RSP ile seks
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Orientation: heteroseksüel
Re: rsp ile seks
Evlenmeden önce tarihli. Ben 29 yaşındaydım, o ise 36. Kurtuldu. 16 yaşında bir kızı vardı. Çıplak uyuduk ve fırtına sırasında kızımız yatağımıza koştu. Terbiye için giyinmiş. Bütün gece sabaha kadar sohbet edip güldüler. Gecenin yarısında annesinin ve kendisinin nasıl eğlendiğini dinlediğini söyledi. Bu arada bekaretimi 19 yaşıma kadar korudum.
Şu anda bile periyodik olarak onunla ve annesiyle karşılaşıyoruz.
Şu anda bile periyodik olarak onunla ve annesiyle karşılaşıyoruz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
30 rsp ile seks yaptıktan sonra bu bir norm, bu yaştaki hemen hemen her kadının bir fragmanı var
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post (total 2):
- YeniDim, abartı
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
İkinci sabitim, yani neredeyse eşim, iki yıldan fazla yaşadık, bu sadece klasik bir RSP’ydi, ancak o zamanlar 90’larda böyle bir terim yoktu. Ve o kadar hafifti ki ah)) Seks konusunda hiçbir kısıtlama yoktu, ilk analımı onunla yaptım, partner değiştirdik, başkalarının önünde seviştik, onun hakkında hiçbir şey söylemiyorum aldattı, o kadar çok yaptı ki sinirlendim bile onunla konuşamadım)))
Ama tam da fragman yüzünden ayrıldılar, kızıyla ortak dil bulamadım, üstelik o da Daha fazla çocuk istiyordum ve o zamanlar gerçekten hazır değildim. Hakkımızda detaylı bilgi istiyorsanız yazın, ana konumuz olan "Eşimin çalkantılı geçmişi" ile ilgili cevap vereceğim.
Ama tam da fragman yüzünden ayrıldılar, kızıyla ortak dil bulamadım, üstelik o da Daha fazla çocuk istiyordum ve o zamanlar gerçekten hazır değildim. Hakkımızda detaylı bilgi istiyorsanız yazın, ana konumuz olan "Eşimin çalkantılı geçmişi" ile ilgili cevap vereceğim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 111 Replies
- 2371 Views
-
Last post by Beluga
-
- 7 Replies