Annemi çok arzuluyorum
-
- Potansiyel seks nesnesi
Annemi çok arzuluyorum
Tek soru onu kırmadan onunla nasıl konuşulacağıdır? Her halükarda ona bunu anlatacağım çünkü artık dayanacak gücüm yok ve ne kadar düşünürsem düşüneyim bunda hala kötü bir şey bulamıyorum, çünkü insanlar seksten hoşlanıyor ve hepsi bu. ve onu gerçekten memnun etmek istiyorum, ne isterse yapacağım, sadece onun mümkün olduğu kadar iyi hissetmesini sağlamaya çalışmak istiyorum. Sanırım doğru kelimeleri seçersen kabul edecektir, ama onun da beni karşılıklı olmadan istemesine ihtiyacın var, onun beni istemesini nasıl sağlayacağımı ya da beni isteyip istemediğini nasıl öğreneceğimi istemiyorum. herkes aynı şeyi tekrarlıyor ve bunu kabul edip düşünmeyi bırakamayacağımı anlamayı reddediyor; bunu bir sapma olarak görüyorlar ama bunun lehine tek bir değerli argüman sunmuyorlar. Lütfen sizden ne tür bir konuşma yapmamız gerektiği ve beni 2 yıl istemesi için ne yapmam gerektiği dışında hiçbir şeye cevap vermemenizi rica ediyorum, sıcaklık hala pek sabır değil. Kötü bir insan değilim ve hasta değilim, hayatımda her şey yolunda gidiyor, birçok arkadaşım ve kız arkadaşım var ve kızlarla seks yaptım ama en azından bu konuda bir tür desteğe ihtiyacım var. Bu dünyada tamamen yalnız olduğumu hissediyorum, bir şekilde yanıldığımı hissediyorum, yani en azından ensestle ilgili tüm sorulara yeterli mantıklı cevaplarım var, sadece bunları cevaplayacak birine ihtiyacım var, çok sarhoşken yazıyorum, sadece. şu andaki durumumu birine anlatabilir miyim?
-
Re: Annemi çok seviyorum
Benzer bir şey vardı. Annemin doğum gününde hepimiz içtik, yalnız kaldık, her şey bir şekilde oldu
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Benzerini ben de 24’te yaşadım. Bir ay kadar bunu nasıl söyleyeceğimi, nasıl yaklaşacağımı düşünüyordum. Ona her şeyi anlatmaya karar verdim. Evde romantik bir akşam ayarladım,
sakin bir şekilde oturduk ve sakin bir sohbete başladık, ona her şeyi anlattım, onun buna tepkisini hayal bile edemiyordum.
sakin bir şekilde oturduk ve sakin bir sohbete başladık, ona her şeyi anlattım, onun buna tepkisini hayal bile edemiyordum.
- These users thanked the author Evgeniy.vorm for the post (total 2):
- Travolta, Esnek
-
- Nirvana’dayım
Onu baştan çıkarma girişimlerinizi fark etmedi mi?evgeniy.vorm: ↑04 Apr 2021, 10:06 Benzerini 24’te yaşadım. Bir ay kadar bunu nasıl söyleyeceğimi, nasıl yaklaşacağımı düşünüyordum. Ona her şeyi anlatmaya karar verdim. Evde romantik bir akşam ayarladım,
sakin bir şekilde oturduk ve sakin bir sohbete başladık. Ona her şeyi anlattım, onun buna tepkisini hayal bile edemedim.
-
-
- Nirvana’dayım
[/quote]
Vay canına! Nereden biliyorsunuz? Sen onun annesi misin? :soru:
tam tersi.
[/quote]
Vay canına! Nereden biliyorsunuz? Sen onun annesi misin? :soru:
-
- ön sevişme
- Total posts: 126
- Orientation: biseksüel
kuzey 17, endişelenmeyin. Ona bir içki ya da uyarıcı vermenin ya da doğrudan onu sevdiğinizi ve onu istediğinizi söylemenin birçok yolu var. Herkes için farklı
-
Yurik!... Sen, bir amatör, hatta bir genç, aptalsın...
Öğüt veriyorsun. Peki hangi stratejiyi kullandınız?.. Daha da ilkel olabilir - kafaya ve mağaraya bir sopa.
Öğüt veriyorsun. Peki hangi stratejiyi kullandınız?.. Daha da ilkel olabilir - kafaya ve mağaraya bir sopa.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Fanteziler çoğunlukla fantezi olarak kalır. Ve annen sana ağzından köpükler saçarak şunu söyleyecektir: Ben senin annenim, senin kadının değil. Bunu ben de yaşadım, biliyorum. Eğer kendisi bunu yapmaya karar vermezse, ona herhangi bir mantıksal argüman sunmanın veya onu ikna etmenin faydası yoktur. Bir annenin gönüllü olarak ensesti kabul etmesi piyangoyu kazanmak gibidir.
- These users thanked the author Edman for the post:
- Firavun faresi
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Benim de büyükannemle aynı durumum var.
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Bir arkadaşınıza kişisel bir mesaj yazın) ortak bir noktamız var.
56 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
nord 17, sepete yaz arkadaşım @Luchgost77
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Bir arkadaşınıza kişisel bir mesaj yazın) ortak bir noktamız var.
56 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
nord 17, sepete yaz arkadaşım @Luchgost77
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Ciddi bir şekilde konuşup durumu açıklamamız gerekiyor. Sanırım her şeyi anlayacak ve reddetmeyecek ama sabırlı olmanız gerekiyor, annenizi ilk seferde ikna edebilmeniz pek mümkün değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Pek çok kadının yasak çizgiyi aşması zordur, her ne kadar bilinçaltında hala oğulları için cinsel istek duysalar da, yine de günümüzde anne ile oğul arasındaki ensest artık eskisi kadar nadir değildir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Orientation: biseksüel
3 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Bu kadar derin bir düşüncenin sonuçları nereden çıktı - kadınlar bilinçaltında ne düşünüyor? Çağımızda anne ile oğul arasındaki ensestin artık nadir olmadığı yönündeki veriler nereden geldi - bu forumun etkisi de hiç de az değil (yani sizin gibi aynı rüya teorisyenlerinin yüzde 99’u var) Daha önce ne olduğuna dair bilgi nereden geldi? itibaren? Komşu çocuklar bahçede mi konuşuyordu, yoksa çitin üzerine mi yazılmıştı? Çite çok az şey yazılmış, her şeye inanılması gerekmiyor! Bu yüzden bazı genç yeteneklerin önerilerinizi okuyacağını ve bu kadar ortalığı karıştıracağını hayal etmekten korkuyorum!
3 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Bravo Edman!!! Verecek bir şey yok, alacak bir şey yok ve ekleyecek bir şey yok! - "Bir annenin gönüllü olarak ensesti kabul etmesi piyangoyu kazanmak gibidir." - harika!!!!!!edman: ↑01 Jun 2021, 15:58 Fanteziler çoğunlukla fantezi olarak kalır. Ve annen sana ağzından köpükler saçarak şunu söyleyecektir: Ben senin annenim, senin kadının değil. Bunu ben de yaşadım, biliyorum. Eğer kendisi bunu yapmaya karar vermezse, o zaman ona herhangi bir mantıksal argüman sunmanın ya da onu ikna etmenin faydası yoktur. Bir annenin gönüllü olarak ensesti kabul etmesi piyangoyu kazanmak gibidir.
- These users thanked the author Firavun faresi for the post:
- sptlh
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 464 Views
-
Last post by zayıf bağırsak