Lezbiyen ilişki kuracak ve bana destek olacak bir kız veya kadın arıyorum.
-
Автор темыsahte
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years

26 yaşındayım, medeni nikahlıydım, bir çocuğum var.. Anlamaya başladıkça erkekler benim için pek ilgi çekici değil, zamanla anladım. Gerçek hayatta ilişkiler kurabileceğim ve tabu olmadan seksten zevk alabileceğim zengin bir kadın, bir kız veya birkaç kız bulmak istiyorum. Ne yazık ki ciddi bir ilişki için bir kıza ihtiyacım var ve istiyorum, maddi sorunları olmayan, benim ve çocuğumun ihtiyaçlarını her zaman karşılayabilecek bir kadın. Şu anda çalışmıyorum. Bir ilişkide senin yanına taşınmaya hazırım!) Erkekler ilgilenmiyor! Ben fuhuş yapmıyorum. Para karşılığında seks sağlamıyorum. Bu duyuruyu burada yayınlıyorum çünkü standart olmayan ilişkilere, lezbiyenlere ve geylere yönelik bir forum var, dolayısıyla duyurumun konuya uygun olduğunu düşünüyorum ve belki burada aynı ilgi alanlarını paylaştığımız kadınlar ve kızlar da vardır. Ben de bu yönde yabancı sitelere baktım ama bulamadım, bilen ve tavsiye verebilecek olan varsa lütfen özel mesajdan veya buradan yazsın.

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Lezbiyen ilişki kuracak ve bana destek olacak bir kız veya kadın arıyorum.
Mutlu arama. Verilen koşullara sahip bir tane bulmanın mümkün olup olmayacağını merak ediyorum
-
Автор темыsahte
- Flört etmek
- Total posts: 29
Yanıt: Lezbiyen ilişki kuracak ve bana destek olacak bir kız veya kadın arıyorum.
Benim koşullarımda çok yüksek bir şey yok, sadece bir kızın olağan arzusu. Kendi kendime fark ettiğim gibi muhtemelen bu sitede hiç kadın yok

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Hayır, hayır! Bunu istemiyorsun!))))sveta.ponamarenko: ↑21 Jul 2022, 08:52 Benim şartlarımda aşırı pahalı hiçbir şey yok, sadece bir kızın olağan arzusu. Kendi kendime fark ettiğim gibi bu sitede muhtemelen hiç kadın yok
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 23 Views
-
Last post by MAX8011
-
- 15 Replies