Erkek köpekle sekse hazırlanmak
-
- Potansiyel seks nesnesi
Erkek köpekle sekse hazırlanmak
Herkese merhaba, kusura bakmayın, uygun bölümde konu oluşturamadığım için başka bir konu seçmek zorunda kaldım.
Erkek bir Labrador’la seks yapmaya hazırlanmakla ilgileniyorum. Komşunun bahçesinde bekçi olarak yaşıyor. Bakımlı, aşılı. Hijyen konusunda endişeliyim: Ondan bir şey kapabilir miyim? Belki bundan önce bir şekilde penisini dezenfekte etmesi gerekiyor? Bu benim ilk seferim, vajinal seks istiyorum. Yeter ki benim için acısız ve güvenli olsun. Tavsiye verin lütfen, konu kimde? Teşekkür ederim
Erkek bir Labrador’la seks yapmaya hazırlanmakla ilgileniyorum. Komşunun bahçesinde bekçi olarak yaşıyor. Bakımlı, aşılı. Hijyen konusunda endişeliyim: Ondan bir şey kapabilir miyim? Belki bundan önce bir şekilde penisini dezenfekte etmesi gerekiyor? Bu benim ilk seferim, vajinal seks istiyorum. Yeter ki benim için acısız ve güvenli olsun. Tavsiye verin lütfen, konu kimde? Teşekkür ederim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir erkekle seks yapmaya hazırlanmak
Oğlunu siksen iyi olurÇiftleşme için sürtük: ↑01 May 2022, 12:33 Herkese merhaba, kusura bakmayın, uygun bölümde konu oluşturamadım bu yüzden başka bir konu seçmek zorunda kaldım.
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
Endişelenmeyin: evcil bir köpek sizin için bir lütuftur! Herhangi bir enfeksiyona yakalanmayacaksınız!
Ve genel olarak: kayıt olun ve... bana PM’den yazın!
Tamam?
Ve genel olarak: kayıt olun ve... bana PM’den yazın!
Tamam?
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Muhafız Labrador mu? Haha

- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 2):
- Bir denizkızı, Tolyan
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Bu nasıl oluyor? Onun seni sikmesini nasıl sağlayacaksın?
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
4 dakika sonra gönderilir 1 saniye :
Bunu nasıl hayal ettiğini merak ediyorum, sakın itme Kıçımdaki Labrador, Oraya gitmek istemiyorum. En önemli şey Labrador’un hamile kalmamasıdır.
Kızakla giden kediler var ama burada bir bekçi Labrador var.
4 dakika sonra gönderilir 1 saniye :
Bunu nasıl hayal ettiğini merak ediyorum, sakın itme Kıçımdaki Labrador, Oraya gitmek istemiyorum. En önemli şey Labrador’un hamile kalmamasıdır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
Kızgınlık geçiren bir orospuyu bulmanın en basit yolu, onun mahrem yerlerini bir mendille iyice ovmak, sonra da ovalamak amını bu mendille. Ve seni sikene kadar dinlenmeyecek
-
- Sürtünmeler
Çiftleşmek isteyen sürtük, eğer sokağınızda yaşıyorsa , tabii ki en azından yıkamak daha iyidir, eğer sizin değilse, köpeğin en azından size alışması gerekir. Amcığınızı uyandırıp onun önünde göğüslerinizi sallarsanız hemen üzerinize atlayacağını düşünmeyin.
- These users thanked the author Anne for the post (total 2):
- Evgeniy7519, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Anne,
dahi, bir kadın hayvanlardan hamile kalamaz! En azından bilmiyorsanız hiçbir şey yazmayın, aksi takdirde birileri okuyacak ve bunu kabul edecektir. Ya yazarın konusu hakkında yazıp ona yardım edin ya da hiçbir şey yapmayın.En önemli şey şu ki Labrador’dan hamile kalamam.
