Külot olmadan yürüyün.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Külotsuz yürümek.
Bir yerleşim bölgesinde yaşıyorum ve yakınlarda büyük bir parkımız var. Ve bir zayıflığım ya da hevesim var, buna ne isim vereceğimi bilmiyorum. Yaz gelir gelmez havanın kararmaya başladığı akşam geç saatlerde kışkırtıcı giyinmeyi ve iç çamaşırı giymeden parkta yürüyüş yapmayı seviyorum. Yani sadece bir elbise ve topuklu ayakkabılar. Bazen ruh halime göre çorap giyiyorum.
Birinin beni rahatsız edebileceği hissi beni çok heyecanlandırıyor. Pek çok kişi yanıma geldi, çoğu benim bu insanlardan biri olduğumu düşündü ve ne kadar değerli olduğumu sordu. Bu hem tedirgindi hem de heyecan vericiydi.
Aslında her şey aynı senaryoya göreydi, gelip beni eve götürmeyi teklif ettiler, ben de eve gitmek için acelem olmadığını söyledim ve ardından benimle yürüyüşe çıkmayı teklif ettiler. Burada bu kadar geç ve yalnız ne yaptığımı falan sordular. Sokakta seks hakkında ne hissettiğim sorusuna her zaman şu cevabı verdim: Bir erkek geciktirmezse neden olmasın.
Daha cesur olanlar uzun süre düşünmediler. ve beni ağaçların arkasındaki ara sokaktan uzaklaştırdı.
Seks özellikle hafta sonları daha yaygın, birçok şirket geliyor, iki ya da üç varsa, o zaman onlarla flört ediyorum. , eğer daha fazlası varsa onları görmezden geliyorum.
Bunu sana en yakın arkadaşıma anlatmak istiyorum ama onun nasıl tepki vereceğini bilmiyorum.
Birinin beni rahatsız edebileceği hissi beni çok heyecanlandırıyor. Pek çok kişi yanıma geldi, çoğu benim bu insanlardan biri olduğumu düşündü ve ne kadar değerli olduğumu sordu. Bu hem tedirgindi hem de heyecan vericiydi.
Aslında her şey aynı senaryoya göreydi, gelip beni eve götürmeyi teklif ettiler, ben de eve gitmek için acelem olmadığını söyledim ve ardından benimle yürüyüşe çıkmayı teklif ettiler. Burada bu kadar geç ve yalnız ne yaptığımı falan sordular. Sokakta seks hakkında ne hissettiğim sorusuna her zaman şu cevabı verdim: Bir erkek geciktirmezse neden olmasın.
Daha cesur olanlar uzun süre düşünmediler. ve beni ağaçların arkasındaki ara sokaktan uzaklaştırdı.
Seks özellikle hafta sonları daha yaygın, birçok şirket geliyor, iki ya da üç varsa, o zaman onlarla flört ediyorum. , eğer daha fazlası varsa onları görmezden geliyorum.
Bunu sana en yakın arkadaşıma anlatmak istiyorum ama onun nasıl tepki vereceğini bilmiyorum.
-
Re: Külotsuz yürümek
Anyuta, tek kişi sen değilsin. Arkadaşına söylemesen iyi olur, o seni anlamayabilir. Beğendiyseniz böyle yürümeye devam edin. Dürüst olalım, ne açıdan bakarsan bak sen elbette bir fahişesin ve dahası, anladığım kadarıyla her ikisine de katılıyorsun. Ne zaman senin tarif ettiğin gibi giyinmiş insanları görsem, hep benim nasıl biri olduğumu hayal ederim. Yani ne istediğini biliyorsun). Eğer sır değilse kaç yaşındasın ve evli misin falan?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 63
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
eğer seviyorsan ve her şeyden memnunsan bu normaldir, asıl mesele tecavüze dönüşmemesidir
- These users thanked the author LordMike for the post (total 3):
- gynecologist_homegrown, elmalı turta, Sergey.v
-
26 yaşındayım ve evli değilim. Bir adam var ama onunla yaşamıyoruz. Ve bana fahişe demene gerek yok, para almıyorum. Ve bunu herkese vermiyorum.
