Bir kadın bir erkeğin ihanetinden etkilenir mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Bir kadın bir erkeğin ihanetinden etkilenir mi?

Unread post by Guest »

Herkese selam! Doğrudan vücuda daha yakın olana geçeceğim)). Erkeklerin ve erkeklerin onları neyin heyecanlandırdığı veya tahrik ettiği hakkındaki gönderilerini sıklıkla gördüm ve okudum; bazen de kız arkadaşlarının, karısının bazı sol görüşlü erkekler tarafından nasıl sikildiğine ve hatta sikildiğine dair oldukça gözyaşı döken gönderiler gördüm. Ve bu bir şekilde cinsel yaşamlarını etkiliyor; onları heyecanlandırıyor ya da üzüyor. Ama soru şu ki, böyle kızlar veya eşler var mı? Bir erkek arkadaşının veya kocasının ihanetinden tahrik olan veya heyecanlananlar mı? Yoksa bu sadece bir erkek rolü mü - bir boynuzlu adamın rolü, diğer yarısının külotunu asan dallı boynuzları olan bir geyik ve karısının, kız arkadaşının, kız arkadaşının tüm deliklerinde kullanılan "elastik bantlar" mı?
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Herkese merhaba! Doğrudan vücuda daha yakın olana geçeceğim)). Sık sık yazılarını gördüm ve okudum.

Unread post by Alinka »

Bir keresinde arkadaşım ve ben evimde alışveriş yapmaya çalışıyorduk ve o ve ben kocamın eve girip odamıza doğru yürüdüğünü bile duymadık. Kız arkadaşı dantel setini ciyaklamalarla kapatmaya başladı, kocası kulaktan kulağa gülümsedi ve sonra özür dileyerek gitti. Ve akşamın geç saatlerinde, beşikte beni rahatsız etmeye başladığında, ona kız arkadaşı hakkında sorular sormaya başladım, o da beni benimkinden aldığında, onun göğüslerini nasıl buldun diye dalga geçerek. Dantelli ve kıçlı amını beğendi mi, Minotaur gibi üzerime şişti ve bana öyle geldi ki, kelimenin tam anlamıyla bir dakika, belki saniyeler içinde geldi. Onun halini izlemek eğlenceliydi ve en ilginci de her ne kadar benim için her şeyin daha tatlı, daha ilginç olduğunu kendi savunması olarak bir şeyler mırıldansa da bu yoğunluğun bir şekilde bana da aktarılmasıydı... :angel:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bir erkeğin ihaneti bir kadını tahrik eder mi?

Unread post by Nikk »

Alinka: 10 Jul 2020, 17:34 Bir keresinde arkadaşım ve ben evimde alışveriş yapmaya çalışıyorduk ve o ve ben kocamın eve girip odamıza doğru yürüdüğünü bile duymadık. Kız arkadaşı dantel setini ciyaklamalarla kapatmaya başladı, kocası kulaktan kulağa gülümsedi ve sonra özür dileyerek gitti. Ve akşamın geç saatlerinde, beşikte beni rahatsız etmeye başladığında, ona kız arkadaşı hakkında sorular sormaya başladım, o da beni benimkinden aldığında, onun göğüslerini nasıl buldun diye dalga geçerek. Dantelli ve kıçlı amını beğendi mi, Minotaur gibi üzerime şişti ve bana öyle geldi ki, kelimenin tam anlamıyla bir dakika, belki saniyeler içinde geldi. Onun halini izlemek eğlenceliydi ve en ilginci de her ne kadar benim için her şeyin daha tatlı, daha ilginç olduğunu kendi savunması olarak bir şeyler mırıldansa da bu yoğunluğun bir şekilde bana da aktarılmasıydı... :angel:
Ah, bir erkeği harekete geçirmekte ne kadar harikasın! Hatta kıskanılacak bir hal alıyor! :melek:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Vladtsst, Alinka
Konstantin39_2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Konstantin39_2 »

Alinka: 10 Jul 2020, 17:34 Onun durumunu izlemek eğlenceliydi ve en ilginç olanı da bu yoğunluğun bir şekilde bana aktarılmasıydı
Kocanız şanslıydı. Eşimin ne yapacağını merak ediyorum.
These users thanked the author Konstantin39_2 for the post:
Alinka
Richard Sorge
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by Richard Sorge »

