Kocanızı seks komplekslerinden nasıl kurtarırsınız?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Başarılı
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 10 months
 Kocanızı seks komplekslerinden nasıl kurtarırsınız?

Unread post by Başarılı »

Herkese selam! Erkeklere soru. Ancak genel olarak deneyimli kadınlara bile. Kocam ve ben aynı yaştayız. 33 yaşındayım. 3 yıldır evli. Ondan önce 2 yıl çıktık. Toplamda 10 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İlişkinin başında çok aktifti. Seks her zaman geleneksel olmuştur ve ben ona oral seks yapıyorum. Kıçından istiyorum ama yapamıyorum. Nedenini açıklayacağım, bana oral seks yapmıyor. Bunu gerçekten özlüyorum. Eski sevgilim amımı seviyordu. Ve ben bu tür okşamalara kapıldım + kıçımı yaladı ve iyice yoğurdu, böylece yağlamaya ihtiyacım kalmadı, ardından beni tüm deliklerden iyice sikti (Böylece neden ayrıldığımıza dair hiçbir soru kalmadı, ayrıldık) aşırı kıskançlığı ve hayatımı tamamen kontrol etme arzusu nedeniyle uyandı). Yani artık kocamı beni yalamaya nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum? Ona kadınların kıçını yalayacağını söyledim ama o buna kanmıyor. Ona derin bir oral seks yapıyorum. Spermi yutuyorum. Başka ne yapmalıyım? Başka biri yok, orası kesin. Genel olarak umutsuzluk içindeyim😒
These users thanked the author Başarılı for the post (total 2):
VidaFIX, Aasasdwe47
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kocanızı seksle ilgili komplekslerden nasıl kurtarırsınız?

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Başarılı: 22 Jul 2022, 19:08 Herkese merhaba! Erkeklere soru. Ancak genel olarak deneyimli kadınlara bile. Kocam ve ben aynı yaştayız. 33 yaşındayım. 3 yıldır evli. Ondan önce 2 yıl çıktık. Toplamda 10 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İlişkinin başında çok aktifti. Seks her zaman geleneksel olmuştur ve ben ona oral seks yapıyorum. Kıçından istiyorum ama yapamıyorum. Nedenini açıklayacağım, bana oral seks yapmıyor. Bunu gerçekten özlüyorum. Eski sevgilim amımı seviyordu. Ve ben bu tür okşamalara kapıldım + kıçımı yaladı ve iyice yoğurdu, böylece yağlamaya ihtiyacım kalmadı, ardından beni tüm deliklerden iyice sikti (Böylece neden ayrıldığımıza dair hiçbir soru kalmadı, ayrıldık) aşırı kıskançlığı ve hayatımı tamamen kontrol etme arzusu nedeniyle uyandı). Yani artık kocamı beni yalamaya nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum? Ona kadınların kıçını yalayacağını söyledim ama o buna kanmıyor. Ona derin bir oral seks yapıyorum. Spermi yutuyorum. Başka ne yapmalıyım? Başka biri yok, orası kesin. Genel olarak umutsuzluk içindeyim😒
I Hiçbir şey tavsiye edemem, sadece anlayış göstermek için.. ve sana neden oral seks yapmadığını nasıl açıklıyor?..
Günter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Günter »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 22 Jul 2022, 19:15 Hiçbir tavsiyede bulunamam, sadece anlayış gösterin.. size neden oral seks yapmadığını nasıl açıklıyor?..
nYanıtla Önceki. konuSonraki konu
Size yaklaşan kimse oldu mu?
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Cidden »

Maalesef zorlamanın bir yolu yok, oral seksten hoşlanmıyorsanız ve kocanız sizi sürekli ikna etmeye çalışıyorsa da aynı şey. Büyük ihtimalle çocuksu olmayan aptalca "kavramlar". Bir seçenek olarak ona oral seks yapma, hepsi bu.
These users thanked the author Cidden for the post (total 2):
Vadim77, romantik
genç bayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 135
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by genç bayan »

Başarılı: 22 Jul 2022, 19:08 kocamı beni yalamaya nasıl ikna edebilirim?
Evet... Zor bir durum. Burada en azından birkaç seçeneğiniz olduğunu söyleyebilirim.

