Daha geriye dönüp bakmaya zamanım olmadan, çoktan tanınmamış birine dönüşmüştüm...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Dimka
Potansiyel seks nesnesi
 Daha geriye dönüp bakmaya zamanım olmadan, çoktan tanınmamış biri haline gelmiştim...

Unread post by Dimka »

Ben pasif bir biseksüelim, hayatım boyunca 50’ye yakın partnerim oldu. Eşimle sevişmeyi gerçekten çok seviyorum ama erkeklerin penisleri kafamdan çıkmıyor... Eşime söylemeye korkuyorum, hemen gider.
Evli
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Daha geriye dönüp bakmaya zamanım olmadan, çoktan tanınmamış bir insana dönüşmüştüm..

Unread post by Evli »

Merhaba! Kıçından hoşlanıyor musun?
Dimka-bi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Daha geriye dönüp bakmaya zamanım olmadan, çoktan tanınmamış bir insana dönüşmüştüm..

Unread post by Dimka-bi »

Onu çok seviyorum, bu yüzden eşimle yaşamaya nasıl devam edeceğimi hayal edemiyorum. Bir erkeğe yatakta karımdan daha fazlasını verebileceğimi fark ettim
sadece82
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by sadece82 »

Aynı sorun. Bir kadınla seks, pasif bir rolde erkeklerle seks kadar zevk vermiyor
SERG!!
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Orientation: heteroseksüel

Unread post by SERG!! »

ah, ama kadınlarla her türlü seksten keyif alıyorum ve kadın vücudundan daha tatlı bir şey yok!!!! içinize çekmek istediğiniz bir koku, okşamak istediğiniz kıvrımlar, tepeler ve oyuklar, öpücüklerle ve inlemelerle kaplanmış, bir fısıltı, her zaman duymak isteyeceğiniz bir çığlık!!! :muza:
Yani herkesin kendi fikri :zeki:
These users thanked the author SERG!! for the post (total 2):
Allah 1974, Üstü kendinize saklayın
Megapup’lar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123

Unread post by Megapup’lar »

Herkesin orgazm olmanın kendine özgü yolları vardır.
Sutyen
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Sutyen »

Penisim onun için çok küçük ve ne o ne de ben bundan tam olarak tatmin olmuyoruz. ilk kez[/url] gay saunaya çok ilgi duyuyordum, sürekli aktif erkeklerin ilgisini çektiğim için bunun beni iyi hissettirdiğini fark ettim. Ama sonra kendimi “kız” gibi hissetmeye dair büyük arzumun neye yol açacağını hayal bile edemedim. Güçlü bir adam elimden tutup beni odaya götürdüğünde ve beş kişi gözleriyle beni takip ettiğinde, onun penisini görene kadar aynı derecede memnun oldum ve ilgilendim, hatta korktum. Yaklaşık bir saat kadar kıçıma giremedi, çok acı verdi, kaçmak istedim ama beni bağlayıp sikmeye başladı, 40 dakika sonra gelip gitti. Üç dakikadan kısa bir süre sonra odaya başka bir adam geldi, beni hemen sırtıma koydu ve beni sikmeye başladı ve böylece 8 adam bütün gece beni becerdi. Geysauna’ya yaptığım bu geziyi uzun süre hatırladım, kendimi gerçekten bir tür orospu gibi hissettim, o zamandan beri erkeklerden daha fazla etkilenmeye başladım...
Romalılar
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 113

Unread post by Romalılar »

Dimka, benimki de pasör olduğumu tahmin ediyor . Bir yere gitmiyor, bunun yerine bu konu tarafından tahrik ediliyor
These users thanked the author Romalılar for the post:
Firavun faresi
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”