Sevgili adamlar! Sabah uyandığımda, hayatım boyunca bedava amcık oynayarak, bundan biraz para kazanabileceğimi ve biraz para karşılığında çıplak fotoğraflar paylaşabileceğimi açıkça anladım. Birkaç siteye baktıktan sonra etrafımda deyim yerindeyse berbat fotoğraflara sahip pek çok çekici olmayan kız olduğunu ve aynı zamanda kötü para kazanmadıklarını fark ettim ama seksi ve genç olmaktan mutluyum, ben Utanacak bir şey yok ve senin için bir şey var canım lütfen. Lütfen söyleyin bana, bu işten para kazanabileceğiniz doğru mu? Peki bu alanda başarıya ulaşmak için ne tür fotoğraflar çekilmesi gerekiyor peki diyelim, daha ne bekliyorsunuz? Teşekkür ederiz
Sevgili adamlar! Sabah uyandığımda, hayatım boyunca bedava amcık oynayarak, bundan biraz para kazanabileceğimi ve biraz para karşılığında çıplak fotoğraflar paylaşabileceğimi açıkça anladım. Birkaç siteye baktıktan sonra etrafımda deyim yerindeyse berbat fotoğraflara sahip pek çok çekici olmayan kız olduğunu ve aynı zamanda kötü para kazanmadıklarını fark ettim ama seksi ve genç olmaktan mutluyum, ben Utanacak bir şey yok ve senin için bir şey var canım lütfen. Lütfen söyleyin bana, bu işten para kazanabileceğiniz doğru mu? Peki bu alanda başarıya ulaşmak için ne tür fotoğraflar çekilmesi gerekiyor peki diyelim, daha ne bekliyorsunuz? Teşekkür ederiz :m0571: :m0571: :m0571:
Hiç bir şey. İnternette çok sayıda ücretsiz fotoğraf var. Birisinin bunları satın alması çok garip. Ve mastürbasyon yapıp sikişmeye yetecek kadar şey var. Yine de deneyin, belki bir şeyler kazanırsınız.
Hiç bir şey. İnternette çok sayıda ücretsiz fotoğraf var. Birisinin bunları satın alması çok garip. Ve mastürbasyon yapıp sikişmeye yetecek kadar şey var. Yine de deneyin, belki bir şeyler kazanırsınız.
Selamlar. Fotoğrafları, çevrimiçi yayınları bilmiyorum, temelde herkes bu sektörde çalışıyor, jeton kesiyor... ve sonra her şey sizin çekiciliğinize ve fikirlerinize bağlı. Ben kişisel olarak bunda yanlış bir şey görmüyorum; herkes istediğini yapmalı. Cesaret et
Selamlar. Fotoğrafları, çevrimiçi yayınları bilmiyorum, temelde herkes bu sektörde çalışıyor, jeton kesiyor... ve sonra her şey sizin çekiciliğinize ve fikirlerinize bağlı. Ben kişisel olarak bunda yanlış bir şey görmüyorum; herkes istediğini yapmalı. Cesaret et :shamp:
En azından pisliğe bulaşmadılar, bunun için teşekkürler İsterseniz size profilimin bağlantısını verebilirim, başarılı olup olmadığımı göreceksiniz :şampuan:
These users thanked the author Frantiska for the post:
En azından pisliğe bulaşmadılar, bunun için teşekkürler :) İsterseniz size profilimin bağlantısını verebilirim, başarılı olup olmadığımı göreceksiniz :şampuan:
Neden zahmet edeyim ki? Öldürmezsin, çalmazsın. Tabii ki, bana bir bağlantı verin, bana PM gönderebilirsiniz, size ne ve nasıl olduğunu dürüstçe anlatacağım, eleştirileri sakin bir şekilde kabul ediyor musunuz?
Neden zahmet edeyim ki? Öldürmezsin, çalmazsın. Tabii ki, bana bir bağlantı verin, bana PM gönderebilirsiniz, size ne ve nasıl olduğunu dürüstçe anlatacağım, eleştirileri sakin bir şekilde kabul ediyor musunuz?
Frantishka: ↑23 Aug 2022, 18:31
En azından pisliğe bulaşmadılar, hepsi bu, teşekkürler İsterseniz size profilimin linkini verebilirim, başarılı olup olmadığımı göreceksiniz n
[quote=Frantishka post_id=102329 time=1661268699 user_id=9831] En azından pisliğe bulaşmadılar, hepsi bu, teşekkürler :) İsterseniz size profilimin linkini verebilirim, başarılı olup olmadığımı göreceksiniz :shamp: n[/quote]bana özel mesaj gönder
Avi: ↑23 Aug 2022, 18:36
Neden onu çiğneyesiniz ki? Öldürmezsin, çalmazsın. Tabii ki, bana bir bağlantı verin, PM atabilirsiniz, size neyi ve nasıl olduğunu dürüstçe anlatacağım, eleştirileri sakin bir şekilde karşılıyor musunuz?