- These users thanked the author Ensest sürtük for the post (total 2):
- Evgeniy7519, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
Ensest sürtük, evet, bu alaycılıktı : wink:
Yani bize bir domuzun hamileliği hakkında bile hiçbir şey söylemediler,
Mesajları hatırlıyorum)
Yani bize bir domuzun hamileliği hakkında bile hiçbir şey söylemediler,
Mesajları hatırlıyorum)
-
- Sürtünmeler
Evet, görünüşe göre mizah anlayışı olan insanlar zor zamanlar geçiriyor. Ama her ihtimale karşı, tarihe bir gezi. SSCB’de insan DNA’sını hayvan genomuyla geçme gen deneyi için özel bir program vardı. Ayrıca olumlu deneyimlerin de yaşandığını söylemek istiyorum. Ancak fetüs gelişmedi ve Doğu’da her şey düşükle sonuçlandı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Mizah komik ya da esprili olmalı, bu durumda ne biri ne de diğeri. Aptallığı mizaha bağlamayın
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
Köpek seni tanımalı, üstüne sıcakta dişinin olduğu bir mendil yazmışlar, bu ideal, ve en azından köpeğin penisini nemli bir bezle sil...
-
- En güçlü orgazm!
Anne, bu ne tür olumlu bir deneyim? Nerede ve ne zaman?
Sadece SSCB’de 20’li yılların sonu ve 30’lu yılların başında Sohum’da özel olarak oluşturulmuş bir merkezde maymunlarla yapılan programı biliyorum. Ve bu tamamen ve mutlak bir başarısızlıkla sonuçlanan kesinlikle karanlık bir hikaye. Bütün bu çılgın fikrin asıl yazarı Prof. Hatırladığım kadarıyla Ivanov güzel dilli, bilimsel bir dolandırıcıydı. Bütün hikaye onun NKVD tarafından tutuklanmasıyla sona erdi
Sadece SSCB’de 20’li yılların sonu ve 30’lu yılların başında Sohum’da özel olarak oluşturulmuş bir merkezde maymunlarla yapılan programı biliyorum. Ve bu tamamen ve mutlak bir başarısızlıkla sonuçlanan kesinlikle karanlık bir hikaye. Bütün bu çılgın fikrin asıl yazarı Prof. Hatırladığım kadarıyla Ivanov güzel dilli, bilimsel bir dolandırıcıydı. Bütün hikaye onun NKVD tarafından tutuklanmasıyla sona erdi
-
- Sürtünmeler
Daha derine inelim, Ivanov başarılı bir deney ihtimaline karşı sadece bir perdeydiKardeş: ↑12 May 2022, 18:53 Anne, bu ne kadar olumlu bir deneyim öyle mi? Nerede ve ne zaman?
Sadece SSCB’de 20’li yılların sonu ve 30’lu yılların başında Sohum’da özel olarak oluşturulmuş bir merkezde maymunlarla yapılan programı biliyorum. Ve bu tamamen ve mutlak bir başarısızlıkla sonuçlanan kesinlikle karanlık bir hikaye. Bütün bu çılgın fikrin asıl yazarı Prof. Hatırladığım kadarıyla Ivanov güzel dilli, bilimsel bir dolandırıcıydı. Tüm hikaye onun NKVD tarafından tutuklanmasıyla sona erdi
-
- En güçlü orgazm!
Anne, araştırılacak ne var)) bu sürekli hareket makinesi oluşturma kategorisinden çılgın bir fikir, tüm bu İvanovlar sadece para konusunda ustalaşıyor ve iktidardaki okuma yazma bilmeyen insanlara peri masalları anlatıyorlardı.
Teoride bile insan-hayvan melezi elde etmek imkansızdır, hatta in vitro , doğal yoldan bahsetmiyorum bile.
Teoride bile insan-hayvan melezi elde etmek imkansızdır, hatta in vitro , doğal yoldan bahsetmiyorum bile.
-
- Sürtünmeler
Sana tamamen katılıyorum, ancak gerçekler farklı bir hikaye anlatıyor; ne kadar Ivanov olursa olsun, her zaman olacak solcu olKardeş: ↑13 May 2022, 10:08 Anne, orada keşfedilecek ne var) ) bu, sürekli hareket makinesi oluşturmak gibi çılgın bir fikir, tüm bu İvanovlar para konusunda ustalaşıyor ve okuma yazma bilmeyen güçlere peri masalları anlatıyorlardı.
Teoride bile insan-hayvan melezi elde etmek imkansızdır, in vitro olarak bile , doğal yoldan bahsetmeye bile gerek yok.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Çiftleşmek için sürtük, sepette bana yaz @ Yuraivanov67 Sana her şeyi anlatacağım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 97 Replies
- 16900 Views
-
Last post by Julia 84
-
- 18 Replies