Ensest

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
a.andrey
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Ensest

Unread post by a.andrey »

ensestten kim hoşlanır
Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years
 Yanıt: Ensest

Unread post by Oleg257 »

Evet, herkes bunu seviyor
Sadece bazıları bunu göstermiyor
Ve sikişiyorlar
These users thanked the author Oleg257 for the post:
Hayalperest
yarışçı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 580
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by yarışçı »

Oleg257: 15 Jul 2022, 01:34 Evet, herkes bunu seviyor
Sadece bazıları bunu göstermiyor
Ve gülüyorlar
Çok doğru tanım

34 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Ne yapıyorsun ensest gibi mi? Küçük erkek ve kız kardeşimle seks yapıyorum, onların ilk deneyimleri ve okşamaları
These users thanked the author yarışçı for the post (total 2):
Oleg257, merhaba duymuyorum.
Belediye
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114
Registered for: 3 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Belediye »

Ensest, esas olarak toplumun sınırlamalarından arınmış kişiler tarafından beğenilmektedir. Sonuçta buna karşı çıkan herkes bunun ahlaka aykırı olduğunu söylüyor ama bunun nesi yanlış? Anne, oğluna seksi öğretir, böylece oğlu kendini doğru bir şekilde kontrol edebilir ve kızları orgazma ulaştırabilir. Peki bir baba kızına ne zaman ders verir? Bir baba, kızının bekaretini bozar ve bunu, eliyle seks yapan bir erkek çocuğun yaptığı gibi, mümkün olduğunca dikkatli ve şefkatli bir şekilde yapacaklardır. Ve kız penis üzerinde doğru şekilde hareket edebilecek ve doğru şekilde oral seks yapabilecek, bu kötü mü?

Annemle babamla seks yaptım. Babam ve annem bana nasıl doğru hareket edeceğimi ve kendimi nasıl kontrol edeceğimi öğretti. Sonunda kız arkadaşımın bekaretini dikkatlice bozdum ve ona fışkırtma işlemi yaptırdım. Kızın babası yoktu, bu yüzden ağza dişle yapılıyordu, ağzını beceriksizce hareket ettiriyordu ve genellikle kendi başına çalışıyordu ve son 3 yıldır ağzıyla bitiremiyordu. Ancak babamla seks yapmaya başladığında, babam onu ​​sadece sikmekle kalmadı, aynı zamanda ona amını penis üzerinde doğru şekilde hareket ettirmeyi ve derinden almayı da öğretti. Şimdi gerçekten harika bir seks yapıyoruz.

Dolayısıyla ensest çok faydalıdır. Doğal olarak annenizden veya kız kardeşinizden gelen aile soyunu devam ettirmiyorsanız. Bundan mı kaynaklandığını bilmiyorum ama [url=viewtopic.php?t=6179]annemle seks Okuldayken notlarım 4-5 arasındaydı ve birçok arkadaşım vardı. Çocuklarınızla ensest ilişkiye girin, ancak sadece seks yapmayın, onlara bunu nasıl doğru bir şekilde yapacaklarını öğretin ve çok erken başlamayın, çünkü kadın bedeni ilk adet kanamasından sonra seks için ve erkekler için de olgunlaşmaya başladığında sekse hazırdır. kızlara zor.
These users thanked the author Belediye for the post:
George
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”