Onunla sadece bu konu hakkında konuşmayı değil, onun için uygun içerikli erotik filmler çekmeyi ve aynı zamanda ona şunu söylemeyi denedin mi: “Gördün mü canım? bunu gerçekten istiyorum, sen de benim için aynısını yap, çok güzel!" Yani, konuşmalar artı görsel eşlik, bu onun sonunda ondan istediğini yapmaya başlaması lehine daha güçlü bir argüman gibi. yapın.
Ayrıca, bazı erkekler sözde cinsel şantajdan oldukça (olumlu) etkileniyor. Sizin durumunuzda bu şuna benzer bir şey gibi gelebilir: "Sevgilim, eğer beni orada yalamıyorsan, o zaman sana seks yapmayı tamamen bırakacağım!" Elbette aynı anlamı başka kelimelerle de formüle edebilirsiniz. kendi eklemeleriniz ve değişiklikleriniz. Bunu sadece örnek olarak yazdım. Ancak mesele şu ki, eğer erkeğiniz hayatta çok önemli bir şeyi (sahip olduğunuz ancak ona vermek istemediğiniz) kaçıracağını açıkça anlarsa, o zaman durumu daha iyi anlayabilir. Sonuçta, gerçekte o da size aynı şeyi yapıyor: size her gün sakince ve özgürce verebileceği bir şeyi vermiyor, ama sadece bunu yapmak istemiyor (yalamak istemiyor) kabaca konuşursak).

Bu ikinci seçenek, bir kadının erkeğine en azından kısmen hakim olduğu durumlarda daha uygundur. Ancak sizi zayıf ve zayıf bir şekilde dinliyorsa ve her şeyi kendi yöntemiyle ve sizden bağımsız olarak yapmaya alışkınsa, o zaman ona böyle bir şantaj uygulamak elbette zor olacaktır. Böyle bir şantaja karşı verilecek tek tepkinin şu olacağı türden bir karaktere sahipse durum daha da kötü: "Ah, çok güzel! O halde, elveda! Hemen boşan ve kızlık soyadı!" adamın planı şu. Sadece bu şövalye hareketinin bazı erkekler üzerinde iyi bir etkisi var. Daha sonra bir şeyleri yanlış yaptıklarını ve iyi davranmadıklarını fark etmeye başlarlar.
These users thanked the author genç bayan for the post:
SERG!!
Автор темы
Başarılı
İlgi gösteriliyor

Larri: 22 Jul 2022, 19:32 sadece erkek çocuğu gibi olmayan aptal"kavramlar".
. Ben de bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. O bir atlet. Okuldan beri karate yapıyorum. Bütün arkadaşlar aynıdır. Ve hepsinin çocuksu ilkeleri var gibi görünüyor. Eh, şimdi acı çekmem gerekiyor. Ben de oral seks yapmayı seviyorum. Bu beni heyecanlandırıyor.

7 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Pannochka: 22 Jul 2022, 20:23uygun içeriğe sahip erotik filmler
Bir kereden fazla izledik. Ama biz geçemiyoruz. Seksi manipüle ediyorum. Ama ben uzun süre onun penisi olmadan yaşayamam. Mastürbasyon yeterli değil. Bir ilişkide kocanın baskın olmasını tercih ederim. Tavsiyen için teşekkürler :muza:
These users thanked the author Başarılı for the post:
romantik
Elf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35

Unread post by Elf »

Birincisi, belki orada tıraş olmuyorsunuz ya da epilasyon yapıyorsunuz... ve o da çoğu erkek gibi saçtan hoşlanmıyor..? Ancak bir seçenek yardımcı olabilir, ancak elbette her şey ona bağlıdır. Ona, eğer oral seks yapmıyorsa, bunun için eve bir lezbiyen davet edeceğinizi söyleyebilirsiniz... Birincisi, çoğu erkek bunu izlemekten mutlu olacaktır ve ikincisi, eğer o buna karşı çıkıyorsa, o zaman “onunla” ilgili bir tartışma (düşüncelerinde bu), ve eğer seni kimseyle paylaşmak istemezse, sana oral seks yapmayı kabul eder... Bu sadece bir olasılık.. Bilmiyorum o ya da sen ve kesin tavsiye vermek zor..
These users thanked the author Elf for the post:
Cidden
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cidden »

Başarılı, yani isteklerinizi anlamıyor , ardından şu Soru: Oral seksten sonra seni öpüyor mu?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Başarılı: 22 Jul 2022, 20:40
çocuksu olmayan aptalca"kavramlar".
. Ben de bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. O bir atlet. Okuldan beri karate yapıyorum. Bütün arkadaşlar aynıdır. Ve hepsinin çocuksu ilkeleri var gibi görünüyor. Eh, şimdi acı çekmem gerekiyor. Ben de oral seks yapmayı seviyorum. Bu beni heyecanlandırıyor.

