Annemle iyi seks yapın

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Kalina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 3 years 7 months
 Annemle iyi seks yapın

Unread post by Kalina »

18 yaşındayım, annem için ayak fetişini seviyorum, 41 yaşındayım, sıradan güzel bir kadın evde siyah pedikürle çıplak ayakla dolaşıyor, çok lezzetli ve onu gerçekten istiyorum, özellikle de sevgilimle tayt ve siyah etek giydiğinde bir, seks yapmak istemiyorum, bunu kim yaptı??? Peki buna en iyi nasıl yaklaşılır??? Özellikle, en azından ilk kez bacaklarınızı ve oral seksinizi durulayın ve gelecekte penetrasyon sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir.
yediprott812
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 3 years 9 months
 Re: Annemle iyi seks yapmak

Unread post by yediprott812 »

Telgrafınızdan bana kişisel bir mesaj gönderin, sizinle oradan iletişime geçeceğiz ve ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğiz
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Andrey Petrov »

Anne sıradan bir kadın gibi baştan çıkarılmalıdır! Bu yüzden bacaklarınıza odaklanmayın! Orada nadiren erojen bölgeler var. Göğüslerini tutup meme uçlarını çekiyorsun, orada herkesin EZ’si var! İlk başta el çırpmak, yaramaz ya da yaramaz demek mümkün olabilir, ancak birkaç hafta sonra buna alışacaktır! Önemli olan, onu bir erkek ve kadın olarak istediğini anlaması ve sonra kendisinin ilgilenmeye başlamasıdır. Ve onu ilk siktiğinde, onu evcilleştirmiş say, onunla her türlü sapkınlığı yapabilirsin! Aman Tanrım, şaftımı ilk kez denediğimde ne kadar ipeksi hale geldi! Bazen alışverişe gideriz, otoparka park ederiz, babam mağazaya gider ve ben, sarılı, makyajlı, parfümlü, güzel annemle renkli bir arabanın arka koltuğunda oturuyoruz. Sutyeninin altından, eteğinin altından elinizle büyük göğüslerini sıkıyorsunuz, dantel külotunu itiyorsunuz ve klitorisini uyarıyorsunuz. Bakıyorsunuz, kızarmış, hızlı nefes alıyor, sinekleri kalkıyor, boynundan büküyorsunuz, oral seks yapıyor ve babanızın geri gelip gelmeyeceğini merak ediyorsunuz. Önemli olan cesur olmaktır! Annelerin %90’ı vazgeçebilmek için oğullarının kendilerini rahatsız etmesini bekliyor. Kendisi bana atalarımızın genetik hafızasının işe yaradığını söyledi. Geçimini sağlayan kişi savaşta ya da avda öldürülecek ama aile soyu devam etmeli!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 3):
Travolta, Dimon169, Endişeli
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Travolta »

Anne sıradan bir kadın gibi baştan çıkarılmalı! Bu yüzden bacaklarınıza odaklanmayın! Orada nadiren erojen bölgeler var. Göğüslerini tutup meme uçlarını çekiyorsun, orada herkesin EZ’si var! İlk başta el çırpmak, yaramaz ya da yaramaz demek mümkün olabilir, ancak birkaç hafta sonra buna alışacaktır! Önemli olan, onu bir erkek ve kadın olarak istediğini anlaması ve sonra kendisinin ilgilenmeye başlamasıdır. Ve onu ilk siktiğinde, onu evcilleştirmiş say, onunla her türlü sapkınlığı yapabilirsin! Aman Tanrım, şaftımı ilk kez denediğimde ne kadar ipeksi hale geldi! Bazen alışverişe gideriz, otoparka park ederiz, babam mağazaya gider ve ben, sarılı, makyajlı, parfümlü, güzel annemle renkli bir arabanın arka koltuğunda oturuyoruz. Sutyeninin altından, eteğinin altından elinizle büyük göğüslerini sıkıyorsunuz, dantel külotunu itiyorsunuz ve klitorisini uyarıyorsunuz. Bakıyorsunuz, kızarmış, hızlı nefes alıyor, sinekleri kalkıyor, boynundan büküyorsunuz, oral seks yapıyor ve babanızın geri gelip gelmeyeceğini merak ediyorsunuz. Önemli olan cesur olmaktır! Annelerin %90’ı vazgeçebilmek için oğullarının kendilerini rahatsız etmesini bekliyor. Kendisi bana atalarımızın genetik hafızasının işe yaradığını söyledi. Geçimini sağlayan kişi savaşta ya da avda öldürülecek ama aile soyu devam etmeli!
)
These users thanked the author Travolta for the post:
Dimon169
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361

