Geçmiş ilişkiler
-
Автор темыAllah 1974
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Geçmiş ilişkiler
Bu görüşle ilgileniyorum, yeni bir partnerin gelişiyle geçmiş cinsel hayata karşı tutum nedir? Anılar var mı ve iğrenç/hoş mu? Hayatlarının geri kalanı boyunca hatırlanıyorlar mı yoksa yeni hayatlarından tamamen siliniyorlar mı?
- These users thanked the author Allah 1974 for the post:
- Zulook
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Geçmiş ilişkiler
Alla1974,
Alla1974: ↑26 Jul 2022, 05:43 Bu görüşle ilgileniyorum , yeni bir partnerin gelişiyle geçmiş cinsel yaşama nasıl bir tutum katıyor? Anılar var mı ve iğrenç/hoş mu? Ömür boyu hatırlanacaklar mı, yoksa yeni hayattan tamamen mi silinecekler?
[/quote
Hoş olmayan anılar yok. Geri kalanına gelince, olağanüstü olan her şeyi daha sık hatırlıyorum.
-
- Penetrasyon
- Registered for: 4 years
Herhangi bir ilişki paha biçilmez bir deneyim sağlar; onları silemezsiniz; onlar her zaman bilinçaltında bir yerlerde olacaktır. Yaşayın ve öğrenin

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Herkesi sevdim. İyi ya da kötü. Ama onlardan bir şey aldım. Bazılarını sevinçle hatırlıyorum, bazılarını da.....
-
- Penetrasyon
- Total posts: 239
- Registered for: 3 years
Periyodik olarak oldukça hoş bir şekilde hatırlanırlar, tüm kötü şeyler bir şekilde otomatik olarak atlanır. Ama en ufak bir pişmanlık yok çünkü... şimdikiler başladı çünkü bilinçaltınızda her zaman daha iyiyi arıyorsunuz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Neredeyse herkes unutuldu, belki de en parlak anlar hariç) ama ilginç bir şekilde, herhangi bir heyecan yaratmıyorlar, hiçbir şey kıpırdamıyor bile)
Hafızadan otuzbir çekmeye çalıştım))) - sonuç yok)
Ama işte eşimin geçmişteki "ilişkisi", yani başlıyorlar, ama burada bununla ilgili bir sürü kopya var)))
Hafızadan otuzbir çekmeye çalıştım))) - sonuç yok)
Ama işte eşimin geçmişteki "ilişkisi", yani başlıyorlar, ama burada bununla ilgili bir sürü kopya var)))
-
Автор темыAllah 1974
- Penetrasyon
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Onu ilk kez gördüğüm ve aşık olduğum zaman ile birlikte olduğumuz zaman arasında oldukça uzun bir zaman geçti. . İkimizin de başka evlilikleri, ilişkileri ve özellikle de seksleri vardı. Ve özellikle onunla)))) Akla gelebilecek her yerde, farklı yaş ve milletlerden bir grup insanla))
Tamamen ve tamamen))) Ben neredeyse 20 yıldır ilk ve tek aşkla yaşıyorum)
Onu ilk kez gördüğüm ve aşık olduğum zaman ile birlikte olduğumuz zaman arasında oldukça uzun bir zaman geçti. . İkimizin de başka evlilikleri, ilişkileri ve özellikle de seksleri vardı. Ve özellikle onunla)))) Akla gelebilecek her yerde, farklı yaş ve milletlerden bir grup insanla))
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
Alla1974, ensest ilişki yaşayan ailemden bahsediyordum (bölüm "Ensest", sayfa 24). Gençliğim ve yetişkinliğim boyunca kız kardeşlerim ve annemle ensest ilişki yaşadım, dolayısıyla diğer kadınlara dair neredeyse hiç anım yok! Burada kadınlarla ve kızlarla seyrek tek seferlik ilişkiyi anlattım, tekrarlamayacağım. Ve bazı anları hatırlamıyorum bile! Yalnızım ama mutluyum!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Tüm geçmiş ilişkiler, herhangi bir olumsuzluk olmadan ve içlerindeki herhangi bir şeyi yeniden canlandırma arzusu olmadan yalnızca iyi yönleriyle hatırlanır.
Çok fazla çeşitlilik yoktu, artık eşim ve ben birlikteyiz yaklaşık 15 yıldır.
Tüm geçmiş ilişkiler, herhangi bir olumsuzluk olmadan ve içlerindeki herhangi bir şeyi yeniden canlandırma arzusu olmadan yalnızca iyi yönleriyle hatırlanır.
-
Автор темыAllah 1974
- Penetrasyon
Düşündüm ki, üzerinden o kadar yıl geçti ama hatırlıyorum ve hayatım boyunca kötülüğe tutunacak hiçbir olumsuzluk yok. Bunu sıcaklıkla hatırlıyorum.
- These users thanked the author Allah 1974 for the post:
- Slogancı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Çok keyifli anlar yaşandı. Gerçek hayatta böyle bir şeyin olabileceğini hayal bile edemezsiniz. Bazen hatırladığın gibi... Birkaç saniyede boşalırım

