Neden bazı erkekler kadınlara tecavüz ediyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Margo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
 Neden bazı erkekler kadınlara tecavüz ediyor?

Unread post by Margo »

Son derece nahoş bir olay. Bununla dört kez karşılaştım.
Neredeyse başarısız olan ilk girişimi üniversitede okurken yaşadım. Adam benden hoşlanıyordu, alıngan değildim, daha çok bir fahişeydim ama herkese karşı değil. Ancak onu kesinlikle reddetmemesi gerektiğine karar verdi. Tanıdığımız bazı adamların yakınlarda olması iyi bir şey. Sonunda onu linç edilmekten kurtarmaya çalışıyordum.
İkinci kez kendimi günün yanlış saatinde yanlış yerde buldum. Yerel gopnikler onları sözlü tören yapmaya zorladı ve bıçakla tehdit etti. Sonra patronuma şikayet ettim, bulundular, sonra bir tanesine uzun süre popodan tecavüz ettiler, sonra da yoğun bakıma kaldırdılar.
Üçüncü kez. Daha sonra yanımda bir silah vardı. Vurdu, uzaklaştı ve o orada yatmaya devam etti. O zaman ona ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.
Eh, bu onun gösterişli gençliğinden geliyor diyebiliriz.
Dördüncü kez. Evlendikten sonra eski sevgilim bana kendi evimde tecavüz etti. Daha sonra kocam iş seyahatindeydi. Kırık dudak, morluklar. Bu onun basitçe dövülmesiyle sınırlıydı ve karısı her şeyi öğrendi. Boşanmış, dairesi ve ailesi olmadan bırakılmış.
Hayır, belki tecavüzcüler için her şey bu kadar üzücü bitmiyor ama yine de NEDEN bu kadar risk aldığını anlamıyorum?
These users thanked the author Margo for the post (total 2):
Geçit, Nicolausblind
Ivp1967
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: biseksüel
 Re: Neden bazı erkekler kadınlara tecavüz ediyor?

Unread post by Ivp1967 »

Sanırım bu bir sapma psişede, kafada bir sorun var. Kendimi bir tecavüzcü rolünde hiç hayal edemiyorum, amcığa ulaşıp onu sokmayı başarsam bile, o zaman kadın basitçe şoktaysa, en hafif deyimle, ne zevk olabilir? . Bilmiyorum ama inanın her erkeğin özünde tecavüzcü yoktur, bu bir sapmadır...
These users thanked the author Ivp1967 for the post (total 2):
Margo, Geçit
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 7 months
 Re: Neden bazı erkekler kadınlara tecavüz ediyor?

Unread post by dva2dva »

Evet, soruyu cevaplamak zor. Sebepler farklı. Bazı insanlar çaresizlikten tahrik olur. Birinin bir kızdan korkması. Tam olarak kim olduğunu hatırlamıyorum, ama eğer hafızam yanılıyorsa, SSCB’nin bir manyağı olan chikatilo. Yani tam olarak öldürdüğü anda sona erdi (belki de o değildi, hatırlamıyorum). Esasen sadonun yönü budur. Bir erkeğin bir kadın üzerinde gücü vardır ve bu onu tahrik eder. Sapma. Şahsen ben de senin gibi bunu anlamıyorum - ne sikim. Eşimin bundan hoşlanmadığını, "dayandığını" ve mecbur olduğu için verdiğini gördüğümde bile onunla seks yapma arzumu kaybediyorum.. Partnerim zevk aldığında heyecanlanıyorum.
These users thanked the author dva2dva for the post (total 2):
Geçit, Margo
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”