[quote=Avi post_id=102331 time=1661268997 user_id=8290] Neden onu çiğneyesiniz ki? Öldürmezsin, çalmazsın. Tabii ki, bana bir bağlantı verin, PM atabilirsiniz, size neyi ve nasıl olduğunu dürüstçe anlatacağım, eleştirileri sakin bir şekilde karşılıyor musunuz? [/quote]
Frantishka: ↑23 Aug 2022, 18:31
En azından pisliğe bulaşmadılar, hepsi bu, teşekkürler İsterseniz size profilimin linkini verebilirim, başarılı olup olmadığımı göreceksiniz n
Böyle....
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
[quote=Frantishka post_id=102329 time=1661268699 user_id=9831] En azından pisliğe bulaşmadılar, hepsi bu, teşekkürler :) İsterseniz size profilimin linkini verebilirim, başarılı olup olmadığımı göreceksiniz :shamp: n[/quote] Böyle....
Frantishka, buradaki insanlar ciddi, yerel uzmanlara göster Çıplaklarınız bir fotoğraf çeker ve size OnlyFans’ta ve diğer şeylerde başarıya ulaşıp ulaşamayacağınızı söyleriz. Güvenilirlik neredeyse %100
[ref=#0000ff]Frantishka[/ref], buradaki insanlar ciddi, yerel uzmanlara göster Çıplaklarınız bir fotoğraf çeker ve size OnlyFans’ta ve diğer şeylerde başarıya ulaşıp ulaşamayacağınızı söyleriz. Güvenilirlik neredeyse %100 :daypyat:
[quote=Frantishka post_id=102344 time=1661271307 user_id=9831] Buraya nasıl fotoğraf yükleyeceğimi bilmiyorum [/quote] Henüz yapamazsınız. (Deneyim: 1 saat 16 dakika) Şimdilik yalnızca emzik emebilirsin.
[quote=Frantishka post_id=102344 time=1661271307 user_id=9831] [ref=#bf0000]Bolbol[/ref], bilmiyorum fotoğraf nasıl burada yükle :voprosy: :voprosy: [/quote] https://fastpic.org/ ardından :unknown: resmini ekleyin
[quote=Frantishka post_id=102372 time=1661277847 user_id=9831] [quote=niqk post_id=102371 time=1661277658 user_id= 218] Evet. Çok sade bir fotoğraf... Bundan para kazanmanız pek mümkün değil... [/quote]
Ve para kazanabileceğiniz fotoğraflardan ben kazandım bunu bedavaya bırakamam, aman tanrım :wink: [/quote]
Peki o zaman neden birinin tavsiyesine ihtiyacın var? Senin bıyıkların var!!! :roll:
Herkese selam ! Genel olarak her şeyi tarttıktan sonra para karşılığında fotoğraflarınızı yayınlayabileceğiniz bir sayfa oluşturdum, ilgilenen varsa bana kişisel bir e-posta yazın ve bağlantıyı paylaşacağım :leto:
Herkese selam ! Genel olarak her şeyi tarttıktan sonra para karşılığında fotoğraflarınızı yayınlayabileceğiniz bir sayfa oluşturdum, ilgilenen varsa bana kişisel bir e-posta yazın ve bağlantıyı paylaşacağım :shamp: :leto:
🎀 Kocam kadınlığımı teşvik etmeye karar verdi. Alışveriş merkezinde birlikte yürüdüğümüz hoş, nazik bir adam buldum. Görev iç çamaşırı seçmektir. Koşullar - el yok. İntimissimi’den birkaç kıyafet...
Merhabalar, geçtiğimiz günlerde başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Kocam bir iş gezisindeydi ve ben oğlumla birlikte evdeydim. Duşta beni nasıl gözetlediğini, mastürbasyon...
Last post
Çok güzel yazıyorsun ama sen de sadece başka bir hayalperestsin
Annem göğüs implantı yaptırmaya ve kaldırmaya karar verdi. Belki bir şey anlamıyorum ama neden 60 yaşındayım?
Bu fikir beni heyecanlandırdı. Kendine kocaman göğüsler yaptırmak istiyor.
Last post
barmen Zhanna’nın göğüs istemesini azaltın
Gündüz, gece, bu düşünce inatla beyni yakıyor
Onun bu devasa hazinelere ihtiyacı yok
Göğüslerinin Semenovich’inki gibi daha küçük olmasına izin verin
Annem neredeyse iki yıldır yeni kocasıyla (babamın en iyi arkadaşı) birlikte yaşıyor. Babam ölürken ondan ailemize bakmasını istedi. Şimdi annem hamileliğin ilk aylarında. Nasıl sikiştiklerini hiç...
Last post
Birinin oğlunun önünde böyle davranmasına izin verirse...
Daha sonra benden özür diledi bunun için. O yüzden istemedi. Ve o sadece bir canavar