Oral seks ve protezler
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Oral seks ve protezler
Diyelim ki, saçlarını, dişlerini ve illüzyonlarını aynı anda kaybeden o yaşta forumun insanlarla dolu olduğu bir sır değil sanırım. Diyelim ki çeneleriniz kısmen veya tamamen yerleşmiş. Evlilikte seks - açık, herhangi bir kısıtlama yok, protezi çıkardılar (veya çıkarmadılar), kimin umurunda (?) - devam edin, partnere zevk verin, ikisi de mutlu. Ama yine de - hangisi daha iyi: ateş etmek ya da etmemek? Peki bu konuyu seksten önce mi konuşacağız? Ya evlilikte değil de zinada olursa? Takma dişleriniz varsa yan tarafı nasıl emiyor veya yalıyorsunuz? Protezli mi protezsiz mi? Ve bir şekilde bunun partnerinize açıklanması mı gerekiyor?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 3 years 3 months
Re: Oral seks ve protezler
St.Petersburg yakınlarında, Doni köyünün yakınındaki bir otoparkta birinin kadifemsi bir oral seks teklif ettiğini, dişlerini çektiğinde onu huşu içinde gönderdik))))))) hatırlıyorum
- These users thanked the author Andrey57115 for the post:
- Martin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
Bu, ben orduda görev yaparken oldu, 131. caddede Perm’den bir kung’la birimimize dönüyorduk, şoför yol arkadaşlarımızı aldı. İki kişi içeri girdi. Biri karşımda oturuyordu; ön dişleri yoktu. Sonra uykuya falan dalmaya başladı, gözlerini kapattı ve bir dövme vardı - bir ibne.
Daha sonra her şeyi hatırladı ve merak etti, penisi çizilmesin diye dişleri açıkta mıydı, yoksa bir dövme miydi? tesadüf?
Daha sonra her şeyi hatırladı ve merak etti, penisi çizilmesin diye dişleri açıkta mıydı, yoksa bir dövme miydi? tesadüf?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Registered for: 2 years
"Bir şehirde ünlü bir fahişe yaşardı. Aynı anda hem oral seks yapıp hem de şarkı söyleyebilmesiyle ünlüydü.
Ve sadece ışıklar kapalıyken oral seks yaptı.
Bir gün bir adam onu görmeye gitti. Parayı verdi, soyundu ve fahişe oral seks yapmaya başladı ve orada durup şarkıyı dinledi. aynı anda ışığı açtı ve camda bir göz vardı...." :unknown :
:unknown:
Bir gün bir adam onu görmeye gitti. Parayı verdi, soyundu ve fahişe oral seks yapmaya başladı ve orada durup şarkıyı dinledi. aynı anda ışığı açtı ve camda bir göz vardı...." :unknown :

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Böyle saçmalıkları kendin mi uydurdun? Peki, ne kadar saçma bir şeyin var...Belkha: ↑03 Sep 2023, 17:59 "Bir şehirde ünlü bir fahişe yaşardı. Aynı anda hem oral seks yapıp hem de şarkı söyleyebilmesiyle ünlüydü.
Bir gün onu yalnız görmeye gittim. Adam parayı ödedi, soyundu ve fahişe oral seks yapmaya başladı ve şarkı söylemeye başladı. Orada durup eğlendi ve şarkıyı dinledi. Aniden onun nasıl şarkı söylediğini ve verdiğini bilmek istedi. aynı anda oral seks yapmış, ışığı açmış ve camda bir göz varmış...."![]()
![]()
![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Beni tüm konularda takip ediyorsun ve kırıntıları topluyorsun... kendine hiç saygın yok, pislik herif, ama ben asilim, sana daha yağlı kalıntılar atacağım, yalaniqk: ↑03 Sep 2023, 18:17Böyle bir saçmalığı kendiniz mi buldunuz? Pekala, berbat bir adam olduğun ortaya çıktı..."Bir şehirde ünlü bir fahişe yaşardı. Aynı anda hem oral seks yapıp hem de şarkı söyleyebilmesiyle ünlüydü.
Ve yalnızca oral seks yapmasıyla ünlüydü. ışıklar kapalı.
Bir adam ona gittiğinde, parasını ödedi, soyundu ve fahişe oral seks yapmaya ve şarkı söylemeye başladı. Orada durup eğleniyor ve şarkıyı dinliyor. Aniden onun nasıl şarkı söylediğini ve şarkı söylediğini bilmek istedi. aynı anda oral seks yaptı, ışığı açtı ve bardağın içinde bir göz vardı... ."![]()
![]()
![]()

- These users thanked the author Beluga for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Beluga, atacak... Evet, sen nihayet ve geri dönülemez biçimde çıplaklar! Avatarına bak, zavallı...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 1 year 9 months
5 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
haha komik, yapamam. Bu benim için de kötü olurdu)Andrey57115: ↑03 Sep 2023, 16:44 Hatırlıyorum, St. Petersburg yakınlarında, Doni köyü yakınındaki bir otoparkta, biri kadifemsi bir oral seks teklif etti, dişlerini çektiğinde onu hayranlıkla gönderdik)))))))
5 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Bence bu çok komik.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1241
- Registered for: 1 year 10 months
Bir kadını öptüm ve öpüşürken alt ön dişleri arasındaki çatlağa (boşluğa) süründüm, yani tırmandım ve tırmandım ve sonra bana eski kocasına nasıl oral seks yaptığını anlattı ve bu çatlakla o frenulumu yakaladı ve orada yırttı, bir şey kan aktığını söylüyor.
Yani takma dişler de sıkıntı yaratabilir.
Yani takma dişler de sıkıntı yaratabilir.
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Vay, bazı üzücü hikayeler, alınmayın arkadaşlar. Şakalar olacağını düşündüm. :zeki:
- These users thanked the author Kral Kuş for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
Parlak bir dergide "Dentist’s Notes"u okudum ve aynen böyleydi. İmplantasyondan önce bir müşterimin dişlerini çektim ve acil durumlara karşı telefon numaramı bıraktım. Akşam geç saatlerde ona sesleniyor - "Quo! tempevatuva!" O da şöyle - "Bir taksiye bin, gel, bir bakayım!"
Eh, sonuç olarak , diyor ki, bunun bu kadar heyecan verici olduğunu hiç düşünmemişti: dişsiz bir oral seks.
Eh, sonuç olarak , diyor ki, bunun bu kadar heyecan verici olduğunu hiç düşünmemişti: dişsiz bir oral seks.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, Kral Kuş
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
Sonra camın içindeki gözüyle şarkı söyledi...Belkha: ↑03 Sep 2023, 17:59 "Bir şehirde ünlü bir fahişe yaşardı. Aynı anda hem oral seks yapıp hem de şarkı söyleyebilmesiyle ünlüydü.
Bir gün onu yalnız görmeye gittim. Adam parayı ödedi, soyundu ve fahişe oral seks yapmaya başladı ve şarkı söylemeye başladı. Orada durup eğlendi ve şarkıyı dinledi. Aniden onun nasıl şarkı söylediğini ve verdiğini bilmek istedi. aynı anda oral seks yapmış, ışığı açmış ve camda bir göz varmış...."![]()
![]()
![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post