Elizabeth I döneminde, saray hanımları arasında tamamen açık göğüslü elbiseler moda oldu.
Kraliçe bir keresinde ana karadan gelen büyükelçiler arasında tam bir şaşkınlığa neden olmuştu ve
çıplak büstünü onların önünde göstermişti. Bu moda kısa sürede Fransa’ya da yayıldı.
10.jpg
Peki neden şimdi böyle olmasın?
These users thanked the author Topçik for the post (total 4):
Elizabeth I döneminde, saray hanımları arasında tamamen açık göğüslü elbiseler moda oldu. Kraliçe bir keresinde ana karadan gelen büyükelçiler arasında tam bir şaşkınlığa neden olmuştu ve çıplak büstünü onların önünde göstermişti. Bu moda kısa sürede Fransa’ya da yayıldı. [attachment=0]10.jpg[/attachment ]
[quote=Laqueus post_id=93954 time=1659109052 user_id=8562] Kızların böyle bir kıyafet kuralına sahip olduğu barlar var [/quote] Peki, o zaman barlar. Orada ne tür kızların çalıştığı açık. Ve burada bütün kadınlar böyle yürüyordu.
[quote=Laqueus post_id=93975 time=1659112271 user_id=8562] Bir kadının 40 yaşın üzerinde olmasının hoş olduğunu düşünmüyorum [/quote] Hayır, büyük harfler var. Vizörü taktım, hepsi bu; yalnızca bacaklarım görünüyor.
Hijyen de öyle. En azından o zamanlar onunla ilgili bazı konseptler vardı.
Yakadaki göğüslerle her şey basit. Bir kadının göğsünü öpmek, elini öpmekten daha hijyeniktir
Sonraları dekoratif bir biçimde yaka modası birçok kez geri döndü, ancak orijinal anlamı hijyendi.
These users thanked the author Renk for the post (total 2):
Hijyen de öyle. En azından o zamanlar onunla ilgili bazı konseptler vardı. Yakadaki göğüslerle her şey basit. Bir kadının göğsünü öpmek, elini öpmekten daha hijyeniktir :) Sonraları dekoratif bir biçimde yaka modası birçok kez geri döndü, ancak orijinal anlamı hijyendi.
[quote=Tae post_id=94182 time=1659174493 user_id=1807] Bir bayanın elini öpmek yerine göğsünü öpmek daha hijyeniktir [/quote] Bunu nereden aldın? Yani ilginç, ama Orta Çağ’daki her beyefendi standart eli değil de göğsü öpseydi... eh, bilmiyorum :unknown:
[quote=Tae post_id=94182 time=1659174493 user_id=1807] Bir kadının göğsünü öpmek elini öpmekten daha hijyeniktir [/quote] Bir kadının amını öpmek çok daha hijyeniktir diye düşünüyorum. Öp, öp, öp...
"Moda Tarihi" adlı temel çalışmadan .
Benzer konular hakkında daha fazla gülmek istiyorsanız, yazar Denis Absentis’in aynı derecede temel eseri olan "Hıristiyanlık ve Ergot"u okuyun. Link vermiyorum ama arama yaparak sorunsuzca bulabilirsiniz.
Konuya gelince; atalarımız zeki insanlardı ve bazen gözlemlerden doğru sonuçlara varıyorlardı.
Kadınların elleri yerine göğüslerini öpmenin bir uzlaşma olup olmadığını merak ediyorum... Son zamanlarda "korkunç virüs" ile korkutmak adına sol kulağa (bazen dirsek) gereksiz bir maske takılması gibi. Ancak bu fotoğraf dışı
[quote] Bunu nereden aldın? [/quote] "Moda Tarihi" adlı temel çalışmadan . Benzer konular hakkında daha fazla gülmek istiyorsanız, yazar Denis Absentis’in aynı derecede temel eseri olan "Hıristiyanlık ve Ergot"u okuyun. Link vermiyorum ama arama yaparak sorunsuzca bulabilirsiniz. Konuya gelince; atalarımız zeki insanlardı ve bazen gözlemlerden doğru sonuçlara varıyorlardı. Kadınların elleri yerine göğüslerini öpmenin bir uzlaşma olup olmadığını merak ediyorum... Son zamanlarda "korkunç virüs" ile korkutmak adına sol kulağa (bazen dirsek) gereksiz bir maske takılması gibi. Ancak bu fotoğraf dışı :)
[quote=Alinka_Ya post_id=156839 time=1673010660 user_id=14797] Muhtemelen böyle bir elbise isterdim) ama hiç beğendiğim bir şey görmedim maalesef( [/quote]
Fotoğrafını çeker misin sakince yayınla Forumda üstsüz deneyin ve buna hayran kalacağız...
Uzun elbise, bir kadına külotunu göstermeyeceğine dair garanti verir.
16615327 .jpg
Last post
Bir keresinde bir iş gezisinde eşime şeffaf, uzun bir bluz almıştım ve evdeki koşullar izin verdiğinde çocuk yoktu, eşimden her zaman kemerli çorap giymesini, başka bir şey yapmamasını istedim ve...
Çirkin, pati kulaklı, küçük göğüslü ve kalın popolu olanları sikmeyi seviyorum. Her yerde onlardan çok var ve onlara özel bir ilgi gösterilmediği için kırılmıyorlar. sonraki. Böyle bir fetiş))))...
Last post
Hayatım boyunca, üç kat güzel bir kadın olsan bile şişman insanların üzerinde durma, ama bir grup şişman işini yapıyor, üzücü bir deneyimdi
1 dakika 59 saniye sonra gönderilir :
Daha Fazlasını...
Elastik kalçalı ve göğüslü MİNYATÜR GÜZELLİK!
28+ YAŞINDAN YETERLİ BİR ERKEĞİ ZİYARET ETMEYİ BEKLİYORUM
Seninle iç çamaşırı, tayt ve topuklu ayakkabılarla buluşacağım! Nazik SEX, tatlı CUNI, derin...
İtaat etmeyi seven, büyük (tercihen büyük) göğüsleri olan bir kızla tanışmak isterim.
30 yaşındayım, ince, yakışıklı ve dominantım.
Bana özel mesajla yaz.
Last post
Tae güzel göğüslerin var gibi görünüyor, bana fotoğraf gönderebilirsin ama herkes burada açılmıyor (
Merhaba! Sütlü göğüsleri olan bir kız arıyorum!) Sütü denemek ilgimi çekiyor! Belki birisinin benzer bir deneyimi olmuştur, lütfen paylaşın!)
Moskova!
Kişilerinizi yazın)))
Last post
Ayrıntılarla birlikte yazın))) nasıl olduğunu, bu noktaya nasıl geldiğinizi, başlatan kimdi!
Fotoğrafları da yayınlayın!
Sanırım ilgilenecek insanlar olacaktır!)