Kocanızı seks komplekslerinden nasıl kurtarırsınız?
-
Автор темыBaşarılı
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 10 months
Kocanızı seks komplekslerinden nasıl kurtarırsınız?
Herkese selam! Erkeklere soru. Ancak genel olarak deneyimli kadınlara bile. Kocam ve ben aynı yaştayız. 33 yaşındayım. 3 yıldır evli. Ondan önce 2 yıl çıktık. Toplamda 10 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İlişkinin başında çok aktifti. Seks her zaman geleneksel olmuştur ve ben ona oral seks yapıyorum. Kıçından istiyorum ama yapamıyorum. Nedenini açıklayacağım, bana oral seks yapmıyor. Bunu gerçekten özlüyorum. Eski sevgilim amımı seviyordu. Ve ben bu tür okşamalara kapıldım + kıçımı yaladı ve iyice yoğurdu, böylece yağlamaya ihtiyacım kalmadı, ardından beni tüm deliklerden iyice sikti (Böylece neden ayrıldığımıza dair hiçbir soru kalmadı, ayrıldık) aşırı kıskançlığı ve hayatımı tamamen kontrol etme arzusu nedeniyle uyandı). Yani artık kocamı beni yalamaya nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum? Ona kadınların kıçını yalayacağını söyledim ama o buna kanmıyor. Ona derin bir oral seks yapıyorum. Spermi yutuyorum. Başka ne yapmalıyım? Başka biri yok, orası kesin. Genel olarak umutsuzluk içindeyim
- These users thanked the author Başarılı for the post (total 2):
- VidaFIX, Aasasdwe47
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kocanızı seksle ilgili komplekslerden nasıl kurtarırsınız?
I Hiçbir şey tavsiye edemem, sadece anlayış göstermek için.. ve sana neden oral seks yapmadığını nasıl açıklıyor?..Başarılı: ↑22 Jul 2022, 19:08 Herkese merhaba! Erkeklere soru. Ancak genel olarak deneyimli kadınlara bile. Kocam ve ben aynı yaştayız. 33 yaşındayım. 3 yıldır evli. Ondan önce 2 yıl çıktık. Toplamda 10 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İlişkinin başında çok aktifti. Seks her zaman geleneksel olmuştur ve ben ona oral seks yapıyorum. Kıçından istiyorum ama yapamıyorum. Nedenini açıklayacağım, bana oral seks yapmıyor. Bunu gerçekten özlüyorum. Eski sevgilim amımı seviyordu. Ve ben bu tür okşamalara kapıldım + kıçımı yaladı ve iyice yoğurdu, böylece yağlamaya ihtiyacım kalmadı, ardından beni tüm deliklerden iyice sikti (Böylece neden ayrıldığımıza dair hiçbir soru kalmadı, ayrıldık) aşırı kıskançlığı ve hayatımı tamamen kontrol etme arzusu nedeniyle uyandı). Yani artık kocamı beni yalamaya nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum? Ona kadınların kıçını yalayacağını söyledim ama o buna kanmıyor. Ona derin bir oral seks yapıyorum. Spermi yutuyorum. Başka ne yapmalıyım? Başka biri yok, orası kesin. Genel olarak umutsuzluk içindeyim![]()
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 7 months
Size yaklaşan kimse oldu mu?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑22 Jul 2022, 19:15 Hiçbir tavsiyede bulunamam, sadece anlayış gösterin.. size neden oral seks yapmadığını nasıl açıklıyor?..
nYanıtla Önceki. konuSonraki konu
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Maalesef zorlamanın bir yolu yok, oral seksten hoşlanmıyorsanız ve kocanız sizi sürekli ikna etmeye çalışıyorsa da aynı şey. Büyük ihtimalle çocuksu olmayan aptalca "kavramlar". Bir seçenek olarak ona oral seks yapma, hepsi bu.
-
- ön sevişme
- Total posts: 135
- Registered for: 3 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Onunla sadece bu konu hakkında konuşmayı değil, onun için uygun içerikli erotik filmler çekmeyi ve aynı zamanda ona şunu söylemeyi denedin mi: “Gördün mü canım? bunu gerçekten istiyorum, sen de benim için aynısını yap, çok güzel!" Yani, konuşmalar artı görsel eşlik, bu onun sonunda ondan istediğini yapmaya başlaması lehine daha güçlü bir argüman gibi. yapın.
