonra her şey oldu, ancak bugün onun doğum günüydü. Eminim bu doğum günü ikiniz için de unutulmaz olacaktır.
These users thanked the author Vadik for the post:
Esinti
160’ı kaldır
İlgi gösteriliyor

Unread post by 160’ı kaldır »

Nat70, endişelenme. Bence sen ve oğlunuz sadece seks yapmalısınız

40 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Nat70, Sanırım yarın Sabah her şeyin büyülü olduğunu yazacaksın!
These users thanked the author 160’ı kaldır for the post:
Esinti
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 4 years

Unread post by HATA »

Nat70, eğer beğendiyseniz oğlumla sikişin annemle kendimi beceriyorum e> 14 yaşından itibaren 94 yaşından itibaren
These users thanked the author HATA for the post (total 2):
Sibiryak89, Esinti
Allochka
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Allochka »

Nat70: 06 Aug 2022, 18:58 Herkese iyi günler. Her şeyin nasıl olduğunu yazıyorum. Adım Natalia, 52 yaşındayım, evli değilim. Oğlumla yalnız yaşıyorum, oğlum evli değil, 17 yaşında. Bir de büyük kızımız var ama uzakta yaşıyor ve çok nadir görüşüyoruz. Son zamanlarda oğlumun geceleri tuvalete ya da başka bir yere gitmek için sıklıkla kalktığını fark etmeye başladım. Odalarımız yan yana, rahat uyuyorum, böylece her şeyi duyabiliyorum. Her zaman çıplak uyurum, bazen de battaniyesiz. Geçtiğimiz günlerde işyerinde kurumsal bir parti vardı, organizasyonun 10. yılını kutluyorduk ve öyle oldu ki eve her zamankinden geç ve sarhoş döndüm. Oğlum evdeydi, her şey her zamanki gibiydi, odama gittim, soyundum ve yattım. Gece yakınlarda birinin yüksek sesle nefes alma sesiyle uyandım. O benim... oğlumdu. Yatağımın yanında durdu ve penisine mastürbasyon yaptı. Büyük ihtimalle önceki gün kutlama yaptığım için sabaha kadar uyanamayacağımı düşünüyordu. Gözlerim yarı açık yatıyordum, penisine bakıyordum, çok utanıyordum ama aynı zamanda ona dokunmak için büyük bir arzu duyuyordum. Başımı kaldırdım, hemen sarsıldı ve yürüdü, yanıma gelmesini söyledim. Başı aşağıda, penisi bir sütun gibi dikilerek yaklaştı. Ona doğru eğildim ve hemen onu ağzıma aldım ve açgözlülükle emmeye başladım, neredeyse anında çığlık attı ve sıcak sıvısından bir akıntı boğazıma hücum etti, neredeyse kusuyordum ama her şeyi yuttum. Hızla odasına gitti, ben de uzandım ve bunu daha önce hiç yapmamış olmama rağmen elimle kendimi orgazma ulaştırmaya başladım. Artık birbirimizin gözlerine bakmaya utanıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onunla konuşmak, hiçbir şey olmadığını söylemek istiyorum ama yapamıyorum, nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Oğlum, 17 yaşında , evli değilim)))))))) ah gülemiyorum)
These users thanked the author Allochka for the post:
sptlh
160’ı kaldır
İlgi gösteriliyor

Unread post by 160’ı kaldır »

Nat70 peki her şey nasıl gitti?
CehennemDi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Orientation: biseksüel

Unread post by CehennemDi »

Nat70, Bana nasıl olduğunu söyle?
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Vadik: 18 Aug 2022, 18:33
Nat70: 18 Aug 2022, 18:03 Bugün oğlumun doğum günü, misafirler gelecek, kutlamadan sonra sanırım tek başıma hareket edeceğim, artık yapamam, sürekli düşünceler sadece seksle ilgili, o geceyle ilgili .
Elimizde annemleo da onun doğum gününden sonra gerçekleşti, ancak bu onun doğum günüydü. Eminim bu doğum günü ikiniz için de unutulmaz olacaktır
Doğum gününüze bağlanmanıza gerek yok, sadece güzel sekse uyum sağlayın, hepsi bu kadar !

2 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
rakia : 18 Aug 2022, 16:17 eh, evet, kahramanın yerindeki anne gibiyim. Her şeyin hayal olmadığını söyleyebilirim, bazen icat edilenler gerçeklikten çok daha şekerlidir
ve olanlardan pişman mısın?
Yalnızca başarılı olamayanlar olanlardan pişman olur, büyük mutluluk yaşayanlar ise hiçbir şeyden pişman olmaz
Lara
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185

Unread post by Lara »

17 yaşındayım, evli değilim))) ve şükürler olsun!!))
These users thanked the author Lara for the post (total 2):
Kırk beşinci, Fargal94
Sinsa
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Sinsa »

Yanlış değil, 17 yıllık evli ve üç çocuklu! *x)
These users thanked the author Sinsa for the post (total 2):
Kırk beşinci, 6996
Oldsnake2104
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by Oldsnake2104 »

Anladığım kadarıyla, bir oğul veya anneyle seks hakkında yazdıklarında, bu sarhoş seksle eşdeğerdir.
MağaralarJ
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by MağaralarJ »

Durumu yatıştırmalı, birlikte bir içki içmeli, konuşmalı ve tam seks yapmalıyız.
These users thanked the author MağaralarJ for the post:
Esinti
VessTPneis
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by VessTPneis »

Lara, vay be, ne kadar da çalışan bir makinen var avatarın)
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410

Unread post by Büyük oğlan »

Lara, Muhteşem göt!!!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply