Kuni

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Yeni
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kuni

Unread post by Yeni »

Zaten akşamın geç saatleriydi. Her zamanki gibi çocukları yatırıp yatmadan önce yıkandıktan sonra yatağa gittik ve televizyonu açtık. Genellikle çıplak yatarız. Sevgilim dondurma yiyordu ve ben de onun yanına uzanıp başımı karnına yasladım ve bacağını okşadım. Bana ne oldu bilmiyorum ama aniden onu yalamak istedim. Başımı hareket ettirdim ve daha aşağı hareket ederek karnının alt kısmını öpmeye başladım. Şimdi onun kasıklarını öpüyorum, bacaklarını ayırıyorum, aralarına uzanıyorum ve kalçalarını, amının çevresini öpmeye başladım, dilini büyük dudakları boyunca gezdiriyorum, bazen küçük olanlara dokunuyorum. Sevgili bacaklarını daha geniş açar ve dizlerinden büker. Ne güzelmiş, zaten akıyordu, dudakları şişmişti ve klitorisi görünüyordu. Dondurmayı elinden alıp yere koymamı istiyor. Onu alıyorum ve akan amına geri dönüyorum, ağzımla hepsini kapatıyorum, hafifçe emiyorum ve dilimi dudaklarımın arasında gezdiriyorum, sessiz bir inilti duyuyorum, kıçı kalkıyor. Ondan biraz uzaklaşarak dondurmayı dudaklarına sürmeye karar verdim, vücudu bundan ürperdi ve hemen ağzımı tekrar ona bastırdım. Dondurmanın ve meyve sularının tadını gerçekten beğendim. Bunu yapmaya devam ettim. Dondurmayı dudaklarının, klitorisinin üzerinde hareket ettirdi ve hemen yaladı, kadın inledi ve kalçalarını buluşmak için hareket ettirdi. Biraz dondurma ısırdıktan sonra yine ağzımla amını kapattım ve dilimi vajinasına soktum, ne kadar sıcak ve ıslaktı. Onun tüm meyve sularını yaladım, bazen kıçına inip bu deliği de okşadım. O zaman daha önce hiç olmadığı gibi geldi.
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years
 Yanıt: Kuni

Unread post by Allah 1974 »

Dondurmayı alıp karınızın yanına geri getirdiğinizde nasıl oldu da elinize dondurma aldınız? :bilinmiyor:
Gezgin 64
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Gezgin 64 »

Yeni, Eserinize bakılırsa oturup hayal kurdunuz ve mastürbasyon yaptım, acı verici derecede melodikti
Автор темы
Yeni
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Yeni »

Alla1974: 25 Jul 2022, 07:57 Dondurmayı alıp eşinize geri döndüğünüzde nasıl oldu da elinize dondurma aldınız? :bilinmiyor:
Almadım)))
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 3 years

Unread post by Allah 1974 »

Yeni: 25 Jul 2022, 07:51 Dondurmayı elinden alıp yere koymamı istiyor. Alıp geri dönüyorum
O zaman düşüncelerimi daha net ifade etmem gerekiyor, böylece oraya neden dondurmayla dönmeye ihtiyaç duyulduğunun açık olması için ?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”