7 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Pannochka: 22 Jul 2022, 20:23uygun içeriğe sahip erotik filmler
Bir kereden fazla izledik. Ama biz geçemiyoruz. Seksi manipüle ediyorum. Ama ben uzun süre onun penisi olmadan yaşayamam. Mastürbasyon yeterli değil. Bir ilişkide kocanın baskın olmasını tercih ederim. Tavsiyen için teşekkürler :muza:
Kocan sana ne söylüyor, oral seks yapma konusundaki isteksizliğini nasıl açıklıyor? Sen?
Автор темы
Başarılı
İlgi gösteriliyor

Elf: 22 Jul 2022, 21:16 belki orada tıraş olmuyorsunuz ya da epilasyon yapıyorsunuz... ve çoğu erkek gibi o da saçından hoşlanmıyor
Her şey pürüzsüz ve benim için tatlı☺️ Bitki örtüsünü sevmiyorum😉 Bir lezbiyeni nerede bulacağımı bile bilmiyorum, deneyebilirim))) Küçük bir kasabamız var. Ve arkadaşlarım gelenekseldir)))
Elf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35

Unread post by Elf »

Başarılı: 22 Jul 2022, 21:41 Ve benim arkadaşlarım da geleneksel)))
bu gayet iyi, sadece kelimelerle oynayın, belki kelimeler bile onun fikrini değiştirir... Belki arkadaşın sana gelecek, gelip sarılacak ve onun önünde kıçına dokunacak))) Arkadaşınla birlikte odaya git ve ona arkadaşınla konuşman gerektiğini söyle😉
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cidden »

Arkadaşlık numarasının işe yarayacağını sanmıyorum. Kızlar yalar ve yalamalarına izin verirler. Hala oral seks yapmıyor.
Автор темы
Başarılı
İlgi gösteriliyor

Genel olarak, bugün seks sırasında tekrar anüslerime dokundu ve ben ona şöyle dedim: "Cunnilingus havasında olduğunda bunu sana kıçından vereceğim))) Gerçekten ne kadar süre kaldığımızı bilmiyorum beklemek zorunda))) Ama şimdi bırakın o da düşünsün, sadece ben değil)) )Tavsiyeniz ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim! Blogu okudum ve ne kadar özgürleşmiş erkeklere imreniyorum :oops:
These users thanked the author Başarılı for the post (total 2):
Cidden, Süleyman
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Evet, görünüşe göre kocanızın oral seks konusunda güçlü bir psikolojik engelleyicisi var. Ve kaldırılması pek mümkün değil. Sadece sabırlı olun.
İyi şanslar!
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Cidden, Süleyman
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cidden »

Bu narin kız çiçeğini okşamamak nasıl mümkün oluyor açıkçası anlamıyorum, bu inanılmaz derecede hoş ve keyifli. Her seferinde kendiminkini yapıyorum. Ve kim ne derse desin bunu yapacağım.
These users thanked the author Cidden for the post (total 2):
Alinka, Tolyan
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251

Unread post by Bir denizkızı »

Başarılı, bunun için yalvarmayı bırak. Ve genel olarak sekste pasif olmak.
Bir kadının aktivitesi erkeğin pasifliğine yol açar - bu çok açık.
Diğer bir seçenek de onu sarhoş etmektir.
These users thanked the author Bir denizkızı for the post:
Cidden
eşyalarım
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Orientation: aseksüel

Unread post by eşyalarım »

Hiçbir ipucu vermeden, hileler, baskılar, atlamalar olmadan durumu ve bunu çözmenin yollarını doğrudan ve net bir şekilde anlatın.
Geldi, ayağa kalktı, şöyle dedi: yala beni ve sonra sik beni.
Kendinizi nasıl yıkadığınızı görebilmesi için duşa veya banyoya başlayabilirsiniz
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868

Unread post by Yün »

Ya da belki TS’in amcığı çok çirkindir? Nadirdir ama fotoğraflarda buna benzer bir şey gördüm; oral seks ancak zorla yapılırsa olur :unknown:
eşyalarım
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Orientation: aseksüel

Unread post by eşyalarım »

