Kim kiminle?
-
Автор темыira_pz
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel

Aile ilişkileriyle ilgili bir anket başlatmaya karar verdim. Lütfen ankette seçeneğinizi seçin. Yorumlardan memnun olacağım. Ve evet, kuzenler ve erkek kardeşlerle, teyzeler ve amcalarla seks ensest değildir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 11 months
Cevap: Kim kiminle?
Şimdiden yazdırın veya telefonla onun da artık sikilmeyeceğini duyurun, aksi halde her şey eskisi gibi olmayacak, orada öylece yatıp hoşnutsuz bir herifle kıkırdayarak konuşuyordu,
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Böylece yeğen de güvenli bir şekilde terk edilebilir bu olmadan, bunu sana vermeyeceğim, bu ensest, sikildin, izin verme, ama gözaltına alınacak ve sonra bizzat benim tarafımdan sikileceksin
3 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Hayal kurmadım, yaptım ve düşünmedim birine tecavüz ettiğimi söyleyeceklerdi, elbiselerini çıkar dedim, elbiselerini çıkardım, ağzına dedim, her şeyi ağzına aldım, sırtına dedim ya da kanser oldum, 10 dakika ciyaklandım, hepsi bu
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Çünkü zaten berbat durumdayım, umurumda değil ve ikinci kuzenim istediğimi yaptığım için kötü olduğumu söyledi
4 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Ensest, bu sadece lanet, ilgi ve arzu uyandıranları sikiyorum, dürüst olmak gerekirse, bu işe yaramaz vermeyeceğim gibi bir direnç, bu ensest, Eh, sikişmeyi seviyorum, kız kardeşimi sikiyorum çünkü ona bedenim ve ruhumla bağlıyım,
10 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Belki burada benim izin vermeyeceğim gibi beynini sikmeyi seven küçük kız kardeşler vardır sen ve her şey berbat, ama sonra avazın çıktığı kadar bağır kardeşim sik beni, durma, bu benim de başıma geldi tabii ki görmezden gelmem ve her şeyi istediğim gibi yapmam çok hoş, eh, ağızda hâlâ bir tür tat bırakıyor
4 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Oooh, kişisel sürtüğüm uyandı, bir içki istedi, sonunda bekledim, gidip ona tebriklerini ileteceğim
n24 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Buna değmediğini söyledi Hatta vermek istedim, beni uyandır ve hemen içeri gel)))
2 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Buraya nasıl fotoğraf yükleyebilirim, yoksa çalışmıyor, fotoğraf ilginç, dört kız arkadaşım da nasıl kanser gibi durup onları başlatmamı bekliyorlar
5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
ira_pz, Ir, merhaba, sikişiyor musun yoksa sadece yazıyorsun, acilen yaşlı bir kadına ihtiyacım var, o gençler zaten berbat durumda
n
45 saniye sonra gönderildi:
Tek bir çocuğum olmalı, söylediği gibi bu kız kardeşim benim kişisel fahişem)
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Böylece yeğen de güvenli bir şekilde terk edilebilir bu olmadan, bunu sana vermeyeceğim, bu ensest, sikildin, izin verme, ama gözaltına alınacak ve sonra bizzat benim tarafımdan sikileceksin
3 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Hayal kurmadım, yaptım ve düşünmedim birine tecavüz ettiğimi söyleyeceklerdi, elbiselerini çıkar dedim, elbiselerini çıkardım, ağzına dedim, her şeyi ağzına aldım, sırtına dedim ya da kanser oldum, 10 dakika ciyaklandım, hepsi bu
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Çünkü zaten berbat durumdayım, umurumda değil ve ikinci kuzenim istediğimi yaptığım için kötü olduğumu söyledi
4 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Ensest, bu sadece lanet, ilgi ve arzu uyandıranları sikiyorum, dürüst olmak gerekirse, bu işe yaramaz vermeyeceğim gibi bir direnç, bu ensest, Eh, sikişmeyi seviyorum, kız kardeşimi sikiyorum çünkü ona bedenim ve ruhumla bağlıyım,
10 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Belki burada benim izin vermeyeceğim gibi beynini sikmeyi seven küçük kız kardeşler vardır sen ve her şey berbat, ama sonra avazın çıktığı kadar bağır kardeşim sik beni, durma, bu benim de başıma geldi tabii ki görmezden gelmem ve her şeyi istediğim gibi yapmam çok hoş, eh, ağızda hâlâ bir tür tat bırakıyor
4 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Oooh, kişisel sürtüğüm uyandı, bir içki istedi, sonunda bekledim, gidip ona tebriklerini ileteceğim
n24 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Buna değmediğini söyledi Hatta vermek istedim, beni uyandır ve hemen içeri gel)))
2 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Buraya nasıl fotoğraf yükleyebilirim, yoksa çalışmıyor, fotoğraf ilginç, dört kız arkadaşım da nasıl kanser gibi durup onları başlatmamı bekliyorlar
5 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
ira_pz, Ir, merhaba, sikişiyor musun yoksa sadece yazıyorsun, acilen yaşlı bir kadına ihtiyacım var, o gençler zaten berbat durumda
n
45 saniye sonra gönderildi:
Tek bir çocuğum olmalı, söylediği gibi bu kız kardeşim benim kişisel fahişem)
-
- Potansiyel seks nesnesi
Şu anda arama motoruna "forumlarda ve sohbetlerde horoz nasıl tanınır" yazdım. Ve kadınların seks hakkında hiç yazmadığı yazıyor.
