Çoklu orgazm

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Anika
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Çoklu orgazm

Unread post by Anika »

Ben çoklu orgazmım. Bu geceki rekorum 50’den fazla. Artık sayamıyorum. Ama işin püf noktası şu ki, penetrasyon sırasında zevk alıyorum ve doruğa ulaştığında organizmanın gerçekleşmesi için bunun benden çıkması gerekiyor. Kural olarak, buna vahşi hırıltım, bacak krampları ve bol miktarda fışkırtma eşlik ediyor. Ve sonra, ağ geçidi açıldığında - yeni penetrasyon, 5-10 saniye ve tekrar orgazm. Ve gerilim doruğa ulaştığında ve adam beni bırakmadığında, karnımın alt kısmı sanki anestezisiz ameliyat ediliyormuşum gibi ağrıyor! İnanılmaz süper güç! Ancak partnerin zevk alma şansı neredeyse hiç yok. Gerçekten çok sevdiğim ve işimizi ciddi anlamda berbat eden şehit, böyle bir geceden sonra çok sinirlendi ve beni bencillikle suçladı. Ne yapabilirim?! Kısacası şehitle büyük kavga ettik. Sanki yüzüme tokat yemiş gibiydim. O anın hararetiyle yanıt olarak pek çok kötü şey söyledim. Hatta belki de sonsuza kadar savaşmışlardı😭&#128557 ;😭 ve bununla ne yapacağımı bile bilmiyorum. Kime soracağımı bile bilmiyorum. Dışarıdan ilginç bir görüş.
Hey. Sy. Bu yeteneği nispeten yakın zamanda keşfettim. Bu süre zarfında 2 erkekle çıktım. İlki programı hiç getirmedi. İkincisi ise az sayıda olan bir aygırdır. Ancak bunun 😔 olduğu ortaya çıktı.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months
 Re: Çoklu orgazm

Unread post by Nikk »

Evet zor bir durum. Bir uzmanla aile danışmanlığına gitmeniz gerekir. Hak ettiğinizi almanız ve erkek arkadaşınızın tatminsiz kalmaması için size her şeyi nasıl organize edeceğinizi anlatacaktır. Bunu anlamak o kadar kolay değil!
Kotofeicheg
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 3 years

Unread post by Kotofeicheg »

Peki bu her pozda mı oluyor?
Автор темы
Anika
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Anika »

Kotofeicheg: 03 Aug 2022, 21:39 Neden hoşlandınız?
bugün...
Kotofeicheg
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 3 years

Unread post by Kotofeicheg »

Belki soğutma etkisi olan yağlayıcıları deneyebilirsin? Her ne kadar daha çok erkeklere yönelik olsalar da, yine de. Aklıma diğer seçenekler, yalnızca tıbbi olanlar geliyor, ancak bunlara kapılmaya gerek yok.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”