Denizkızı: 23 Jul 2022, 03:14 bunun için yalvarmayı bırak. Ve genel olarak sekste pasif olmak.
Bir kadının aktivitesi erkeğin pasifliğine yol açar - bu çok açık.
Diğer bir seçenek de sarhoş olmaktır
burada boktan bir mantık var, pasiflik sadece yanlış anlamalara yol açıyor, sanki uzanıyor, bacaklarını açıyor ve hepsi bu, siktir et teğmen, tamamen seninim. Peki ya ortak sebep? kıçınızı oraya hareket ettirin, vajinal kaslarınızı sıkın, sırtınızı bükün, müstehcen konuşun, baygın bakışlar, ısırın? en azından bir şey.
ama evet, sarhoş olmak da bir seçenek veya akşamdan kalmalık önerisi

21 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Bolbol: 30 Jul 2022, 07:30 Ya da TS kedisi çok çirkin olabilir
Bir inceleme burada yapılması gerekiyor, Başarılı, stüdyo fotoğrafı Bırakın dürüst insanlar tartışsın, değerlendirsin ve karar versin!
These users thanked the author eşyalarım for the post (total 2):
Firavun faresi, Cidden
Çöl1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Çöl1 »

Başarılı: 22 Jul 2022, 19:08 Herkese merhaba! Erkeklere soru. Ancak genel olarak deneyimli kadınlara bile. Kocam ve ben aynı yaştayız. 33 yaşındayım. 3 yıldır evli. Ondan önce 2 yıl çıktık. Toplamda 10 yıldır birbirimizi tanıyoruz. İlişkinin başında çok aktifti. Seks her zaman geleneksel olmuştur ve ben ona oral seks yapıyorum. Kıçından istiyorum ama yapamıyorum. Nedenini açıklayacağım, bana oral seks yapmıyor. Bunu gerçekten özlüyorum. Eski sevgilim amımı seviyordu. Ve ben bu tür okşamalara kapıldım + kıçımı yaladı ve iyice yoğurdu, böylece yağlamaya ihtiyacım kalmadı, ardından beni tüm deliklerden iyice sikti (Böylece neden ayrıldığımıza dair hiçbir soru kalmadı, ayrıldık) aşırı kıskançlığı ve hayatımı tamamen kontrol etme arzusu nedeniyle uyandı). Yani artık kocamı beni yalamaya nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum? Ona kadınların kıçını yalayacağını söyledim ama o buna kanmıyor. Ona derin bir oral seks yapıyorum. Spermi yutuyorum. Başka ne yapmalıyım? Başka biri yok, orası kesin. Genel olarak umutsuzluk içindeyim
Ona iki erkekle seks yapmak istediğini söyle, ikincisi sadece ’yi yalayacaktır :) :) :)
Adam07
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Adam07 »

Başarılı, kompleksim yok!
Gera645
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86

Unread post by Gera645 »

Peki... Kibar çocuklar gittiler. Bana gelince, yatakta her şeyi denemeli ve kızın arzusunu takdir etmelisin.
These users thanked the author Gera645 for the post (total 3):
Irina66, Adam07, Cidden
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418

Unread post by VidaFIX »

Başarılı, PM’de kişisel danışmanlık
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251

Unread post by Bir denizkızı »

Abudabina: 30 Jul 2022, 07:52 bu boktan bir mantık, pasiflik sadece yanlış anlamalara yol açıyor, sanki uzanıyor, bacaklarını açıyor ve hepsi bu, siktir beni teğmen, tamamen seninim. Peki ya ortak sebep?
Okumayı bilmiyor musun? Yazar aktif ve cevap bir günlük! Yani mantığınız tek taraflı, aptalca değerlendirin.
Bay
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Bay »

Belki kocamın çocukluktan kalma bununla ilgili bir tür psikolojik travması vardır?
Larri: 22 Jul 2022, 21:22 dileklerinizi iyi anlamıyor, o zaman soru şu ki, oral seksten sonra sizi öpüyor!?
Ve bu soru doğruydu. Yazının yazarından herhangi bir yanıt görmedim.
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418

Unread post by VidaFIX »

Başarılı, tıpkı benim gibi
va234567
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by va234567 »

Başarılı: 22 Jul 2022, 20:40 Ayrıca bu yüzden
Görünüşe göre ilişkinin başında numara yaptığına inanmak istemiyorum. birçok kadın hoşlandığı erkeği elde etmek için bunu yapıyor.
Belki de birine ağzından kaçırdı ama onlar ona güldüler, o yüzden şimdi utandı... Konuşman lazım... başka yolu yok.. .
Amatör
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 502
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Amatör »