-
LordMike. Korkmuyorum. Kendi kendime düşününce, tecavüze uğradığımı hayal ederek böyle yürümeye başladım ve bu beni hem korkuttu hem de aynı zamanda bir şekilde tahrik etti. Böyle olacağını düşünüyordum ama beni rahatsız ettiklerinde ve gerçekten yıkılmadığımda her şey yolunda gidiyor.
-
Kısa etekli ve topuklu ayakkabılı kızları görünce hemen orayı yalama isteği duyuyorum. Ve ben amcık yalayıcı biri değilim, sadece güzel bacaklar gördüğümde başka hiçbir şey düşünemiyorum.
Seninle parkta bu şekilde tanışsaydım, zaten şapkana dalardım) ve bundan çekinmiyorum.
Benim de bir kız arkadaşım var ama fırsat olursa diğer kızları da yalarım.
Seninle parkta bu şekilde tanışsaydım, zaten şapkana dalardım) ve bundan çekinmiyorum.
Benim de bir kız arkadaşım var ama fırsat olursa diğer kızları da yalarım.
-
-
Gerçek hayatta öyle değilim. Her zaman düzgün giyiniyorum, yalnızca tanıdıklarımla iletişim kuruyorum ve bir ilişki kursam bile kendime kötü davranılmasına izin vermiyorum ve hatta seks bile hemen değil, yalnızca birkaç randevudan sonra oluyor.
Ama bu farklı. Özellikle erkeklerin bacaklarıma bakışını gerçekten seviyorum. Onların önünde kendimi çıplak hissediyorum. Bunu yapmaya karar vermem uzun zaman aldı. İlk yürüyüşe çıktığımda tanışmıştım ama artık yok.
Ve bir kez daha ifadelerinden çekinmeyen bir adamla karşılaştım. Geldi ve hemen yürüyüşe çıkmayı teklif etti. Ne istediğini biliyordu, benimle başarılı olabileceğini anlayana kadar yönlendirici sorular sordu.
İlk sorduğum şey ne içindi? Beni yanlış kişiyle karıştırdığını söyledim. Sonra böyle giyinip giyinmediğimi sordu, aklımdan geçenleri anlıyor musun? Tahmin edebileceğimi söyledim. . ve sana mı yoksa bana mı sorduktan sonra? Hiçbir yere gitmeme gerek olmadığını söyledim. Ve sadece gülümsedi ve yakınlarda bir arabası olduğunu söyledi ve ona gitmeyi teklif etti. Ve yola çıktık.
Arabaya bindik, uzun süre düşünmeden pantolonunu indirdi ve başlamamı söyledi.
Çok utanç verici ve tuhaftı ama ben ona oral seks yapmaya başladım. Bir süre sonra arabayı çalıştırdı ve bir yere doğru yola çıktık. Bana durmamamı söyledi ve bu yüzden beni nereye götürdüğünü görmedim.
Kısa bir süre sonra durduk.
Arabadan indi. Baktım ve şehrin dışında, bir gölün veya göletin yakınında olduğumuzu gördüm. Ben de dışarı çıktım ve yanıma geldi, beni bagaja götürdü ve eğildi. Bacaklarımı biraz ayırdım ve o da beni bu şekilde sikmeye başladı. O bastırırken, bütün fahişeleri buraya getireceğini söyledi. Çok aşağılayıcı oldu ama hiçbir şeye cevap vermedim. Bir süre sonra işi bitince arabaya bindik ve beni şehre götürdü.
Beni aldığı parkta durduk. O kadar heyecanlandım ki nasıl olduğunu bilmiyorum ama tekrar pantolonunun içine girdim, doğal olarak umursamadı ve bir oral seks daha yaptıktan sonra gitti. Ve eve gittim
O andan itibaren kendimi daha hafif ve sakin hissettim. Ve bana yaklaştıklarında daha sık cevap verdim.
