Ensest köyde yaygın bir olaydır.
-
Автор темыBelediye
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ensest köyde yaygın bir olaydır.
Son zamanlarda kız arkadaşım ve ben MFF için ortak arıyorduk ve bir çift bizi buldu. Adam 23, karısı 42 yaşında. Konuştuk ve şehre yakın, çok da uzak olmayan bir köyde yaşadıklarını öğrendik. Canlı yayında tanıştık ve daha yakından konuştuk.
Aralarında büyük fark olduğu için soru sorduk, onlar da anne oğul olduklarını söylediler. İlgimiz daha da arttı ve babalarının olduğunu öğrendik ama kendisi vardiyalı çalışıyor ve nadiren ortaya çıkıyor. Ensest hakkında anne ile oğul arasında bilir.
Daha sonra evlerinde bir toplantı yapılmasını önerdiler. Biraz kafamız karıştı ama anlaştık. Adamın küçük bir kız kardeşi olduğu ve onun da sekse katıldığı ortaya çıktı. Yaşı utanç verici olmasına rağmen o anda reddetmek zordu. Hikayelerine göre köylerinde en az 2 ensest aile daha var.
Peki kasabalarda/köylerde ensestin çok gelişmiş olduğunu defalarca duyuyoruz, sizce bu doğru mu?
P.s. Bize şantaj yapmaya başlamasınlar diye, onun ve kız kardeşinin erken yaşta seks yaptığı fotoğrafları kaydettik. Dolayısıyla bu bizi biraz rahatlatıyor.
Aralarında büyük fark olduğu için soru sorduk, onlar da anne oğul olduklarını söylediler. İlgimiz daha da arttı ve babalarının olduğunu öğrendik ama kendisi vardiyalı çalışıyor ve nadiren ortaya çıkıyor. Ensest hakkında anne ile oğul arasında bilir.
Daha sonra evlerinde bir toplantı yapılmasını önerdiler. Biraz kafamız karıştı ama anlaştık. Adamın küçük bir kız kardeşi olduğu ve onun da sekse katıldığı ortaya çıktı. Yaşı utanç verici olmasına rağmen o anda reddetmek zordu. Hikayelerine göre köylerinde en az 2 ensest aile daha var.
Peki kasabalarda/köylerde ensestin çok gelişmiş olduğunu defalarca duyuyoruz, sizce bu doğru mu?
P.s. Bize şantaj yapmaya başlamasınlar diye, onun ve kız kardeşinin erken yaşta seks yaptığı fotoğrafları kaydettik. Dolayısıyla bu bizi biraz rahatlatıyor.
- These users thanked the author Belediye for the post (total 4):
- artfelixx, Mishanya090, Endişeli, PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
-
Автор темыBelediye
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 2 years 11 months
Yanıt: Ensest köyde yaygın bir olaydır.
Evet, orada birbirlerini tanıyorlar ve riskler büyük. Eğer şehirde bir pencereden yanabilirlerse, o zaman köy hakkında ne söyleyebiliriz, eğer biri bir şey duyarsa, hepsi bu.
