Hey. Sy. Bu yeteneği nispeten yakın zamanda keşfettim. Bu süre zarfında 2 erkekle çıktım. İlki programı hiç getirmedi. İkincisi ise az sayıda olan bir aygırdır. Ancak bunun
Çoklu orgazm
-
Автор темыAnika
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Çoklu orgazm
Ben çoklu orgazmım. Bu geceki rekorum 50’den fazla. Artık sayamıyorum. Ama işin püf noktası şu ki, penetrasyon sırasında zevk alıyorum ve doruğa ulaştığında organizmanın gerçekleşmesi için bunun benden çıkması gerekiyor. Kural olarak, buna vahşi hırıltım, bacak krampları ve bol miktarda fışkırtma eşlik ediyor. Ve sonra, ağ geçidi açıldığında - yeni penetrasyon, 5-10 saniye ve tekrar orgazm. Ve gerilim doruğa ulaştığında ve adam beni bırakmadığında, karnımın alt kısmı sanki anestezisiz ameliyat ediliyormuşum gibi ağrıyor! İnanılmaz süper güç! Ancak partnerin zevk alma şansı neredeyse hiç yok. Gerçekten çok sevdiğim ve işimizi ciddi anlamda berbat eden şehit, böyle bir geceden sonra çok sinirlendi ve beni bencillikle suçladı. Ne yapabilirim?! Kısacası şehitle büyük kavga ettik. Sanki yüzüme tokat yemiş gibiydim. O anın hararetiyle yanıt olarak pek çok kötü şey söyledim. Hatta belki de sonsuza kadar savaşmışlardı

ve bununla ne yapacağımı bile bilmiyorum. Kime soracağımı bile bilmiyorum. Dışarıdan ilginç bir görüş.
Hey. Sy. Bu yeteneği nispeten yakın zamanda keşfettim. Bu süre zarfında 2 erkekle çıktım. İlki programı hiç getirmedi. İkincisi ise az sayıda olan bir aygırdır. Ancak bunun
olduğu ortaya çıktı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Re: Çoklu orgazm
Evet zor bir durum. Bir uzmanla aile danışmanlığına gitmeniz gerekir. Hak ettiğinizi almanız ve erkek arkadaşınızın tatminsiz kalmaması için size her şeyi nasıl organize edeceğinizi anlatacaktır. Bunu anlamak o kadar kolay değil!
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years
-
Автор темыAnika
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years
Re: Çoklu orgazm
Belki soğutma etkisi olan yağlayıcıları deneyebilirsin? Her ne kadar daha çok erkeklere yönelik olsalar da, yine de. Aklıma diğer seçenekler, yalnızca tıbbi olanlar geliyor, ancak bunlara kapılmaya gerek yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 195 Views
-
Last post by Evgeniy-Spb
-
- 3 Replies