Oral seks ve protezler

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Oral seks ve protezler

Unread post by Kral Kuş »

Diyelim ki, saçlarını, dişlerini ve illüzyonlarını aynı anda kaybeden o yaşta forumun insanlarla dolu olduğu bir sır değil sanırım. Diyelim ki çeneleriniz kısmen veya tamamen yerleşmiş. Evlilikte seks - açık, herhangi bir kısıtlama yok, protezi çıkardılar (veya çıkarmadılar), kimin umurunda (?) - devam edin, partnere zevk verin, ikisi de mutlu. Ama yine de - hangisi daha iyi: ateş etmek ya da etmemek? Peki bu konuyu seksten önce mi konuşacağız? Ya evlilikte değil de zinada olursa? Takma dişleriniz varsa yan tarafı nasıl emiyor veya yalıyorsunuz? Protezli mi protezsiz mi? Ve bir şekilde bunun partnerinize açıklanması mı gerekiyor?
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
kariyer
Andrey57115
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Registered for: 3 years 3 months
 Re: Oral seks ve protezler

Unread post by Andrey57115 »

St.Petersburg yakınlarında, Doni köyünün yakınındaki bir otoparkta birinin kadifemsi bir oral seks teklif ettiğini, dişlerini çektiğinde onu huşu içinde gönderdik))))))) hatırlıyorum
These users thanked the author Andrey57115 for the post:
Martin
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by vesaire »

Bu, ben orduda görev yaparken oldu, 131. caddede Perm’den bir kung’la birimimize dönüyorduk, şoför yol arkadaşlarımızı aldı. İki kişi içeri girdi. Biri karşımda oturuyordu; ön dişleri yoktu. Sonra uykuya falan dalmaya başladı, gözlerini kapattı ve bir dövme vardı - bir ibne.
Daha sonra her şeyi hatırladı ve merak etti, penisi çizilmesin diye dişleri açıkta mıydı, yoksa bir dövme miydi? tesadüf?
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years

Unread post by Beluga »

"Bir şehirde ünlü bir fahişe yaşardı. Aynı anda hem oral seks yapıp hem de şarkı söyleyebilmesiyle ünlüydü.
Ve sadece ışıklar kapalıyken oral seks yaptı.
Bir gün bir adam onu ​​görmeye gitti. Parayı verdi, soyundu ve fahişe oral seks yapmaya başladı ve orada durup şarkıyı dinledi. aynı anda ışığı açtı ve camda bir göz vardı...." :unknown : :unknown: :unknown:
These users thanked the author Beluga for the post:
Serg_A
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Belkha: 03 Sep 2023, 17:59 "Bir şehirde ünlü bir fahişe yaşardı. Aynı anda hem oral seks yapıp hem de şarkı söyleyebilmesiyle ünlüydü.
Bir gün onu yalnız görmeye gittim. Adam parayı ödedi, soyundu ve fahişe oral seks yapmaya başladı ve şarkı söylemeye başladı. Orada durup eğlendi ve şarkıyı dinledi. Aniden onun nasıl şarkı söylediğini ve verdiğini bilmek istedi. aynı anda oral seks yapmış, ışığı açmış ve camda bir göz varmış...." :unknown: :unknown: :unknown:
Böyle saçmalıkları kendin mi uydurdun? Peki, ne kadar saçma bir şeyin var...
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

niqk: 03 Sep 2023, 18:17
"Bir şehirde ünlü bir fahişe yaşardı. Aynı anda hem oral seks yapıp hem de şarkı söyleyebilmesiyle ünlüydü.
Ve yalnızca oral seks yapmasıyla ünlüydü. ışıklar kapalı.
Bir adam ona gittiğinde, parasını ödedi, soyundu ve fahişe oral seks yapmaya ve şarkı söylemeye başladı. Orada durup eğleniyor ve şarkıyı dinliyor. Aniden onun nasıl şarkı söylediğini ve şarkı söylediğini bilmek istedi. aynı anda oral seks yaptı, ışığı açtı ve bardağın içinde bir göz vardı... ." :unknown: :unknown: :unknown:
Böyle bir saçmalığı kendiniz mi buldunuz? Pekala, berbat bir adam olduğun ortaya çıktı...
Beni tüm konularda takip ediyorsun ve kırıntıları topluyorsun... kendine hiç saygın yok, pislik herif, ama ben asilim, sana daha yağlı kalıntılar atacağım, yala :cat1:
These users thanked the author Beluga for the post:
Zorba Carrie
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Beluga, atacak... Evet, sen nihayet ve geri dönülemez biçimde çıplaklar! Avatarına bak, zavallı...
Vanzo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Vanzo »

Andrey57115: 03 Sep 2023, 16:44 Hatırlıyorum, St. Petersburg yakınlarında, Doni köyü yakınındaki bir otoparkta, biri kadifemsi bir oral seks teklif etti, dişlerini çektiğinde onu hayranlıkla gönderdik)))))))
haha komik, yapamam. Bu benim için de kötü olurdu)

5 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
niqk: 03 Sep 2023, 18:17 Böyle bir saçmalığı kendiniz mi buldunuz? Peki, ne saçmalıklar buldun.
Bence bu çok komik.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by kariyer »

Bir kadını öptüm ve öpüşürken alt ön dişleri arasındaki çatlağa (boşluğa) süründüm, yani tırmandım ve tırmandım ve sonra bana eski kocasına nasıl oral seks yaptığını anlattı ve bu çatlakla o frenulumu yakaladı ve orada yırttı, bir şey kan aktığını söylüyor.
Yani takma dişler de sıkıntı yaratabilir.
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

Vay, bazı üzücü hikayeler, alınmayın arkadaşlar. Şakalar olacağını düşündüm. :zeki:
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Parlak bir dergide "Dentist’s Notes"u okudum ve aynen böyleydi. İmplantasyondan önce bir müşterimin dişlerini çektim ve acil durumlara karşı telefon numaramı bıraktım. Akşam geç saatlerde ona sesleniyor - "Quo! tempevatuva!" O da şöyle - "Bir taksiye bin, gel, bir bakayım!"
Eh, sonuç olarak , diyor ki, bunun bu kadar heyecan verici olduğunu hiç düşünmemişti: dişsiz bir oral seks.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Serg_A, Kral Kuş
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Serg_A »

Belkha: 03 Sep 2023, 17:59 "Bir şehirde ünlü bir fahişe yaşardı. Aynı anda hem oral seks yapıp hem de şarkı söyleyebilmesiyle ünlüydü.
Bir gün onu yalnız görmeye gittim. Adam parayı ödedi, soyundu ve fahişe oral seks yapmaya başladı ve şarkı söylemeye başladı. Orada durup eğlendi ve şarkıyı dinledi. Aniden onun nasıl şarkı söylediğini ve verdiğini bilmek istedi. aynı anda oral seks yapmış, ışığı açmış ve camda bir göz varmış...." :unknown: :unknown: :unknown:
Sonra camın içindeki gözüyle şarkı söyledi...
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Beluga, Kral Kuş
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”