- These users thanked the author Belediye for the post (total 2):
- Meloman Almatı, artfelixx
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 7 months
Vahşi fantezinin bir başka peri masalı şaheseri)) burada olacaklar buna inanacaklar çünkü birçok insan buna inanmak istiyor))
- These users thanked the author Günter for the post (total 10):
- Firavun faresi, N@TyPaL, Tatlım, Sibiryak89, Andrey Lukashov, Morpheus, vesaire, Büyük oğlan, Juravl, Dennis_car
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
Peki ne olmuş? Eğer herkes bunu yapıyorsa!!! Birine bir şey söylemenin ne anlamı var?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Yakınlarda bir köyümüz var, neredeyse hepsi birbirinin akrabası. Yani hepsinin orada sikiştiğini söylüyorlar.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 3):
- İsveç125, PavelNokia, Endişeli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
- Registered for: 3 years 4 months
Bu yılın eylül ayında Kırım’daydı. Büyük tatil beldelerinden uzakta, deniz kıyısında bir köy. Bir köy mağazasındaki satıcı kadınla hayat hakkında konuşuyorum. Bir noktada medeni durumuyla ilgili bir soru sordum ve beklenmedik bir cevap aldım: “Kardeşimle yaşıyorum, karısı onu terk etti.” kendileri olup biteni normal olarak değerlendirdiler ve maruz kalma riski önemli değil - etraftaki herkes bu gerçeği umursamıyor. Konuşmanın bağlamından bakıldığında "Yaşıyorum" ifadesinin sadece birlikte yaşamayı değil, aynı zamanda seksi de ima ettiği açıktı. Kiminle birlikte yaşıyorsa onu siktiğinin o olduğu uzun zamandır biliniyor

- These users thanked the author Ampland for the post (total 5):
- helikopter9, Maxim......, Endişeli, PavelNokia, Morpheus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 2 months
Köyde hep birlikte hamama gideriz
- These users thanked the author Timuryai for the post (total 2):
- PavelNokia, Endişeli
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 8 months
Evet. Seksin mümkün olduğu ilk yer
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 3):
- Delmek, Fan, Endişeli
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 5 months
"Annem battaniyeyi biraz açık uyudu, ben arkadan sürünerek yaklaştım, yan tarafa tünedim, vb." gibi fantezilerden ziyade köydeki ahlaksız hikayelere inanmaya daha istekli olurdum. Köylerde içki içmek, sefahat ve hayvanlarla uğraşmak, tutkuların peşinden gitmek ve gidip saldırgan herifleri becermekten başka yapacak pek bir şey yok

- These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 9):
- çiçek hastalığı, Süleyman, elektronik, Endişeli, Manfred, Mancuso, Andrey Lukashov, PavelNokia, Fan
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Köyde her şey güzel, hamamı gözetleyebilirsiniz, hatta birlikte banyo yapabilirsiniz, sonra da annenizi sikmek güzel bir şey
- These users thanked the author MağaralarJ for the post (total 5):
- Maxim......, Büyük oğlan, PavelNokia, Endişeli, alimdjan
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 3 years 5 months
Vald, küçük kız kardeşin kaç yaşındaydı? Nasıl katıldı? Bana daha fazlasını anlat, çok ilginç))
- These users thanked the author artfelixx for the post:
- Mishanya090
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Registered for: 3 years 8 months
slavik.neskaju, peki ya o köydeki sağlık? ? Bu onları nasıl etkiledi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 4 months
ne fark eder şehir ya da köy, insanlar her yerde sikişiyor
- These users thanked the author slon678 for the post:
- Büyük oğlan
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Köyde seni bunun için dışlayacaklar ve sana hayat vermeyecekler, nasıl bir insan köyde doğup büyümüş, şimdi akrabaları orada yaşıyor diyorum. Geçimlik tarımla geçiniyorlar, çok içiyorlar ama sarhoş olmuyorlar çünkü çiftlik, çocuklar... Elbette bir şişe votkayla uğrayabileceğiniz, sofrayı kurup masaya koyabileceğiniz bekar insanlar da var. yattınız, girdiniz ama sadece içtiniz, 4-5 arası göğüslü, iri fiziğe sahip bayanlar heyecan vermiyor...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Tapkin, PavelNokia, vesaire
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 11 months
Uzun zamandır köyde yaşıyorum, annemle uzun zamandır seks yapıyoruz, 94’ten beri bir yerlerde
ayrıca çok sayıda dul eşimiz var ve evde yaşayan çok sayıda oğulları olan anneler var. Bir zamanlar orada başka bir çift vardı, anne ve oğul, onlar da seviştiler, ben de kazara bunu fark ettim
yani köylerde ensest var ve bu kimsenin açıkça reklamını yapmadığı bir şey.
ayrıca çok sayıda dul eşimiz var ve evde yaşayan çok sayıda oğulları olan anneler var. Bir zamanlar orada başka bir çift vardı, anne ve oğul, onlar da seviştiler, ben de kazara bunu fark ettim
yani köylerde ensest var ve bu kimsenin açıkça reklamını yapmadığı bir şey.