Zaten komik.
Zaten komik.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Röntgen, Tebrikler! Bu fikri kendiniz mi buldunuz yoksa biri mi önerdi? Yani ben bir "horozum" ve forumda seks hakkında yazmıyorum, öyle mi? Ya da belki hiç burada değilim? Woland’ın Patrik’in bankında otururken Berlioz ve İsimsiz İvan’a ne dediğini hatırlıyor musunuz (okuduysanız)! Woland’a onun var olmadığını kanıtladılar! Peki nasıl bitti?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
Daria, Ne konuda bu kadar yanılıyor? Kayıtlı değilsiniz ancak misafir olarak yazıyorsunuz. Ve her gün herkesin herkesi her şekilde, günde beş kez siktiğine dair çılgın hikayeler anlatmıyorsunuz))))
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Registered for: 4 years 6 months
ira_pz, daha derine inersek Ira aslında ensesttir ensest yani hamilelik ve çocuğun doğumu, bu arada. Yani ensest ilişkiler 4. nesle kadar olan akrabalar arasındaki ilişkiyi ima eder, yani ikinci dereceden kuzenlerin ilişki içinde olmasına bile ensest denir. Teyzem, yeğenim vb. Bunun gibi bir şey
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Yurik, hukuki ve diğer inceliklere dalmaya gerek yok. İnsanların temel bir günlük anlayışı vardır - sonuçları, ilişkinin derecesi ve diğer saçmalıklar ne olursa olsun akrabalarınızı sikmek ensest yapmak anlamına gelir. Nokta! :evet:Yurik: ↑11 Aug 2021, 12:58 ira_pz, eğer gerçekten ensestse Bu ensesti daha derine alın yani hamilelik ve çocuk doğumu, bu arada bu doğru. Yani ensest ilişkiler 4. nesle kadar olan akrabalar arasındaki ilişkiyi ima eder, yani ikinci dereceden kuzenlerin ilişki içinde olmasına bile ensest denir. Teyzem, yeğenim vb. Bunun gibi bir şey
-
- ön sevişme
Katılıyorum ama yine de öyle. Ve kimseyi herhangi bir şeye ikna etmeye çalışmıyorum, sadece daha derinlemesine açıklamaya çalışıyorum.
-
- Nirvana’dayım
Gerekli mi? İnsanların basit bir ilgisi var; heyecanlanmak ve mastürbasyon yapmak!..

-
- ön sevişme
Kimin umurunda. Bunu anlıyorum. Öte yandan herkes ensest vb. konuları çalışmaz. Görüyorum ki annemin karnı çoktan yuvarlaklaşmış, tüp bebek işe yaramaz diye düşünmüştüm, annem kaç yıl denemişti ama sonra işe yaradı, sonradan karşı çıktım, gerçi ilk başta tüp bebek tedavisine çok taraftardım çünkü biz hamile kalamıyorum, diğer çiftlere bakın ve iki veya üç çocuğumuz var, ikisi de hamile, oğullardan veya babalardan, böylece kızımızın yetişkin olduğu ortaya çıktı ve umarım annesi ona bir erkek arkadaş verir, Her ne kadar bir kızım olduğu için mutlu olsam da, önemli olan onun buna dayanabilmesi. Artık midenize bakarak onun kim olacağını hala söyleyemezsiniz. Karnımın daha yuvarlak olduğu sonbaharı bekliyorum ve umarım düşük yapmam
-
-
Daria,
Bu kaltak( Daria ) Ensest sohbette gördüm. Peki ne düşünürdünüz? Bu sözde "Daria" kesinlikle bir ibne gibi davranıyor. Peki burada anlaşılmayan ne var?
Başka bir ibne daha
Bu kaltak( Daria ) Ensest sohbette gördüm. Peki ne düşünürdünüz? Bu sözde "Daria" kesinlikle bir ibne gibi davranıyor. Peki burada anlaşılmayan ne var?
Başka bir ibne daha
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 3 years 11 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years
Soruşturma koloboklar tarafından yürütülüyor...
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Lisa Lisa
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
Kızımla harika bir ilişkimiz var ve seksimizi seviyoruz)
- These users thanked the author Gri Gandalf for the post:
- DEF#1
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 11 months
Kardeşimle birlikte. Travmatik sonuçlar yok)))
Öyleydi, öyle ve öyle olacak. umarım :melek:
Öyleydi, öyle ve öyle olacak. umarım :melek:
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 193 Replies
- 23733 Views
-
Last post by AWDXXX