Kesinlikle! Onun kocaman göğüsleri beni her zaman tahrik etmiştir. O 60 yaşındaydı, ben de 14. Yüzmek için nehre gittik. Onu duşta gözetledim. Çok havalıydı.
Bana sarıldığında bile göğüslerini ve karnını hissedebiliyordum, heyecan vericiydi.
These users thanked the author helikopter9 for the post (total 2):
Kesinlikle! Onun kocaman göğüsleri beni her zaman tahrik etmiştir. O 60 yaşındaydı, ben de 14. Yüzmek için nehre gittik. Onu duşta gözetledim. Çok havalıydı. Bana sarıldığında bile göğüslerini ve karnını hissedebiliyordum, heyecan vericiydi.
Haha, bir an vardı. Annemle ilk kez seks yaptıktan sonra bunu büyükannemle denemek istedim ve gaflet içinde uyuyormuş gibi yaptım. Büyükannem geldi, güldü ve beni bir battaniyeyle örttü. Genel olarak, onunla işe yaramadı)
These users thanked the author Belediye for the post:
Haha, bir an vardı. Annemle ilk kez seks yaptıktan sonra bunu büyükannemle denemek istedim ve gaflet içinde uyuyormuş gibi yaptım. Büyükannem geldi, güldü ve beni bir battaniyeyle örttü. Genel olarak, onunla işe yaramadı)
Bunu bir şekilde büyükannelere yönelik başlıklarda anlatmıştım.
Annemin annesi tesadüfen hamamda(!) bir “aşçıya” saplanmıştı. 78 yaşındaydı ve bana sordu. babasının annesi... kızların çoğu yıllardır sik kokusu almamış... Sıkılar. Yağlama olmadan içeri giremezsiniz, sadece atmaya zamanınız olsun. bir köşede "... Annem bunu kendisi isterdi, imalarla. , günde dört defa.
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Bunu bir şekilde büyükannelere yönelik başlıklarda anlatmıştım. Annemin annesi tesadüfen hamamda(!) bir “aşçıya” saplanmıştı. 78 yaşındaydı ve bana sordu. babasının annesi... kızların çoğu yıllardır sik kokusu almamış... Sıkılar. Yağlama olmadan içeri giremezsiniz, sadece atmaya zamanınız olsun. bir köşede "... Annem bunu kendisi isterdi, imalarla. , günde dört defa.
Bilmiyorum, vinçle bile kaldıramayacağınız şeyler var! Ve köyde sanki ortak bir ahırdaymışsınız gibi! Yarın her şeyi ayrıntılı olarak öğreneceğim! Bu şu deyim gibi; yaşadığın yeri sikme ve sikiştiğin yerde yaşama!
Bilmiyorum, vinçle bile kaldıramayacağınız şeyler var! Ve köyde sanki ortak bir ahırdaymışsınız gibi! Yarın her şeyi ayrıntılı olarak öğreneceğim! Bu şu deyim gibi; yaşadığın yeri sikme ve sikiştiğin yerde yaşama!
Evet, neşeli, karakterli bir kadın ve annesiyle birbirine benziyor. Bu yüzden onu sikime koymayı çok isterim. Özellikle de küçük kız kardeşim yakınlarda izliyorsa
Evet, neşeli, karakterli bir kadın ve annesiyle birbirine benziyor. Bu yüzden onu sikime koymayı çok isterim. Özellikle de küçük kız kardeşim yakınlarda izliyorsa
Bu konu daha önce tartışıldıysa özür dilerim ama bulamadım. Sevgili kızlar, neden üçlü yapmak istediniz? Örneğin, bunu erkek arkadaşları değil de kendileri isteyen kızlara yönelik bir soru. Sizi bu...
Pedofilinin her türlüsüne karşıyım ama birçok insanın cinsel hayatı yetişkinlikten çok önce başlıyor. Size çok romantik bir hikaye anlatmak istiyorum, ilginizi çekeceğini düşünüyorum.
Genel olarak...
Kim geceleyin kimsenin sizi tanımadığı bir köye gelip, kadınını köpek stiliyle köyün ortasına koyup, köydeki insanlar onun inlemelerini ve çığlıklarını duysun diye onunla sikişmek ister?
Last post
Bütün bu aptallar nereden geliyor? Her gün, sorularla dolu yeni bir sürü aptal konu çıkıyor.