- These users thanked the author HATA for the post (total 2):
- PavelNokia, Endişeli
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Ensestle ilgili bir şeyler okuduğumda hemen harika film serisi "Yanlış Dönüş" aklıma geliyor 
11 saat 59 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Bu konuyla ilgilenen herkese izlemesini tavsiye ederim
4 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Özellikle çocukları geç doğanlar için

11 saat 59 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Bu konuyla ilgilenen herkese izlemesini tavsiye ederim

4 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Özellikle çocukları geç doğanlar için
- These users thanked the author elektronik for the post:
- Morpheus
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 2 years 3 months
Köyde ensest var, ben oralıyım. Her ne kadar şehirde de aynı olması daha muhtemel. Ben de kız kardeşlerimi becerdim ve ablaya[/url]sarhoş fasulyeleri dökmedi.
- These users thanked the author İkinci Dünya Savaşı for the post (total 5):
- Endişeli, Tolkala, PavelNokia, Maxim......, alimdjan
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 10 months
Köylerde sekse daha erken başladıklarını, sekse daha duyarlı bir bakış açısına sahip olduklarını ve sekse karşı daha basit bir tutuma sahip olduklarını biliyorum.
Fakat ilk elden fikir sahibi olmak ilginç, köylüler var mı? Gerçekte nasıl olduğunu yazın. Aksi takdirde çoğunlukla sadece yaz sakinleri ve teorisyenler olur)
Fakat ilk elden fikir sahibi olmak ilginç, köylüler var mı? Gerçekte nasıl olduğunu yazın. Aksi takdirde çoğunlukla sadece yaz sakinleri ve teorisyenler olur)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
Artık aynı zaman değil, köylerde her şey normal.. biri yaşamak isterse normal yaşar, olacak şehirde daha fazla aptal ol! :evet:
Hadi ama ALYA 1990’da çok acıklı bir tablo çizdi.N@TyPaL: ↑28 Dec 2022, 05:37 "Annem battaniyeyi biraz açık bir şekilde uyudu, ben de kıkırdayarak arkadan yaklaştım, yan tarafa tünedim, vesaire." Köylerde içki içmek, sefahat ve hayvanlarla uğraşmak, tutkuların peşinden gitmek ve gidip rahatsız edici pisliklerle sikişmekten başka yapacak pek bir şey yok![]()
Artık aynı zaman değil, köylerde her şey normal.. biri yaşamak isterse normal yaşar, olacak şehirde daha fazla aptal ol! :evet:
- These users thanked the author Tapkin for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
Akrabalar köyde yaşıyor. Ve çok küçük yaşlardan beri orada seviştiklerini ilk elden biliyorum. Henüz 10 yaşına gelmemiş olan köylü kız kardeşim beni baştan çıkardı. Ve zaten tecrübesi vardı)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 10 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Kısa bir süre önce bir hikaye okumuştum. 8 yaşında bir kız köye gönderilmiş, komşunun çocuğu basılmış. Dışarı çıktı, büyükanne ona bağırdı. Şehirde annem ve komşusu bunu tartıştı ve komşunun oğlu bunu duydu. Kız geri döndü ve adam onu ikna etti ve annesi onları yaktı ama çığlık atmadı, küçükken evde sikişsinler, ikisinin de ebeveynlerinin haberi vardı.
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 7 months
Büyükbabam bana savaştan sonra köyde sadece kadınların ve oğlanların kaldığını, en büyüğünün ise 12 yaşında olduğunu anlattı. Bütün köyde sadece iki yetişkin adam vardı. Biri çocukluğundan beri aptaldı, diğeri ise şok olmuş bir sakattı, votkasının artık hiçbir değeri kalmamıştı ve ilk bardaktan itibaren delirmişti. Böylece anneleri de geceleri onları komşularına ve kız arkadaşlarına aktardı. Herkes her şeyi biliyor ve anlıyordu. Dokuz yaşındaki annesi bile onu başka kadınlarla yaşaması için terk etmişti. Kimse bunu günah ya da ayıp olarak görmüyordu. Doğa doğadır, fizyolojiyi kandıramazsınız.