Unread post by vikylechka75 »

Eğer bir anne istiyorsanız harekete geçmelisiniz.
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
rmt, Kırk beşinci, annem adam yaptı
Timmikadze1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30

Unread post by Timmikadze1 »

Her şeyin nasıl bittiğini ve işe yarayıp yaramadığını yazmayı unutmayın
These users thanked the author Timmikadze1 for the post:
Oxxotnik
vikylechka75
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 361

Unread post by vikylechka75 »

Ayrıca çocuğun bununla nasıl başa çıkacağını da merak ediyorum.
These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
Oxxotnik, annem adam yaptı
Timmikadze1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30

Unread post by Timmikadze1 »

Stüdyoya devam edin!
Dimon169
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176

Unread post by Dimon169 »

Küçük başlayın... ve oradan devam edecek.
Annenizin bir fotoğrafını gönderin...
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Ve onu ilk siktiğinizde, kendinizi evcilleştirilmiş sayın, onunla her türlü sapkınlığı yapabilirsiniz!
Öyle değil hiç de bir gerçek, örneğin, bir kızı okşayabiliyordum, göğüslerine, elbiselerinin altına dokunabiliyordum, ama sonra hayır, öte yandan en iyi arkadaş olmama rağmen, örneğin onu yakalamama izin verildi aslına bakılırsa, bu hiç sorun değildi,
yani, bir arkadaş gibi iznim vardı, ama onun daha sonra sevgili seviyesine ulaşması üzücü.

Ehlileştirmeye gelince, herkesi evcilleştirmek ya da hemen mümkün değildir. İş yerinde bir iş arkadaşımı beni öpmesi için teşvik ettiğimi hatırlıyorum:
Ben bir erkeğim, o benden daha yaşlı bir kadın. Ona öğretmesini istedim ve o da kabul etti.
Ama sonra işe geldim, sarıldım, öptüm ve o da reddetmedi, daha sonra onu itmeye başladı, artık yeterince öğrendin ve bu kadar yeter, ama dinlemedim ve onu öptüm, birkaç kez kaçtı ama sonunda onu tekrar öptüm ve kaçsa bile sonra onu öptüm ve sarıldığımda beni itmedi ona.
Zamanla ben kendime, ben de ona sarılmaya başladım.
n
Sonunda birlikte uyuduk ama o, böyle olmayacağı konusunda uyardı bir kere memnun kaldım ama buna gerek yoktu, onun metresim olmasını istedim ve 10-20 kere sonra o da bitirmem gerektiğini söyledi, ben de dinlemedim bence sonra 50 kez
kendisinden hoşlanmaya başladığını söyledi ama bence yaklaşık 3-5 ay sonra kız bul falan dedi, ben de
bulursam o zaman yapacağımı söyledim sana anlatacağım ve anlaştık, eğer bulursam ona dürüstçe söylüyorum ve tanışmıyoruz.
Daha sonra sevgili olduk ve o artık beni harekete geçirmeye çalışmadı, istediğim zaman onu aldım, çıktık. 5-6 yıldan fazla süredir.
Bu yaklaşık 2-3 ay sürüyor ve onu bir yerde evcilleştirdim.
Ama öyle oluyor, elbette daha hızlı mümkün, ama herkes için değil, bu yüzden de öyle seksin hemen bağlanacağını varsaymak için erken,
belki de 10 kez bağlanmak gerekiyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Bu arada, bu "evcilleştirme" karşılıklı bir meseledir. Ve görünüşe göre sen onunla hemen ilgilendin. O sadece baştan çıkarılmayla mücadele ediyordu ve eğer senin ısrarın olmasaydı, o bunun üstesinden gelirdi ve sen ayrılırdın...
These users thanked the author Nikk for the post:
annem adam yaptı
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Andrey Petrov »

alex503311, bunu yalnızca annem hakkında söyledim ve bu tamamen Bu, aynı durumun farklı meslektaşlarda da olacağı anlamına geliyor!
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

alex503311 , bunu sadece anne hakkında söyledim ve bu kesinlikle farklı meslektaşlarda da olacağı anlamına gelmiyor!
Anlıyorum ama anne de öyle bir kadın, yani seçenekler mümkün, Tabii ki 10. seferden sonra belki o da bağlanır, bu arada
asıl yazmışlar, eğer seks yoksa o zaman sen bağlanırsın.
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 4 years

Unread post by Kırk beşinci »