Ayrıca, bazı erkekler sözde cinsel şantajdan oldukça (olumlu) etkileniyor. Sizin durumunuzda bu şuna benzer bir şey gibi gelebilir: "Sevgilim, eğer beni orada yalamıyorsan, o zaman sana seks yapmayı tamamen bırakacağım!" Elbette aynı anlamı başka kelimelerle de formüle edebilirsiniz. kendi eklemeleriniz ve değişiklikleriniz. Bunu sadece örnek olarak yazdım. Ancak mesele şu ki, eğer erkeğiniz hayatta çok önemli bir şeyi (sahip olduğunuz ancak ona vermek istemediğiniz) kaçıracağını açıkça anlarsa, o zaman durumu daha iyi anlayabilir. Sonuçta, gerçekte o da size aynı şeyi yapıyor: size her gün sakince ve özgürce verebileceği bir şeyi vermiyor, ama sadece bunu yapmak istemiyor (yalamak istemiyor) kabaca konuşursak).
Bu ikinci seçenek, bir kadının erkeğine en azından kısmen hakim olduğu durumlarda daha uygundur. Ancak sizi zayıf ve zayıf bir şekilde dinliyorsa ve her şeyi kendi yöntemiyle ve sizden bağımsız olarak yapmaya alışkınsa, o zaman ona böyle bir şantaj uygulamak elbette zor olacaktır. Böyle bir şantaja karşı verilecek tek tepkinin şu olacağı türden bir karaktere sahipse durum daha da kötü: "Ah, çok güzel! O halde, elveda! Hemen boşan ve kızlık soyadı!" adamın planı şu. Sadece bu şövalye hareketinin bazı erkekler üzerinde iyi bir etkisi var. Daha sonra bir şeyleri yanlış yaptıklarını ve iyi davranmadıklarını fark etmeye başlarlar.
Evet... Zor bir durum. Burada en azından birkaç seçeneğiniz olduğunu söyleyebilirim.
Onunla sadece bu konu hakkında konuşmayı değil, onun için uygun içerikli erotik filmler çekmeyi ve aynı zamanda ona şunu söylemeyi denedin mi: “Gördün mü canım? bunu gerçekten istiyorum, sen de benim için aynısını yap, çok güzel!" Yani, konuşmalar artı görsel eşlik, bu onun sonunda ondan istediğini yapmaya başlaması lehine daha güçlü bir argüman gibi. yapın.
Ayrıca, bazı erkekler sözde cinsel şantajdan oldukça (olumlu) etkileniyor. Sizin durumunuzda bu şuna benzer bir şey gibi gelebilir: "Sevgilim, eğer beni orada yalamıyorsan, o zaman sana seks yapmayı tamamen bırakacağım!" Elbette aynı anlamı başka kelimelerle de formüle edebilirsiniz. kendi eklemeleriniz ve değişiklikleriniz. Bunu sadece örnek olarak yazdım. Ancak mesele şu ki, eğer erkeğiniz hayatta çok önemli bir şeyi (sahip olduğunuz ancak ona vermek istemediğiniz) kaçıracağını açıkça anlarsa, o zaman durumu daha iyi anlayabilir. Sonuçta, gerçekte o da size aynı şeyi yapıyor: size her gün sakince ve özgürce verebileceği bir şeyi vermiyor, ama sadece bunu yapmak istemiyor (yalamak istemiyor) kabaca konuşursak).
Bu ikinci seçenek, bir kadının erkeğine en azından kısmen hakim olduğu durumlarda daha uygundur. Ancak sizi zayıf ve zayıf bir şekilde dinliyorsa ve her şeyi kendi yöntemiyle ve sizden bağımsız olarak yapmaya alışkınsa, o zaman ona böyle bir şantaj uygulamak elbette zor olacaktır. Böyle bir şantaja karşı verilecek tek tepkinin şu olacağı türden bir karaktere sahipse durum daha da kötü: "Ah, çok güzel! O halde, elveda! Hemen boşan ve kızlık soyadı!" adamın planı şu. Sadece bu şövalye hareketinin bazı erkekler üzerinde iyi bir etkisi var. Daha sonra bir şeyleri yanlış yaptıklarını ve iyi davranmadıklarını fark etmeye başlarlar.
- These users thanked the author genç bayan for the post:
- SERG!!