Ama bu farklı. Özellikle erkeklerin bacaklarıma bakışını gerçekten seviyorum. Onların önünde kendimi çıplak hissediyorum. Bunu yapmaya karar vermem uzun zaman aldı. İlk yürüyüşe çıktığımda tanışmıştım ama artık yok.
Ve bir kez daha ifadelerinden çekinmeyen bir adamla karşılaştım. Geldi ve hemen yürüyüşe çıkmayı teklif etti. Ne istediğini biliyordu, benimle başarılı olabileceğini anlayana kadar yönlendirici sorular sordu.
İlk sorduğum şey ne içindi? Beni yanlış kişiyle karıştırdığını söyledim. Sonra böyle giyinip giyinmediğimi sordu, aklımdan geçenleri anlıyor musun? Tahmin edebileceğimi söyledim. . ve sana mı yoksa bana mı sorduktan sonra? Hiçbir yere gitmeme gerek olmadığını söyledim. Ve sadece gülümsedi ve yakınlarda bir arabası olduğunu söyledi ve ona gitmeyi teklif etti. Ve yola çıktık.
Arabaya bindik, uzun süre düşünmeden pantolonunu indirdi ve başlamamı söyledi.
Çok utanç verici ve tuhaftı ama ben ona oral seks yapmaya başladım. Bir süre sonra arabayı çalıştırdı ve bir yere doğru yola çıktık. Bana durmamamı söyledi ve bu yüzden beni nereye götürdüğünü görmedim.
Kısa bir süre sonra durduk.
Arabadan indi. Baktım ve şehrin dışında, bir gölün veya göletin yakınında olduğumuzu gördüm. Ben de dışarı çıktım ve yanıma geldi, beni bagaja götürdü ve eğildi. Bacaklarımı biraz ayırdım ve o da beni bu şekilde sikmeye başladı. O bastırırken, bütün fahişeleri buraya getireceğini söyledi. Çok aşağılayıcı oldu ama hiçbir şeye cevap vermedim. Bir süre sonra işi bitince arabaya bindik ve beni şehre götürdü.
Beni aldığı parkta durduk. O kadar heyecanlandım ki nasıl olduğunu bilmiyorum ama tekrar pantolonunun içine girdim, doğal olarak umursamadı ve bir oral seks daha yaptıktan sonra gitti. Ve eve gittim
O andan itibaren kendimi daha hafif ve sakin hissettim. Ve bana yaklaştıklarında daha sık cevap verdim.
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Orientation: biseksüel
İşte bu kadar, benimki de tek başına yürüyüşe çıktı. Üçü de fenalaştı.. artık ne kızıyla, ne de benimle gidemiyor.
- These users thanked the author Mimi for the post (total 4):
- artm.razvratnik, Tolkala, Tebeşir, Sergey.v
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
Anyuta P.,
Önemli, sonuçları olmadan, yeterince moron var. Parklarda dolaşan topak sürüleri de var.
Hangi şehirde parkta yürüyorsunuz?))
Önemli, sonuçları olmadan, yeterince moron var. Parklarda dolaşan topak sürüleri de var.
Hangi şehirde parkta yürüyorsunuz?))
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
Yeğenim bir şekilde külot olmadan kendini yakarak öldürdü. İnce bir etek giyiyordu, rüzgâr esti ve onu kaldırdı, işte oradaydılar, tüm cazibesi. Etrafımdaki adamların gözlerinin nasıl parladığını fark ettim
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post (total 4):
- gynecologist_homegrown, Sibiryak89, Islak, Sergey.v
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Eğer eğlenceliyse gönlünüzce bir yürüyüşe çıkın)))
Akıllıca davranıp bunun teşhirciliğin hafif bir biçimi olduğunu söyleyebilirsiniz. Yalnızca gereksiz bakışlardan korunuyorum
Ama neden akıllı olayım ki?
daha doğrusu seni hafif bir elbiseyle ve külotsuz yürürken hayal ediyorum

Kendinize iyi bakın ve kendiniz hakkında yazın duygular ve hisler!
