Lezbiyen ilişki kuracak ve bana destek olacak bir kız veya kadın arıyorum.

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
sahte
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 3 years
 Lezbiyen ilişki kuracak ve bana destek olacak bir kız veya kadın arıyorum.

Unread post by sahte »

26 yaşındayım, medeni nikahlıydım, bir çocuğum var.. Anlamaya başladıkça erkekler benim için pek ilgi çekici değil, zamanla anladım. Gerçek hayatta ilişkiler kurabileceğim ve tabu olmadan seksten zevk alabileceğim zengin bir kadın, bir kız veya birkaç kız bulmak istiyorum. Ne yazık ki ciddi bir ilişki için bir kıza ihtiyacım var ve istiyorum, maddi sorunları olmayan, benim ve çocuğumun ihtiyaçlarını her zaman karşılayabilecek bir kadın. Şu anda çalışmıyorum. Bir ilişkide senin yanına taşınmaya hazırım!) Erkekler ilgilenmiyor! Ben fuhuş yapmıyorum. Para karşılığında seks sağlamıyorum. Bu duyuruyu burada yayınlıyorum çünkü standart olmayan ilişkilere, lezbiyenlere ve geylere yönelik bir forum var, dolayısıyla duyurumun konuya uygun olduğunu düşünüyorum ve belki burada aynı ilgi alanlarını paylaştığımız kadınlar ve kızlar da vardır. Ben de bu yönde yabancı sitelere baktım ama bulamadım, bilen ve tavsiye verebilecek olan varsa lütfen özel mesajdan veya buradan yazsın. :daypyat:
jjen
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Lezbiyen ilişki kuracak ve bana destek olacak bir kız veya kadın arıyorum.

Unread post by jjen »

Mutlu arama. Verilen koşullara sahip bir tane bulmanın mümkün olup olmayacağını merak ediyorum
Автор темы
sahte
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
 Yanıt: Lezbiyen ilişki kuracak ve bana destek olacak bir kız veya kadın arıyorum.

Unread post by sahte »

jjen: 21 Jul 2022, 08:49 Aramanızda iyi şanslar. Acaba verilen koşullarla onu bulmanın mümkün olup olmayacağını merak ediyorum
Benim koşullarımda çok yüksek bir şey yok, sadece bir kızın olağan arzusu. Kendi kendime fark ettiğim gibi muhtemelen bu sitede hiç kadın yok :angel:
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İsveç125 »

sveta.ponamarenko: 21 Jul 2022, 08:52 Benim şartlarımda aşırı pahalı hiçbir şey yok, sadece bir kızın olağan arzusu. Kendi kendime fark ettiğim gibi bu sitede muhtemelen hiç kadın yok
Hayır, hayır! Bunu istemiyorsun!))))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”