ANON değil, Yöneticiye büyük saygı duyuyorum, Almatı iletişim halinde, işte hikaye... İnternette bir kızla tanıştım, uzun süre konuştuk, buluşmaya karar verdik, ben Kazak’ım, o Slav... beni eve davet etti, hadi film izleyelim falan... adresi verdi, geldim ve işte o zaman başladı, daireyi karıştırdım, kapı açık, içeri giriyorum, ışıklar kapalı, gidiyorum yatak odasına yatıyor, o an o olduğunu düşündüm)))) çıplak, bağlı ve gözleri bağlı, uzun süre düşünmeden... Penisimi çıkardım ve ağzımın içinde, berbat ve penisinin küçüldüğünü söylüyor ve çarpık bir şekilde diyor ki.....)))) Birbirimizi ilk kez görüp görmediğimizi nasıl bilebilir anlamıyorum..... Ağzına sikişmeye devam ediyorum , ve aynı zamanda onu boğmaya ve yüzüne hafifçe vurmaya başladı, sonunda diyor ki, bunu çok uzun zamandır istiyordum, bu yüzden kendimi bağladım, sen her zaman çok naziktin, şimdi ise kabasın. .. Tekrar neden bahsettiğini düşünüyorum... ..sonra soyundum... peki, ve yavaşça kıçına soktum... çığlık atıyordu ve en önemlisi evet diye bağırıyordu kahretsin... ama yapabilirim artık yapmayacağım, boşalmak istiyorum ve ağzımın neresinde veya aynı yerde diye düşünüyorum...... Ve sonra kendisi ağzıma boşal diyor, içeceğim, bitirdim, o içtim, yıkanmaya gittim, götürmedim ve bir erkek sesi duydum, erkek arkadaşı geldi..... Onu bu halde görüyor ve banyoda beni sikmeye başlıyor.....ve sonra benim arkadaşım bana yazıyor, yarım saattir seni beklediğim yerdesin ve yanlış yerde olduğumu farkettim...Bu daireden yarı çıplak koşarak çıkıyorum, giyiniyorum ve odama gidiyorum... Geldim tanıştım, şampanya içtim, uzun süre düşünmeden onu mutfakta becerdim, şok oldu, ağzında sperm vardı, dişlerini fırçalamaya koştu, sonra duş aldım... ve sonunda , filmi izledik, arkadaşı geldi ve ona söyledi ve bugün delinin birinin beni ağzımdan ve kıçımdan siktiğini söylediğini duydum, onu gördüm, sadece korktum... meğerse bu komşuymuş Ben... sonra beni onunla tanıştırdı ve ben ayrıldım.. .....sonra onları göremedim çünkü onlardan biri, yani benimki, Moskova’ya gitti......
n https://sun1-88.userapi.com/c857428/v85 ... ZpYq9Y.jpg
ANON değil, Yöneticiye büyük saygı duyuyorum, Almatı iletişim halinde, işte hikaye... Tanıştım...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: ANON değil, Yöneticiye büyük saygı duyuyorum, Almatı iletişim halinde, işte hikaye... tanıştım...
İstikrarlı bir patrahtsa istiyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: ANON değil, Yöneticiye büyük saygı duyuyorum, Almatı iletişim halinde, işte hikaye... tanıştım...
Çok fazla fermente kımız mı içtin yoksa...? Ne saçmalık
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 3):
- Mişitka, Meloman Almatı, Juravl
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Orientation: heteroseksüel
Dreamer....Seni aradım!
- These users thanked the author Mişitka for the post (total 3):
- Evgeniy7519, çoban, Meloman Almatı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Neyse, çok iyi yazılmış. Arsa ilginç. Gerçek onun hikayesi bile değilse, o zaman sorun değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 717 Views
-
Last post by Kadın
-
- 1 Replies