Benimkini heyecanlandırması pek mümkün değil. Düğünden kısa bir süre sonra bir gün 2 kızla seks hakkında ne düşündüğümü sordu, şaşırdım ve olumsuz dedim. O anda gerçekten hile yapma düşüncesi bile yoktu. Entrika ortaya çıkmasına rağmen konuyu geliştirmedim. Belki fırsat ortaya çıktığında sorarım
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by Arip11 »

Eski sevgilim bana, kocanızın gizlice hile yapmasının utanç verici olduğunu, bunun bir dolandırıcılık gibi göründüğünü söyledi... Onun arkadaşıyla birkaç kez üçlü seks yaptım. Sonra kendimi onunla yalnız kalmak istemeyeceğimi düşünürken yakaladım... Ve sanki bir kadına benziyordu... Eşim olmadan olmuyordu... :bilinmeyen:
Bir aleyhtar olarak4
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Bir aleyhtar olarak4 »

Bu, bir kadını yalnızca bir durumda heyecanlandırır - eğer erkek onun değilse!
These users thanked the author Bir aleyhtar olarak4 for the post (total 9):
SERG!!, Onizm, Marinaa, Ateev, Amanda, Kadın, Nelli2000, O, kg ggg
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by lanaaas341 »

Evet! Hele ki ihanet sırasında o da oradayken...
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
VNK, Sibiryak89, Ahah
Kahve
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Kahve »

Kran74: 14 Sep 2022, 12:36 Bu, bir kadını yalnızca tek bir durumda heyecanlandırır; eğer erkek o değilse!
Doğru noktaya)))
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Alinka, sitede uzun süre bir makale okudum Bir süre önce samimi yaşam hakkında swingers çiftleri ve MFM, FFM, MFMZ’yi seven çiftler hakkında, bu tür çiftlerin boşanma şansı% 0’dır. Bu beni çok şaşırttı. Sekste çok fazla çeşitlilik olduğu için bu çiftler çok güçlü! Ve bunu destekliyorum! Şanslıysanız eşinizle geçirdiğiniz anı değerlendirin, arkadaşınızı dantelli iç çamaşırıyla FFM’nize davet edin, size bir keyif denizi sağlanacak! ☺️ Önemli olan utanmamak &#128522 ;
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 4):
VNK, Sibiryak89, Süleyman, Alex_Tash
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251

Unread post by Bir denizkızı »

Hayır tam tersine libido tamamen düşüyor
These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 3):
Sibiryak89, Yün, aryamari
VNK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105

Unread post by VNK »

Aldatmak sayılmaz ama iki normal kız arkadaşım vardı, sonra başka birini becerdiğimde tahrik olan bir karım vardı, ama sadece onların önünde ve onların katılımıyla.
These users thanked the author VNK for the post:
Alex_Tash
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251

Unread post by Bir denizkızı »

Tamila Seksi 1988, boşanma olasılığı nasıl belirlendi? ?
Evet, herkesin kendi hayatı varsa, istediğini yapıyorsa ve sorumluluk yoksa bunun hiçbir anlamı yok
These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 2):
Süleyman, aryamari
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Denizkızı: 15 Sep 2022, 05:32 Hayır, tam tersine libido tamamen düşüyor
Bazen bir hafta sabırlı olmanız, birbirinize dokunmamanız bile gerekiyor ve sonra yeni evliler gibi patlama :wink:
Doğru, tembelleşme tehlikesi var :smile001:
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148

Unread post by Tamilce Seksi 1988 »

Deniz Kızı, bu tür çiftler arasında yapılan anonim bir anketin sonucu . Anketler ve karşılaştırmalar başka nasıl yapılıyor? Tek yol bu!
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post:
aryamari
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483

Unread post by Faust »

Bazı insanlar heyecanlı. Ancak kendilerine ve partnerlerine itiraf etmekten korkuyorlar çünkü artık sevilmeyeceklerinden ve ihanetlerin kontrolsüz bir şekilde gerçekleşmeye başlayacağından korkuyorlar. Burada karınla ​​konuşmalısın. Ona ihtiyacın olduğunu tüm görünüşünle ve hareketlerinle göster. Bu olursa, ihanet konusu hakkında nazikçe iletişim kurabilirsiniz. Eğer ona sahipse, o zaman pratik yapmayı deneyebilirsiniz. Ama ihanetlerin kendisi değil, örneğin yan odada oturuyor ve kendinize bir fahişe sipariş ediyorsunuz. Daha sonra fahişeyle seks yapıyorsunuz ve o da sizin inlemelerinize göre mastürbasyon yapıyor.