-
Автор темыBaşarılı
- İlgi gösteriliyor
7 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
. Ben de bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. O bir atlet. Okuldan beri karate yapıyorum. Bütün arkadaşlar aynıdır. Ve hepsinin çocuksu ilkeleri var gibi görünüyor. Eh, şimdi acı çekmem gerekiyor. Ben de oral seks yapmayı seviyorum. Bu beni heyecanlandırıyor.
7 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Bir kereden fazla izledik. Ama biz geçemiyoruz. Seksi manipüle ediyorum. Ama ben uzun süre onun penisi olmadan yaşayamam. Mastürbasyon yeterli değil. Bir ilişkide kocanın baskın olmasını tercih ederim. Tavsiyen için teşekkürler

-
- Flört etmek
- Total posts: 35
Birincisi, belki orada tıraş olmuyorsunuz ya da epilasyon yapıyorsunuz... ve o da çoğu erkek gibi saçtan hoşlanmıyor..? Ancak bir seçenek yardımcı olabilir, ancak elbette her şey ona bağlıdır. Ona, eğer oral seks yapmıyorsa, bunun için eve bir lezbiyen davet edeceğinizi söyleyebilirsiniz... Birincisi, çoğu erkek bunu izlemekten mutlu olacaktır ve ikincisi, eğer o buna karşı çıkıyorsa, o zaman “onunla” ilgili bir tartışma (düşüncelerinde bu), ve eğer seni kimseyle paylaşmak istemezse, sana oral seks yapmayı kabul eder... Bu sadece bir olasılık.. Bilmiyorum o ya da sen ve kesin tavsiye vermek zor..
-
- Penetrasyon
Başarılı, yani isteklerinizi anlamıyor , ardından şu Soru: Oral seksten sonra seni öpüyor mu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Kocan sana ne söylüyor, oral seks yapma konusundaki isteksizliğini nasıl açıklıyor? Sen?Başarılı: ↑22 Jul 2022, 20:40. Ben de bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. O bir atlet. Okuldan beri karate yapıyorum. Bütün arkadaşlar aynıdır. Ve hepsinin çocuksu ilkeleri var gibi görünüyor. Eh, şimdi acı çekmem gerekiyor. Ben de oral seks yapmayı seviyorum. Bu beni heyecanlandırıyor.çocuksu olmayan aptalca"kavramlar".
7 dakika 17 saniye sonra gönderildi:Bir kereden fazla izledik. Ama biz geçemiyoruz. Seksi manipüle ediyorum. Ama ben uzun süre onun penisi olmadan yaşayamam. Mastürbasyon yeterli değil. Bir ilişkide kocanın baskın olmasını tercih ederim. Tavsiyen için teşekkürler![]()
-
Автор темыBaşarılı
- İlgi gösteriliyor
Bitki örtüsünü sevmiyorum
Bir lezbiyeni nerede bulacağımı bile bilmiyorum, deneyebilirim))) Küçük bir kasabamız var. Ve arkadaşlarım gelenekseldir)))
Her şey pürüzsüz ve benim için tatlı
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
bu gayet iyi, sadece kelimelerle oynayın, belki kelimeler bile onun fikrini değiştirir... Belki arkadaşın sana gelecek, gelip sarılacak ve onun önünde kıçına dokunacak))) Arkadaşınla birlikte odaya git ve ona arkadaşınla konuşman gerektiğini söyle
-
- Penetrasyon
Arkadaşlık numarasının işe yarayacağını sanmıyorum. Kızlar yalar ve yalamalarına izin verirler. Hala oral seks yapmıyor.
-
Автор темыBaşarılı
- İlgi gösteriliyor
Genel olarak, bugün seks sırasında tekrar anüslerime dokundu ve ben ona şöyle dedim: "Cunnilingus havasında olduğunda bunu sana kıçından vereceğim))) Gerçekten ne kadar süre kaldığımızı bilmiyorum beklemek zorunda))) Ama şimdi bırakın o da düşünsün, sadece ben değil)) )Tavsiyeniz ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim! Blogu okudum ve ne kadar özgürleşmiş erkeklere imreniyorum

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Evet, görünüşe göre kocanızın oral seks konusunda güçlü bir psikolojik engelleyicisi var. Ve kaldırılması pek mümkün değil. Sadece sabırlı olun.
İyi şanslar!
İyi şanslar!
-
- Penetrasyon
Bu narin kız çiçeğini okşamamak nasıl mümkün oluyor açıkçası anlamıyorum, bu inanılmaz derecede hoş ve keyifli. Her seferinde kendiminkini yapıyorum. Ve kim ne derse desin bunu yapacağım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Başarılı, bunun için yalvarmayı bırak. Ve genel olarak sekste pasif olmak.