Savaş boyunca herkesin büyük bir hamamda yıkandığını, çünkü hamamlarını ısıtacak hiçbir şey olmadığını söyledi. Yatmadan önce her defasında annemin amına dokundum ama o sadece bacaklarını daha da genişletti. Ama eklemesine izin vermedi.
Korkunç bir şey olmadı. Herkes büyüdü ve insan oldu. Büyükbabam hayatı boyunca aynı fabrikada çalıştı ve çok saygı duyuldu. Kulüpteki cenazede muhtemelen tüm fabrikanın veda etmeye geldiğini hatırlıyorum.
Ona söylediğimde genellikle yetişkinler utanırdı ama biz çocuklar her kelimeye kulak verirdik. İlginç. Ve büyükbabam bunda utanılacak bir şey olmadığını söyledi. Hayatın insanları hangi duruma soktuğunu kimse bilmiyor.
Savaş boyunca herkesin büyük bir hamamda yıkandığını, çünkü hamamlarını ısıtacak hiçbir şey olmadığını söyledi. Yatmadan önce her defasında annemin amına dokundum ama o sadece bacaklarını daha da genişletti. Ama eklemesine izin vermedi.
Korkunç bir şey olmadı. Herkes büyüdü ve insan oldu. Büyükbabam hayatı boyunca aynı fabrikada çalıştı ve çok saygı duyuldu. Kulüpteki cenazede muhtemelen tüm fabrikanın veda etmeye geldiğini hatırlıyorum.
Ona söylediğimde genellikle yetişkinler utanırdı ama biz çocuklar her kelimeye kulak verirdik. İlginç. Ve büyükbabam bunda utanılacak bir şey olmadığını söyledi. Hayatın insanları hangi duruma soktuğunu kimse bilmiyor.
- These users thanked the author Kostiai72 for the post (total 9):
- Tolkala, PavelNokia, sapık, Fan, Andrey Lukashov, Endişeli, Shompol34, alimdjan, Evgeniy-Spb
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 172
- Registered for: 1 year 11 months
Şehirde belki daha fazla, ama ne zamandır buradasın köy mü? Ve evet, köy köyden farklıdır... Eğer orada önceki ekonomiden ya da küçük ölçekli üretimden hiçbir şey korunmamışsa, şehir çok uzaktaysa ve iş yoksa, o zaman ayrılmak istemeyenler ya da gidemeyenler var demektir. böyle yaşa. Sarhoşken içerler, sevişirler ve kavga ederler. Ama ne diyebilirim ki - Moskova’dan 50 beyin, insanların hala bahçede dolaşıp gaz sobasında lahana çorbası pişirdiği pek çok yer var. Her şey görecelidir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
böyle bir hayattan tamamen memnun oldukları için bu şekilde yaşıyorlar ve eğer bir şeyi değiştirmek isteselerdi, hiçbir şey onları basitçe yükseltmekten alıkoyamaz. onların kıçını içmeyin, tembel olmayın ve hareket etmeye başlayın, en azından onların yokluğundan dolayı beyninizle olmasa da ellerinizle...
- These users thanked the author olga.yamenko for the post (total 2):
- Korsan, Endişeli
-
- Oral stimülasyon
Katılıyorum ama kastettiğim hala bunun gibi pek çok yer olduğuydu.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year 9 months
Kuzenim Vera, 10 yaşımdayken köyde beni baştan çıkardı. 12 yaşındaydı ve şimdi anladığım kadarıyla uzun zamandır bakire değildi! Beni sarstı ve yalamaya zorladı...
14-15 yaşlarında, uzun boylu, güçlü, göğüslü bir kıza benziyordu. Yaklaşık dört kez takla attık, sonra o Kustanai’ye gitti ve ben ve ailem Poltava’daki evimize döndük.
Yıllar sonra onu evli ve iki çocuklu olarak gördüm...