Onları gerçekten seviyoruz
Akıllıca davranıp bunun teşhirciliğin hafif bir biçimi olduğunu söyleyebilirsiniz. Yalnızca gereksiz bakışlardan korunuyorum
Ama neden akıllı olayım ki?
daha doğrusu seni hafif bir elbiseyle ve külotsuz yürürken hayal ediyorum
Kendinize iyi bakın ve kendiniz hakkında yazın duygular ve hisler!
Onları gerçekten seviyoruz
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Eteklerinin altında külot olmayan kızlar harikadır!
- These users thanked the author düzeltmen for the post (total 2):
- Dima 771714, DDN
-
- Orgazm!
Bir kız külotsuz dolaşıyorsa sikilmeye hazır demektir. Peki neden etrafındakileri kışkırtıyor? Bilinçaltı düzeyde bekliyor.
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- gynecologist_homegrown
-
Henüz 17 yaşındayım ama benim de benzer bir isteğim var. Özellikle seks ya da buna benzer bir şey istediğinde. Ayrıca akıllıca giyinmeyi ve yürüyüşe çıkmayı da düşündüm. Ama bu biraz korkutucu. Yine de yıkılmazsam ya da yanıma gelenleri bir şekilde görmezden gelmezsem her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum.
Tek şey şu ki evime, kimsenin yanına gitmek istemiyorum. Kızın yazdığı gibi sadece sokakta veya arabadayken! Hatta prensipte şehir dışına çıkmayı da kabul ediyorum.
Zaten yabancılarla deneyimim vardı ama böyle bir ortamda değil. Ve hemen değil.
Ve sonra anlıyorum ki tamamen yabancı birine oral seks yapmak zorunda kalacağım ve onun önünde bacaklarımı açacağım. Üstelik iki tane de olabilir.
Elbette sokakta insanlarla tanışıyorum. Ama yine de biriyle hemen yatmaya cesaret edemiyorum.
Bazen gerçekten istiyorum. Belli bir an olursa deneyeceğim sanırım. Zaten bu bir kerelik bir şey.
Tek şey şu ki evime, kimsenin yanına gitmek istemiyorum. Kızın yazdığı gibi sadece sokakta veya arabadayken! Hatta prensipte şehir dışına çıkmayı da kabul ediyorum.
Ve sonra anlıyorum ki tamamen yabancı birine oral seks yapmak zorunda kalacağım ve onun önünde bacaklarımı açacağım. Üstelik iki tane de olabilir.
Elbette sokakta insanlarla tanışıyorum. Ama yine de biriyle hemen yatmaya cesaret edemiyorum.
Bazen gerçekten istiyorum. Belli bir an olursa deneyeceğim sanırım. Zaten bu bir kerelik bir şey.
-
- Orgazm!
fanteziler ve arzular heyecanlandırır, ama bir kız olarak veya film çeken bir fahişe olarak sana nasıl davranacağını düşün. Senin fahişe olduğunu düşünecekler ve seni tanımayacaklar ama seni çıkarıp ona göre yansıtacaklarTatlı Maşa: ↑05 Sep 2021, 11:47 Sadece 17 yaşındayım ama benim de benzer bir isteğim var. Özellikle seks ya da buna benzer bir şey istediğinde. Ayrıca akıllıca giyinmeyi ve yürüyüşe çıkmayı da düşündüm. Ama bu biraz korkutucu. Yine de yıkılmazsam ya da yanıma gelenleri bir şekilde görmezden gelmezsem her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum.
Bazen gerçekten istiyorum. Belli bir an olursa deneyeceğim sanırım. Yine de, sadece bir kereliğine.