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
Eski sevgilinin anıları kalıyor ama pişmanlık da yok. Kızgınlık ve öfke geçti ama ciddi bir ilişkiyi yeniden kurmak istemiyorum. Önceki ilişkim bana aile hayatımda iyi bir deneyim kazandırdı. Bir kişi olarak eski sevgili berbat bir insandı ama iyi, düzenli ve çeşitli seks yaptı, bu yüzden geriye sadece seks anıları kaldı çünkü... Şu anki eşimle çok az seks yapıyorum ve artık ilgimi çekmeye başladı((. Eski sevgilimle zaman zaman iletişim kuruyorum ama ikimiz de evli olduğumuz için yakınlaşmaya izin vermiyoruz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years 2 months
Hem kötüyü hem de iyiyi bir gülümsemeyle hatırlıyorum, bir zamanlar ağlasam da artık hiçbir duygu yok.
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- Zulook
-
- Penetrasyon
- Total posts: 266
- Registered for: 3 years 3 months
Çoğunlukla sevgiyle hatırlıyorum. Ruhta herhangi bir iz bırakmayan kadınlar vardı, uymayanlar vardı, ama çoğu sonsuza kadar hatırlandı ve bazıları iyi arkadaş oldu, hayat istediklerinden biraz farklı çıktı.

Last edited by nz_alex on 25 Sep 2022, 02:13, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
- Registered for: 2 years 10 months
İlk aşkımı, teknik okulun 2. sınıfındayken, çok sinirli bir bayanla olan ilişki olarak görüyordum... arkadaşıma ihanetinden sonra neredeyse kendime harakiri yapmak istedim..(tarihte bu olayların üzerinden 15 yıldan fazla zaman geçti)
Durum.. o dönemde evlenmiş ve boşanmış.. yaşıyor yeni bir bayanla... gece cep telefonumu ara..
- merhaba?
n- tanıdın mı?
- kimi?
n- peki, sesi tanıdın mı?,
- hayır, tanımadım ama kim o? (ve ses gerçekten rahatsız edici)
- Peki, bu sanki ben Natasha’ymışım gibi... onu sana 15 yıl önce vermediğimi hatırlıyor musun? gelin, size bir dakika vereceğim
Olay örgüsü beni biraz korkuttu... Hayır diyorum, gelmeyeceğim... ama sanırım En azından randevu alacağım... bir bakıp geçmişi hatırlamak gibi... belki paslanmaz.
randevu aldım, geldim..... Ona bakıyorum ve ağlıyorum... (I) komik hissediyorum ve kendime üzülüyorum... ve karşımdaki o kadını sevmeyi nasıl sevebileceğim çok belirsiz) ama bu, beni buna yakın tutan şeyin ne olduğunu anlamadığım tek durum kişi...
e zenci şeyler anılarımdan...bir başyapıt ve her biri kendi yolunda iyi ve bir öncekine pek benzemiyor ...bazılarıyla ve hatta ayrıldıktan sonra bile seks oldu
Bu teze katılmıyorum. .. benim durumumda şöyleydi ...
İlk aşkımı, teknik okulun 2. sınıfındayken, çok sinirli bir bayanla olan ilişki olarak görüyordum... arkadaşıma ihanetinden sonra neredeyse kendime harakiri yapmak istedim..(tarihte bu olayların üzerinden 15 yıldan fazla zaman geçti)
Durum.. o dönemde evlenmiş ve boşanmış.. yaşıyor yeni bir bayanla... gece cep telefonumu ara..
- merhaba?
n- tanıdın mı?
- kimi?
n- peki, sesi tanıdın mı?,
- hayır, tanımadım ama kim o? (ve ses gerçekten rahatsız edici)
- Peki, bu sanki ben Natasha’ymışım gibi... onu sana 15 yıl önce vermediğimi hatırlıyor musun? gelin, size bir dakika vereceğim
Olay örgüsü beni biraz korkuttu... Hayır diyorum, gelmeyeceğim... ama sanırım En azından randevu alacağım... bir bakıp geçmişi hatırlamak gibi... belki paslanmaz.
randevu aldım, geldim..... Ona bakıyorum ve ağlıyorum... (I) komik hissediyorum ve kendime üzülüyorum... ve karşımdaki o kadını sevmeyi nasıl sevebileceğim çok belirsiz) ama bu, beni buna yakın tutan şeyin ne olduğunu anlamadığım tek durum kişi...
Anılarla ilgili bu teze dönersek.. sonraki tüm anılar... hatırlamak güzel... çünkü zaten çok para ve deneyim kazanmıştım... ve kendim için neyi, nasıl seçeceğimi ve kişisel olarak neyi yakabileceğimi zaten biliyordum))Bu görüşle ilgileniyorum, yeni bir partnerin ortaya çıkmasıyla geçmiş cinsel hayata karşı tutum nedir? Anılar var mı ve iğrenç/hoş mu? Bir ömür boyu hatırlanırlar mı, yoksa yeni bir hayattan tamamen mi silinirler?
e zenci şeyler anılarımdan...bir başyapıt ve her biri kendi yolunda iyi ve bir öncekine pek benzemiyor ...bazılarıyla ve hatta ayrıldıktan sonra bile seks oldu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 49 Replies
- 708 Views
-
Last post by Vartislav
-
- 36 Replies