14-15 yaşlarında, uzun boylu, güçlü, göğüslü bir kıza benziyordu. Yaklaşık dört kez takla attık, sonra o Kustanai’ye gitti ve ben ve ailem Poltava’daki evimize döndük.
Yıllar sonra onu evli ve iki çocuklu olarak gördüm...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
Sanırım köyde sürekli hiçbir şey yapmamaktan dolayı orada sefahat olmayan sefahat yaşanıyor. Herkesi hamamda yıkayın, nehirde çıplak yüzün, evli evlilerle sikişin... Ensestle de her şey yolunda. sırf orada eş bulmak sorunlu olduğu için geriye sadece akrabalar kalıyor. Ve kimse bunun utanç verici olduğunu düşünmüyor
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 3):
- sapık, Endişeli, InL
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 1 month
elrotik,
Özellikle baktım farklı incelemelerde birçok kez - eğlenceli bir film dizisi.
Evet, orada ensest çok yaygın ve akrabalar, hem de çok çok yakın olanlar birbirlerini doğuruyor. Ve bu bir nesilden fazla sürer.
Şimdi - eğer filmlerde gösterilen aynı embesil ve aptal değilseniz, o zaman sikinizi ve seçtiğiniz kişinin amını kontrol edebilirsiniz.
Bu nedenle uçmak son derece düşük bir ihtimal. Aniden gerçekleşirse şimdilik kürtaj ihtimali var.
Demek istediğim bu.
Çoğu insan için ensest ilişki, her ikisi de korunduğu takdirde hiç de tehlikeli değil.
br/> Ve bunda hiçbir yanlışlık yok.
Yüzyıllardır süregelen, kötü olduğuna dair bir inanç, bu da ahlakın bir parçası haline geldi.
Fakat seks kötü değil. Akrabalar arasındaki güven ve iyi ilişkiler de fena değil.
Peki akrabalar arasındaki seks neden kötü? Akrabaları da dahil olmak üzere birbirleriyle nasıl sevişiyorlar, öyle olacak, yargılayın, yargılamayın!
Sadece şiddet ve zorlama kötüdür. Aileden birinin nüfuzuyla ona baskı yapması
Evet, her şiddet gibi bu da kınanmaya değer!
Özellikle baktım farklı incelemelerde birçok kez - eğlenceli bir film dizisi.
Evet, orada ensest çok yaygın ve akrabalar, hem de çok çok yakın olanlar birbirlerini doğuruyor. Ve bu bir nesilden fazla sürer.
Şimdi - eğer filmlerde gösterilen aynı embesil ve aptal değilseniz, o zaman sikinizi ve seçtiğiniz kişinin amını kontrol edebilirsiniz.
Bu nedenle uçmak son derece düşük bir ihtimal. Aniden gerçekleşirse şimdilik kürtaj ihtimali var.
Demek istediğim bu.
Çoğu insan için ensest ilişki, her ikisi de korunduğu takdirde hiç de tehlikeli değil.
br/> Ve bunda hiçbir yanlışlık yok.
Yüzyıllardır süregelen, kötü olduğuna dair bir inanç, bu da ahlakın bir parçası haline geldi.
Fakat seks kötü değil. Akrabalar arasındaki güven ve iyi ilişkiler de fena değil.
Peki akrabalar arasındaki seks neden kötü? Akrabaları da dahil olmak üzere birbirleriyle nasıl sevişiyorlar, öyle olacak, yargılayın, yargılamayın!
Sadece şiddet ve zorlama kötüdür. Aileden birinin nüfuzuyla ona baskı yapması
Evet, her şiddet gibi bu da kınanmaya değer!
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- PavelNokia, Endişeli, InL
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
- Registered for: 1 year 9 months
PavelNokia, köyde ve hiçbir şey yapmıyor. Orada yapılacak çok şey var. Ve orada kabul gören tüm bu fanteziler, normun birbirini becermek olduğu, bunlar sadece köye hiç gitmemiş olanların fantezileri.
-
- Oral stimülasyon
Köyler ve köyler arasında farklılıklar var.