Böyle bir toplantıdan sonra asıl mesele karınızı bir yere götürmek, ona daha çok sarılmak ve onun güzel olduğunu göstermektir. Bu şekilde bilinçaltında bunu daha kolay kabul edecek ve aşkın sadece ortadan kaybolmadığını, aynı zamanda daha da güçlendiğini anlayacaktır.

Bunun bir tür sapma olduğunu anlamalıyız ve Bir kadının bunu kabul etmesi ahlaki açıdan zordur. Bu nedenle kendinden utanmamasına, duygularını açığa çıkarmasına nazikçe yardımcı olmalıyız. Daha sonra devam etmeyi deneyebilirsiniz, böylece bir fahişeyle buluşmanız için kendisi sizin için bir yatak, kız için bir havlu, kayganlaştırıcı, prezervatif vb. hazırlar.
These users thanked the author Faust for the post:
Alex_Tash
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Bir metresim vardı, sonra bir kızla çıkmaya başladım ve bir şekilde bitti ve genellikle kıskanç görünüyordum.
Sonra kızla sorunlar yaşadım ve ilk başta aldatmadım ama sonra verdim yukarıya çıkıp eski sevgilimle konuştum ve bir şekilde
beni aradı ve geldi, tekrar birlikte yatmaya başladılar ve o da kızı sordu ve bence bu hoşuna gitti
onun yalnız olmadığını, benim kızı ve onu götürüyordum, hatta teoride onu ziyarete davet edebilir ve MFF ayarlayabilirdim, ama belki
boşuna denemedim.
Hottoh
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 188

Unread post by Hottoh »

Karım nasıl ve kimi becerdiğime dair hikayeleri dinlemekten hoşlanıyor. O da özellikle kız arkadaşlarıyla ilgili hikayeleri dinlemekle ilgileniyor.
These users thanked the author Hottoh for the post:
çoban
Karın &
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65

Unread post by Karın & »

Boşanma sebeplerimden biri de eşimin tek sevgilisi olması ve iş yerinde tanışmış olmalarıydı.
Akteya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Akteya »

Boleg&, sadece bir tane mi? Ne kadar istedin?
These users thanked the author Akteya for the post:
aryamari
Karın &
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 65

Unread post by Karın & »

Akteya: 22 Oct 2022, 10:48 Boleg&, sadece bir tane mi? Kaç tane istedin?
Üç tane doğru, işteki o sayılmaz ama akşamları ve hafta sonları iki tane daha. Başkalarının adamlarının peşinden yalamayı seviyorum.
These users thanked the author Karın & for the post (total 2):
Mikha77, Ahah
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Olayın oldukça tuhaf bir yorumu. Kocam beni aldattı ve heyecanlanmalıyım!??
Hayat deneyimimin tüm belirsizliğine rağmen, bu tür haberler muhtemelen beni sadece rahatsız edecek. Bundan hoşlanmazdım. Tıpkı kocamın onu aldattığım düşüncesinden bile hoşlanmadığı gibi.
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Fargal94, Sibiryak89, aryamari
Polly
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112

Unread post by Polly »

Heyecan vermesi pek mümkün değil. Bu hiç heyecan verici değil. Ama benim için örneğin duygusal bağlılık çok önemli. Eğer şahsım benimle aynı dalga boyundaysa ve maksimum güvene sahipsek. Bütün bunlar sinsice yapılmıyor, açıkça söyleniyorsa. Başka bir kızla seks yapmasına aldırış etmem.
These users thanked the author Polly for the post (total 3):
Fargal94, Artem.Maxsimov, Ahah
erkek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by erkek »