-
Sevgilimle buluştuğumda sutyensiz (tişörtlü) ve külotsuz etekli gitmeyi seviyorum. Her zaman böyle)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
Eğer hoşuna gidiyorsa öyle git) Bir kızın iç çamaşırının olmaması büyük bir heyecandır
-
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Evet! Ulaşımda böyle bir güzellik görmek zorundaydım! Çok ateşli!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Roma, gynecologist_homegrown
-
- Orgazm!
Ya da belki de arzulu düşünüyorsunuz? İç çamaşırı olmadan dolaşmak provokasyondur, artık insanlar tedirgin oluyor ve bu şekilde yürümek çok hoş bir duruma neden olabiliyor. Bazıları sadece gülecek, ıslık çalacak ve yakıcı sözler söyleyecektir, ancak diğerleri bunu farklı şekilde yapabilir. Burada tangayla dolaşıyorsun ve bu çok heyecan verici ama burada çıplaksın... Keşke timsah da böyle yürüse, bir erkek aradığı çok açık. Bizim bölgede 12-16 yaş arası donmuş çocuklar var, hiçbir kız çocuğunun geçmesine izin verilmiyor, yetişkinler bile dikkatli bir şekilde geçiyor ve ne olacağını asla bilemezsiniz. Seni külotsuz görecekler, seviştikten sonra düşünecekler ya da tam tersi sikişmeyi düşünecekler. İşte biçilmiş bir kızın olduğu bir sitvtsia, eteği yukarı kalkmış ve neredeyse çıplaktı, am ve kıçı parlıyordu ve sonra araba durdu ve ya haydutların yanından geçerse?
7 dakika sonra gönderildi 3 saniye:
Ve provokasyonlar ne yazık ki sona erebilir. Kız kardeşime ve yeğenime dayanarak karar veriyorum
7 dakika sonra gönderildi 3 saniye:
Ve provokasyonlar ne yazık ki sona erebilir. Kız kardeşime ve yeğenime dayanarak karar veriyorum
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- En güçlü orgazm!
-
Zaten yeğeninle seviştin. Bu gençler onu uzun zaman önce hem ağzından hem de ağzından sikmişlerdi. Ve bir kereden fazla.
-
GÖRÜYORUM.!
Evet, her şeyi anlıyorum, bu yüzden beni böyle bir kız sansınlar diye giyinmek istiyorum. Bu düşünce beni heyecanlandırıyor ve heyecanlandırıyor. Ve bunun için beni alsınlar. Ben de buna güveniyorum. Sadece kullanılmak istiyorum.
Fakat bazen arzu aniden ortaya çıkar. Ama ben terbiyeli bir kızım ve sıradan hayatta kendime kötü davranılmasına izin vermeyeceğim.
Bunlar tabiri caizse benim zayıf yönlerim. Zaten kimse bilmeyecek.
Çok geç olduğunda gerçekten yürüyüşe çıkmak istiyorum. Ve bu çok utanç verici, en azından daha az utanacağım. Gerçi ben sadece bunu istiyorum, hepsi bu.
Evet, her şeyi anlıyorum, bu yüzden beni böyle bir kız sansınlar diye giyinmek istiyorum. Bu düşünce beni heyecanlandırıyor ve heyecanlandırıyor. Ve bunun için beni alsınlar. Ben de buna güveniyorum. Sadece kullanılmak istiyorum.
Fakat bazen arzu aniden ortaya çıkar. Ama ben terbiyeli bir kızım ve sıradan hayatta kendime kötü davranılmasına izin vermeyeceğim.
Bunlar tabiri caizse benim zayıf yönlerim. Zaten kimse bilmeyecek.
Çok geç olduğunda gerçekten yürüyüşe çıkmak istiyorum. Ve bu çok utanç verici, en azından daha az utanacağım. Gerçi ben sadece bunu istiyorum, hepsi bu.
-
- En güçlü orgazm!
Tatlı Maşa,
Şimdi zamanı uyu, yarın okula dön!
