Herkese merhaba, uzun zamandır yoktum
Bir şekilde kızların seks konusunda karanlık dönemi başladı ve onları bulamadınız.
Ve bir şekilde vardı neredeyse 1,5 yıldır seks yok
Mesele şu ki
Karı tarafından uzak bir akrabası, şu anda kuyrukta görev yapan 19 yaşındaki cılız bir adam olan bir arkadaşını ziyarete geldi. İzin alıp şehrimize geldi, annesiyle birlikte geldi.
Doğrudan konuya girersem hanımefendi 165 cm boyunda, 40’lı yaşlarında, hiç de fena değil, zayıf.
Daha ilk gün onun tamamen yalnız olduğunu, çekingen olduğunu, bunca yıldır tek başına kendini becerdiğini öğrendim.
Akşam herkes giderken seks teklif ettim, yanına geldim , düşündüğüm gibi 3-4 saatimiz vardı.
Mastürbasyon yapmayı çok seviyor, eliyle penisini cilalamak için uzun süre harcadı. Daha sonra diyelim ki benim öncülük etmem şartını koydu.
Sikişmeye yukarıdan başladım, çekingendim ve... ..gerçekten zordu ama hanımefendi hâlâ akıcıydı.
Yavaşça pozisyon değiştirdim, hızla geldi ve işini bitirmeye karar verdim hemen bıraktım, onu kıçının üstüne düşürdüm, solgundu, güneşlenmeyi pek sevmediği belli
İşte onun için, inliyor ve sıkıyor ki bu onun için çok derin, bilerek yavaş yavaş hızlanıyorum Ve kısacası, oğlu eve geldiğinde, kısacası, şaşkınlıkla ona indirdim ve oğlum onun ağlamasıyla içeri girdiğinde hala şaşkınlık içinde duruyordum.
nAnnesi neredeyse dizlerinin üstüne çöküp hemen ayağa kalktığında ayağa kalkıp şaşkınlıkla bakıyor ve ben penisimi bile uzatmadım. Sadece "anne, anne" diye tekrarlıyor.
Kısacası o yine beni bekliyor ve artık buna yetecek kadar param yok
Gündelik mesele
-
Автор темыMoto oyunu
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Gündelik mesele
Eğlendik. Ormanda durmayın. Bundan iyi bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Ruh hassas bir şeydir. Ona emir veremezsin.
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Gündelik mesele
Durum hem komik hem de üzücü Eh, en azından bitirmeyi başardım.))) Kadın yetişkin, bir şey olursa doğum yapmak için koşmayacak.
Belki de artık buna değmez, ama buluştuğumuzda her şey yoluna girecek mi?
Ama eğer gerçekten bu kadını artık görmek istemiyorsan, o zaman elbette denemene gerek yok.
Belki de artık buna değmez, ama buluştuğumuzda her şey yoluna girecek mi?
Ama eğer gerçekten bu kadını artık görmek istemiyorsan, o zaman elbette denemene gerek yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post