İhanet başlı başına bir ihanettir. Şimdi, siz ve eşiniz üçlü o zaman bu tamamen farklı bir sohbet, eminim ki kesinlikle heyecanlanacak ve kızla oynayabilecek ve sen de kesinlikle her şeyi beğeneceksin: bir değil iki) Sen bu yönde düşünmek lazım
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

Tamila Seksi 1988, gerçekten öyle seks herkes çeşitlilik kazanır ve ne isterse onu alır, her şeyin mümkün olduğu, sırların olmadığı, hiçbir şeyden korkmayan böyle bir kadını kaybedebileceğini hayal etmek bile korkutucu, bu altın, sadece bir ilişki değil, biriyle tanıştım bu yüzden onun benim istediğim ciddi bir ilişki içinde olmaması çok yazık. Ancak evlendiğinde kocasına sürekli kız getireceğini söyledi.
These users thanked the author Süleyman for the post:
Kasım
Chelsea
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by Chelsea »

Tania: 22 Oct 2022, 11:51 Kocam onu ​​aldattığım düşüncesinden bile hoşlanmıyor.
Aldatıyor musun?) belki de bundan hoşlanmıyordur fikir, ama sorun ne? Yasak ve iğrenç, en çok heyecanlandıran şey bu.
These users thanked the author Chelsea for the post:
Tanya
5nica
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 171

Unread post by 5nica »

Bir gün, (etkileyici görünümü ve yaşı olan) kedim aniden doğrudan köpek besleyiciden köpek maması yemeye başladı :) Tam önümde.
Köpek (genç ve şımarık) , bunu görünce o kadar şaşırdı ki, bu rezalete kocaman gözlerle baktı... Ancak ’den sonra heyecanlandı:)
Evet, bu kuyruklu adam anında köpeğinin tamamını değiştirdi -aile içindeki düzen ve ilişkilerle ilgili fikirler... İşte böyle.
Konu dışı için özür dilerim.
These users thanked the author 5nica for the post (total 2):
Kasım, Altı
exzzzik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by exzzzik »

"İhanet" kelimesinin ne anlama geldiğine bağlı. Benim anlayışıma göre ihanet=ihanet. Bu, karınızdan gizlice biriyle sikişmek anlamına gelir. Bunda heyecan verici bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama Olduğunda Eşimle FFM[/url] ve başka bir kız, eşinin de onayıyla, bu artık aldatma değil, eğlence ve arzuların tatmini çünkü... kimse kimseye ihanet etmez)
Hız Adamları
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Hız Adamları »

alex503311: 18 Sep 2022, 10:16 Bir metresim vardı, sonra bir kızla çıkmaya başladım ve bir şekilde bitti ve genellikle kıskanç görünüyordum.
Sonra kızla sorunlar yaşadım ve ilk başta aldatmadım ama sonra pes ettim ve eski sevgilimle konuştum ve bir şekilde
beni aradı ve geldi, tekrar birlikte yatmaya başladılar ve o da kızı sordu ve bence hoşuna gitti
yalnız olmadığını, kızı ve onu aldığımı, hatta teorik olarak onu misafirlere davet edip MFF’yi ayarlayabileceğimi, ama belki
boşuna denemediğimi.
Boşuna çabalamadım elbette
Tatlım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by Tatlım »

karımı heyecanlandırıyor... Bir keresinde bir arkadaşımla sikiştiğim bir fotoğraf buldum, önce bana yumruklarıyla saldırdı ve sonra benden onu becermemi istemeye başladı :bel_flag:
These users thanked the author Tatlım for the post:
Mart
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942

Unread post by alex503311 »