Başarılı, seninkini kıskanıyorum, çok fazla fırsat var
These users thanked the author Amatör for the post:
artmen88
romantik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by romantik »

Başarılı: 22 Jul 2022, 20:40 . Ve hepsinin çocuksu prensipleri var gibi görünüyor
Görünüşe göre onun çocuksu prensipleri ve çocukları onun için sizin ilişkinizden daha değerli
Skf
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 299

Unread post by Skf »

Bir sevgili bul ve seni yalamasına izin ver
These users thanked the author Skf for the post (total 2):
Cidden, artmen88
SERG!!
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269

Unread post by SERG!! »

Dürüst olmak gerekirse, bunu anlamıyorum, özellikle de karı koca olduğunuzda... Seks iki kişi arasındaki bir oyundur, hem eğlenmeyi hem de partnerimin arzularını yerine getirmeyi seviyorum!
These users thanked the author SERG!! for the post:
Cidden
jonny_t
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by jonny_t »

Bunun böyle bir mizaç olduğunu düşünüyorum. Bu onu tahrik etmiyor, hepsi bu. Eril erkekler (sporcular, askerler, polisler, çalışkanlar) saflarında, "kadınların" sayısı ve "kaliteleri" ile daha çok ilgileniyorlar ve cinsiyetin kendisi sadece gösteri amaçlıdır, yapılır ve yapılır. Bu tür insanlar için asıl mesele, yatağa giderek daha fazla güzel piliç kazandırmaktır.
Benim hikayem tam tersi. Karımın yeterince klasikleri var ve oral seks ve oral seks onu rahatsız etmiyor. Ben sorana veya yapmaya başlayana kadar inisiyatif almıyor. Kütük gibi yalan söylediğini söylemiyorum ama birkaç pozisyon ve karşılıklı sarsıntı onun için yeterli. Kesinlikle fantezi içermez. Bu konu hakkında ne kadar konuşsam ve bir şekilde gevşememi önersem de, hepsi boşunaydı (((
Dedikleri gibi: seks kafanın içindedir ve orada olmaması çok yazık.
Kahve
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Kahve »

Ya şakacı bir şekilde önce yüzüstü oturursanız?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Fika: 20 Aug 2022, 17:53 Ya şakacı bir şekilde önce yüz üstü oturursanız?
Peki karşılık olarak ısırırsa? Eğlenceli bir şekilde mi? Kana evet... :bel_flag:
aşıklar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38

Unread post by aşıklar »

Başarılı: 22 Jul 2022, 19:08Kocamın görmesi ve istemesi için sekse
başka ne anal vibratör eklemeliyim? Öyleyse çeşitlendirin
These users thanked the author aşıklar for the post:
seksforumu_
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by Didudo »

Eşime girmeden önce her zaman oral seks yapıyorum ki dilimden birkaç kez boşalsın)
Graham
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Graham »

Fika: 20 Aug 2022, 17:53 Peki şakacı bir şekilde önce yüzüstü oturursanız?
O bir karateci, orada bir şey sıkışmış olabilir ve onu serbest bırakma tekniği :-D
Yamal
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14

Unread post by Yamal »

Eh, ne yazık ki karım değilsin, seni gömerdim))))) ne güzel bir çiçek 🌷 okşa mmmm... Sanırım kocam için aforoz Seksten kopamazsın, burada krema ve çileklerle, masajla vb. şakacı bir şekilde daha incelikli olmalısın...
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

Seks konusunda aynı fikirde olmayanlar var, cunnilingus yapmayan arkadaşlarımla da tanıştım, çünkü onlar da erkek gibiler ve yalayamıyorsunuz, bu da erkek olmadığınız anlamına geliyor, kısacası, Çocukluğumdan beri ahlaki yasaklar gibi aptalca yasaklar vardı.
Ama! Bir şeyi kesin olarak biliyorum! Bir erkek sizi seviyorsa, hepinizi yalayarak temizleyecektir! O senden sadece hoşlanıyor, evet önce aşık oldu, sonra aşktan düştü, ataletle yaşıyor....
utanmaz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 74

Unread post by utanmaz »

Evet, sadece bir sakatlığı var. Ona bir kediyi baltayla ikiye bölünmüş bir kirpi ile ilişkilendirip ilişkilendirmediğini sorun.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”