Kalina: 25 Nov 2021, 08:37 18 yaşındayım annem için ayak fetişini seviyorum 41 sıradan güzel bir kadın evde siyah pedikürle çıplak ayakla dolaşıyor, çok lezzetli ve onu gerçekten istiyorum, özellikle de sevdiği biriyle tayt ve siyah etek giydiğinde seks yapmak istemediğim biri, bunu kim yaptı??? Peki buna en iyi nasıl yaklaşılır??? Özellikle, en azından ilk kez, ayaklarınızı ve oral seksinizi durulayın ve gelecekte penetrasyon kademeli olarak geçiş yapabilir
Onunla köpekçilik oynayın. Eğer yanından geçerse bacaklarından ısırın, düştüğünde klitorisinden ısırın.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Evet, evet, klitorisi çiğneyerek koparabilirsiniz!!! :bel_flag:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Kırk beşinci, annem adam yaptı
Biz çiziyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Registered for: 3 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Biz çiziyoruz »

Yanına git ve onu okşa, sonra da onu içine koy
These users thanked the author Biz çiziyoruz for the post:
Nikk
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Kırk beşinci »

niqk: 17 Feb 2022, 22:25 Evet, evet, klitorisi çiğneyerek çıkarabilirsin!!! :bel_flag:
Eh, fanatizm olmadan kemirmek lazım.

4 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
vikylechka75: Bir anne istiyorsanız harekete geçmelisiniz.
Öncelikle annenizi kahrolası bir otla tedavi etmeniz gerekiyor. Sadece üç ila dokuz deniz uzakta, üç ila dokuz karada, üç ila dokuz krallıkta yetişiyor...
Kısacası, uzun süre oyalanmak zorundasın
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

nast9: 17 Feb 2022, 22:47 Sadece yanına gidip onu okşayın ve sonra onu
Harika!!!
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
Nikk, şefkatli, Piero
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Annemle seksin ne sembolik bir fotoğrafı! Sonunun nasıl olacağını asla bilemezsiniz!!! :bel_flag:
Evgeniy-Spb
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

nast9: 17 Feb 2022, 22:47 Yanına gidin ve onu okşayın ve sonra onu
İyi tavsiye! Senin için de böyle miydi?
Evgeniy-Spb
Çömelme
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Çömelme »

aslında öyle oluyor, hikayemi okuyun ve buna ihtiyacınız olup olmadığını binlerce kez düşünün.... Belki de aynı yaşta bir kız bulmak daha iyidir, doğal ve normal olur, istediğinizden ziyade.... Burada bana daha çok yasak olanı deneme arzusu gibi geliyor. Peki, yarattığınız şeyden yasak meyvenin acı değil de tatlı çıkacağının garantisi nedir?
Ve eğer konuşuyorsak anneler hakkında, o zaman bana güvenin ki annelerin yüzde 99,99999’u bunu hiç hayal etmiyor, hatta bunu yalnızca eylemler değil, hatta bu konudaki düşünceler bile düşmanca algılıyor
. Belki de kontrol etmeye çalışmamalısın? Kendiniz karar verin...
These users thanked the author Çömelme for the post (total 2):
Nikk, Evgeniy-Spb
zıt
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192

Unread post by zıt »

Görünüşe göre anneleri baştan çıkarma konusunda tavsiye vermek bana göre değil... Ancak şunu belirtmeliyim ki eğer anneniz, kız kardeşiniz, babanız vb. ile gerçekten yakın bir ilişki istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şey onu açmaktır. gözlem gücünüz. Yani iletişiminizin sözsüz tarafına çok dikkat edin. Kural olarak, anneler oğullarında gerçek erkekleri görürler, ancak onlara yönelik cinsel çekicilik genel ahlak tarafından bastırılır. Gözlem, bu yönde herhangi bir girişimin mümkün olup olmadığını belirlememize olanak tanıyacaktır... Ve eğer annemin en ufak bir çapkınlık belirtisi varsa, cesurca ama dikkatli davranabilirsiniz. Ve tam olarak nasıl hareket edilmesi gerektiğini forum üyeleri tam olarak açıkladı))
Kendi adıma şunu vurgulamak isterim ki bir ara böyle bir fırsatı kaçırdım... Forum yoktu, mentor yoktu. ... ve ben kendim yeterli değildim. Her ne kadar yıllar geçtikçe annemin bende sadece bir oğul görmediğini açıkça anlamaya başladım. Beni istiyordu ve her ne kadar beceriksizce de olsa bunu mümkün olan her şekilde ima ediyordu. Bir aptal için, eğer bir kadın elbisesini külotu görünecek şekilde kaldırırsa ve bacaklarının düz olup olmadığını sorarsa flört ettiğini açıkça anlayacaktır. Ya da sabah yatağınızda uzanıyorsunuz ve anneniz içeri girip başınızın üstündeki rafta bir şeyleri yeniden düzenlemeye başlıyor... ve yukarı bakıyorsunuz ve nefesiniz kesiliyor çünkü bornozunuzun altında hiçbir şey yok... Sanırım orada bir şey var. burada yorum yapacak bir şey yok. Cesaretinizi koruyun arkadaşlar, bu şansı kaçırmayın. Başarısız olsan bile fazla acı çekmezsin... Sonuçta bu senin annen ve o seni çok seviyor...))
These users thanked the author zıt for the post (total 3):
Evgeniy-Spb, Esnek, Endişeli
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Sadece fazla ileri gitmeyin! Aksi takdirde... Annenizin üzerine nasıl bir acı dökeceğinizi tahmin bile edemezsiniz!!! :bel_flag:
annem adam yaptı
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