Speedmen: 08 Dec 2022, 11:43
Bir metresim vardı, sonra bir kızla çıkmaya başladım ve bir şekilde bitti ve genellikle kıskanç görünüyordum.
Sonra kızla sorunlar yaşadım ve ilk başta sorun yaşamadım’ Aldatmak istemedim ama sonra pes ettim ve eski sevgilimle konuştum ve bir şekilde
beni aradım ve geldim, tekrar birlikte yatmaya başladılar ve o da kızı sordu ve bence o da
bundan hoşlanıyordu Yalnız değil, kızı ve onu götürüyordum, hatta teoride seni ziyarete davet edebilir ve MFF’yi ayarlayabilirdim, ama belki
boşuna denemedim.
Elbette boşuna denemedim
Belki ama kız iki cinsiyetli ve onun arkadaşı olma ihtimali daha yüksek hayır, gerçi onu sarhoş edersen sanırım onu ​​öpebilirim.
Eksi şu ki kız sadece mastürbasyondan geldi, ama arkadaşım oral sekse boyun eğmedi, belki amlarını ovuştururlardı ama bitirebileceklerinden emin değilim.
Johnnnie
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Johnnnie »

Ve acaba karısının ya da kocasının onu hiç aldatmadığına gerçekten inananlar var mı????
These users thanked the author Johnnnie for the post (total 2):
sağlam, Alex_Tash
Avare
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 155

Unread post by Avare »

Bir keresinde yan dairede bir ses duymuştum. Bir sürü tabak kırdılar, bir şeyi daha kırdılar.
Komşular karısının kıskandığını söyledi. Karısı tüm fiziksel erdemlere sahip olduğundan kocası çok acı çekti: güçler eşit değildi.
Ve ihanetin ’yi heyecanlandırıp heyecanlandırmadığını merak ediyorsunuz:)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Peki sorunun cevabı şu: Kadınlar, kocalarının aldatmasından tahrik olur mu? Ve nasıl!!!
Çığlıklar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45

Unread post by Çığlıklar »

HAYIR. Oyun gibi olabilir ama rakibin kadını senden daha kötüyse. Her bakımdan. Ve daha sonra.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

Genellikle hayır, bu yüzden kaçan birçok çift var. Doğru, tanıdıkları arasındaki birçok kadın daha sonra kategorik davrandıkları için pişman oldu.
Dolaylı olarak yandığımda ben de mutlu olmadım ama skandal yaratmadım. Ama sonra arkadaşını aramayı teklif etti, alakası var mı bilmiyorum))
https://i.ibb.co/zfzrzRj/image.jpg
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371

Unread post by Kral Kuş »

Aldatma sinsice ve arkandan yapılır. Nasıl bir heyecan var? Ancak kocasının mobilyalarını kıracak kadar heyecanlanırsa. Birbirlerinin huzurunda üçlü veya üçlü yapmaya karar vermeleri başka bir konu. Ama bu artık bir ihanet değil.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Zorba Carrie
artfelixx
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by artfelixx »

Kral Zogu,
Burada çok adam var Bu konu forumda heyecan verici. Kadınlar elbette daha kolay etkileniyor ama neden bu konu bazılarını da heyecanlandırmasın?))) Elbette böyle insanlar var ama ben onlarla hiç tanışmadım. Üstelik "ihanet" kadının doğrudan katılımıyla değil, gizlice oluyorsa
Last edited by artfelixx on 04 Feb 2023, 18:18, edited 1 time in total.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

Zorlu. Bu konuda farklı bir düşünce tarzları var. Ahlakı özgür olan eşim, ihanetini ilk öğrendiğimde bile bunu kabul etti ve beni affetti, hemen bunun bana sola gitme hakkı vermediğini, anında masraf olduğunu söyledi.
Başlangıçta, onun geçmiş ilişkileri ve onlarla ilgili hikayelerden heyecanlandığımı zaten bildiğinde, bir şekilde merakından dolayı benden biriyle nasıl olduğumu anlatmamı istedi, en azından hakkında ondan önceki eski sevgilim. Aptalca açtım ve onun iki deliğinden de yaladığımı, kıçından becerdiğimi vb. söyledim. Konu bir süre büyük bir skandalla ve cesedin aforoz edilmesiyle sonuçlandı. Sevdiği kişinin penisini emdiği için çok öfkeliydi ve bunun çok uzun zaman önce olmadığı, birinin kirli kıçında olduğu ortaya çıktı. Artık bu konu üzerinde kekelemedim.
These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
artfelixx, solaalrld
artfelixx
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by artfelixx »

YeniDim, iyi dedin! Dedikleri gibi, "Herkes eşittir ama bazıları diğerlerinden daha eşittir" (c)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”