Hoş olmayan olay
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Hoş olmayan olay
Size hem biraz hoşuma gittiği, hem de hoşlanmadığım, daha doğrusu korktuğum bir vakayı anlatmak istiyorum.
Bir sonraki ateşli gecemizde, sevgili karımı tüm deliklerinden becerdim, bu yüzden onu sırtına koydu ve her zamanki pozisyonda sikmeye başladı. Şimdi yakında bitireceğimi hissediyorum, sadece göğsüne ya da karnına boşalmak istedim, ama eski kıçına boşalma hayalimi hatırladım, bu yüzden artık kıçımın ezildiğini düşünüyorum, sanırım doğru. bu pozisyonda onu keskin bir şekilde klasörüne yerleştireceğim ve oraya boşaltacağım. Kısacası, sokuyorum, daha derine sokuyorum, hala bu kadar kolay girmesine şaşırdım, içine çok boşaldım, her şeyi oraya döktüm ve sonra başımı eğdim ve baktım ve onun amına boşaldım . Doğum kontrol hapı kullanmıyor ve ilk başta çok korktum çünkü artık çocuk istemiyorum. Onu duşa gönderdim ve Google’da araştırdım, birkaç hap buldum, doğruca eczaneye gittim, aldım, içti, her şey yolunda gidiyor gibi görünüyordu. ikinci benzer durum onun zirvede olduğu zamandı. Sadece onu çıkarmaya zamanım olmadı, sakıncalıydı, ondan biraz aldım
Hangi hapları almam gerektiğini zaten biliyorum, eczaneye geri döndüm. Bunlar iki durum ve her iki durumda da bu haplar beni kurtardı.
Spreye bulanmış fotoğrafını bulamadım ve videoda görmek zor, sonra çekeceğim
Bir sonraki ateşli gecemizde, sevgili karımı tüm deliklerinden becerdim, bu yüzden onu sırtına koydu ve her zamanki pozisyonda sikmeye başladı. Şimdi yakında bitireceğimi hissediyorum, sadece göğsüne ya da karnına boşalmak istedim, ama eski kıçına boşalma hayalimi hatırladım, bu yüzden artık kıçımın ezildiğini düşünüyorum, sanırım doğru. bu pozisyonda onu keskin bir şekilde klasörüne yerleştireceğim ve oraya boşaltacağım. Kısacası, sokuyorum, daha derine sokuyorum, hala bu kadar kolay girmesine şaşırdım, içine çok boşaldım, her şeyi oraya döktüm ve sonra başımı eğdim ve baktım ve onun amına boşaldım . Doğum kontrol hapı kullanmıyor ve ilk başta çok korktum çünkü artık çocuk istemiyorum. Onu duşa gönderdim ve Google’da araştırdım, birkaç hap buldum, doğruca eczaneye gittim, aldım, içti, her şey yolunda gidiyor gibi görünüyordu. ikinci benzer durum onun zirvede olduğu zamandı. Sadece onu çıkarmaya zamanım olmadı, sakıncalıydı, ondan biraz aldım
Hangi hapları almam gerektiğini zaten biliyorum, eczaneye geri döndüm. Bunlar iki durum ve her iki durumda da bu haplar beni kurtardı.
Spreye bulanmış fotoğrafını bulamadım ve videoda görmek zor, sonra çekeceğim
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Tatsız bir olay
Onun veya sizin Postinor’un varlığından haberiniz olmaması garip...
- These users thanked the author alex1 for the post:
- Diğerleri_p
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
Biz genç bir çiftiz, o gerçekten bilmiyordu bir şeyim vardı ve benim her zaman farklıydım ve kendilerini korumak zorundaydım
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ahh, o zaman bu anlaşılabilir bir durum. Ancak aynı prezervatif bile bazen kırılabilir. Ama sorun değil, ilk seferde sadece panik olur, sonra sakince kabul edersiniz, asıl mesele bunu zamanında kabul etmek için zamana sahip olmaktır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Kız arkadaşım hap kullanıyor. Her zaman ona boşalırım. Gerçekten hoşuna gidiyor
-
Автор темыAndrewv
- Sürtünmeler
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 3 years 11 months
Andrewv, tavsiye için Laskova ile iletişime geçin. Bu arada sen ondan cevap bekliyorsun, sakın, sikişme)))

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Piero, 6996
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
2 yıldır buna giriyorum, uçuş normal)
Hatırlamıyorum, bugün bakacağım. Orada bazı doğum kontrol hapları var. Neredeyse bir ay boyunca her gece bir tane içiyor. Sonra birkaç gün ara veriyorum ve bu sırada regl dönemim geliyor, sonra tekrar.
2 yıldır buna giriyorum, uçuş normal)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years
Bildiğim kadarıyla en iyi haplar Jess Plus’tır, ancak farklı, aynı bileşenler, farklı üreticiler var, bırakın gitsin jinekoloğa gidip ona reçete yazabilir, hayır Herkes yapamaz çünkü bu haplar hormonaldir ve hormonal seviyeleri etkiler.
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 10 months
Ayrıca sorunlara da neden oluyor. Tanıdığım bir kız koydu oraya, regl dönemleri aralıksız
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post