Bir kadının aktivitesi erkeğin pasifliğine yol açar - bu çok açık.
Diğer bir seçenek de onu sarhoş etmektir.
Bir kadının aktivitesi erkeğin pasifliğine yol açar - bu çok açık.
Diğer bir seçenek de onu sarhoş etmektir.
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
- Cidden
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Orientation: aseksüel
Hiçbir ipucu vermeden, hileler, baskılar, atlamalar olmadan durumu ve bunu çözmenin yollarını doğrudan ve net bir şekilde anlatın.
Geldi, ayağa kalktı, şöyle dedi: yala beni ve sonra sik beni.
Kendinizi nasıl yıkadığınızı görebilmesi için duşa veya banyoya başlayabilirsiniz
Geldi, ayağa kalktı, şöyle dedi: yala beni ve sonra sik beni.
Kendinizi nasıl yıkadığınızı görebilmesi için duşa veya banyoya başlayabilirsiniz
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Ya da belki TS’in amcığı çok çirkindir? Nadirdir ama fotoğraflarda buna benzer bir şey gördüm; oral seks ancak zorla yapılırsa olur

-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Orientation: aseksüel
ama evet, sarhoş olmak da bir seçenek veya akşamdan kalmalık önerisi
21 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
burada boktan bir mantık var, pasiflik sadece yanlış anlamalara yol açıyor, sanki uzanıyor, bacaklarını açıyor ve hepsi bu, siktir et teğmen, tamamen seninim. Peki ya ortak sebep? kıçınızı oraya hareket ettirin, vajinal kaslarınızı sıkın, sırtınızı bükün, müstehcen konuşun, baygın bakışlar, ısırın? en azından bir şey.
ama evet, sarhoş olmak da bir seçenek veya akşamdan kalmalık önerisi
21 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Bir inceleme burada yapılması gerekiyor, Başarılı, stüdyo fotoğrafı Bırakın dürüst insanlar tartışsın, değerlendirsin ve karar versin!
- These users thanked the author eşyalarım for the post (total 2):
- Firavun faresi, Cidden
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Ona iki erkekle seks yapmak istediğini söyle, ikincisi sadece ’yi yalayacaktır :)Başarılı: ↑22 Jul 2022, 19:08 Herkese merhaba! Erkeklere soru. Ancak genel olarak deneyimli kadınlara bile. Kocam ve ben aynı yaştayız. 33 yaşındayım. 3 yıldır evli. Ondan önce 2 yıl çıktık. Toplamda 10 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İlişkinin başında çok aktifti. Seks her zaman geleneksel olmuştur ve ben ona oral seks yapıyorum. Kıçından istiyorum ama yapamıyorum. Nedenini açıklayacağım, bana oral seks yapmıyor. Bunu gerçekten özlüyorum. Eski sevgilim amımı seviyordu. Ve ben bu tür okşamalara kapıldım + kıçımı yaladı ve iyice yoğurdu, böylece yağlamaya ihtiyacım kalmadı, ardından beni tüm deliklerden iyice sikti (Böylece neden ayrıldığımıza dair hiçbir soru kalmadı, ayrıldık) aşırı kıskançlığı ve hayatımı tamamen kontrol etme arzusu nedeniyle uyandı). Yani artık kocamı beni yalamaya nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum? Ona kadınların kıçını yalayacağını söyledim ama o buna kanmıyor. Ona derin bir oral seks yapıyorum. Spermi yutuyorum. Başka ne yapmalıyım? Başka biri yok, orası kesin. Genel olarak umutsuzluk içindeyim

-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 2 years 11 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Peki... Kibar çocuklar gittiler. Bana gelince, yatakta her şeyi denemeli ve kızın arzusunu takdir etmelisin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Okumayı bilmiyor musun? Yazar aktif ve cevap bir günlük! Yani mantığınız tek taraflı, aptalca değerlendirin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 9 months
Belki kocamın çocukluktan kalma bununla ilgili bir tür psikolojik travması vardır?
Ve bu soru doğruydu. Yazının yazarından herhangi bir yanıt görmedim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 2 years 11 months
Belki de birine ağzından kaçırdı ama onlar ona güldüler, o yüzden şimdi utandı... Konuşman lazım... başka yolu yok.. .