Evet, insanların çok çalışıp bu saçmalıklara ayıracak vakti olmadığı yerler var
Ve o kadar uzak yerler var ki, orada nasıl birinin yaşadığını merak ediyorsunuz.
Birkaç kez araba gezilerinde öyle yerlere gittik ki, hemen "Yanlış Dönüş" filmini hatırladım...
Gerçekten aşağılanmış, hiçbir şey için çabalamayan insanlar...
Rzhev yakınlarında bir yerde, en iyi günlerini geçirmiş olan SUV’umuza bakıyordum, öyle ki düşüncelerim bir anda aklımdan geçti: "Onları şimdi gömecekler."...
Evet, insanların çok çalışıp bu saçmalıklara ayıracak vakti olmadığı yerler var
Ve o kadar uzak yerler var ki, orada nasıl birinin yaşadığını merak ediyorsunuz.
Birkaç kez araba gezilerinde öyle yerlere gittik ki, hemen "Yanlış Dönüş" filmini hatırladım...
Gerçekten aşağılanmış, hiçbir şey için çabalamayan insanlar...
Rzhev yakınlarında bir yerde, en iyi günlerini geçirmiş olan SUV’umuza bakıyordum, öyle ki düşüncelerim bir anda aklımdan geçti: "Onları şimdi gömecekler."...
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
ve sadece köylerde değil. Küçük kuzey kasabalarında temanın geliştiği birçok büyük aile var.
Ve köye gelince; sadece bir ay önce Başkurtya’da arkadaşlarımı ziyaret ediyordum. Bir tanıdığının tamamen kardeşini becerdiği ortaya çıktı. İkisinin de eşi öldü, birlikte yaşamaya başladılar
Ve köye gelince; sadece bir ay önce Başkurtya’da arkadaşlarımı ziyaret ediyordum. Bir tanıdığının tamamen kardeşini becerdiği ortaya çıktı. İkisinin de eşi öldü, birlikte yaşamaya başladılar
- These users thanked the author netshadow99 for the post (total 5):
- PavelNokia, InL, sapık, alimdjan, Evgeniy-Spb
-
- Sürtünmeler
bu arada, mükemmel bir çözüm. Bir partner bulmak zor, ama burada sevilen biri seni rahatsız etmeyecek ve anladığım kadarıyla her iki yetişkin de ne yaptığını biliyor.netshadow99: ↑18 Sep 2023, 11:16 evet, yalnızca köylerde değil. Küçük kuzey kasabalarında temanın geliştiği birçok büyük aile var.
Ve köye gelince; sadece bir ay önce Başkurtya’da arkadaşlarımı ziyaret ediyordum. Bir tanıdığının tamamen kardeşini becerdiği ortaya çıktı. İkisinin de eşi öldü ve birlikte yaşamaya başladılar
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 3):
- netshadow99, InL, sapık
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Çok fakir, geniş bir aileden gelen bir kızla tanıştım, vay be, çok gördüm, duydum...
- These users thanked the author netshadow99 for the post:
- sapık
-
- Sürtünmeler
peki orada ne oldu?netshadow99: ↑20 Sep 2023, 18:21 Çok fakir ve geniş bir aileden gelen bir kızla tanıştım, vay be, çok şey gördüm ve duydum...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
Kürtaj çok kötü bir karardır. Ahlaki yanını hesaba katmasanız bile diş çekmek size düşmez. Kürtaj neredeyse her zaman kadın vücuduna, özellikle de üreme organlarına ciddi bir darbe indirir.
Gelecekte neredeyse kaçınılmaz olan çözülemeyen psikolojik sorunlar dışında. Hatta belki her iki ortak için de.Aion2012Dead: ↑16 Aug 2023, 10:38 Her ikisi de korunuyorsa, ensest ilişki hiç de tehlikeli değildir.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- sapık
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
Bir köyün veya köyün bununla ne alakası var? Şehirde daha fazla vaka olduğunu düşünüyorum çünkü... nüfus bir kat daha fazladır. Şehirde kimse sizi tanımıyorsa ama köyde durum tam tersidir.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 43 Replies
- 4207 Views
-
Last post by Slavik 34