Sapık kızlarla sohbet etmek istiyorum

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Sapık kızlarla sohbet etmek istiyorum

Unread post by Amatör »

Sitede sapkın fantezileri olan çok sayıda kız var mı ve en önemlisi ne tür?
sergey.sabinin
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 24
Registered for: 3 years 3 months
 Re: Sapık kızlarla iletişim kurmak istiyorum

Unread post by sergey.sabinin »

Bence bir avatarın arkasına saklanarak bazı açıklamaları boşuna bekliyorsunuz.
Автор темы
Amatör
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Amatör »

Sırf kızların bazı sorulara cevaplarını duymak için buradayım ama eşim boşandıktan sonra beni vajinamı yalamaya zorladı ve bu hoşuma gitti . bir seçim vardı, ya nafaka ya da vajinasını 40 dakika boyunca üç diliyle emmiş haftanın her günü ve orada başka üyelerin de olduğunu bilerek . Ben de aynı anda iki kızlar (onlar için çok uygundu ve aynı zamanda dili en iyi nasıl okşayacaklarını da önerdiler) Biliyor muydunuz, örneğin , kadınların da anilingustan orgazm yaşadığını, karım beyaz kayganlaştırıcıyla geldi ve onu her dakika 40 dakika yalayıp yutmaya ve yalamaya zorladı (35 dakika sonra geldiğinden beri 55 dakika kaydedin ve ona öyle olduğumu kanıtladım) en iyisi)
These users thanked the author Amatör for the post:
sağlam
Islak
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Islak »

Gerçekleşmesi bile mümkün olmayan fanteziler var. Ama başlamak imkansız😁 örneğin ben ve erkek arkadaşım tamamen erkeklerden oluşan bir şirketteyiz ve dikkatimiz seksten tamamen uzak. . Sadece oturup konuşuyoruz. O halde bir şeyi kutlayalım. Ve onları tanımıyorum. Onu tanıyorum. Uzun zamandır. Ve ona çok güveniyorum. Ve aniden bacaklarımı ayırdı, iç çamaşırımı bir kenara itti ve herkesin görmesi için amımı tüm şirkete gösterdi. Neyse, gidiyoruz. Ya da kalabalık sırayla kıçıma işiyor. As çalışmamama rağmen. Ya da rüzgârla oluşan kar yığınında sikişmek. Bir taksiye binip arka koltukta emmek
These users thanked the author Islak for the post (total 3):
Onizm, Bravo61, sapık
Onizm
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 558
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Onizm »

Wet: 16 Jan 2023, 23:15 Gerçekleşmesi bile beklenmeyen fanteziler var. Ama başlamak imkansız😁 örneğin ben ve erkek arkadaşım tamamen erkeklerden oluşan bir şirketteyiz ve dikkatimiz seksten tamamen uzak. . Sadece oturup konuşuyoruz. O halde bir şeyi kutlayalım. Ve onları tanımıyorum. Onu tanıyorum. Uzun zamandır. Ve ona çok güveniyorum. Ve aniden bacaklarımı ayırdı, iç çamaşırımı bir kenara itti ve herkesin görmesi için amımı tüm şirkete gösterdi. Neyse, gidiyoruz. Ya da kalabalık sırayla kıçıma işiyor. As çalışmamama rağmen. Ya da rüzgârla oluşan kar yığınında sikişmek. Bir taksiye binin ve arka koltukta eğlenin
Mükemmel fanteziler...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”