Görünüşe göre ilişkinin başında numara yaptığına inanmak istemiyorum. birçok kadın hoşlandığı erkeği elde etmek için bunu yapıyor.
Belki de birine ağzından kaçırdı ama onlar ona güldüler, o yüzden şimdi utandı... Konuşman lazım... başka yolu yok.. .
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 3 years 9 months
Başarılı, seninkini kıskanıyorum, çok fazla fırsat var
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Görünüşe göre onun çocuksu prensipleri ve çocukları onun için sizin ilişkinizden daha değerli
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
Bir sevgili bul ve seni yalamasına izin ver
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
Dürüst olmak gerekirse, bunu anlamıyorum, özellikle de karı koca olduğunuzda... Seks iki kişi arasındaki bir oyundur, hem eğlenmeyi hem de partnerimin arzularını yerine getirmeyi seviyorum!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Bunun böyle bir mizaç olduğunu düşünüyorum. Bu onu tahrik etmiyor, hepsi bu. Eril erkekler (sporcular, askerler, polisler, çalışkanlar) saflarında, "kadınların" sayısı ve "kaliteleri" ile daha çok ilgileniyorlar ve cinsiyetin kendisi sadece gösteri amaçlıdır, yapılır ve yapılır. Bu tür insanlar için asıl mesele, yatağa giderek daha fazla güzel piliç kazandırmaktır.
Benim hikayem tam tersi. Karımın yeterince klasikleri var ve oral seks ve oral seks onu rahatsız etmiyor. Ben sorana veya yapmaya başlayana kadar inisiyatif almıyor. Kütük gibi yalan söylediğini söylemiyorum ama birkaç pozisyon ve karşılıklı sarsıntı onun için yeterli. Kesinlikle fantezi içermez. Bu konu hakkında ne kadar konuşsam ve bir şekilde gevşememi önersem de, hepsi boşunaydı (((
Dedikleri gibi: seks kafanın içindedir ve orada olmaması çok yazık.
Benim hikayem tam tersi. Karımın yeterince klasikleri var ve oral seks ve oral seks onu rahatsız etmiyor. Ben sorana veya yapmaya başlayana kadar inisiyatif almıyor. Kütük gibi yalan söylediğini söylemiyorum ama birkaç pozisyon ve karşılıklı sarsıntı onun için yeterli. Kesinlikle fantezi içermez. Bu konu hakkında ne kadar konuşsam ve bir şekilde gevşememi önersem de, hepsi boşunaydı (((
Dedikleri gibi: seks kafanın içindedir ve orada olmaması çok yazık.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Ya şakacı bir şekilde önce yüzüstü oturursanız?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Peki karşılık olarak ısırırsa? Eğlenceli bir şekilde mi? Kana evet...

-
- Flört etmek
- Total posts: 38
başka ne anal vibratör eklemeliyim? Öyleyse çeşitlendirin
- These users thanked the author aşıklar for the post:
- seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Eşime girmeden önce her zaman oral seks yapıyorum ki dilimden birkaç kez boşalsın)
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
O bir karateci, orada bir şey sıkışmış olabilir ve onu serbest bırakma tekniği

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Eh, ne yazık ki karım değilsin, seni gömerdim))))) ne güzel bir çiçek
okşa mmmm... Sanırım kocam için aforoz Seksten kopamazsın, burada krema ve çileklerle, masajla vb. şakacı bir şekilde daha incelikli olmalısın...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Seks konusunda aynı fikirde olmayanlar var, cunnilingus yapmayan arkadaşlarımla da tanıştım, çünkü onlar da erkek gibiler ve yalayamıyorsunuz, bu da erkek olmadığınız anlamına geliyor, kısacası, Çocukluğumdan beri ahlaki yasaklar gibi aptalca yasaklar vardı.
Ama! Bir şeyi kesin olarak biliyorum! Bir erkek sizi seviyorsa, hepinizi yalayarak temizleyecektir! O senden sadece hoşlanıyor, evet önce aşık oldu, sonra aşktan düştü, ataletle yaşıyor....
Ama! Bir şeyi kesin olarak biliyorum! Bir erkek sizi seviyorsa, hepinizi yalayarak temizleyecektir! O senden sadece hoşlanıyor, evet önce aşık oldu, sonra aşktan düştü, ataletle yaşıyor....
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Evet, sadece bir sakatlığı var. Ona bir kediyi baltayla ikiye bölünmüş bir kirpi ile ilişkilendirip ilişkilendirmediğini sorun.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post