malon: 18 Feb 2022, 16:31 Anneleri baştan çıkarma konusunda tavsiye vermek bana göre değil... Ancak şunu belirtmeliyim ki eğer anneniz, kız kardeşiniz, babanız vb. ile gerçekten yakın bir ilişki istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey Gözlem gücünüzü açın. Yani iletişiminizin sözsüz tarafına çok dikkat edin. Kural olarak, anneler oğullarında gerçek erkekleri görürler, ancak onlara yönelik cinsel çekicilik genel ahlak tarafından bastırılır. Gözlem, bu yönde herhangi bir girişimin mümkün olup olmadığını belirlememize olanak tanıyacaktır... Ve eğer annemin en ufak bir çapkınlık belirtisi varsa, cesurca ama dikkatli davranabilirsiniz. Ve tam olarak nasıl hareket edilmesi gerektiğini forum üyeleri tam olarak açıkladı))
Kendi adıma şunu vurgulamak isterim ki bir ara böyle bir fırsatı kaçırdım... Forum yoktu, mentor yoktu. ... ve ben kendim yeterli değildim. Her ne kadar yıllar geçtikçe annemin bende sadece bir oğul görmediğini açıkça anlamaya başladım. Beni istiyordu ve her ne kadar beceriksizce de olsa bunu mümkün olan her şekilde ima ediyordu. Bir aptal için, eğer bir kadın elbisesini külotu görünecek şekilde kaldırırsa ve bacaklarının düz olup olmadığını sorarsa flört ettiğini açıkça anlayacaktır. Ya da sabah yatağınızda uzanıyorsunuz ve anneniz içeri girip başınızın üstündeki rafta bir şeyleri yeniden düzenlemeye başlıyor... ve yukarı bakıyorsunuz ve nefesiniz kesiliyor çünkü bornozunuzun altında hiçbir şey yok... Sanırım orada bir şey var. burada yorum yapacak bir şey yok. Cesaretinizi koruyun arkadaşlar, bu şansı kaçırmayın. Başarısız olsan bile fazla acı çekmezsin... Sonuçta bu senin annen ve seni çok seviyor...))
n İyi tavsiye! :daypyat:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
annem adam yaptı, Esnek
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 3 years

Unread post by Esnek »

Annem buna karşı değilse, hatta destekliyorsa, o zaman devam etmekten çekinmeyin. Sonucun mükemmel olacağını düşünüyorum.
Belediye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Belediye »

Peki, patojen[/url] farklıdır. Evdeyken karıştır. Veya onunla birlikte içip sarhoş bir halde arzularınızı itiraf edin
mercek
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by mercek »

Kalina: 25 Nov 2021, 08:37 18 yaşındayım annem için ayak fetişini seviyorum 41 sıradan güzel bir kadın evde siyah pedikürle çıplak ayakla dolaşıyor, çok lezzetli ve onu gerçekten istiyorum, özellikle de sevdiği biriyle tayt ve siyah etek giydiğinde seks yapmak istemediğim biri, bunu kim yaptı??? Peki buna en iyi nasıl yaklaşılır??? Özellikle en azından ilk seferde bacaklarınızı ve oral seksinizi durulayın ve penetrasyon gelecekte sorunsuz bir şekilde devam ettirilebilir
" bacaklarınızı durulayın"... peki, belki de gerekli, çok fazla olursa kokarlar.
These users thanked the author mercek for the post (total 4):
Fargal94, Kırk beşinci, Süleyman, yukarıda belirtilen Andrew
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”