Şimdi zamanı uyu, yarın okula dön!
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Ayrılıyorum, gynecologist_homegrown
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Amerika bize açılmadı. Yaz aylarında neredeyse çoğu kadın ve kız bu şekilde yürür. Ve her parkın iki hayatı vardır
Birincisi gündüzleri ailelerin ve çocukların orada yürüdüğü zamandır, ikincisi ise geceleri her çalının sallandığı ve arkasından ooh ve iç çekişlerin duyulduğu zamandır. Doğru, her geceden sonra prezervatifler, Noel ağaçlarındaki Noel oyuncakları gibi çalıların üzerine asılır.
Birincisi gündüzleri ailelerin ve çocukların orada yürüdüğü zamandır, ikincisi ise geceleri her çalının sallandığı ve arkasından ooh ve iç çekişlerin duyulduğu zamandır. Doğru, her geceden sonra prezervatifler, Noel ağaçlarındaki Noel oyuncakları gibi çalıların üzerine asılır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Eşimin iç çamaşırı giymemeyi sevdiğini, ancak bazen etek ve çorap giymeyi sevdiğini yazmıştım. Böyle yürüyor, işe gidiyor. Sikiştikten sonra korkuyor.. Ya da belki korktuğunu söylüyor.. Böyle yürümeye devam ediyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
Bir eşin bir elbisenin veya sundressin altına iç çamaşırı giymemesi hoşuma gidiyor. Bir restoranda, bir kulüpte veya bir partideyken. Başka birisi onunla dans ettiğinde ve ona dokunduğunda.
- These users thanked the author Alexb for the post (total 3):
- George, Kazanostra, Tebeşir
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
Bir arkadaşım bana mesaj attı, ilk kez evden külotsuz çıkıyordu. Bugün çorap ve etek giyerek bahçeye çalışmaya gittim.
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
Bu şaşırtıcı ve doğru, bir kişinin kendisini olduğu gibi kabul etmesi iyidir.
- These users thanked the author Volk88 for the post:
- gynecologist_homegrown
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir keresinde otobüste bir kızın külotsuz seyahat ettiğini (kısa bir eteği vardı), karşımda oturduğunu ve muhtemelen bakmaya başladığımı fark ettim... Sanki otobüsün hatasıymış gibi periyodik olarak bacaklarını daha da genişletti ve sonra sıktılar. Yaklaşık 40 dakika sürdük, neredeyse pantolonumu giyiyordum ama arkadaşımı görmeye gidiyordum. Genelde arkadaşının yanına vardığında hemen onu soyup beceriyordu, hatta bu kadar sert bir yaklaşıma şaşırmıştı. Yani kızlar, daha sık külotsuz gidin! :evet:
- These users thanked the author Ahah for the post (total 3):
- Volk88, Evgeniy-Spb, Tolyan
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Kişisel olarak hoşuma gitti. Ancak sadece yarımız bunun için havanın çok soğuk olduğunu ve denizde (yurtdışında) havanın biraz kirli olduğunu söylüyor. Tek kelimeyle korkuyorum.
-
Gelenek: Yaz. Haziran, Temmuz, Ağustos. Sokaklarda çıplak dolaşalım. Hadi sokaklarda çıplak sevişelim.
Hadi sikişelim, hadi.
Geri.
Sikini ağzına alıp arkadan amcığa veriyorsun.
Hadi sikişelim, hadi.
Geri.
Sikini ağzına alıp arkadan amcığa veriyorsun.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 150 Views
-
Last post by Fısıldayan
-
- 112 Replies
- 3571 Views
-
Last post by sikikamerlik
-
- 15 Replies
- 720 Views
-
Last post by Bir korsan
-
- 0 Replies
- 832 Views
-
Last post by Mixxxa
-
-
New post Kızlar. külot fotoğraflarını paylaş)
by Nostaljinin peygamberi » » in Seks hakkında genel sorular - 83 Replies
- 9532 Views
-
Last post by Bexed
-