Kuni
-
Автор темыYeni
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kuni
Zaten akşamın geç saatleriydi. Her zamanki gibi çocukları yatırıp yatmadan önce yıkandıktan sonra yatağa gittik ve televizyonu açtık. Genellikle çıplak yatarız. Sevgilim dondurma yiyordu ve ben de onun yanına uzanıp başımı karnına yasladım ve bacağını okşadım. Bana ne oldu bilmiyorum ama aniden onu yalamak istedim. Başımı hareket ettirdim ve daha aşağı hareket ederek karnının alt kısmını öpmeye başladım. Şimdi onun kasıklarını öpüyorum, bacaklarını ayırıyorum, aralarına uzanıyorum ve kalçalarını, amının çevresini öpmeye başladım, dilini büyük dudakları boyunca gezdiriyorum, bazen küçük olanlara dokunuyorum. Sevgili bacaklarını daha geniş açar ve dizlerinden büker. Ne güzelmiş, zaten akıyordu, dudakları şişmişti ve klitorisi görünüyordu. Dondurmayı elinden alıp yere koymamı istiyor. Onu alıyorum ve akan amına geri dönüyorum, ağzımla hepsini kapatıyorum, hafifçe emiyorum ve dilimi dudaklarımın arasında gezdiriyorum, sessiz bir inilti duyuyorum, kıçı kalkıyor. Ondan biraz uzaklaşarak dondurmayı dudaklarına sürmeye karar verdim, vücudu bundan ürperdi ve hemen ağzımı tekrar ona bastırdım. Dondurmanın ve meyve sularının tadını gerçekten beğendim. Bunu yapmaya devam ettim. Dondurmayı dudaklarının, klitorisinin üzerinde hareket ettirdi ve hemen yaladı, kadın inledi ve kalçalarını buluşmak için hareket ettirdi. Biraz dondurma ısırdıktan sonra yine ağzımla amını kapattım ve dilimi vajinasına soktum, ne kadar sıcak ve ıslaktı. Onun tüm meyve sularını yaladım, bazen kıçına inip bu deliği de okşadım. O zaman daha önce hiç olmadığı gibi geldi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years
Yanıt: Kuni
Dondurmayı alıp karınızın yanına geri getirdiğinizde nasıl oldu da elinize dondurma aldınız? :bilinmiyor:
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yeni, Eserinize bakılırsa oturup hayal kurdunuz ve mastürbasyon yaptım, acı verici derecede melodikti
-
Автор темыYeni
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years
O zaman düşüncelerimi daha net ifade etmem gerekiyor, böylece oraya neden dondurmayla dönmeye ihtiyaç duyulduğunun açık olması için ?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post